![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tragus - niesamowity kolczyk xD
A miałas wczesniej kolczyki z tytanu i nic sie nie działo?
Jeżeli ci sie to nie poprawi to jedyne wyjscie to tak jak mówisz deramatolog:-(. Ja kupiłam dzis kore dębu poniewaz poczytałam tu ze jest dobra na opuchlizne.Bede robic okłady i mam nadzieje ze resztka tej opuchlizny już zejdzie ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2009-01-26 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Hmm z tego co mówiłas to używasz do pielęgnacji tego sprayu esay piercing,a on nie powinien uczulac.A przy pielęgnacji innych przekłuc tez go używałas i było ok?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a żel to zło! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Konto usunięte
|
dlaczego? przeciez seria easy piercing jest stworzona specjalnie do pielegnacji przekluc. a zel jak najbardziej nadaje sie do pielegnacji chrzastek, sprzedawane w salonach tatuazu, na stronach ludzie sobie chwala te produkty, ja tez oprocz tego podraznienia zadnych klopotow nie mam, wiec nie rozumiem skad ta opinia, ze ten zel jest zly?
to sa te produkty http://easytattoo.pl/2,produkty-Easypiercing.html dlaczego sa zle? Edytowane przez 201612291251 Czas edycji: 2009-01-27 o 06:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
tak jak już wcześniej pisałam: maści/żele zatykają wlot do kanału odcinając mu tym samym dopływ powietrza, co nie wpływa pozytywnie na gojenie. dłużej będzie się przez to goić.
choć z drugiej strony nie nakładasz go nawet na kanał. sama nie wiem. takie rzeczy nie budzą mojego zaufania w szczególności ta seria easy piercing. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() tak jak mowisz - czyszcze, zmywam, osuszam, zel nie zostaje. ja powiem szczerze, ze poki co jestem zadowolona z tych produktow, bo pierwszy raz pielegnuje od samego poczatku przeklucie tymi produktami, staram sie byc skrupulatna i sama juz wiesz, ze jak na razie jest wszystko zadziwiajaco dobrze, jeszcze nic mi sie tak ladnie nie goilo jak tragus ![]() ![]() do pielegnacji tatuazu uzywalam kremu easy tattoo i rowniez bylam zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Oj bardzo się bałam, przed salonem to jeszcze myślałam aby się wycofać. Ale weszłam usiadłam i przekłute. Nie bolało mnie akurat nic a nic. Zrobiłam jeszcze w takiej cenie, która tutaj chyba nie padła nigdy. Za 50 zł i jestem niezmiernie zadowolona z niego. Nie boli mnie ani nic, w porównaniu do poprzedniego concha.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
mam u siebie tą serie Easy Piercing-testowałysmy z dziewczynami na sobie i stwierdziłysmy,że dla nas najlepsza do oczyszczania jest sól-dla mnie osobiście spray jest za mocny
Ronald tez poleca je do pielęgnacji-sa vegańskie,mają naprawde higieniczna formę aplikacji a Easy Tattoo to jestem osobiście zachwycona-krem to rewelacja do gojenia
![]() |
#131 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
racja-krem do tatuazu jest rewelacyjny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
izaw94 ja również tyle płaciłam za tragusa
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
I jak zadowolona? ;> Mam jeszcze pytanie, jak mam czyścić ucho, jeżeli bardzo boli? ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
tak.Uszko czyść delikatnie sola fizjologiczna .I staraj sie za bardzo ucha nie dotykac oprócz przemywania.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Hmm ja właśnie solą fizjologiczną przemywamy i octeniseptem.. mam nadzieję, że się niedługo zagoi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
ja planuje tragusa, tzn. dziś zobaczyłam dziewczynę która miała przevite własnie to miejsce i ślicznie wyglądało
![]() chce jak najmniejszą kuleczke (jak przeczytałam to jest chyab 2 mm.) pieniądze już mam, teraz tylko musze jechac do salonu i zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
A ja jestem coraz bardziej zadowolona, bo wgl. mnie nie boli i przede wszystkim świetnie wygląda. Nawet przemywanie, żadnego problemu nie robi. Też mam kolczyk 10 mm. Odstaje mi, bo ucho nie puchnie, później zmienię na sztangę. Jakie są skutki przemywania wodą utlenioną?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
wysuszenie skóry, które może prowadzić do migracji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
ja osobiście mam tego kolczyka.
przekłuwała mi koleżanka. wiem co powiecie, ale ja mam jakoś większe zaufanie do niej niż do kosmetyczek. naprawdę świetnie robi. przyznam że przekłucie bolało strasznie. śmiałam się i płakałam na zmianę i myślałam że nie wytrzymam. ale nastepnego dnia i wogóle później to aż tak strasznie nie bolał. robiłam tydzień temu i dopiero teraz mnie trochę pobolewa. ale bardzo, bardzo mi się podoba. tak to wygląda u mnie. Ajaj.jpg w tym tygodniu zamierzam zrobić sobie jeszcze sztangę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
trochę słabo widać, ale ładnie
![]() Co to za przekłucie sztanga? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
noo właśnie nie mam lepszego zdjęcia.
![]() industrial-sztanga. ![]() tak wygląda: 18460_200708131135341.thumb.jpg [z internetu wzięłam] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miałam jechać w zeszłym tygodniu, ale złapało mnie przeziębienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Gdzie ja mogę dostać tą sól fizjologiczną, odwiedziłam już prawie wszystkie apteki w moim mieście i niestety ale nigdzie nie ma. Do tej pory delikatnie przemywam wodą utlenioną?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Dziwne że nie ma u ciebie w aptekach soli
![]() ![]() Dziewczyny powiedzcie czy moge ucho przemywac rumiankiem?Bo nie moge już używać tego sprayu easy piercing,a z kasa teraz bardzo krucho i nie stac mnie na octanisept ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2009-02-02 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
To może rivanol? Wg mnie jest ok, tylko mocno barwi na żółto.
Ja przemywałam jakiś czas szałwią i też było ok. Co do soli, to niemożliwe.... u mnie jest w każdej aptece. Teoretycznie na recepte, tzn dowiedzialam sie z opakowania ![]()
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
A rumianek nie może byc?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Mam rivanol w domu
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Konto usunięte
|
Iza molestujesz nas tym rumiankiem
![]() ja nie bylam zadowolona z riwanolu, dla mnie nie jest dobrym srodkiem do pielegnacji, a Wenress go uzywa i jest zadowolona, wiec roznie to bywa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, możesz sobie wypróbować ten rumianek, jak Ci będzie odpowiadał, to super, a jak nie to spróbujesz czymś innym
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.