![]() |
#121 | |
BAN stały
|
Dot.: Fryzjerka rozjaśniła mi odrosty- na rudopomarańczowe!!! Pomóżcie mi dziewczyny:
Cytat:
![]() a fakt faktem, może różnią się reflexem- na tym zdjęciu twój kolor wpada w zielonkawy ciemny blond (coś a'la londa color nr.15) . a mój w słoneczny ciemny blond ![]() mia- twoje jaśniutkie włosy (farbowane) są o wiele ładniejsze, i zdrowiej się prezentują niż te naturalne ![]() ![]() ![]() ja również wklejam fotkę białych włosów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzjerka rozjaśniła mi odrosty- na rudopomarańczowe!!! Pomóżcie mi dziewczyny:
Cytat:
![]() Ja się mylę to przepraszam, zwracam honor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez Jasnowłosa Czas edycji: 2008-03-16 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez Jasnowłosa Czas edycji: 2008-03-16 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez Jasnowłosa Czas edycji: 2008-03-16 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
BAN stały
|
Fructissa, zapomniałam podziękować za komplement
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
BAN stały
|
Fructissa, czy mogłabym poprosić Ciebie o skasowanie w tym forum i na tej stronie mojego zdjęcia, które umieściłaś ?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
tak robia sie żółte Na poczatku jest ładny kolor a pózniej zmienia sie nie dopoznania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Teraz ostatnio uzywalam farbe z L'Oreal Paris Viking bardzo jasny popielaty blond. Sextassy bardzo dziekuje ze polecilas mi ta farbe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Prosimy o fotkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Prosze bardzo. Minely 2 tygodnie od farbowania i kolorek troche sie zmienil.
Edytowane przez marta10 Czas edycji: 2008-03-29 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
up
![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
To trochę musztarda po obiedzie ale dopiero teraz dotarłam do wątku. Nie wiem, czy tak było i w twoim przypadku ale w moim następująco. Fryzjerak zrobiła mi taki kolorek odrostwó ale powiedziała, że farba popracuje jeszcze trochę i to zabarwienie zniknie po jakimś czasie. I rzeczywiście miała rację. Więc może warto na wszelki wypadek odczekać i zobaczyć czy odcień się zmodyfikował. Jesli nie, to faktycznie coś trzeba zrobić.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
POMARANCZOWE WLOSY - co z tym zrobic zeby moc wyjsc z domu??
Hej wszystim! Pilnie potrzebuje (MEGApilnie) pomocy. Mam naturalnie ciemne wlosy, z ktorymi bylam dzis u fryzjera. To cos (czyli ta pseudo fryzjerka) rozjasnila mi polowe wlosow (ze niby pasemka) i pofarbowala na pomaranczowo. obecnie wygladam jak tygrys (czarno-pomaranczowy) i problem nie polega wlasciwie na tym ze wygladam brzydko, tylko na tym, ze aktualnie moje wlosy to najwiekszy obciach i bezguscie swiata (juz rozsadniej byloby sobie zrobic niebieskiego irokeza). Musze z nimi zrobic cos w ciagu jutrzejszego dnia tak zebym chociaz mogla wyjsc na ulice. Jaki efekt osiagne farbujac je zmywalnym (np po 24 myciach) szamponem w kolorze troche jasniejszym od mojego naturalnego (czyli np jasne brazy, orzechowe)?? czy uda mi sie pokryc ten ohydny pomaranczowo-rudy kolor?? Chcialabym chociaz skorzystac na tym farbowaniu (biorac pod uwage ze zniszczylam wlosy i wydalam duzo kasy a teraz wygladam jak mandarynka) i miec jakies ladne refleksy, zeby moje wlosy byly choc troszke jasniejsze niz przed farbowaiem. najwazniejsze jednak by nie bylo widac tego obrzydliwego rudego koloru i zeby to sie jakos zgralo z polowa wlosow ktora jest ciemna. BLAGAM O POMOC!! doradzcie co moge zroic i jakich farb uzyc. bede wdzieczna do konca moich dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Moderator
|
Dot.: POMARANCZOWE WLOSY - co z tym zrobic zeby moc wyjsc z domu??
Najlepszym rozwiazaniem bedzie jesli wybierzesz sie do fryzjera zeby pokryl to co masz na glowie,samemu lepiej nic nie kombinowac.Ja radze przemalowac na Twoj podobny do naturalnego koloru i odzywiac dobrze.Po jakims czasie mozesz troche rozjasnic wlosy.
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
tylko, ze przezylam lekką traumę po ostatnim fryzjerze i jakos juz nie ufam temu gatunkowi. poszlam do fryzjera i prosilam o to zeby mi rozjasnila wlosy i nalozyla na to miedziano-brazowawy kolor. dobre trzy razy uzylam sformulowania "naturalny efekt". prawdziwy efekt juz opisalam. w dodatku zaplacilam 150zl i jakos sie nie pale do tego by wydawac kolejne pieniadze po tym co mi zrobiono.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Wybierz się do jakiegoś poleconego fryzjera z Twojej miejscowości (zapraszam do odpowiedniego działu). Samej nie radziłabym nic robić, bo oszczędzając kase możesz jeszcze się pogrążyć.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
heh.. znam ten problem od ,15 roku staram się doprowadzić swoje włosy do ładnego popielatego blondu ( z brazowych) teraz można powiedzieć, że nawet mi się to udało ale odrosty są pomarańczowo-zółte, stosuje płukanke ale pomaga tylko na jeszcze wieksze rozjasnienie włosów a z odrostami nic sie nie dzieje. Boje się zafarbować włosów ejszcze raz, bo ejstem zadowaolama z tego efektu chyba 1szy raz od kidy farbuje blond, wiec obawiam się ponownego nieoczekiwanego efektu ^^" Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
dopadnij fryzjerkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
wlasnie to mnie kusi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Złóż reklamację
![]() Tyle kasy na to wydałaś to masz prawo oczekiwać pożądanego efektu.
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
powinnas głosno odmowic zapłaty i domagac się poprawy tego, co nabroiła ;]
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
PennyLane, spróbuj wrócić do tego salonu, powiedz, ze jesteś niezadowolona i wręcz załamana i poproś (żądania i awantury zostaw na koniec, na wszelki wypadek) o darmowe skorygowanie fryzury, bo inaczej zrobisz fryzjerowi bardzo złą opinię wśród znajomych.
A jak się nie uda to jakąś ciemniejszą farbę w domu spróbuj polożyć, ale nie za ciemną. Ja bym rozważyła jakiś jaśniejszy brąz. W przyszłości na pewno uda Ci się te włosy rozjaśnic, bo miałam podobne przygody. Powodzenia. A ja przychodzę z kolei z problemem jak w temacie wątku: pomarańczowe odrosty po rozjaśnianiu Palette XXL Absolute Platinum. Platinum to wyszedł tylko na końcówkach. Większośc z Was położyła na to jasną farbę i pomogło. Mam zamiar spróbować, tylko nie wiem: kupić jaknajjaśniejszą farbę? I po drugie: jak ja nakładać: Najpierw na odrosty, potem na resztę, czy na całość od razu? Jak to robiłyście? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Wy to jestecie ogarnięte i coś możecie same zdziałać, a mnie coś podpuściło i zrobiłam sobie w salonie na całej głowie blond w sobotę; wszystko okej tylko nie wzieło jak powinno, efektem czego wyszedł rudawy kolor na odroście; wróciłam i zorbiłam sobie fioletową płukankę efektem czego mam teraz pomarańczowo-siwe włosy porażka
![]() ![]()
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
woda utleniona 2 proc. plus twoj kolor
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
12 proc nooo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.