|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II
Cytat:
. Im później tym mniej węgli. Śniadanie może być bogate w węglowodany,ponieważ i tak spalisz je w ciągu dnia,jednak nie można zapomnieć o białku. Kasza manna jest złym wyborem na kolację i w ogóle na redukcji,gdyż to węgle proste. Wieczorem najlepiej białko
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Brzuchol pomęczony
ała ![]() Chyba pomyślę, znów o Hup-hop. Kiedyś byłam bardzo zadowolona z kręcenia. Tylko chciałabym takie 'profesjonalne' - jesli tak to można nazwać, a nie wiem gdzie takiego szukać. Takie 'zabawkowe' jest za lekkie, trzeba coś do niego nasypać żeby ugniatało brzuchol, a mialam już kilka niespodzianek związanych z otworzeniem się takiego HH - sprzątania była co nie miara. Czas na wieśniaka.
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
poprawię sieę. ;d ;*
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to się zagapiłam
już 5 stron nowego wątku - oj Wy to piszecie dużo dziewczyny ![]() u mnie jak zawsze beznadziejnie, po 4 dniach diety znów jakiś napad Chyba nie nadaję się już do tego wątku... :'(
|
#125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wrciłam ze spacerku
Ale dla rozgrzewki był spacerek przeplatany z truchtem Ale kondycja nie ta jeszcze
|
|
|
|
#127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wierze w Ciebie dziewczyno Łaaa, a ja lece do sprzątania, mam kare za wczorajszą popijawe ![]() Ale co najważniejsze- randka mi sie udała, było cudnie No tak, tylko w piątek spotykam się z moim Tż-tem....
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cholera, takie proste zdanko, a zmotywowało mnie strasznie... hmm. ciężka sytuacja. mam tylko jedno takie doświadczenie i zapamiętałam z niego tyle, że skoro szukam czegoś nowego, to w starym coś nie tak. działanie na dwa fronty na złe mi wyszło, więc życzę, żeby w Twoim przypadku skończyło się to inaczej.
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mgoe sie doczekac naszego wyjazdu dp Paryza jeszcze hm 5 dni niecale;PDieta mi jakos lepiej dizie bo nie mam ochoty jesc ale za to z cwiczeniami gorzej cwicze ale mniej, ale mysle o zakupieniu rolek i jezdzeniu z NIM ale na pewno silka od kwietnia
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Coś mi dziś w dzień wizaż nie działał.. ciekawa jestem czy to tak tylko u mnie czy ktoś to jeszcze zaobserwował
Wróciłam dziś do domu pomóc tacie w przygotowaniach świątecznych ponoć przy sprzątaniu tez kalorie lecą. Jestem na diecie+ ćwiczenia jakiś 9 dzień i czuję się jakaś taka lżejsza choć nie widać żebym coś schudła ![]() Pożyczyłam od bratanicy hula-hop kiedyś umiałam kręcić a teraz szok-- nic nie wychodzi, no ale nic , będę próbować dalej Zakupiłam herbatkę Slim Figura ( sa tam jakieś trzy etapy) Czy któraś z was próbowała to pić, daje to coś?? Bo ja jak narazie to ciągle po niej chodzę siu siu. Pozdrawiam was cieplutko , mieszkam niedaleko Zieleńca a tu zima że Ho Ho kto wie może w pierwszy dzień wiosny się na narty jeszcze wybiorę
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
tajka, na ile jedziesz? bo ja jadę 31 marca, może się spotkamy
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jade od 25 do 27 tlyko na 3 dni niestety ale moze jak nazbeiram akse pojedziemy do wenecji za miesiac np
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Tajka, Paryż mmm zazdroszczę
![]() A ja już myślałam że to było celowo ![]() Mój TŻ mnie wcale nie mobilizuje do odchudzania, dzisiaj zrobił mi obiad w ramach rewanżu za mój z zeszłego tygodnia.. dietetyczne to nie było Ale pyycha, przynajmniej pokazał, że jednak umie gotować ![]() Co do tego biustu.. eh wolałabym żeby on mi akurat nie 'chudł' Mam takie małe C i nie chcę mniej
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj 'kolega' z ktorym zaczynam sie spotykac i jade do Paryza cwiczy na rzezbe wiec ma dietke podobna do mojej tylko 3000kcal;p wiec jakos razem sobei damy rade a rzezbe ma aaaaaaaaaaah Moj biust zawsz ebyl duzy i fjanie ze zmaleje... gdyby nie malala jego jedrnosc;/
|
|
#135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tajka TŻ= towarzysz życia
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się ciesze bardzooooooooooooo, że mam nic słodkiego, słonego, paprykowego tudzież innego w domu. I piwa, albo wina!!
