![]() |
#121 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Chanel-kolorówka
Dziewczyny róże z serii Irreelle mają b. dużo drobinek? Aneta, zrób fotki
![]()
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Mnie się ten blush z nowej serii - 48 Erchanteresse nie podoba- to taki ciemny,brudnawy róż.
Myślałam , że nie nadaje się do mojego typu urody,ale pani użyła własnie tego odcienia. Żle nie wyglądałam,ale wolę jednak Reflex. |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wybieram się przetestować go ![]() Mnie się podobała tonacja Guerlaina, ale on był tak mocno nabłyszczający. Dawał taki metaliczny efekt na mojej skórze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co to za kompakt ten YSL?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg mnie 48 Chanel jest bardziej błyszczący, a z kolei Guerlain nie jest metaliczny ![]()
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Soft Kochana,
cześć, tez mi sie niestety wydaje, że Mat Lumiere będzie dla mnie zbyt mało kryjący. Mam te naczynka do ukrycia. Może kwestia nałożenia tego kompaktu to technika i wprawa. ja próbowałam nanosić go dwukrotnie, czynilam to nierowno i niestety naczynka spozierały przez podkład. Soft, YSL to podkład nawilżający, na buźce wyglądał przyzwoicie, nie tworzy maski, krycie dobre, z delikatnym satynowym wykończeniem, które u mnie minęło po 2 godzinach - ale to i tak chyba dobry efekt. Zebrałam sebum bibułka i nałożyłam ponownie odrobinę kompaktu - wyglądał ok. zachęcający i odrobinkę - chyba tylko 10 zł - tańszy od Chanela - ta sama technika wymiennych wkładów. Szukałam informacji na jego temat - ale biednie z tym. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zainteresowałas mne tym YSL ![]() ![]() Lada dzień pewnie powstanie watek o YSL :P ![]() P.S czy to moze nie ten kompakt ![]() ![]() http://www.yslbeautyus.com/product_i...roducts_id=150 tu z polskiej stronki -> http://www.snobka.pl/artykul/189/pod..._saint_laurent To nowość jakaś ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094 Edytowane przez Soft Czas edycji: 2008-02-27 o 10:32 Powód: dopisek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Tak Soft Kochana,
to ten kompakt, na Snobce tez juz wyczaiłam oponie - choć niewiele z nich wynika, jak sama zapewne zauważyłaś. Powiem Ci Moja Droga, że mnie się wczoraj tego YSL przyjemnie na pyszczku nosiło. Poprawki były możliwe, nie stworzył mi kolejnej maski, zmatował na 2-3 godz - a to u mnie już niewątpliwy sukces, i nie kładłam na niego żadnego prasowańca ani pudru sypkiego. Jest lekki, sympatyczny, ładnie ozywia i wysubtelnia twarz. Dla mnie było miłe, to , że nie miałam tynku Jeśli masz możliwość - wypróbuj go - moim zdaniem warto. Ja poważanie zastanawiam sie nad jego zakupem, bowiem i tak na dniach muszę już coś wybrać - pustki podkładowe. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypiję kawkę i biorę się za robienie zdjęć ![]()
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jesli Ci odpowiada to naprawde wybierz kompakt ![]() ![]() ![]() Własnie spojrzałam,ze jest on na truskawce ![]() ![]() http://eu.strawberrynet.com/makeup.a...neId=6791#6791
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094 Edytowane przez Soft Czas edycji: 2008-02-27 o 10:50 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Wklejam zdjęcia robione w świetle naturalnym i sztucznym,niestety jakość jest jaka jest.Dla porównania obok położyłam Narcisse
![]()
#133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
To prawda,pierwsze wrażenie rzeczywiście takie jest,ale Neroli Rose daje głębszy i nieco mocniejszy efekt i dodatkowo zawiera drobinki ![]()
#135 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() edit; widzę, że równocześnie pisałyśmy z Anetą ![]()
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
Soft,
rzeczywiście - chyba zdecyduje sie na YSL. Kompakt to może byc dobra alternatywa dla mnie - masz rację. Mniej tapety będzie na buzi. Wystarczy przyłożyc bibułke i poprawic samym kompaktem - bez dodatków "tynkujących". A ile on kosztuje na truskawce, jeśli mogę Cie spytać? ![]() Reese, on rzeczywiście dobrze sie spisuje przy mojej mieszanej cerze. Ale nie chce szybko podejmowac decyzji. najlepiej byłoby gdybym mogła go kilka dni ponosić,ale jak to zrobić? ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Reese,
125 zł? - wkład, czy z pudernicą? ależ jestem upierdliwa!!! ![]() U nas wkład kosztuje chyba niecałe 140 zł - o ile pamietam 130 coś tam... ![]() ale musze przyznac, że mnie zaintrygowal jakością, i fajnie wyglądal na mojej buzi. Ozywiał ją i nadawał lekkości. Dla mnie to ważne, bo nie lubiłam dotychczasowej tapety, która mi się tworzyła na ryjku |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
120, 00 z puderniczką
![]() http://eu.strawberrynet.com/makeup.a...neId=6791#6791
#140 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Contax,
tylko jakoś sie boje tych netowych zakupów. Tradycjonalista jestem i w dodatku czuje komfort, gdy mam prawo reklamacji, ale może powinnam spróbować? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() własnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak go kupisz to koniecznie zdaj dokładna relacje ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Soft,
właśnie podczytywałam wątek o zakupach na truskawce. Czasem dowalają cło. Ale zastanowię się. Pierwszego zakupu dokonam w perfumerii ![]() Już prawie jestem zdecydowana na YSL. Jutro położę go rano i popatrzę jak sprawuje sie przez cały , boży, pracowity dzień i zdam oczywiście relację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
Soft,
poczytałam i widzę, że nakładanie cła zależy od szczęścia lub nieszczęścia - jak by to nie nazwać. Ale są Dziewczyny, którym oclono już kilka kolejnych zakupów. Domyślam sie, że wtedy nie są to już tak atrakcyjne ceny. jeśli zdecyduję sie w najbliższych dniach na YSL, to kupię w perfumerii sam wkład. Soft, poszukuje tez dobrego tuszu - oczywiście ideału, który będzie przedłużał, pogrubiał rzęsy i ich nie sklejał. Opinie w KWC na temat wysokopółkowców sa różne ![]() Reese to ja pewnie miałabym , oczywiście - pecha do cła ustawicznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Soft,
widzę, że masz takie "szczęściarskie" obawy - jak ja!!!!!. Kupie w perfumerii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
soft, ale to żaden problem. Płacisz wtedy na poczcie 22%. A potem te dokumenty z UC przesyłasz Truskawce i zwracająci kase w ciągu 1-2 tygodni
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
Tak tylko nałazic się trzeba i miec czas tez wskazane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
no cóż coś za coś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.