|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki ;-P modne, wiosenne , firmowe ! Zapraszam. S-L
Wymiarki ok.Narazie odpuszczę sobie rybaczki moro,ale nie ukrywam,że najbardziej zalezy mi na tych rybaczkach jeansowych no i 1 jensach,nie wiem jeszcze których.Masz możliwość zrobienia fotki gatkom z tyłu????Bo na tych które masz w wątku też praktycznie nic nie widać,a jak już się wymieniać,to na coś co widzisz jak wygląda,prawda???Prosilab ym Cię o szybkie podesłanie zdjątek,bo niż się dogadamy,to pewnie już nic nie będziesz miala.Bo ja to mam pecha w wymiankach.Pozdrawiam i czekam.
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
Za spodnie z rzeczy, które wymieniłaś mogę oddać coś z tego:
- YR, Ananans edt, woda o zapachu ananasa z serii Les Plaisirs Nature, 20 ml z ubytkiem ok. 5 ml, - Rimmel, Silky Loose Face Powder, puder sypki 001 translucent, 13g, - Rimmel, Cool Mattepodkład w musie, 103 true ivory,
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Przykro mi, ale nic na siłę nie dobiorę
Poza tym perfumy mogłabym wymienić tylko za coś naprawdę super, na czym mi bardzo zależy.
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana i znów zamilkłaś na dobre.O co chodzi????
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze,no to trudno się mówi.Obędę się bez fotek.Wezmę w ciemno-jak mi dasz,hehe.
Najbardziej zależy mi na jeansach przed kolanko,a dlugie jeansy też bardzo chętnie przygarnę,które,to Ty zdecyduj http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6917628 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6917628 Choć nie ukrywam,że najlepsze byly by ruraski.Ty chcialaś u mnie topik w groszki,mam go nadal-czeka na Ciebie,tak więc wybieraj coś jeszcze i wymieńmy się w końcu.
|
|
#128 |
|
BAN stały
|
up
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.