![]() |
#121 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 11 397
|
Dot.: Ukryta tre嗆 "Plus i minus" Kaliber 44- s造sza造軼ie?
Ja te. Nie do嗆 瞠 wichura to jeszcze piosenka siadaj帷a na psychice
Jutro rano przes逝cham tej piosenki jeszcze raz.. teraz ju mam m皻lik i jeszcze ta godzina robi swoje ![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 17 829
|
mysle,ze to bylo celowe.Jak sie normalnie sluchalo kalibra to slychac czasem jakies dziwne dziweki ,moze to te slowa wspak.Mieli tyle pomys堯w wiec i moze wpadli na taki
Przekazu nie rozumiem W ogole boje sie takich nagran od ty逝 i w zwolnionym tempie Wyskakujacego ludka widzialam 2 razy ,raz to byla dziewczynka z Egzorcysty a za drugim razem paskudny diabe Soko簑czek to nic przy tym ![]() ps Pawe fajny avatar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 954
|
Cytat:
![]() ![]() Tak samo z ta mowa od tylu. W przypadku kalibra wydaje mi sie to zamierzone, moze facet sobie ustalil ze jesli do grudnia 2004 nic sie w jego zyciu nie zmieni na lepsze to ze soba skonczy? kto to wie. Poza tym jak dla mnie to nie jest cala piosenka odegrana do tylu tylko tak jakby podklad wlasnie ![]() Poprosze wiecej przykladow po polsku, bo ze po angielsku sie mozna dosluchac to tez mnie nie dziwi - bardzo melodyjny jezyk. Z polskim byloby trudniej ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 252
|
No w豉郾ie- taki temat si trafi, a tu ciemna noc, za oknem wiatr ju nawet nie wieje, ale wyje niemi這siernie, dochodz do mnie jakie dziwne d德i瘯i zza 軼iany i sama w domu jestem jak na z這嗆
![]() Ale trza by twardym nie ![]()
![]() |
#125 | |
U篡tkownik ma klikn望 w link aktywuj帷y (mail)
Wiadomo軼i: 2 991
|
Cytat:
![]() zamykam ten w徠ek bo zaraz sie skicham ze strachu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 525
|
Cytat:
![]() Tu jest bardziej wyra幡e: http://images.google.pl/imgres?imgur...%3Dpl%26sa%3DG Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
moze dac zdjecie,bo nie wszyscy ogladali film?
![]() jak wchodze na ten watek to juz mi dziwnie,szczegolnie ze po軟oc niedawno wybi豉 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 252
|
Cytat:
![]() W陰czam zdroworozs康kowe my郵enie i zawijam si spa ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
U篡tkownik ma klikn望 w link aktywuj帷y (mail)
Wiadomo軼i: 2 991
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
A mi przez t ca陰 spraw nie chce si rusza z pokoju, mo瞠 to strach .. hehe ju dzisiaj nic nie wiem
![]() |
#131 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 588
|
Nie chce si w co takiego wierzy, a jednak pozostaje d逝go w g這wie. Przyznam, 瞠 ciary mnie przesz造.
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=dumGj...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=OBE_T-K8nhY tu macie hakune matate na zm帷enie przez t piosenke o tej porze.. ![]()
![]() |
#133 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 8 656
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
wiem
![]() w kazdym przyzwoitym filmie o duchach medium powtarzaja ze najwieksza aktywnosc duch闚 jest nad ranem,dzwieki ,swiatelka itp hakuna matata ![]() ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=2QYi8LksXhw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
BAN sta造
|
nie wiem co jest takiego w tej piosence, 瞠 wszyscy (ja te!) odczuwaj niepokoj. Nie jest to strach, ale w豉郾ie l瘯...? dziwne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 12 455
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#137 |
BAN sta造
Wiadomo軼i: 10 022
|
Mam K44 p造te,ale nie wiedzia豉m 瞠 jest w tej piosence jaki przeka.Nie幢e.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn teoretycznie ciekawe bo nie mam zamiaru tego robic tym bardziej teraz. ![]() przypomnialo mi sie jak kiedys bedac zkolezanka same w domu straszylysmy sie kolesiami ze wzg鏎za Yapa3 na stop klatce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
![]()
Nie ukrywam, ze jestem zaskoczona... dziwnie i tez czuje jakies ciarki na plecach... mam nawet w domu te kasete "ksiega tejmnicza" plus i minus od przodu jest schizujacy i ewidentnie tam stekaja i jecza, a w spowolnionym tempie i od tylu brzmi to jeszcze bardziej zlowieszczo... nie mam pojecia co o tym wszystkim myslec.... hmmmm szkoda chlopa......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 681
|
Ja tam nic nie odczuwam, nie widz powodu, c騜... zawsze podchodzi豉m sceptycznie.
