|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności, sporo Avonu, ale nie tylko:)
Znajdziesz cos u mnie za tusz Rimmela i odlewke Lanvin Eclat d' Arpege?
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, zarezerwuj te rzeczy dla mnie
Ja już dla Ciebie zarezerwowałam(Johna Friedy nie zaznaczyłam na liscie, bo mam 2 sztuki )
|
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczę najbardziej zależało mi na tej paletce
Jakby sie coś zmieniło to daj znać Poza tym to zainteresowało mnie:Krem AA Nutri Ujędrnianie 35+, odżywczo-nawilżający na dzień, do cery suchej, zostało ok. 80-90% 10. Pomadka ochronna Bebe Young Care Silk Vanilla, nadaje delikatna zlota poswiate, bardzo malo uzywana, praktycznie cala, koncowka odcieta odkazonym nozem, moge dodac gratis do wymiany, jesli ktos sobie zyczy 18. Vipera, błyszczyk do ust Magic Hollography, kolor nr 41 (mieni się pomiędzy soczystym różem, brzoskwinią a ciemnym odcieniem pomarańczowym), użyty kilka razy 20. Sephora, błyszczyk w kredce z serii Piiink, kolor: Flashy Fuchsia (na ustach przejrzysty, ale widoczny róż), z drobinkami, ubytek widoczny na zdjęciu, nietemperowane 10. Pomadka ochronna Bebe Young Care Silk Vanilla, nadaje delikatna zlota poswiate, bardzo malo uzywana, praktycznie cala, koncowka odcieta odkazonym nozem, moge dodac gratis do wymiany, jesli ktos sobie zyczy A co do tego kremu AA to on jest do twarzy ? |
|
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
A co do bluzeczki to jest troszkę skulkowana ale widać to dopiero z bliska, materiał: 100% bawełna
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.

Ja już dla Ciebie zarezerwowałam(Johna Friedy nie zaznaczyłam na liscie, bo mam 2 sztuki
)
Jakby sie coś zmieniło to daj znać