|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sreberka Moniki - 2 prezentacja
Nie mogę oderwać od niego oczu. Śliczny
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Piękny wisior
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny, tylko faktycznie bardziej z krzyżem się kojarzy
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Podziwiam i czekam na kolejne cuda...
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie chyba ciut za krótki na miecz
ale krzyż też super
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Biała Masajka, dagus_gd - dziękuję, jest mi bardzo miło
![]() wariacja - dziękuję smoczek , milkaa2 - mam nadzieję,że dzisiejszy będzie się kojarzył tylko z mieczem ![]() monius9 - dzięki, no i masz rację... pewnie trochę za krótki też ![]() Dobrze dziś dwie skromne pracki.Po pierwsze dziękuję Dark za cenne uwagi co do konstrukcji miecza i mam nadzieję,że teraz jest oki. Mieczyk - skromny -oksydowane srebro - bez udziwnień i kamieni. Mieczyk ma 6 cm długości, ale przyznam,że jak facet to założy to całkiem oki wygląda Kuba mierzył i było dobrze.Deep Dark Ocean - zawieszka którą zrobiłam jak byłam trochę chora ( czytaj miałam gorączkę) i mój umysł taką dziwną konstrukcję wymyślił. Oksydowane srebro i szafiry. Długość 5,7 cm. Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2008-06-04 o 12:34 Powód: literówki |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Mieczyk jest teraz fantastyczny
Bardzo mi się podoba - sama bym nosiła, a nie jakiemuś facetowi dawała A drugie mi jakoś nie podchodzi, ale wykonanie rzecz jasna super
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Miecz cudny
Ten, który widziałam na digarcie też jest prześliczny i mi z krzyżem się nie kojarzy zupełnie ![]() A w tej zawieszce widziałabym te zawijaski klepane. Co nie zmienia faktu, że śliczna
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Smoczek - heh dzięki
A co do zawieszki... też mam mieszane uczucia......sama nie wiem... ale może kiedyś się chętny na nią znajdzie......Achnes- jakbym miała młotek pod ręką to może bym klepnęła ale nie będę schodzić do piwnicy - w bloku to nie jest bezpieczne.Zapomniałam dodać,że oksydowana jest tylko góra miecza. Ostrze zostawiłam czyste, srebrne
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Piękny ten miecz, ale ten pierwszy chyba bardziej mi się podobał...
A zawieszka tez super, ale zgadzam się, że wywijaski można by młotkiem potraktować...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Miecz jest mieczem, to widać od razu
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
świetny miecz, tez bym nosiła
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
nooo, teraz mieczyk jest mieczykowy - bardzo mi się podoba. chociaz protestuje, ze męski. ja bym chetnie nosila
![]() milo, ze sie rady przydały
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Mieczyk bardzo mieczykowy i piękny, choć wolałabym jakiś akcent kolorystyczny na środku
a jeżeli chodzi o drugą zawieszkę no cóż - chciałabym tak gorączkować
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Mieczyk teraz wygląda ślicznie.
|
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
szabla niesamowita
zwlaszcza pomysl mi sie podoba
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
KarmazynowyKamyk - mi chyba też ten pierwszy się spodobał
no co do młotka, to już pisałam nie mam na stanie :Pnaila - dziękuję ![]() Kasia83 - miło mi dziękiDarkling - jeszcze raz dziękuję za porady no i jak mi mówisz,że teraz jest miecz to się ciesze ![]() Maqda - myślałam o jakimś kamyczku, ale ostatecznie dałam sobie spokój ![]() wariacja - dziękuję ![]() lenaart - cieszę się dziękiNo dobra... lenię się strasznie, wena śpi pod poduszką i nie chce wyjść... więc tylko jedne kolczyczki..... i niespodzianka ![]() Malinowy chruśniak - granaty ( dół), rubiny ( góra) ,oksydowane srebro - starałam się nie oksydować za mocno. I niespodzianka diademik dla lalki Dolfie nie chce mi się odkopywać starego wątku,więc tak jako ciekawostkę bardziej wrzucam, przygodę w mojej twórczości, choć już otrzymałam zamówienie na kolejny Zdjęcia mam dzięki uprzejmości nowej właścicielki diademiku
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
Diademik fajny, jednak kolczyki są prześliczne:P
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
w kolczykach bym zrobiła delikatniejszy ten zawijas, na którym wiszą granaty
![]() a diadem - wow
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
1 - a podziwiałaś, już podziwiałaś
Przepiękne kolory![]() 2 - podziwiam, za zrobienie diademu bardzo, bo to taka inna forma
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko takie cudne i misternie wykonane. zazdroszczę umiejętności.... diamem mistrzostwo
podziwiam i już nie moge się doczekać nowości.
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
super te malinowe kolczyki...
|
|
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
kolczyki ekstra ale diademik dla lalki powala uwilbiam oryginalne pomysly
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
wariacja - dzięki
![]() aisah - w sumie... mógłby ale miałam takiego nerwa na ten drut,że szok. Był jakiś taki bardziej miękki niż zwykle i źle mi się w ni pracowało.Maqda - polubiłam robienie takich diademów tzn. to dopiero drugi w mojej karierze, 3 się szykuje ale dla mnie to ogromna przyjemność i frajada robić coś innego niż zwykle ![]() dagus_gd - dziękuję na nowości trzeba będzie troszkę poczekać - jak pisałam wena nie chce wyjść spod poduszki, egzaminy..... Wczoraj przyszły swarki i kamyki z USA i biedne leżą takie samotne niewykorzystane... NO ale mam nadzieję, po czwartku zacznę działać ![]() pati7624 - hihi mojemu chłopakowi się głupio kojarzyły :Plenaart - będzie jeszcze jedne diademik. Kłaniam się wszystkim wizażankom w pas i dziękuję za poświęcenie czasu na oglądniecie i skomentowanie
|
|
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
wow
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
"Dżemkujem"
![]() Poważnie się zastanawiam czy tego pomysłu na przód nie wykorzystać jakoś i nie zrobić naszyjnika Ale na razie myślę
|
|
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
Świetne kolczyki, przepiękny projekt i wykonanie
![]() diademik tyż mi się odoba, to on jest taki malutki? jak Ty żeś to powyginala?
|
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Lee-monka, Amambada - no aż tak mały to on nie jest
obwód wynosił ok 19,5 cm, z tym,że motyw główny miał jakieś 8 - 9 cm długości... szerokość 1,5 cm.. nie pamiętam, mam gdzieś wymiary zapisane, jak znajdę to podam To nie było aż takie trudne....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

Bo do idealności dążę...

jestem również

NO ale mam nadzieję, po czwartku zacznę działać