Og鏊nie, to uwa瘸m, 瞠 z samego Magika sporo os鏏 zrobi這 sobie wielkiego guru i maj go prawie za boga. Fakt, by facet zdolny, szkoda 瞠 nie 篡je, ale nie wyolbrzymia豉bym tak ka盥ego faktu z jego 篡cia, czasem na forach to ludzie sprawiaj wra瞠nie jaki fanatyk闚. Chyba tu nie pasuj ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
BAN sta造
Wiadomo軼i: 27 877
|
Ale masz Alexandree fajurski avatarek...
![]() witamy na forum. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 471
|
Dziewczyny ale sie nakreci造軼ie...i mnie tez !!!
Kurcze, i jak tu zasnac?? Nie wiem co magig mial w sobie...ze wywo逝je we mnie zawsze takie emocje... zastanawia mnie to... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 41
|
ja o wersji od tylu slyszalam juz wczesniej :
http://pl.youtube.com/watch?v=MpxwBl7HKSo wystarczy przesluchac pare razy i mozna uslyszec : 0:10 - Uwierz ! 0:13 - Leci od ty逝, wiesz ? 0:26 - gdzie jestes? gdzie jestes? co sie dzieje teraz? coo to? 2:09 - jeszcze cztery, tez nie wierzysz w to? 2:21 - jedyne, jedyne 2:24 - jeszcze cztery 2:41 - lecz slyszysz mnie dzisiaj 2:44 - ach te cialo, ach ta dama, patrzcie jaka rzez, moze ja bym sie pozbieral w Marty ramieniach 2:58 - ksiega odslony pierwszej, ja j za***ie i marzenie w pragnieniu 3:55 - patrz strzela 3:58 - ayy mysle, ze to odsluchasz chyba zaraz, odydy, od tylu od konca 4:04 - uderz, uderz 4:06 - leza tu leza 4:31 - jeszcze cztery i tez nie wierzysz co? 4:47-to nie mit Dodam jeszcze ze zostalo to wydane w 1996roku a Mag wyskoczyl z okna w 2000 roku..Mozliwe ze juz wtedy wybral takie rozwiazanie, i zyl przez 4 lata z ta swiadomoscia ze to zrobi a moze dostal ataku schizy i dlatego chcial sie jak najszybciej wydostac z tego pomieszczenia.. Magik egzystowal wtedy w calkiem innnym swiecie,byl ponad wszystkimi i co wtedy nim kierowalo wie tylko Mag.. Zrobil to tydzien po wydaniu plyty "Kinomatografia" z Paktofonika, kt鏎a byla wielkim sukcesem... Tworzyl wspanialy psychorap, i jest to wielka strata, dla polskiego hip-hopu.. Tworzyl wspaniale utwory zarowno z K44 jak i PTF.. Jak bylo najlepiej wiedza DaB,Joka,fokus,Rahim a my tylko mozemy spekulowac ![]() Magik[*] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 062
|
jakos posz豉m spa bez strachu i bez strachu wsta豉m. Jestem z siebie dumna. Wiecie co , pusci豉m to swojego T篙owi i on te po chwili sam mi powiedzia" Wiesz co, jakos dziwnie sie po tym czuje, jakbym zeschizowa"
![]() co w tym jest... Cytat:
o co chodzi? znowu nie wiem ![]()
![]() Studentka medycyny molekularnej ![]() ![]() ![]() ![]() Blog Kolmanki Edytowane przez cheer Czas edycji: 2008-03-02 o 09:46 Pow鏚: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 543
|
Brrr...
