![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lutens Fleurs d'Oranger i inne zapachy, kolorówka i trochę pielęgnacji do oddan
Idiaminko,
U Ciebie najbardziej mgielka Eau Vitaminee Biotherm... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lutens Fleurs d'Oranger i inne zapachy, kolorówka i trochę pielęgnacji do oddan
Cytat:
![]() ![]() Ze mna tez mozesz ponegocjowac ;-) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
sie niesmialo przypomne z zapytaniem o cristobala...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zatem czekam na wiesci ![]() Dobranocki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Kochana,
Z Cristobalem mialam ostatnio blizsze spotkanie, pierwsze od wielu miesiecy i... chyba go w koncu w ogole nie puszcze... A jesli juz, to za cos z moich wymarzonych zapachow... A u Ciebie ich nie znalazlam niestety... Za to znalazlam u Ciebie torbe Zary, ktora mnie zainteresowala. Moze jeszcze cos u mnie wygrzebiesz za nia? Serdecznosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
kurcze, a taka zlapalam chrapke na poznanie cristobala... no trudno, bede szukac dalej
![]() masz duzo ciekawych zapachów, tyle ze wiekszosci nie znam... ale najbardziej jeszcze wpadl mi w oko: Charles Jourdan The Parfum, EDP, 38/50 ml hmm? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli chodzi o samo poznanie zapachu to sluze probka zarowno jednego jak i drugiego - zdaje sie ze obie jestesmy z Wwy mozemy sie gdzies spotkac na chwile ![]() Jesli Jourdan sie "odrezerwuje" ;-) to chetnie rozwaze taka wymiane ![]() ![]() Czy moge cos wiecej o tej torbie poprosic? Tzn. jakie sa wymiary, z czego jest zrobiona i w jakim jest stanie (chociaz widzialam, ze w swietnym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
ooo, jak jestes z wawy to wiele ulatwia
![]() ![]() oczywiscie moge podac szczegoly i wiecej fotek (tak na szybko: torba jest spora, gruby material w kolorze oliwki, raczka z czekoladowej skory czy czegos w tym rodzaju). ale chyba najlepszym rozwiazaniem byloby krotkie niezobowiazujace spotkanie ![]() czekam w takim razie na info i pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moge przyniesc jeszcze inne zapachy, ktore moglyby Cie moim zdaniem zainteresowac np. Python, ktory jest chyba dosc podobny do Jourdana, acz mi sie duzo bardziej podoba - cos miedzy Jourdanem a Roma, cudny tyle, ze mam dwie buteli a jedna mi starczy ;-) no i chyba Celine Oriental Summer tez w te strone ![]() Ja jeszcze pokombinuje jak z czasem, bo ostatnio ciezko bylo ;-) ale na chwilke moge sie nawet z pracy wyrwac w ciagu dnia, albo po na herbatke np. w Zlotych Tarasach ![]() Dobranocki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
swietnie! ja jestem łasa na wszelkie testy zapachowe
![]() wezme torbe i wszystko co sobie jeszcze ewentualnie upatrzysz ![]() poniedzialek mam zajety, ale w pozostale dni moglabym podskoczyc do zlotych tarasow. najchetniej jakos po pracy, okolo 17, ale dostosuje sie czasowo... idziemy spac! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja juz wreszcie wyspana - ciezko bylo ;-) Ja mam z kolei zajety wtorek i czwartek. Co powiesz na srode? Ja koncze ok 17:30. Moze byc? Sciski serdeczne! Si |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Silencio, wyslalam PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
spin doctor
|
Witaj, może coś u mnie za Envy lub Lacoste PF
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=265828 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Jak najbardziej!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zajrze do perfumerii i posprawdzam Twoje skarby ;-) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
BAN stały
|
to odpowiedź dla mnie mam nadzieję
A poza azzuro podobaja mi sie niesamowicie : - gio - cristobal - celine o.s. Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-07-22 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
może coś znajdziesz za
Coty Body Fresh Woda toaletowa do ciala, Zielona herbata, Art Deco Perfect Color Lipstick Avon My Lip Miracle Sequins – diamentowa szminka – kolor Rhinestone roses Yves Rocher, Yria, Cień do powiek w długopisie, Mineral Care SPA, Hydra Lip Balm SPF 15 olejek indyjski z India Shop - Narcisse |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
wpadlo mi w oko Ralph Lauren Safari, EDP, 10/75 ml
zapraszam do siebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Polu, ale jesli dobrze widze to u Ciebie tylko perfumki w duzych pojemnosciach? Czy przeoczylam jakis watek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cristobal niestety wycofuje z wymiany wogole - zakochalam sie... Nie wiem, co mnie opetalo, ze chcialam sie pozbyc... Za dwa pozostale niestety nic nie znalazlam... Wysle Ci PW w sprawie Azzury, bo tez mam pewne watpliwosci... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam tez cienie (lancome i E.Lauder) z perfum podoba mi sie u Ciebie Charles Jourdan The Parfum, EDP, 38/50 ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to niestety nie moje zapachy. a raczej nie znam ich zbytnio... Jourdan niestety jest juz nieaktualny - zmienilam juz w pierwszym poscie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety nic nie wypatrzylam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie
![]() Widzimy sie jutro? Stęsknionam plotek jak nie wiem co..
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Ragutko!
U Ciebie interesuje mnie: * Envy Gucci - tester 100 ml, ubytek max. 5 ml * Rene Lezard Femme - deodorant spray z 75 ml pozostało ok.70 ml * Sonia Rykiel Woman (not for man) prawie całe 125 ml (!) * Fleur de Sephora Pivonie ok 45/50 ml - zapach piwonii z delikatna malinowa nutą, cudny na lato. *Shalimar edt 30 ml- nowe, bez kartonika - to ta buteleczka klasyczna * L'Occitane : Ambre ok. 40/50 ml i Orange Canelle 45/50 m * MĘSKA wersja Nature Millenaire YR ok 30/50 ml * Gap Scent Dream ok.25/30 ml - superświeżak, cudowny na lato, pachnie jak świeżo wysuszone pranie ![]() * Emporio Armani City Glam 30 ml dwa razy uzyte (kartonik) * Neonatura Coocon ok. 40/50 ml z kartonikiem * Black XS paco Rabanne ok.20/30 ml * Tesori d'oriente Hammam 100ml - odpsikałam sobie ok 20 ml do atomiziera, reszta do oddania *Etro Magot 45/100 ml - za zapach , który mnie zachwyci. * Extraordinary Avon - flakonik 30 ml , edycja limitowana , ubytek kilka psików * The Body Shop Amorito 15/30 ml - śliczny słodki zapach Jak widzisz nasza wymiane? ![]() A widzimy sie jutro jak najbardziej! Strasznie sie ciesze!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.