|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 6
Cze
![]() Bea ja tyż ![]() ![]() ten gossard to 821, moonlight, E, pokonaj stracha, zaszalej ![]() ![]() Lide, kafelki już leżą, czekają na fugowanie, wyglądają przyzwoicie, jak małż pozwoli ![]() ![]() ![]() Iwonko, ta biała freya, którą wklejałaś, to na mnie nie leży ![]() Milgryfku duuuużo zdrówka dla chorowitki!!!! ![]() Rzabbko, zaraz podeślę fotki w nowych stanikach, do oceny, ale z tą freyą to sie rozstanę ![]()
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja wiem, że to są zdjęcia, ale pomarzyć sobie można ![]() Szkoda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w ogóle to mi się już z siebie śmiać chce ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
E jak po ptokach to zaspokój wreszcie naszą ciekawość
![]() Edit: Gadmarko to mamy ten sam model ![]()
#126 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny u nas dzisiaj w koncu "zima" nastala - az sie nie chce wychodzic na zewnatrz w zwiazku z tym mam pelnego lenia i cale popoludnie przelezalam czytajac ![]() Milgryfku caluski dla chorowitki - czy zwolnienie nad opieka nad dzieckiem jest w dalszym ciagu platne ??? Edit: Poczytalam Ewciu kupoj ten canon 720 - on chyba nie jest taki drogi (oczywiscie jak ci bedzie dobrze w reku lezala). Ma wszystko co potrzeba - nawet bedziesz mogla troche podskakiwac i zdjecia powinny byc OK. No i najwazniejsze - spora ilosc pixels tak ze zadna zmarszczka czy faldka nie ujdzie naszej uwadze ![]() ![]()
![]() ************************* ************************* ************ Before you speak, ask yourself is it kind, is it necessary, is it true, does it improve on the silence? (Pipi) Edytowane przez Lide Czas edycji: 2008-04-30 o 12:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bo na oko ![]() http://www.allegro.pl/item355706417_...b_pamieci.html albo ten czerwony http://www.allegro.pl/item350037648_...promocja_.html Wyjazd się szykował ![]() Cytat:
![]() ![]()
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez E Czas edycji: 2008-04-30 o 13:09 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
E,no i trza było jechać
![]() ![]() wiesz jak fajnie by było ![]() ![]() ![]() Lide, fakt satysfacja 1000% a i fachowców unikneliśmy szczęsliwie ![]() zaoszczędzona, same pozytywy ![]() Bea i jak Ci się go nosi? ![]() lecę, bo mała sie nadziera ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Gadmarko, ale propozycja padła od kolegi
![]() ![]()
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakbyś wolała inaczej to źle ![]()
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolegę wolę jako kolegę, ale przecież mogłam dopytać o intencje i - gdyby jednak nie było ukrytych zamiarów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Ewuś no fakt, mogłaś dopytać
![]() Ale nie ma co płakać nad rozlanym ... Następnym razem się dopytasz ![]()
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#134 |
sophisticated
|
Ewcia mi się podoba twój dylemat aparatowy
![]() może kolegę zapytaj który lepszy ![]() ![]() EDIT a w ogóle Ewciu to ci serdecznie współczuję tego kupowania ![]() ![]() ![]() właśnie, oprócz kompa do aparatu jestem bardzo przywiązana, więzią silnie emocjonalną ![]() ja się byczę w domu jak zwykle Beatko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
No to będziesz w domu siedziała zamiast balować
![]() Rzabbko to ja narazie sobie to tango odpuszczę, może w końcu mi się uda te freye pomierzyć w Katowicach to później Ci głowę pozawracam. ![]() Jadę do domku ![]() Co w weekend robicie? bo ja mam w piątek wolne ![]()
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bycie singlem jest przekichane - gdzieś by się pojechało, wyskoczyło, a tu nie ma z kim, bo prawie same pary ![]() A Pingi to gdzieś wyjechała? ![]()
![]() |
#137 |
sophisticated
|
bardzo możliwe, że nieobecność Pinga jest spowodowana wczorajszą wymianą zdań
![]() ![]() przepraszałam prywatnie, teraz robię to publicznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Brewko, mam nadzieję, że to jednak nie to
![]()
#139 |
sophisticated
|
Iwonka to wątek, o którym kiedyś wspominałam, poparty fotkami http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...580&w=79000436
![]() na razie tylko jednej sztuki, ale ma się rozwijać ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2008-04-30 o 17:21 Powód: zmieniłam zdanie ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Jak to dobrze, ze jutro zaczyna sie dłuuugi weekend. Wreszcie się wyśpię.
#142 |
Zakorzenienie
|
Magliś, ja zamierzam spać do południa
![]() ![]() Wypiłam dzisiaj litrową Colę ligt - łeb mi pęka (ciśnienie), żołądek boli jak diabli, a brzuch mam jak balon ![]() ![]() Aaaa, zapomniałam ![]() ![]() ![]() ![]()
#143 |
Zakorzenienie
|
E to super
![]() Wszystkie nowe zakupy prosze na sobie sfotografować ![]() EdiT: E zapomniałam, jakbyś chciała gdzieś wyskoczyć to zawsze możesz ze mną ![]() ![]() Ja też zamierzam spać do południa, a później gofry śniadankowe w łóżku zjeść ![]()
#144 |
Rzabbocop
|
Pingi pisała, że w tym tygodniu może jej nie być w związku ze zmianą kompa
A my byłysmy w mieście autobusem bo małżowi wysiadł samochód i zabrał mój a teraz mnie rwa kulszowa dopadła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
E gratuluję aparatu
![]() dziękuję za wszystkie życzenia dla małej ![]() lide opieka nad dzieckiem płatna w wys.80% wynagrodzenia tak jak zwykłe chorobowe. Rzabba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda tylko, że np. wypady do kina, czy teatru raczej trudno będzie zrealizować... ![]() Sfotografuję, oczywiście ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Rzabbciu, okropieństwo ![]() ![]() Cytat:
Dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#147 | ||||
Wtajemniczenie
|
Mam mega dola. Racjonalnych powodow brak.
![]() Ale ma cudne minki! ![]() Ja tez rzucam miechem. ![]() ![]() ![]() Cytat:
Duzo zdrowka! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() BTW dostalam kiecke. Rozmiar idealny jakby krawiec miare ze mnie zdejmowal! ![]() ![]() ![]() Rzabbciu, podlicz mnie. Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
sophisticated
|
Ewcia
![]() ![]() ![]() Monia ale jaką kieckę? pokaż ![]() mi się wydawało, że Beatka chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
E- a który to w końcu,bo chyba przeoczyłam
![]() tak czy siak gratuluję ![]() teraz nie będziesz miałą wymówek ![]() Milgryfku-całuski dla chorowitki ![]() i dla Rzabbkowej rwy ![]() Moni-jutro będzie lepiej ![]() my jutro z rana jedziemy do moich rodziców-jakby co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Ewuniu wiesz do Łodzi nie ma daleko, jakbyś chciała do ja się chętnie z Tobą do kina wybiorę
![]() ![]() Rzabbko ![]() Moni a co Ty się dołujesz ![]() Wiosna jest, randkujesz sobie, uniesienie przeżywasz ![]() Mam sprawę do Ciebie, zaraz priwa napiszę. Ja wreszcie moją górę prania do prasowania dopadłam i znacznie się zmniejszyła, jeszcze mi odrobinka została ale już nie mam sił ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.