|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Wibo
Cytat:
ale ten z pierre rene kolorek jest sliiiczny a na te papryczki skojrze jeszcze moze przyszla im jakas dostawa?
|
|
|
|
#122 |
|
Konto usunięte
|
Podnoszę
![]() Od 9 maja w Rossmannie błyszczyki Be Glamour będą za 4,99 |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Z Inglota Integra mam wszystkie brązy, bardzo sobie cenię tę markę, bo na moich powiekach po uprzednio nałożeniu podkładu w kompakcie MF trzymają się ponad 12 h, nie wałkują się, nie osypują i są naprawdę trwałe. Ja jestem jak najbardziej na tak.
|
|
|
#124 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oprocz tego,ze dla mnie jest to zbedny gadzet,to ogolnie jest ok Robilam tez test na blyszczyk papryczkowy i na szczescie nie wysusza ![]() Cytat:
Kolorki niby fajne,ale jakos nie zwalaja mnie z nog.Ostatnio zamiast takich intensywncy wole stonowane,ciemne,najlepie j typowe do smoky (grafit,ciemny fiolet).Juz nie wiem,jak mi sie jakis kolorek spodoba,to pewnie kupie Jest 1 ocena tych cieni na KWC,ale to niestety troche za malo...
|
||
|
|
|
|
#125 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeszcze z Vipery sobie zakupiłam jakiś czas temu taki jasny, służy mi raczej do rozjaśniania lub też jako cień podstawowy w makijażu. Po raz pierwszy mam cień z Vipery i muszę przyznać, że też jest dobry. Cytat:
Cytat:
Ale czasem fajnie jest poszaleć z kolorami. Ja też jeszcze nie zaryzykowałam z tymi cieniami, rzeczywiście mało recenzji na KWC. Jak tak każda boi się kupowac jak my, to nic dziwnego, że jest ich tak mało.
|
|||
|
|
|
|
#126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A taka cena cieni tylko do tego podpuszcza,bo nie szkoda by mi bylo uzyc np.tylko 2 razy cienia,ktory zakupilam za jakies 5 zl To zadna kasa.Ale z 2 strony mam juz tego tyle,ze szkoda mi tak kupowac,a potem ledwo kilka razy uzyte wyrzucac Dlatego,jak trafie na jakies fajne kolorki,to kupie.Na sile nie bede kupowac
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz uzywam grejpfrutowego be glamour i faktycznie nie musze nic przekrecac,tylko spokojnie sie wyciska
Jest to o wiele wygodniejsze A co do cieni,to ciagle chodze wokol nich i ie moge sie zdecydowac Jakos zadne kolorki nie robia na mnie wiekszego wrazenia
|
|
|
|
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
Moja siostra kupiła sobie ten błyszczyk o zapachu cappuccino i nie trzeba go przekręcać, ale zgubiła już prawie wszystkie włoski z pędzelka.
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie wiecie co się stało z lakierami wibo: Your fantasy??
Znalazłam tam idealny kolor-taki jasny róż i wybrałam się dzis do rossmanna po nową buteleczkę a tam niemiła niespodzianka,same bazarowe kolory,albo perfidnie perłowe albo z jakimiś brokatowymi drobinkami ![]() Gdzie się podziały tamte piękne kolory ![]() Jakość paskudna a cena ta sama |
|
|
|
|
#130 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zaszalałam i kupiłam żółty i niebieski, bardzo intensywne i oba fajowo wyglądają na powiece.
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
błyszczyk `chłodzący` mam karmelowy.
zapach jest boski, nie mogę się oderwać od opakowania xd na ustach wygląda świetnie. nie mam {na razie, odpukać ^ ^} problemów z pędzelkiem. bardzo podoba mi się ta forma aplikacji, bo można nałożyć tyle ile się chce, nie wylewa się. bardzo fajnie to wygląda i jest wygodne. nie musiałam nic przekręcać, po prostu tak jak w każdym innym błyszczyku w tubce naciskam, aby się `wylał` i już. uważam, że dla świetnego efektu chłodzenia i {w moim wypadku karmelowego, ale każda może wybrać odpowiedni dla siebie wariant} zapachu warto go kupić. za taką cene można spróbować
|
