![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
ja mam jeszcze taką starą wagę a jak kupie elektryczną to na bank będzie pokazywać więcej
![]() kupię wagę jak schudnę do 70kg ![]()
#123 |
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj przetrwalam prawie bezgrzesznie dzien, oprocz malutkiego kawalka szarlotki z kokosem, ale jutro jusz jej nie bedzie-nie bedzie mnie co mialo kusic
![]() A tak poza tym, to jestem zadowolona, ze nie zjadlam spagetti-a jadl to moj TZ przy mnie. Dzisiaj bylam na saunie, czuje sie bardzo zrelaksowana. A jutro ide o 6 rano biegac na błonia. Mam nadzieje, ze nie przespie motywacji. Naprodukowalyscie dzisiaj strasznie duzo. Chciałam jeszcze tylko napisac a propos cellulitu- mi bardzo się zredukował odkać ćwiczę regularnie (2-3 razy w tyg na silowni- cyzli od jakis 2 miesiecy, od regularnej sauny co tydzien i stosowaniu zelu wyszczuplacjacego rano i wieczor). Zastanawiam sie, czy jak bede biegac regularnie-tak 2 albo 3 razy w tyg to jestem w stanie ladnie wymodelowac sobie cialko i efektywniej i szybciej schudnac na sb???? Lece do spanka Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Podglądam Was od kilku dni, bo sama idea SB bardzo mi się spodobała.. Miałam zamiar zacząć od dzisiaj I fazę 14-stodniową(akurat do matury ![]() ![]() ![]() ![]() Więc na razie odkładam dietę,musze nauczyć się jeść rzeczy ,których do tej pory nie ruszałąm,moze być truuudno. moze zacznę 1 maja..?TYlko co ja mam zrobić z tym moim 'niejadztwem"? ![]() Ogólnie- fatalnie jest ze mną ![]() I wszystkim życzę spadków wagi i centymetrów ![]() Ps, Jak mozna zrobic ponad 130 wpisow w jeden dzien? jesteście szalone ![]() ![]()
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() uwierz mi że czasem produkujemy o wiele więcej niż marne 130 postów ![]()
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Witaj Kocimietka, fajniutki avatarek. Kurcze strasznie boli mnie brzuch, nastał ten dzień i obawiam sie żeby jutro nie było podjadania. Ciężko mi sie wówczas powstrzymać. Teraz to życzę dobrej nocy. Do jutra, paaaa
#127 |
Raczkowanie
|
Witam wszytskie plażowiczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
ajajaja... płakac mi się chce... nahrzeszyłam... musze sie przyznać. jednak skusiłam sie na to musli.. bo tak mi sie czegos słodkiego chciało ze ojjj....
![]() ![]()
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja wcale sie nie dziwie,ze waga Ci skoczyla o 1,5 kilo ![]() ![]() ![]() Moze moj post nie jest zbyt mily.ale ja nie uwazam,ze wszelkie miziania caluski i buziaczki sa motywujace.Dla mnie nic nie jest motywujace bardziej niz trzezwe spojrzenie na sprawe,a te wszystkie buziaczki,cmokuski i stwierdzenia "kazdy ma chwile slobosci" to takie "sr.nie w banie"...Owszem kazdy ma chwile slbosci,ale to nie znaczy,ze trzeba caly dzien spedzic jedzac wegle i cukry ![]() Jesli bardzo bardzo kochasz desery i nie moesz im sie oprzec.....upiecz chociazby ciasto czekoladowe,na ktore podawalam przepis.Jest pyszne i jednoczesnie zdrowe.Po co pakowac w swoje ciaLo cukier i tluszcz,ktory nic dobrego nie robi???? Jedz orzechy i ricote ze slodziekiem,pogrzeb w necie,jest mnostwo przepisow na zdrowe desery. Pozdrawiam i zycze powodzenia ![]()
![]() |
#130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki. Masz racje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
Włąsnie jem śniadanko i wiecie co musiałam zmienić jadłospis bo jak pomyślałam o jajakach znowu na śniadanie bleee dziś mam jajakowstręt!! Zjadam wieśniaka z rzodkiewkami i szczypiorkiem i zawwijasy z wędlinki sałaty i paparyki... taka odmiana, jajako wezmę na twardo do pracy ....
