|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: nie jestesmy swiete - ktory grzeszek popelniasz najczesciej? | |||
pychy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
115 | 16,57% |
chciwosci |
117 | 16,86% |
nieczystosci |
147 | 21,18% |
zdardy |
42 | 6,05% |
lakomstwa |
262 | 37,75% |
gniewu |
271 | 39,05% |
lenistwa |
479 | 69,02% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 694. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: nie jesteśmy święte
![]() Ohyda, IMHO ![]() Edit: Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
o, to ja go kiedyś nawet lubiłam.
ale teraz moj ojciec kupuje serki, które smakują jak śmietana :| źle mi się kojarzą więc także nie jem serków ![]()
#123 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
ale po co, niech sam se je wżera, ja omijam je wzrokiem
![]() chociaż szynki też nie jem, ani tym podobnych więc coraz mniej opcji mi zostaje ![]()
#125 |
Zakorzenienie
|
Serek wiejski kocham
![]() Co do grzechów.Święta nie jestem.I nigdy nikomu nie przyszłoby na myśl mnie tak nazwać. -Śledzę ludzi w necie -Notorycznie obsmarowuję,nawet w oczy.Ale niestety,głupoty nienawidzę tak bardzo,że słowami tu tego nie wyrażę. -Każdą złość wyżywam na tż,a jak jest spokojny to jeszcze to podsycam.Na szczęście walczę z tym z bardzo dobrym skutkiem. -Potrafię się tak spierdzieć w autobusie,że wydaje mi się,że zbuka ktoś podłożył.W domu też,ale wtedy przed bździną uciekam.
#126 |
BAN stały
|
U mnie z jedzeniem tez sa problemy, bo bardzo wybrzydzam. No i sa awantury. No ale co ja zrobię, jak 3/4 rzeczy nie lubię.
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Aha uwielbiam tanie wino i nienawidze dzieci. Za to do starszych ludzi nic nie mam.
Chociaz jak ktos juz chyba pisał mam zamiar umrzeć młodo. I jeszcze nie nawidze jak mnie ktoś poucza, prawi kazania itp. zawsze sie to kończy awanturą.
#128 |
Wtajemniczenie
|
pink - dobre to ostatnie
![]() cóż jeszcze z grzeszków - jak ludzie mnie wkurzą to usuwam ich z gg, czasem na dobre miesiące. ale to raczej muszą mnie nieźle wkurzyć.
#129 |
BAN stały
|
Ja za czasów picia taniego wina to sobie mocno żebra obtłukłam po pijaku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
BAN stały
|
ja lubię serek wiejski. Powinnam się bać?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadwage i jem czekolade- co niektorym podnosi cisnienie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj w kościele na nudnym kazaniu myślałam o brzydkich rzeczach
![]() a potem w niewybrednych słowach układanwych w głowie złorzeczyłam na niego że przynudza i na piejącą za mną moherówę. |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na czym polega to śledzenie w necie? ![]() A co do ostatniego: ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
niewiem jak inni śledzą
![]()
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlasnie na tym ![]() Mniej wiecej, plus wyszukiwanie na n-k, etc ![]() Wrzucaniu wszytskiego w google ![]() Wrzucenie maila w All, coby zobaczyc, co dana osoba kupuje ![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hahah klasyk! to ja moge dodac wlasny rozdzial do tej nowo powstajacej ksiazki!!! albo ewentualnie dopisac ciag dalszy.... upokarzanie plci brzydkiej to pasjonujace zajecie... ale oni sami sie o to prosza hahahahaha |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
pink pierdzenie miażdży
![]() ![]() A śledzenie w moim przypadku polega na tym że czaję wszystkie konta danej osoby na naszje klasie, fotce, blogi, nie blogi, numery gadu skype itp ![]() ![]()
#139 |
Zadomowienie
|
Całowałam się z najlepszym przyjacielem mojego chłopaka na jego oczach, a następnego dnia musiał mnie cały dzień przepraszać że sie obraził
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |||||||||
BAN stały
|
witam grzesznice. dodalam sade, walnelam oczywiscie literowki, ale co tam, widac ze sie udzielamy preznie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a my tez ![]() Cytat:
Cytat:
![]() heh, hardcore. a jak go zmusilas do wyrzutow sumienia? |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Od tego wątku czuć nieładne grzesznice;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
No dobra, niech będzie.
Jako że lubie pobić i to zdrowo, tak jak moi znajomi to często w lecie robilismy sobie małe popijawki na działce kolegi. Jest tam tylko altanka więc czasem powiewało nudą. Trzeba było sobie wymyślać jakies zajęcia. Raz wypiliśmy za dużo, wszyscy. Zaczeliśmy grać w rozbieranego pokera. Jak już ich wszystkich rozebrałam to wpadliśmy na genialny pijacki pomysł. Butelka! Na wyzwania. Na początku leciały wyzwania w stylu " pocałuj mnie w buta" itd. Potem było "pocałuj mnie z języczkiem". Akurat wypadło na mnie kiedy jego przyjaciel kręcił. (dodam że to był wybitnie głupi pomysł ponieważ ja byłam jedyną obecną dziewczyną, oni też sie przelizali , nie tylko z sobą ale tez z dwoma innymi kolegami ![]() Rano wszyscy byliśmy w ciężkim szoku. |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
BAN stały
|
O matko,czerwona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
No, tzn niby sie zapierali że nie, ale musieli, pijacka butelka to nie przelewki.