![]() Co do napisu: Wychodzi這 by na to, 瞠 PAKTOFONIKA od ty逝 jest to AKINOFOTKAP Odj望 pierwsz i osttani czyli KINOFOTKA, Spacja po 5 literce, czyli.. KINOF OTKA ? ![]()
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
no w豉郾ie te tego nie rozumiem, mo瞠 chodzi o odbicie lustrzane?
![]() |
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 543
|
Oo w sumie mozliwe, chyba zaraz sprawdze. Ciekawi mnie to strrasznie.
Edit: Sprawdzi豉m- nic 'takiego' nie widzia豉m ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 570
|
Jeszcze co nieco o mowie odwrotnej:
Teraz wyjasnienie teori przez odkrywce wlasnie tego zjawiska mowy odwrotnej; James Rossiter, LL. B, G.A, G.D.L.P, Dip Ed. (Po逝dniowa Australia) Od kiedy sam badam zjawisko mowy odwrotnej - pocz患szy od wczesnych lat 90, pod捫am za wskaz闚kami Oates'a - otrzymuj ca貫 frazy, dziwne sentencje mowy odwrotnej. Zaznajomi貫m si, z u篡waniem metafor pod鈍iadomego umys逝 - zg喚biaj帷 prace Oates'a. Odkry貫m co... przez przypadek. Pewnej p騧nej nocy odwraca貫m nagranie audio telewizyjnego show. Gospodarz programu przeprowadza wywiad z aktork, Nicole Kidman, kt鏎a w豉郾ie powr鏂i豉 z Nowej Zelandii. Po wykonaniu rutynowych odwr鏂e nagrania, pozwoli貫m aby jedna pr鏏ka audio odtwarzana by豉 w p皻li. S逝cha貫m jej bez ustanku. Po oko這 30 p皻lach, us造sza貫m co co wybudzi這 mnie natychmiast z mojego sennego stanu. W nagraniu puszczonym od ty逝, gospodarz programu pyta aktork dlaczego nie m鏬 si z ni skontaktowa przez Internet. Ona odpowiada, 瞠 zwykle korzysta z Internetu, ale tym razem uzna豉 to za niew豉軼iwy spos鏏. Gospodarz pyta ponownie, o osobiste informacje i natychmiast z ust aktorki padaj osobiste informacje na jej temat. 畝dne z tych pyta nie by這 zadane wprost w tym telewizyjnym show. Ca豉 konwersacja by陰 kryszta這wo czysta - aby j us造sze. Podobne anomalie znalaz貫m na innych pr鏏kach puszczanych od ty逝. Od tej pory by貫m w stanie odnale潭 wiele informacji na wszystkim, co tylko uda這 mi si odtworzy wstecz. Je郵i nagranie zawiera w sobie emocje, to odwr鏂ona pr鏏ka b璠zie bardzo wyra幡a. Je郵i emocji b璠zie mniej, to w odwr鏂onej wersji nadal b璠zie mo積a us造sze szereg informacji, ale b璠 one wymaga造 wi瘯szego skupienia i lepszego dostosowania parametr闚 technicznych nagrania. Przes逝chiwa貫m od ty逝 ca貫 konwersacje... A tu 鈍ietny artyku o magiku:
http://pfk.one.pl/artykuly/artykul_m...ofonika_10.htm Edytowane przez diamentowa Czas edycji: 2008-03-02 o 08:47 Pow鏚: pomyli豉m teksty ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
ciekawe a nawet bardzo czyli wszystko zalezy od pod鈍iadomo軼i?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.