Dziś jakaś wogóle śpiaca i zamulona jestem a czeka mnie dłuuuugi dzień .. ech...do boju!!! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też kiedyś nie zjadłabym brokuła, fety, pomidorów z puszki, wieśniaki i owsianka (IIf) jakoś specjalnie mi nie podchodziły, twarożek na słodko, suszone owoce, omlet na śniadanie- wszystko to kiedyś było blech ![]() ![]() Cytat:
![]() też tak czasem myślę, że bardziej się przydaje taka twarda motywacja i spojrzenie prawdzie w oczy...no i dobrze sunapee że tak mówisz ! ![]() ![]() dziś tak pięknie i słonecznie! właśnie kończę śniadaniowego omleta de luxe ![]() ![]() ehkm.. gdzie jest blonndee?? orisha w której części Waw mieszkasz?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
witam was !
powrocilam znow na plaze ![]() zaczelam od wczoraj ![]() ![]() buziaki
#134 |
*sportaddict*
|
Jajkowstręt to uczucie mi nieznane
![]() (napisała po pożarciu 3 jajek na śniadanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny wrzućcie przepis na ptasie blonndee, bo się o nim naczytałam że takie pyszne i normalnie nie wytrzymam
![]() A ja taki łasuch jestem, że szok!! A ricotta kawowa to dla mnie narazie najlepszy na świecie deserek!! Kocham ricottę. Co ja wogóle robiłam jak nie byłam na tej diecie? Jaki ja byłam śmieciożer to strach pomyśleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I będę powtarzać! Ja dzisiaj rano poćwiczyłam i latam jak świezo naładowany akumulator po prostu ![]()
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
40 minutowe bieganie o 6 rano zaliczone
![]() Bułeczka bedzie na II sniadanie. Myslicie ze na II fazie mogę jeść zolty ser nie light od czasu do czasu?
#138 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7310833]Witamy i zapraszamy ![]() Ja też miałam taką wagę dokładnie 58 pokazywała..... kupiłam teraz nową i jakież było moje zdziwienie jak zobaczyłam 62 ![]() ![]() A problem mam ten sam brzuch i uda ... i ten cellulit mnie zabija wrrr[/quote] ech mam to samo w domu waże niecałe 60 a u Tzta na elektronicznej prawie 62, ale na tej elektronicznej ważyłam sie przy przechodzeniu na SB Cytat:
![]()
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
hihi a może być tak??:
7.00-->woda z cytryną 7.30-->śniadanie (omlet z otrębami na słodko/słono albo owsianka) 11.30-->II śniadanie (jogurt/serek homo+owoc) od tej pory już bez węgli 15.00-->sałatka jakaś 18-->obiad (najczęściej kutak+warzywa na 100 milionów sposobów) te 2 posiłki to różnie w zależności jak mam zajęcia na uczelni. Jak jestem w domu wcześniej niż o 18 to jem coś ciepłego ok 16 a potem ok 18 kawkę piję 20-->kolacja (jogurt/serek homo/twarożek/wieśniak na słodko albo słono) 21.30-->ćwiczenia tak 1/2godz-45 min 23.00-->wieśniak i 24-24.30 spać ![]() może być takie coś na redukcji ? tak w ogólnym zarysie? ![]() bo jak już coś robię to chcę to porządnie robić nooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry!Widzę,że mamy nowy domek
![]() A ja od niedzieli na jedyneczce,po obzarstwie i pijanstwie trzeba oczyscic organizm.No i nawet ladnie idzie...Slicznie swieci Sloneczko i wogole bardzo przyjemnie. Kurcze powiem wam,że dwojka nie jest dla mnie zbyt dobra...Chociaz mozliwe jest tez ze rozpoczelam ja w nienajszczesliwym i nienajodpowiedniejszym okresie zycia i zakonczylo sie obzeraniem i opijaniem smutkow ![]() Czualam ze tak mi wsztystko wolno ze potrafialam za jednym zamachem zjesc 200g. suszonych daktyli ![]() No ale Nasza Kochana Ahcak mnie zmobilizowala,obiecalam Jej ze nie bede grzeszyc no i tak glupio bylosie wycofac ![]() Takze jednym slowem jest milo ![]() Milego dnia ![]() Aha widzialam,że dyskutowalyscie o kolacji ja wczoraj zjadlam o 22 ptasie i bardzo dobrze sie czuje i bynamniej nie tyje ![]()
#141 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry z rana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie od rana nienajlepiej. Nie chce mi się jeść, więc pewnie zjem dopiero jogurt nat na uczelni ok 10 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to tak mniej więcej ![]()
![]() |
#144 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dobrze, że jesteś z nami ![]() oj bo tak pusto bez Ciebie było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
hm a wstaję o 7.. kurka, śniadanie jak miałabym jeść o 8... no to w sumie jest do zrobienia.. ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
ech tak mnie troche trapi to moje niechudnęcie, choć dobrze sie czuje z sama soba bo nigdy nie ważyłam tyle co teraz
![]() jednak jestem juuuz tyyyyle dni na Sb a tu nic ![]() wiec postanawiam od dzis kolację białkową i wiecej ruch u bo sie zaniedbuję ostatnio... ![]()
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymasz dokładnie dietę? Ile ćwiczysz (o ile w ogle) i czy często grzeszysz (o maśle orzechowym myślę ![]() ![]() Będziemy radzić! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.