Pokłóciłam się właśnie przed chwilą paskudnie z TŻ i jedyne na co mam ochotę to wyżej wymienione rzeczy!! Jestem ściekła, smutna i skołowana jednocześnie!! ![]() Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie!! Dobranoc!!
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wpadlabym na to
ja nie mam TZ i zyje:P... na razie;p ehehhe
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Wracajac do tematu biustu......warto przeczytac i dobrac sobie prawidlowy biustonosz
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=242629
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Witam w ten piękny zimowy dzień.Piszecie jak szalone ale widzę, że zapału nie brakuje to barzdo doobrze
U mnie kryzys dietowo-ćwiczeniowy jem nieregularnie, duzo węgli, mało białka i kiełbaskę wszamałam, a pogoda uniemożliwia mi jazdę na rowerze,ćwiczę w domu ale już mnie powoli nudzą te ćw.w związku z tym mam pytanie:czy aby obejrzeć na YouTube jakiś filmik z serii 8 min. trzeba się tam zalogować?Kuleję z angielskim i nie wiem, a barzdo mi zależy.Proszę o pomoc. Życzę miłego dnia |
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
black&white, Nauczania zintegrowanego, czyli maluszki od pierwszej do trzeciej klasy. Wtedy są jeszcze takie kochane... w większości, bocwaniactwo już zaczyna sie ujawniać. A tak przy okazji w pt po swietach mamy apel o zdrowiu, trzymajcie kciuki, bo to mój pierwszy apel i pierwsza prezentacja klasy i mnie przed szkołą.
IR1988 tak mi sie marzy pociągła buzia... Nawet jak schudne, to wiem,ze i tak na twarzy bede okrągła, jak poączek w masle. ![]() tajka88 ja też bym nie wpadała. Zawsze wiedzialam, o kogo chodzi, ale nie miałam pojęcia, skąd to się wzięło. |
|
|
|
#141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#142 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
Witam Witam
Piszecie jak szalone! Czy wy robicie w ogole coś poza tym??? ![]() Ja już tez jak 80% studentow tego kraju zjechalam do domciu na swieta, i pierwszy kryzys zapukal do mych drzwi. Lodowka pelna, paroweczki, szyneczki, sery, serki, jogurciki tretetete... Ale jak uslyszalam od mamy: "JAK TY ZESCHłAś.....!!!!" to silna wola wrocila raz dwa! I trzymam sie trzymam.... No wypilam z mamusia tylko pol lampki czerwonego wina, i tak troszke zostawilam wiec pare lykow doslownie. Zwazylam sie59 kg :P:P:P:P:P Jestem dzisiaj 9ty dzien na diecie wiec wiem ze 4kg to stanowczo za duzo jak na tyle dni, ale to woda ze mnie poleciala, wiem o tym doskonale. Znam swoj organizm i od zawsze mialam tak te szybko chudlam, wygladalam dobrze, ale tez wystarczylo pare dni pofolgowac i od razu to samo. Jak gąbka. A jem naprawde 1000-1100 kcal dziennie, nie mniej, nie wiecej. No ale, tylko sie cieszyc bo naprawde czuje sie lzejsza ![]() Juz zapodalam sniadanko, troche slodkie, ale nic podobnego w domu nie znalazlam dopiero pojde do sklepu. Bylo: platki kukurydziane z miodem i orzeszkami z jogurtem danone morelowymWiem wiem nie za ladnie, ale to sniadanko, spale i tak przy sprzataniu a obiad ma byc juz mega dietetyczny, jakies warzywka na parze i zupka na wodzie:P A propos zup: zauwazylam ze wy tu w ogole rzadko o nic pisujecie, nie jadacie zup??? Mi sie wydaje ze to swietne danie na dietke!