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
O tak, błyszczyk chłodzący jest super.
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
lubie ich cienie bo sa b tanie, pozdrawiam
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny! Dziś w "moim" rossmanie doszły dwie nowości:
- Fluid Cashemere Touch http://wiadomoscikosmetyczne.pl/content/view/3519/164 - puder brązujący/rozświetlający taki a'la maczek Miałyście już z nimi do czynienia? Fluid zainteresował mnie głównie dlatego że kolor 1 jest naprawdę jasny. |
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Dołączam się do pytania o nowy podkład Wibo, mi również wpadł w oko jego jaśniutki kolorek, ale nie zaryzykowałam kupna, choć jak do tej pory miałam pozytywne doświadczenia z kosmetykami tej firmy (mam błyszczyk w pędzelku, dwa opakowania cieni i chyba puder nabłyszczający, tylko olejek do ust mi nie podszedł, bo rozlał mi się w torebce, mimo że wydaje mi się, że zakręciłam zakrętkę).
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
Ja z Wibo uwielbiam dwie rzeczy:
poczworne cienie, oraz błyszczyk Cappucino.
|
|
#138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
dolaczam sie do pytania wyzej
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
cere mam suchą a czasami nawet bardzo suchą, do tego wrażliwą i skłonną do podrażnień. Podkład ten mnie nie uczula, i nie wysusza, nie jest jednak jakoś super kryjący, ale dla mnie idealny w tej kwestii. wg mnie trzyma się dość długo nie jestem zmuszona do poprawiania makijazu, aż nie wrócę do domu z uczelni.(jednak ja prawie zawsze kończe makijaż lekkim musieciem całej twarzy pudrem w kamieniu - moze dlatego jest bardziej trwały) cena hmm... ok 15 zł?? nie pamiętam bo robiłam większe zakupy wtedy... jedyne co mnie denerwuje to fakt, że nie ma nigdzie składu tego kosmetyku ;/
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
byłam dzisiaj w Rossie i nie widziałam tych podkładów
|
|
#142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem czy ten poklad bedzie dla mnie odpowiedni,bo mam cere mieszana...
|
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadna z was go nie ma?
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam maczka
![]() Ale nic Ci o nim nie powiem, bo kupiłam go w piątek i nie miałam okazji jeszcze testować. |
|
|
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1101243 9]Ja mam maczka
![]() Ale nic Ci o nim nie powiem, bo kupiłam go w piątek i nie miałam okazji jeszcze testować.[/QUOTE] śliczny, w rzeczywistości też jest taki jasny? |
|
|
|
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
Tak.
Wzięłam chyba najjaśniejszy odcień, ale wybór był całkiem niezły, kolorów sporo. |
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
A ile kosztuje ten "maczek"? I czy jest to raczej zwykły puder czy nabłyszczacz/rozświetlacz? W moim Rossmannie nie było ostatnio przy nim ceny, a światło mają beznadziejne, więc trudno było mi go wyczuć
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Już gdzieś wklejałam.
Ja mam takiego...
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1101243 9]Ja mam maczka
![]() Ale nic Ci o nim nie powiem, bo kupiłam go w piątek i nie miałam okazji jeszcze testować.[/QUOTE] Mi sie wlasnie ten jasny podoba ![]() No juz Cie zgwalcilam na MM o opinie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

ale ten z pierre rene kolorek jest sliiiczny
a na te papryczki skojrze jeszcze moze przyszla im jakas dostawa?

Oprocz tego,ze dla mnie jest to zbedny gadzet,to ogolnie jest ok 
Dlatego,jak trafie na jakies fajne kolorki,to kupie.Na sile nie bede kupowac
Jakos zadne kolorki nie robia na mnie wiekszego wrazenia 

nie wiem czy ten poklad bedzie dla mnie odpowiedni,bo mam cere mieszana...