![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.4
Bry!
mam dzisiaj kacowy dzień ![]() ![]() Natii z tego co widze jak dziewczyny na modowym naszym czy na stylio wklejają to ciuszki z Bershki są świetne i ze Stardivariusa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
witam.
Roxi dobrze, ze jestes cala ![]() a dzisiaj znowu poniedzalek i zimno jest na dworze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Roxi cieszę się że nic ci się nie stało
![]() ![]() Natii4, a Ciebie kiedy zobaczymy na spotkaniu ![]() Dzisiaj ciężko mi się wstawało ale już jestem po śniadanku ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | ||
Zakorzenienie
|
Dziś miałam taki kocioł, że padam z nóg
![]() Roxi, dobrze że nic Ci się nie stało. Trzymaj się ciepło ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Roxi dobrze, że nic Ci sie nie stało ![]() ![]() A debil w pracy mnie do białej gorączki doprowadził. Kiedys mu przywale w łeb aż mu przyrośnięty bluetuth odpadnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakbym w pt przyjechała to bym spała na stoliku-taka jestem padnięta przez to jeżdżenie do Leszna. Poza tym jakoś tak terminy spotkań się układają,że akurat nie mam zjazdów potem w sobotę,a skoro są w takie dni,że mam akurat wolną sobotę to ja idę spać o 21 w pt i śpię do 10-11 w sobotę ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Ok. ok. ale z chęcią bym pobuszowała , w takich sklepach włącza mi się instynkt łowcy
![]() Tak jak w lumpeksach ![]() A cenowo jak stoją ceny takie jak w H&M, Reserved czy nieco drożej (Promod, Zara)? |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Ok. ok. ale z chęcią bym pobuszowała , w takich sklepach włącza mi się instynkt łowcy
![]() Tak jak w lumpeksach ![]() A cenowo jak stoją ceny takie jak w H&M, Reserved czy nieco drożej (Promod, Zara)? |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ogólnie ciuchy strasznie podrożały, w Promodzie czy w Zarze to już w ogóle masakra, za głupi mały sweterek chca 100 zł o ile nie więcej ![]() A w Stradivariusie Natii tez byłaś? Tez tak samo jak w Bershce? |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
witajcie.
Natii z tym spaniem to nie jestes jedyna ![]() ![]() a Wy znowu o ubrankach piszecie. musze sie wybrac na jakies, duze, ciuszkowe zakupy ![]() o pracy nic nie pisze. mialam dzisiaj jedna, nieprzyjemna sytuacje i w koncu kierownik zauwazyl, ze moja kolezanka nie jest komunikatywna. |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Laski apropo pracy.
Dzisiaj na gg odezwał sie do mnie mój poprzedni eks (Paweł). No i tam gadka szmatka i mi pisze ze zrezygnował z pracy i jest na etapie poszukiwania. No to ja, że u mnie we firmie potrzebujemy osoby do zaopatrzenia (praca umysłowa), i w żartach, że jak chce to moze złożyc papiery. No to napisał cv i list motywacyjny wysłał na e-mail mojej firmy i jest na czwartek na rozmowe umówiony ![]() Nie widziałam go prawie 2 lata, ale jaja ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W Łodzi to nie pamietam że byłyśmy ale oglądałam kilka razy w Złotych Tarasach ![]() Cytat:
![]() Jak dotąd moje największe szopowe rozczarowanie to MAC ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Taki miałam dzisiaj zap... w pracy, że dziś chyba nawet nie pozmywam. Na dodatek plecy mnie bolą ![]() Ewa, mam nadzieję że ten koleś bardzo ci nie spiernicza nastroju. Kamila, a jak tam Twoje sprawy sercowe? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Roxi dobrze że tobie się nic nie stało
![]() Ewuś ty to jesteś udana a twoje teksty to naprawde mogą poprawić nastrój każdemu ![]() ![]() A ja dziś byłam na giełdzie w prawdzie to nic sobie nie kupiłam bo robiłam zakupy na zamówienie ![]() ![]() ![]() Co do cen rzeczy to nawet na giełdzie widać że są droższe nawet jak kupuję hurtowo to jest i tak drogo ![]() ![]() Kamilko no właśnie i jak tam się toczy życie twojego serduszka? M. się zastanowił czy coś? A teraz się pochwalę ![]() Dostałam od D. torta takiego pysznego (tylko te świeczki mógł sobie odpuścić albo chociać jedna sobie odpuścić żeby było albo 2 albo 4 a nie 24) i piękne kwiatki z super różową kokardką i motylkiem to jets poprstu urocze ![]() najlepsze jest to że chyba będe musiała kogoś jutro zaprosić albo zawieść do biura ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
aaa Oliwko, Ty masz dziś urodziny?
![]() Wszystkiego naj naj naj, dużo zdrówka, szczęścia i wszystkiego co sobie wymarzysz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Monia dziękuję
![]() wkńcu mam czas posiedzieć przy kompie bo ostatnio brak mi siły taka zalatana jestem w sumie to mi się podoba nawet ale nie wyobrażam sobie prawdę mówiąc mieć do twego jeszcze dzieciaczka chcoiać wczoraj byliśmy u znajomych maja 3 mc córeczkę ale fajniusia ... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
![]() ![]() ![]()
#142 |
Raczkowanie
|
wszystkiego naj naj naj a kg od tortu się nie przejmuj urodziny ma się raz do roku to można zaszaleć
![]()
#143 |
Zakorzenienie
|
Spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe Oliwko
![]() A co do moich spraw sercowych...cóż jedna wielka niewiadoma... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Oliwko wszystkiego najlepszego
![]() ja do 10:00 jestem w pracy, a potem jade na szkolenie z kierownikiem. nie ciesze sie, bo zamiast byc w domu o godzinie 16:30 to bede grubo po 18:00 albo pozniej ![]() ale zimno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję kobietki za życzonka
![]() ![]() Aniu współczuję ale przynajmniej z tą koleżanka nie będziesz musiała siedzieć w biurze ![]() Kamilko będzie dobrze ![]() ![]() ![]() A pogoda nie jest taka zła ważne że słoneczko świeci wkońcu odrazu człowiek się lepiej czuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Ania, szkolenie wspólnie z kierownikiem to nie jest chyba przyjemna sprawa, więc trzymaj się dzielnie
![]() Ja dziś w domu siedzę i mam zamiar pisać pracę, ehhh a tak mi się nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Nikogo nie chce szukać, nie zamierzam.
Z Michałem rano sie pokłóciłam, mam dość ![]() Sytuacja mnie chyba przerosła... |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Kamilko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Kamila, nie smutaj się
![]() ps. dzisiaj Sąd Okręgowy skazał prezydenta Poznania, co sądzicie? ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2008-03-05 o 17:15 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
aaa faktycznie, coś w radio mówili o Grobelnym, ale wyrok się jeszcze nie uprawomocnił, a on będzie się odwoływał. Ja myślę jednak że to dobrze, bo przynajmniej urzędnicy nie będą już tak lekko podejmowali ważnych strategicznie dla miasta decyzji, które nie do końca dla miasta są dobre. A co będzie z Ryszardem, czas pokaże.
Kurcze, jaki ja mam dzisiaj zabiegany dzień... no nic, uciekam dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.