|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spotkanie w Katowicach
Ja już zbieram się do domu szykować pizzę
![]() Piechotko, Kamyczku, na pewno musimy kiedyś Was poznać, więc z następnego spotkania już się tak łatwo nie wykręcicie
|
|
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
No i po spotkaniu
Z mojego punktu widzenia było bardzo sympatycznie i owocnie Choć dziewczyny były dość małomówne (chyba je onieśmielałam moim gadulstwem ) i dopiero RudaAB rozkręciła atmosferę W każdym razie dziewczyny, bardzo fajnie było się z Wami spotkać, a Kasię i Rudą poznać w realu - mam nadzieję, że jeszcze powtórzymy nasze spotkanie
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że wróciłam
Było super, powtórzyć trzeba niezawodnie, mam nadzieję że w większym gronie Madziu, bo my trzy to takie małomówne jesteśmy. A ruda... no cóż, ta wpadła na godzinkę i rozkręciła nas wszystkie
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Ah przepraszam was dziewczyny... tak się deklarowałam a tu lipa, ale pewnych sytuacjii i wydarzeń się nie przewidzi
mama nadzieję , że następnym razem mi nic nie wypadnie. A na domiar tego jeszcze nie miałam specjalnego dostępu do komputera...
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
bardzo mi było milo Was poznać.Kasia zaszalała z prezentami! Czekam na przepis na ciasteczka "cracle". Junior już wczoraj chciał piec
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dziękuję za spotkanie
Fajnie było was poznać Następnym razem trzeba się spotkać w większym gronie. Kulkam jak poszło z kwiatuszkami? Ruda szkoda, że tak krótko byłaś
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
No Ruda szkoda, że tak krótko
Tak ogólnie to fajnie było, miło było Was poznać. Pizza dobra była, wiesz kulkam ;>
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
No i w sumie zapomniałam jeszcze tutaj publicznie podziękować Kasi za super prezencik
Kolczyki idealnie dobrane do mojego naszyjnika Zastanawiam się tylko Kasiu, czy wyrobisz się z zamówieniami, jak koleżanki u mnie w pracy zobaczą moje kolczyki ![]() A kwiatuszki idą powoli, ale do przodu. I zaczyna mi się to coraz bardziej podobać Dzisiaj co prawda poszły w odstawkę, bo musiałam uporać się z górą prasowania, ale wczoraj zrobiłam ponad połowę. I zastanawiam się, czy nie zoksydować jednak tych kuleczek, bo za bardzo rzucają się w oczy.Ruda, następnym razem załatw sobie dłuższą opiekę nad dzieckiem, bo nawet nie zdążyłyśmy się nagadać I minęło Cię oglądanie kamyczków A ciasto było pyszne! Zresztą ciasteczka Maqdy też ![]() Ashley, ja właśnie dzisiaj na kolację zjadłam ostatni kawałek tej pizzy Dzisiaj śniadanie, obiad i kolacja miały bardzo monotonne menu Teraz już wiem, że na 6 osób wystarczy 1 blacha ![]() Niepodpisana, masz czego żałować! Ale myślę, że takie fajne spotkania będą odbywać się cyklicznie Moje drzwi w każdym razie są zawsze dla Was otwarte
|
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
Odkopuję nasz wątek, bo może warto byłoby pomyśleć o jakimś spotkaniu?
Tak nieoficjalnie zapraszam w najbliższą sobotę do Złotego Osła w Katowicach (Mariacka 1) na 10:00 wszystkie osoby zainteresowane robótkami ręcznymi (biżuteryjek tam za bardzo nie ma, ale będę ja ).
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to za spotkanie w Złotym Ośle? Co będziecie robić?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
Średnio raz w miesiącu spotyka się śląska część listy robótkowej pl.rec.robotki-reczne - choć teraz już nie tylko towarzystwo z tej listy - w porywach bywa nas do 30 os. Ogólnie plotkujemy sobie, chwalimy sie pracami i często chętne osoby uczą się jakiś nowych technik (hitem są chyba frywolitki).
Tu masz stronę ze zdjęciami ze spotkań. |
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, już myślałam, że robicie jakieś biżuteryjkowe spotkanie w ten weekend, bo akurat jestem w weekend w Katowicach na kursie choreoterapii
|
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
To zapraszam do Złotego Osła na 10:00
No chyba, że Ci nie pasuje, to może jakaś herbatka wieczorkiem albo w niedzielę? W każdym razie jestem otwarta na propozycje
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
A tam można przyjść bez zapowiedzi? Bo ja nie jestem pewna czy się wyrobię, ale raczej marne szanse na to, bo musze z psem do fryzjera jechać, w niedzielę się na wystawę wybieramy.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, oczywiście - nie trzeba się zapisywać
Spotkanie jest jak najbardziej otwarte Ja będę do ok. 11:30-12:00.
|
|
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie zainteresowane dziewczyny informuję, że wstępnie mamy zaklepane miejsce w Babim Lecie na sobotę, 13 grudnia - zmieścimy się z "biuściastymi"
Właśnie dostałam odpowiedź od babki z Babiego Lata, tylko muszę napisać, o której mniej-więcej będziemy i ile nas będzie. Proszę więc o informację, kto się wybiera
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja się potwierdzam podwójnie
Madziu, najpierw się chyba spotkamy przed giełdą, coby nie było problemów z odnalezieniem się i trafieniem? Bo ja na ten przykład nie mam pojęcia gdzie to konkretnie jest
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez myślałam, żeby spotkać się o 10:00 pod Spodkiem i potem, pewnie ok. 12:00 dotrzemy do Babiego Lata.
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo oni o 10 dopiero otwierają?
|
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, Kamyczku, o 10:00 otwierają.
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie obiecuje, że będę, choć chciałabym być, jak co to będę sie z Tobą Kulkam kontaktować telefonicznie
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
Wstępnie 5, ale napisałam, że może być nas więcej i że jeszcze dam znać przed sobotą. Więc dziewczyny - ostatnia szansa, bo inaczej braknie dla Was krzesełek i będziecie musiały siedzieć nam na kolanach
|
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Buuuuuuuuuuuuuuuu
a ja mam zajęcia na uczelni i niestety pierwsze mam ćwiczenia do 13:30 z których nie omgę się urwać, żeby się z wami spotkać![]() BO o 13:30 to chyba za późno już?? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
Natalia, to może jak skończysz, spróbujesz do nas zadzwonić? Bo jest szansa, że jeszcze będziemy
Zagadaj mnie na GG, to dogadamy szczegóły
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo... a ja też jestem w Katowicach w tą sobotę
Tylko nie wiem czy "nie swojaków" przygarnęłybyście skoro macie tak mało miejsc, no i też niestety kończę zajęcia chyba o 12:30 czy jakoś tak, na jakiejś dziwnej ulicy Lompy, gdziekolwiek to jest, a znając moje szczęście to pewnie jakaś druga strona miasta. A i jestem w Kato z koleżanką, która ma rozmiar biustu E , więc też by pasowała ale pewnie będzie chciała szybko wracać do Kraka.
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
O 10.00 spotykamy się na giełdzie, a o 12.00 zaczyna się spotkanie biuściastych.
Z Lompy na Gliwicką jest kawałek, ale w sumie można na piechotę pokonać. Zapisywać sie proszę u Kulkam, wybranej jednomyślnie główną organizatorką spotkania
Edytowane przez KarmazynowyKamyk Czas edycji: 2008-12-11 o 14:33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.

mama nadzieję , że następnym razem mi nic nie wypadnie. A na domiar tego jeszcze nie miałam specjalnego dostępu do komputera...