![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: dużo wszystkiego, różne półki
Może coś u mnie za paletkę Ruby Rose i podkład Revlon?
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
To jest niby odcień jaśniejszy, ale naprawde jest ciut ciemniejszy od Clear. Jak dla mnie oba odcienie pasują do każdej karnacji, chociaż ten Light może być ciut za ciemny dla bardzo jasnych. Ja mam cere w strone śniadej i obecnie używam starej wersji tego pudru, która ma odcień Clear i jest ok, a ten Light mam w zapasie.
![]() |
#124 | ||
Zakorzenienie
Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
![]() dokładka ![]() - biały transparentny puder rozświetlający Avon Magic, mam go z wymiany, zużycie podejrzewam, że nie większe niż 15-20% - paleta 10 cieni H&M Black Rose, zużycie 10-15% - paleta 10 cieni H&M Beige Leopard, zużycie 10-15% - paleta 72 cieni Ruby Rose, zużycie max 10% - paleta 5 cieni Oriflame retro chic, zużycie widoczne na zdjęciu - NOWOŚĆ Revlon Custom Creations - 5 odcieni w 1 podkładzie (mieszające się 2 odcienie) najjaśniejszy 010 fair/light, każdy odcień użyty 1 raz na dłoni - jaskraworóżowy róż do policzków Miracullum Pani Walewska, zużyte niecałe 5% - brudnoróżowy róż do policzków Miracullum Pani Walewska, zużyte niecałe 5% - Soraya Professional Balsam do ciała Delikatne brązowienie do skóry normalnej i suchej, użyty 3 razy na łydki
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Witam,
interesują mnie: Revlon Custom Creations - 5 odcieni w 1 podkładzie (mieszające się 2 odcienie) najjaśniejszy 010 fair/light, każdy odcień użyty 1 raz na dłoni Soraya Professional Balsam do ciała Delikatne brązowienie do skóry normalnej i suchej, użyty 3 razy na łydki mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=254487 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zainteresowały mnie: Clinique Water Therapy whipped body cream 200 ml, ubytek 15% Dax Perfecta Mama specjalny preparat do pielęgnacji biustu, 100 ml, NOWE
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Ok, pasuje mi taka wymiana. Poproszę adres na PW.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
6. popularny 'gwiazdkowy' puder/róż rozświetlający Sephory, kolor Rose/Pink, w nowym opakowaniu, ze 3 razy użyty
. paleta 5 cieni Oriflame retro chic, zużycie widoczne na zdjęciu 2. lakier Oriflame do french manicure, kolor Mango Sorbet, półtransparentny róż opalizuąjcy na jasne chłodne złoto, kilka razy użyty 5. Bourjois 1 Second naturalny różowo-beżowy z drobinkami, nr 4, niewiele używany 2. IWOSTIN Purritin emulsja matująca dla skóry wrażliwej, tłustej i skłonnej do zmian trądzikowych, hypoalergiczna. Używana przez tydzień (kolejny raz nie polubiłam się z Iwostinem) 2. Soraya Professional Balsam do ciała Delikatne brązowienie do skóry normalnej i suchej, użyty 3 razy na łydki 2. Rival de Loop grafitowy ze srebrnym brokatem 12 black velvet, zużyte jakieś 15-20% cos u mnie?
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak narazie zainteresowały mnie 2.Czarny komplet na wiekszy biust 90d lub/i 95d majtusie XL/XXL TOP XXL po egzaminie jeszcze obejrzę wątek z kosmetykami ![]()
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
13.zelowa maska na oczy nowa avon ewentualnie Davidoff Cool Water
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
8.Korektor pod oczy avon, jasny 15 ml (pozostało ok połowy)
jak jasny jest? możesz go z czymś porównać? 9.No36, peeling do stóp 50 ml (prawie cały) super nówka pudełko z magnesem (wysyłam nowe zafoliowane do złożenia) za cos extra! jakie są wymiary?