![]() (Nadal im to wypominam) |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
ja właśnie zobaczyłam jakie to zakupy zrobił na All mój exio ;] jakieś sportowe pierdoły, co mnie śmieszy, bo próbował już schudnąć 1500 razy, bez powodzenia. oszukuje sam siebie biedaczek
![]()
#148 | |
BAN stały
|
Cytat:
heh, jakie to proste ![]() a ta pijacka butelka czerwona to lekka zabawa. ja nie lubie bo niektorym smierdzi z ust ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też sprawdzałam parę razy profil byłej TŻ-ta ale tylko dlatego,że ona mój sprawdziła pierwsza, bo wysłała mi zaproszenie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
nie bałaś się, że mogła się dowiedzieć kto to zrobił i pójść na policję i do sądu ? ja miałam podobny pomysł kiedyś, chciałam się zemścić na koleżance, ale bardziej bałam się konsekwencji tego czynu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co do reszty grzeszków i przewinień ... * jestem mega bałaganiarą, wszędzie walają się moje ciuchy i kosmetyki * egoistka jakich mało....jak coś robię to tak żeby mi było dobrze ![]() * nie lubię się dzielić....jak mam ochotę np na paluszki a ktoś u mnie jest to poczekam aż sobie pójdzie i wtedy wyciągam z szafki, żeby mi nie wyjadał hahaha okropne wiem ![]() * jak się wkurzę albo uderzę to lecą takie wiązanki, że szewc wymięka..TŻ zresztą też ![]() * najczęściej jak jestem wkurzona wyładowuję swoją złość na innych, wtedy się z nich naśmiewam, dogryzam, obgaduję ( normalnie tego nie robię bo nie lubię, w złości jakoś mnie tak nachodzi ) * z racji tego, że mam anielską urodę, słodka buzia ,blond kręcone włoski i niewinna minka a w środku jak powiada mój przyjaciel szatan jakich mało lubię to wykorzystywać i tak np uwielbiam flirtować z zajętymi facetami, żonatymi też, lubię jak facet je mi z ręki a wtedy widok miny jego kobiety....bezcenny ![]() * lubię podrywać facetów, dawać im nadzieję na coś więcej a potem zwyczajnie i bez skrupułów spławiać....przyjemność nie do opisania ![]() * jestem mściwa...potrafię zaprzyjaźnić się z osobą która zalazła mi za skórę, odczekać nawet 5 lat, żeby się porządnie i boleśnie odegrać * jestem złośliwa....lubię robić na złość na przekór * często jestem szczera do bólu...nie licząc się przy tym z uczuciami innych * potrafię tak zmanipulować daną osobą, że zawsze zrobi to czego chcę i na dodatek zaczyna myśleć, że to był jej pomysł ![]() * jak nie mam ochoty rozmawiać z osobą, która akurat do mnie dzwoni to zwyczajnie nie odbieram i nie oddzwaniam....potem mówię, że nie słyszałam,bo brałam np prysznic a nie oddzwoniłam bo nie mam nic na koncie * nie lubię dzieci...wkurzają mnie...najgorsze jest to, że one mnie lubią...jak jestem u znajomych i dzieciak mnie ciągnie do zabawy a ja nie mam ochoty to oczywiście delikatnie i z anielskim uśmiechem próbuję mu to wyperswadować a w myślach...każę mu uciekać jak najdalej ode mnie....wiem że to straszne...wstydzę się tego ![]() i dwa najlepsze ( najgorsze ) chyba zostawiłam na koniec ![]() * zdarza mi się pożyczać o TŻ-ta dość spore pieniądze, ( bo a to nie mam przy sobie karty a to zapomniałam portfela do sklepu ) i zwlekać z oddaniem kasy, aż np do Dnia Kobiet, urodzin czy innej okazji, kiedy to on się mnie pyta co chcę na prezent a ja zawsze odpowiadam, że anulować długi ![]() * czasem kiedy wracam z pracy i nic mi się nie chce, a jest moja kolej na gotowanie obiadu, sprzątanie, bądź mycie garów ( dzielimy się obowiązkami ) , to wtedy dzwonię do TŻ-ta i smutnym głosikiem oświadczam, że dziś się strasznie źle czuję, boli mnie głowa albo brzuch po czym zasiadam przed kompem albo oglądam jakiś film....a kiedy on przychodzi z pracy i pyta czemu nic nie zrobione, to ja oczywiście "obłożnie chora" mówię mu, że przecież dzwoniłam do niego, że się źle dziś czuję....na co TŻ całuje w czułko i zabiera się za gotowanie wredna jestem wiem....często myślę o tym, że mój TŻ powinien dostać medal za to, że jest ze mną ![]() ja miejscówkę u Lucyfera to chyba mam jak w banku ![]()
Edytowane przez sandre Czas edycji: 2008-03-09 o 18:40 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Konto usunięte
|
Ojej jakie złe małe dziewfcynki
Strach się bać Idę się pod kołdrę schować ze strachu ![]() A tak szczerze ? ...takie tu głupoty /niektóre!!/ wypisujecie i takim chamstwem się przechwalacie że ręce opadają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.