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
dziń dybry
ależ się obżarłam na śniadanie ![]() dzisiaj trening, jutro post. zaczynam mieć ostre wyrzuty sumienia, jak pozwolę sobie np. na gałkę lodów. niedawno jeszcze tak nie miałam, a teraz... może nie że czuje obrzydzenie do siebie, ale jestem zła na siebie o to, że sobie pozwoliłam na chwilę słabości ![]() pimach, takie szkraby małe będę trzymać kciuki w piątek.ojps, nie, nie trzeba się logować ![]() kokaina, moje życie uczuciowe też jest o kant tyłka potłuc, za przeproszeniem. ale powiedzmy, że czas tych prawdziwych związków dopiero się dla mnie zaczyna... więc nie narzekam więcej, tylko czekam ![]() bzunia, łohoho, 4 kg. to milutko ![]() co do zup - nie jadam. miłego dnia dziewczyny
|
#145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() evvcia nie ma poddawania się. nadajesz sie do wątku. zobacz ile ja razy od załozenia watku miała wpoadek.. czasmai nei byłam tu przez 3 tygodnie. ale zebrałam siły i walczę. Nadajesz sie do Nas. ;* przemyśl to;p lub poczytaj jakie ja miałam wpadki ;* całusek spoko, a za oknem snieg. ![]() :nonie wiem:kozaki juz wypucowłam ( bo juz latalam w adidaskach i balerinach ) i lece do mojego nieznosnego TŻ, czeka mnie z nim pzretarg za jego chamowate zachowanie i mozna powiedziec lLEN Z NIEGO CO NIE MIARAbrrr..... ciekawe jak mi pojdzie stawiać zarzuty, i jak bedzie sie bronic. ach.. a na poczatku było tak fajnie... ![]() ![]() jednak dziewczynki kupie cos na ten cellulit. czytałamm w terazniejsyzm COSMO ze nawet dobry jets ten Nivea nowy My Silhouette koszt ok 39 zł i polecaja też Traisler z Avonu ale on już 80zł hmmm a tańszych niema;p;p a reszta zeli jakie tu są tansze to nidgy u Mnie w miescie nie widzialam an oczy. Np. Bielenda - Size S, lub Lirene- mus modelujacy ;/ hmmm... a gdzie to mzona kupic?? ![]() ja zmykam, sie dokanczac szykowac, buziaki ;* tajka- jak bylam w anglii czulam sie tam o wiele lepiej niz w Polsce pomimo ze bylam tam zdana an siebie i na koleżanke która jest dziwna"wow" mam cudne chwile, ten klimat ludzie, masakra Tam zakosztowałam innego Życia tajemniczego lepszego na Wszystko mnie było stać. a teraz... no ale trudno. Tam po pracy, prysnzic lecialam an plaże lub na zakupy, zwiedziałam. była w slicznym miasteczku SZOK i nie zwiedziałam duzo bo sama sie bałam.. jechac poza miasto. ale wróce i moze zostane ja chce tam sie pzretransportowac :P
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Bzunia - same warzywka na obiad?
wrzuć do nich białko!
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#147 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to były najpiękniejsze 3 dni mojego życia Mój TŻ też mnie zbytnio nie mobilizuje... Ciągle słyszę: "po co Ci te odchudzanie?" , "Jeszcze raz powiesz, że jesteś gruba to zobaczysz", "Mi się podobasz nie musisz chudnąć" i tak w kółko... Cytat:
jestem pewna, że przed świętami nie uda mi się nic zdziałać z dietą, ale będę się starała dużo ruszać, wiem że to za mało... Mam nadzieję, że po świętach uda mi się stanąć na nogi.A ja jutro będę sprzątać generalne porządeczki będą, aż wszystko będzie ślinić :PCytat:
ja ciągle się staram, ale coś mi nie wychodzi Spróbuję się poprawić A teraz czekam na tego mojego wrednego TŻ-a aż przyjedzie i się doczekać nie mogę Na śniadanko zjadłam sobie jogurt+musli i potarkowaną marchewkę z jabłkiem [nie wiem czy to się nadaje?] potem czerwona herbatka dla relaksu przed komputerem ![]() Miłego zimowego dnia [tej wiosny] Wam życzę
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dorzuć chociaż 50g chudego twarogu
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiscie, jakies miensko chudne, moze troche szyneczki... cos bedzie. No nie same warzywka o nie nie
|
#150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
e soryy ?????? kurde. ale Ci faceci są nieogarnięci, bezmyślni i denerwujjący. brrr.. tylko ich lać ale dam mu dzisiaj popalić hihihi czekam an obiadek. mam brukselki i mięsko - szyneczkę duszoną mniam mniam. ale jeszcze godzina do obiadku![]() buziaki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.

. 
ała

już 5 stron nowego wątku - oj Wy to piszecie dużo dziewczyny
Chyba nie nadaję się już do tego wątku... :'(

no ale nic , będę próbować dalej
bedziemy trzymac

evvcia nie ma poddawania się. nadajesz sie do wątku. zobacz ile ja razy od załozenia watku miała wpoadek.. czasmai nei byłam tu przez 3 tygodnie. ale zebrałam siły i walczę. Nadajesz sie do Nas. ;* przemyśl to;p lub poczytaj jakie ja miałam wpadki ;* całusek
:nonie wiem:
jestem pewna, że przed świętami nie uda mi się nic zdziałać z dietą, ale będę się starała dużo ruszać, wiem że to za mało... Mam nadzieję, że po świętach uda mi się stanąć na nogi.