|
|||||||
| Notka |
|
| Zwierzaki w potrzebie Forum zwierzaki w potrzebie, to miejsce gdzie niesiemy pomoc zwierzętom. Tutaj dowiesz się o akcjach na rzecz zwierząt. Przeczytasz o schroniskach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: myśłałam że serce mi pęknie :(
dobrze wiec napisz nam wieczorkiem jakie sa jego wyniki badań. Wiesz myślę że to jednak szczęście w nieszczęśiu że ten facet go wyrzucił bo tak jak pomyślałam piesek był źle traktowany i nie wiadomo co by działo się z nim dalej. A tak będzie miał wspaniał panią o wielkim serduszku
|
|
#122 |
|
Mrs Mrau
|
aszalak
|
|
|
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
moze u ciebei ten psiak znajdzie prawdziwy dom Ja nie rozumiem po co ludzie biora zwierzeta a potem robia takie rzezcy Zwierze tez ma uczucia nie ejst zabawka To chore....
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Gdy czytam takie historie zaciska mi się gardło i łzy same cisną się do oczu. Dobrze są tacy ludzie jak TY.
|
|
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestes kochana. Az mi smutno teraz.
|
|
|
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jak ludzie mogą coś takiego robić.Najpierw biora psa, a potem jak im się on znudzi/urośnie za bardzo/ to porzucają go gdzieś.Niektórzy zabijają...Znam taki przypadek, że facet miał dosyć dużą posesję i owczarka niemieckiego ( szczeniak psa znajomego ) i w pewnym momencie pies zaczął mu nieodpowiadać więc dosypał mu do jedzenia zyletek...Pies zdechł...
Mam ochote zrobić jakąś demonstracje, czy coś, żeby tacy ludzie byli skazywani na tortury i to ostre...Przecież to jest nieludzkie... |
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Nie moge czegoś takiego słuchać...
To ja lece do weta z byle bzdurą żeby tylko moja Arga była zdrowa a ludzie moga być tak okropni i pozbawieni serca... Aszalak zaopiekuj się nowym przyjacielem, on bedzie ci wdzięczny do końca życia... Jesteś wielka....
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Hej! daj znac co i jak z pieskiem, zycze powodzenia i gratuluje ja zachowalabym sie tak, samo jestem straszna psiara
piesek mial duuuzo szczescia ze zauwazylas cale zajscie. jak sie patrzy na te psiaczki w schornisku az serece peka pozdrawiam
|
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
Aszalak, napisz koniecznie co z psiątkiem...Mam nadzieje, że wszytsko bedzie dobrze i że piesek wreszcie będzie miał wspaniały dom.
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 |
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=jaszmurka]
Cytat:
Rozumiem, że czułaś się trochę zagubiona w tej sytuacji, że nie wiedziałaś co robić... Postawa weterynarza jest jednak zupełnie nie do przyjęcia! Po prostu ręce opadają
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
Aszalak jestes kochana
oby wiecej bylo takich ludzi na tym swiecie,ta osoba ,ktora wyrzucila tego psa powinna dostac porzadnego kopa w tylek ,niestety teraz jest coraz wiecej takich przypadkow porzucania zwierzat w podly sposob,przeciez te kcohane psiaki i koty tez chca byc kochane ..jednym slowem glupota ludzka nie zna granic!
"Posiadanie niskiego poczucia własnej wartości jest jak jechanie przez życie na zaciągniętym hamulcu ręcznym." I learned that success and happiness are not values to pursue; they are values to develop Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze. |
|
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
Aszalak jestes kochana
oby wiecej bylo takich ludzi na tym swiecie,ta osoba ,ktora wyrzucila tego psa powinna dostac porzadnego kopa w tylek ,niestety teraz jest coraz wiecej takich przypadkow porzucania zwierzat w podly sposob,przeciez te kcohane psiaki i koty tez chca byc kochane ..jednym slowem glupota ludzka nie zna granic!
"Posiadanie niskiego poczucia własnej wartości jest jak jechanie przez życie na zaciągniętym hamulcu ręcznym." I learned that success and happiness are not values to pursue; they are values to develop Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze. |
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Boże..
biedny psiaczek.. zawsze jak o czyms takim uslysze to biegne przytulic swojego pieska.. moja babcia ma psa, ktorego ktos kiedys tak wlasnie porzucil. jest kochany, ale strasznie sie boi jak ktos go niechcacy dotknie stopa (nie chce myslec dlaczego..) i bardzo sie boi samochodow.. Odzyl, bo jest bardzo wesoly i szaleje, wiec chyba mu dobrze. ps. czekamy na zdjecie |
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
nawet nie bede tego komentowac bo same epitety mi sie cisna na usta, nie zapomnij napisac co z psiaczkiem
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
dołączam sie do pozostalych wypowiedzi, biedny psiaczek, a wlascieciel... - szkoda gadac. Super ze mu pomoglas, tak trzymac
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie bywają okrutni. Jak już kiedyś pisałam(w wątku także o złym traktowaniu zwierząt) czasem mówi się, że "niektóre osoby zachowują się jak zwierzęta"...ja w tym zdaniu sensu nie widzę, są po prostu ludzie bez serca
.Ale Aszalak Ty się do nich nie zaliczasz i naprawdę postąpiłaś wspaniale .Pozdrawiam.
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Podłość ludzka nie zna granic. Jak słyszę taki historie, to płakac mi się chce
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestes kochana , daj nam znac co z tym psiaczkiem
i jak wam sie układa( a tego idiote to bym zpusciła na bandżi ...tylko bez linki
Edytowane przez kizia mizia Czas edycji: 2006-04-21 o 13:57 |
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
aszalak ukłony dla Twojej dobroduszności
![]() ps. koniecznie napisz co z pieskiem |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
O żesz...Nie rozumiem jak ludzie mogą być tak okrutni wobec swoich zwierzaków
.Sama nie wiem...moze powinnaś zatrzymać tego biednego psiaka...
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Szlag mnie trafia, jak czytam takie smutne i przerazajace historie.
Czlowiek jest najokrutniejszym zwierzeciem jakie ziemia wydala!!! Dziewczyny jestescie wspaniale, macie wielkie serducha |
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
O człowieku świadczy jego stosunek do zwierząt...
Aszalak |
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
jesteś kochana
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
.Nie mialabym litosci dla tego potwora,ktory tak potraktowal pieska.Wierze,ze los jest sprawiedliwy i odplaci temu"czlowiekowi".
|
|
#145 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
masz dobre serduszko
Moją psinę Lenę też ktoś wyrzucił z samochodu |
|
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
Ludzie to najpodlejsze stworzenia na swiecie!! Jak dobrze, ze zaopiekowalas sie ta psina. Taki pies to sama radosc.. zobaczysz jak bedzie Cie kochac.
|
|
|
|
|
#147 |
|
BAN stały
|
A ja wam powiem, że takiego człowieka byłabym w stanie normalnie zakatrupic. Poderżnąc gardło, bo na nic innego nie zasługują. A tak swoją drogą skoro pies ma taka inteligencje jak 3 letnie dziecko, to zbrodnia na psie powinna byc karana w ten sam sposob, jak zbrodnia na dziecku, a nie łagodniej. Takie jest moje zdanie
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 |
|
|
|
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
brak slow
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopiero teraz przeczytalam ten watek i szok , nie wiem jak ktos mogl tak postapic mowie o tym palancie,trzeba byc tak bezdusznym ,ze nawet nie potrafie tego opisac .
Jestes wspaniala
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzaki w potrzebie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

az serece peka

i jak wam sie układa( a tego idiote to bym zpusciła na bandżi ...tylko bez linki