![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wymienię Oriflame i Skinset
Jestem zainteresowana:
Oriflame Silk &Smooth żel do depilacji. Testowany. Nowosć w ofercie Oriflame. Muszę się pozbyć bo myslałam że to jakas pianka/cos pieniącego (blondynka ze mnie ;P) Jest w formie niebieskiego żelu 27. Oriflame Milk & Honey. Balsam do ciała. Opak.250ml. Ubytek ok. 15%-20%
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienię Oriflame i inne
Chętnie ten tusz
![]() 11.Lash Expansion MAYBELLINEtusz, kupiony w Rossmanie, maźnięty ze 2-3 razy przy makijażu. O jakichs 2tyg stoi nietknięty
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Do bardzo jasnej karnacji puder ten się nie nadaje. Obecnie uzywam tego w starszej wersji i jest w odcieniu obecnego Clear,a ten Light (jak dla mnie) jest ciut ciemniejszy, chociaz podobno dla bledzioszków.
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Interesują mnie w kolejności:
30. Cień APC sypki odc.55 "opalizujący" na fotce wygląda na brzoskwinke ale to róż podchodzący pod ciemną brzoskwinie. Połyskujący. ubytek-2 razy maźnięty na powieki. Opakowanie +pędzelek. 22. Avon Planet Spa maseczka do twarzy z minerałami morza Martwego. Użyta 2 razy. data produkcji:02.06 Ewentualnie: 27. Oriflame Milk & Honey. Balsam do ciała. Opak.250ml. Ubytek ok. 15%-20% 25. Oriflame Swedish Spa Minerals żel pod prysznic ujędrniający; ubytek 30% Wyszukasz coś u mnie? Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
(do jakiej karnacji on jest?) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Garnier jest dla skóry śniadej (ja nie rozróżniam tych podziałów – aż tak śniada nie jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a za sam garnier to trochę sie nie opłaca... Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2008-07-16 o 08:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
czyli: -Pomarańczowy i Zielony lakier Simple Beayty Mini, -żel do mycia z minerałami z Morza Martwego (jaka data produkcji?) -5 próbek kremu Chanel za rimmel i kolczyki co ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
BAN stały
|
Cytat:
taka wymianka mi się nie opłaca \ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia czy jeszcze będę w posiadaniu pędzli, jeżeli tak, to dam Tobie znać ![]() Ja jestem chętna na wymianę Garniera na jakąś z Twoich pozycji, które wymieniłam. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Dot.: wymienię Oriflame i inne
Może znalazłabyś coś u mnie za:
11.Lash Expansion MAYBELLINEtusz, kupiony w Rossmanie, maźnięty ze 2-3 razy przy makijażu. O jakichs 2tyg stoi nietknięty ;P 14.Oriflame róż do policzków w pędzelku (jak lakier) Kolor- Peach Me - brzoskwiniowy TOREBKA KOPERTÓWKA H&M CZERWONA. Raz noszona. Stan idealny (foto z @) W środku (w wewnętrznej 'ściance' kieszonka na suwaczek-typowa dla H&M) 27x15 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za cień Sephory i kopertówkę H&M? Z Twojej wish mam cielistą szminkę oraz L'Oreal NutriBronze krem do jasnej karnacji [poza wątkiem, zostało min.50%]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Nie interesuje Ciebie nutribronze? Dołożyłam do wątku zarówno krem, jak i balsam.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.