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Cos za 2. tester IsaDora Perfect Moisture Lipstick 116 Glowing Ruby
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
wymiary pudełka
WYSOKOŚĆ: 10 cm SZEROKOŚĆ: 23 cm DŁUGOŚĆ: 23 cm a interesuje cię 1 pudełko cz więcej? mam ich wiecej hmm niewiem do czego mogłabym porównac ten korektor, nie jest ona tak jasniutki jak do cery porcelanowej, ale jasniejszy od medium taki troszke wypośrodkowany mi podoba się 1. transparentno pomarańczowy błyszczyk Faberlic ze złotymi drobinkami, zużycie widać na zdjęciu 2. jasnobrązowy podwójny błyszczyk RS Cosmetics kontur + uwypuklający brokatowy, 3 razy użyty 3. cielistoróżowy podwójny błyszczyk RS Cosmetics kontur + uwypuklający brokatowy, 1 raz użyty 4. transparentno pomarańczowy błyszczyk Faberlic ze złotymi drobinkami 5. błyszczyk Maybelline pomarańczowy z drobinkami Water Shine Liquid Diamonds nr 3, zużycie na zdjęciu 9. błyszczyk Sensique, bardzo jasny beżowozłoty, drobinkowy, ok połowy 14. błyszczyk Oriflame Pump & Gloss kolor Breathless, 2 razy użyty 15. błyszczyk Oriflame Pump & Gloss kolor Pout, kilka razy użyty 19. wykręcany błyszczyk Avon Colour Twist z pędzelkiem, kolor Mocha Wirl, zostało ok. 20%, ale jest bardzo wydajny wbrew pozorom 20. błyszczyk Avon shine supreme kolor Twinkle Pink, zużycie może z 10% albo i mniej 23. błyszczyk Oriflame Visions Bootylicious Lip Gloss kolor Oops!, 2 razy użyty 24. cielisty błyszczyk do ust Oriflame Daydream kolor Hush, kilka razy użyty 57. zielony lakier do paznokci z Rossmanna, kilka razy użyty 59. przezroczysty lakier z brokatem Avon Color Trend, zużycie widoczne na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze blyszczyk Estee Lauder ROSE SUGAR 327
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Bourjois 1 Second naturalny różowo-beżowy z drobinkami, nr 4, niewiele używany korektor Dermacol ? odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Mirelkaaa a w jakich kolorach masz te pudełka?
to ja jednak korektora nie chcę peeling do stóp też odpada, bo dzisiaj dorwałam promocję w Rossmannie *milka* a jaki to kolor? masz może jego zdjęcie? Aralka niestety nic
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
* płaski pędzelek do pudru - NOWY * 4 x chusteczki nasączone oliwką oczyszczająco-pielęgnującą do usuwania pozostałości wosku po depilacji ewentualnie, gdybyś coś więcej znalazła * lakier do włosów Nivea hair care, bardzo mocne utrwalenie, nie skleja włosów, długotrwały efekt - z 250ml zostało ok. 40% to ja je bardzo chętnie wezmę ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
no więc ja jedno pudełko wyceniam na 30 zł
w zamian chciałabym https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1208531487 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1206449911 14. błyszczyk Oriflame Pump & Gloss kolor Breathless, 2 razy użyty 15. błyszczyk Oriflame Pump & Gloss kolor Pout, kilka razy użyty 23. błyszczyk Oriflame Visions Bootylicious Lip Gloss kolor Oops!, 2 razy użyty 24. cielisty błyszczyk do ust Oriflame Daydream kolor Hush, kilka razy użyty 20. błyszczyk Avon shine supreme kolor Twinkle Pink, zużycie może z 10% albo i mniej podwójny błyszczyk RS Cosmetics kontur + uwypuklający brokatowy, 1 raz użyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
hmm.. mogłabym coś dobrać jeszcze i oddałabym wszystko wtedy gdyż zależy mi na jak największej wymianie
![]() a faberlic do nóg już nie mam tego gdzie jest 70%, został mi jedynie nowy z kartonikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.