|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana czasem??? No z tym to bym polemizowała...
![]() Buźki Cieszę się,że mam takie Wizażanki-Koleżanki |
|
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moja "twórczość"
no dobra Asiu, czasem myslą logicznie (rzadko ale sie zdarza - najczesniej jak chodzi o ich zabawki (np. samochody) ) a zazwyczaj nie myslą wcale ;p
rób kwiatuszki.. ja moze pojde do kwiaciarni... co jest bardzo niebezpieczne bo ja tam wsiąklam na cały dzien (kolezanki mama ma kwiaciernie) tam tyle cudnosci
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
no no, a cóż to za narzekania na facetów???........ to ja też się przyłącze :P:P:P
a tak na poważnie to są jacy są... ale jednak sporo radości też wnoszą w nasze dni
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Przejrzałam cały wątek i piękne masz prace, bardzo podoba mi się tuba i kartki quilingowe. Szkatułka również śliczna, dopóki nie przeczytałam i nie powiększyłam, to myślałam, że jest wylepiona małymi muszelkami. Pozdrawiam i życzę dalszych pomysłów
Każdy dzień ma swój aromat /Melchior Wańkowicz/ "..Bo ja przez Ciebie nawet nie wiem jak żyć, sto lat niech chociaż minie, nim spotkam Cię znów, proszę Cię, zostaw juz..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=247773 propozycje na wypady z naszymi psiakami, zapraszam do wpisów |
|
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Makena w moich skromnych "progach". dziękuję za miłe sowa i zapraszam częsciej
moze cos nowego niebawem sie pojawi a writerku ja Ci powiem tak, ze sa jacy są ale co by było gdyby ich nie było? nudno by było... ja tam kocham mojego Pawełka i to bardzo....
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Oj wiem wiem...
A ja mojego Adasia... Ale cosik ostatnio mamy trudne dni... Najlepiej będzie jak wrócę do swoich robótek |
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
odnośnie par itp...
dziś 25 ROCZNICA slubu moich rodziców ![]() oto co stworzyłam na szybko ! (dlatego recznie pisane i klej jeszcze nie wysuszony dobrze...) 1. front 2. po otwarciu
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Sqbana!!! Ty to jesteś Zdolniacha!!!
No 6+!!! Ale się ucieszyli Rodzice!!! A czym robiłaś takie ładne zawijaski???
|
|
|
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
rodzicom sie podobała, chyba nawet bardzo
a co do zawijasków - interesowałam sie troche kaligrafią i mam pióro z płaską stalówką (taka jakby scięta nie spiczasta tylko płaska) i rysuje odręcznie zawijaski ... tak poprostu
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Zdolna bestia...
|
|
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
no tak.. czasem cos mi się udaje
cieszę się bardzo, że komus (a konkretniej to Tobie Asiu )się to podoba..
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
dokończyłam coś co dawno zaczełam... i co z tego wyszło ??
narazie pusta bo nie wiem co włożyć w srodeczek.. nie wiem komu podaruję albo jakieś zyczenia albo zdjęcie ..
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cudna!!!
To jest straszne jak ktoś coś chce robić a nie ma z czego A ramusia cudna!!! Tesh muszę kiedyś taką zrobić A powiedz mi czym malujesz???Pozdrawiam |
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
Asiu ja mam te listki i mogę Ci wysłać
podaj mi adres na PW
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka piekna ramka
!!! I niebiska(moj ulubiony kolor ) ![]() ![]() A karteczka dla rodziców przecudna Bardzo posoba mi się pomysł z tym sercem ;]] ;*
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo pomysłowa kartka rocznicowa! A rameczka prześliczna po prostu...
Joasiuniu - takie listki to chyba głównie przez internet (przynajmniej ja tak zdobywam...), ale przyznam, że coraz częściej można je znaleźć w kwiaciarniach (u nas są w dwóch, ale kolory... )
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Świetna ta ramka z różyczkami.
Ja bym tam chyba zamiast zdjęcia włożyła jakieś śmieszne życzenia, takie jak czasem na 18 np można znaleźć w sklepach takie obrazki z życzeniami, tyle że pasowałoby mi tu coś na troche inną okazję. To takie moje pierwsze skojarzenie. Jak czymś wypełnisz ta ramke to pokaż, ciekawa jestem co z tego jeszcze bedzie
|
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
zacznę od listków:
Asieńko listki kupuje na giełdzie kwiatowej mama mojej kolezanki, która ma własną kwiaciarnię. Kupuje je w wielu kolorach i nam (mi i swojej córce) odpali po kilka sztuk. jesli chodzi o zakup to w paczuszce jest 50 sztuk po około 5 zł (jak byś chciała to moge Ci zakupić a do reszty mozemy sie dogadac prywatnie, wiele kolorów jest ... wybór taki że ... głowa mała... ) co do malowania: Asieńko szpatułki kazda z osoba oczywiscie zanim skleiłam pomalowałam niebieska plakatówką, na jeszcze mokra farbę nałożyłam białą - wyszedł jasny niebieski, po dokładnym wyschnięciu pomalowałam ja bezbarwnym lakierem nitro do drewna (puszka 200 ml - około 3 zl) i wyszło takie coś... kolor troche sciemniał pod lakierem, ale jest ładna i mozna na mokro przetrzec a sie nie rozmarze (tak np kurz wytrzeć )co do wkladu do rameczki: Moniczko moja droga.. nie mam pojecia komu ją podarowac i w jakim celu, dlatego jeszcze nie mam pomysłu co do niej włożę, jak tylko zdarzy sie okazja i pomysł na wykorzystanie to dam znac Jesli jeszcze jakies pytnka to ja chętnie odpowiem...
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
no Kochana, ale zaszalałaś
świetny pomysł z tymi związanymi serduszami w karteczce a rameczka.... megabombastyczna. bardzo elegancka!! no nie, muszę kupić szpatułki i do roboty :P
|
|
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
szpatułki światna sprawa...
moj Paweł już mi kilka zakosił ... bo lakier mieszac łatwiej bedzie (do samochodu oczywsiscie) i smar i cos tam i cos tam... FACECI :P
a apropo tego mojego faceta, obiecął mi przyniesc z pracy swietny nozyk do wycinania "szczegółów" (wlewków - jesli cos to komus mowi) wiec bede miała czym wycinac malutkie kształciki ![]() nie posiadam zadnych urzadzeń typu: Punchery czy inne dziurkacze
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Och Feme...
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładna rameczka z różyczkami
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
superowa rameczk... cudna jest i już
!!!
|
|
|
|
|
#144 |
|
Wtajemniczenie
|
a oto co mi wyszło
na podstawie opisu Yoanny21 nie wyglada tak cudnie jak Asi, ale napwno do czegoś sie przyda nawet juz mam wizje tylko czy ją zrealizuję, okaże sie
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Szybka jak błyskawica
Jak napisała... Tak zrobiła! Yoasiu i Feme zaraziłyście mnie
|
|
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
a ty Asiu zaraziłas mnie kwiatkami
![]() już zaczynam!! niebawem sie pochwale pierwszy krokusik juz zrobiłam
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się cieszę
I z niecierpliwością czekam na zdjęcia |
|
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
ty tyry ty tyry ty tyry ty tyyyyyyyyyyyyyyyyy
(to miały być fanfary ) i oto moj PIERWSZY krokusik :
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
O kurczę bardzo ładne
![]() Joasiu bałabym sie konkurencji ![]() a karteczki bardzo ciekawie wyglądają;> |
|
|
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ma szans.. jak juz wezne sie na powaznie za te kwaitki to i tak nie predko o ile w ogóle dorównam Asi
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

ja tam kocham mojego Pawełka i to bardzo....

To jest straszne jak ktoś coś chce robić a nie ma z czego
!!! I niebiska(moj ulubiony kolor 
)