![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki bardzo rozne-przewaga kolorowych-troche firmowych i drozszych-zaprasz
A co ty na to?
7, 8. Probeczki kosmetykow Belmon Nurit-uzywane (zuzycie widac na zdjeciu) z serii Dead Sea Products, Mineral Care SPA. (za cos fajnego) 9. Próbka "System 3 kroków (mydło, tonik, krem)" Clinique - x2 (za cos super). 10. Próbka mleczka do demakijazu Clarins, 10 ml (za cos super, nie jestem pewna czy chce oddac ![]() 11. Probka peelingu enzymatycznego Dermiki. 12. Probka zelu po opalaniu lagodzacego oparzenia sloneczne firmy Ziololek, 5 ml. 13. Szampon w szaszetce Nivea do wlosow suchych, szorstkich i matowych, pojemnosc-10ml. Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki bardzo rozne-przewaga kolorowych-troche firmowych i drozszych-zaprasz
u mnie za
5. Probka kremu do twarzy Chanel. Recenzja na KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22696 Probka jest nowa, pojemnosc to 4 g., oddam tylko za cos super. 6. Krem Estee Lauder na dzien. Uzylam go ok. 3-4 razy (zuzycie widac na zdjeciu). Krem przyjemnie pachnie, ma rewelacyjne oceny na KWC i tam mozna o nim poczytac zeby dowiedziec sie czegos wiecej: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1459 (za cos super, nie wiem czy na pewno chce oddac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
A jakbym dorzuciła:
8. Bigle w kolorze srebrnym, stan bardzo dobry. (polecialy do mirci14, mam jeszcze, pytac! ![]() pytam o dwa komplety? 1. Różowa gumka do wlosow, na obwodzie ma rozowe krysztalki, dodatkowo przyczepione wstazeczki z takimi samymi krysztalkami i kwiatuszkami z materialu. Stan bardzo dobry 3. Fioletowa gumka do wlosow z dlugimi, przezroczystymi krysztalkami i fioletowymi, matowymi listeczkami, naprawde warto. Stan bardzo dobry. 4. Bialo-zielona materialowa spineczka z kwiatkiem i cyrkonia. Stan bardzo dobry. 6. Bezowa, zamszowa spinka z jasno brazowymi koraliczkami. Stan dobry. 8. Dwie fioletowe spinki z Hello Kitty. Stan bardzo dobry. 9. Dwie duze wsuwki z rozowymi, bardzo blyszczacymi krysztalkami w ksztalcie serc. Stan bardzo dobry. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
BAN stały
|
Ehh, niestety, wszystko, co by mi się naddało - wymienione
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
masz spory wybór, jednak ja dla siebie nic nie znalazłam.
![]() Daj znać o dokłądkach |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
jeszcze pomyślę, bo dużo masz tego :P ale to , czego chcę już nie ma
![]() ![]() mam dla Ciebie książkę o wróżeniu ! <zobacz w moim wątku o książkach> ![]()
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
9. Próbka "System 3 kroków (mydło, tonik, krem)" Clinique - x2 (za cos super).
6. Probka maski nawilzajacej na twarz Chanel, 4 g. 3. Blyszczyk Gosh. Nowy. Kolor troche ciemniejszy niz na foto. <-moge prosić o zdjęcie błyszczyka na łapce?? 7. Jasno-rozowy, perlowy eyeliner, zuzycie widac na zdjeciu, swietny efekt na powiece. to ew. mi się podoba. A co oporcz balsamu u mnie Ci się podobało?? Proszę o odpisanie u mnie.
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Odpisałam u mnie i proszę o szybką odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
podoba mi się tusz Armaniego (Maestro)
dodałam fotke książki o magii
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
niestety nic..
pozdrawiam ![]()
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Moglabym zrezygnowac z Chanell.
Wtedy bylo by: blyszczyk+probki+liner za pomadke+lakier+balsam Moze byc tak?? *Przepraszam ale nie jestem dobra w wycenianiu.
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
odpisane...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
i co z wymianką?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
Probka maski nawilzajacej na twarz Chanel, 4 g. Probka podkladu Spectacular Heleny Rubinstein, kolor nr.23 (Biscuit), 5 ml. (za cos fajnego) 9. Próbka "System 3 kroków (mydło, tonik, krem)" Clinique - x2 (za cos super). 10. Próbka mleczka do demakijazu Clarins, 10 ml (za cos super, nie jestem pewna czy chce oddac ) Agatha Christie - Śmierć na Nilu jesli się zwolni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1202509050
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1202510058 15. Dwie kropelki, mlecznego koloru, z dziurka wzdluz koralika, 12 mm. - stan bardzo dobry. 18. Cztery plastikowe, ciemno bezowe "kly", 2,2 cm. - stan bardzo dobry. 26. Dwa okragłe brazowe koraliki ze zlobieniami naokolo, ok. 12 mm., stan bardzo dobry. 27. Dwa podluzne bezowe koraliki, ok. 2,5 cm., bardzo ladne. Stan bardzo dobry. 28. Dwa sliczne, bezowe krysztalki, duze - 2 cm. Pieknie odbijaja swiatlo, stan bardzo dobry. 9. Dwie duze wsuwki z rozowymi, bardzo blyszczacymi krysztalkami w ksztalcie serc. Stan bardzo dobry. 7. Probka podkladu Spectacular Heleny Rubinstein, kolor nr.23 (Biscuit) cos u mnie/??
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Truskawki są nieaktualne, a ta czerwona bransoletka jest raczej bordowo -brązowa.
A zwolniła się książeczka A. Christie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Spodobały mi sie jeszcze u Ciebie te ksiązki
Urszula Milc-Ziembińska - Tajemnica "Elizabeth Arden" Aleksander Wadimow - Sztuki magiczne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pisałas, że sporo Ci się u mnie podoba, a ja miałam jeszcze dużo dokładek. Odpowiedz, czy nadal jesteś zainteresowana wymianą i dokładnie czym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
jesli sie wyjasni sprawa z tuszem to sie odezwij
![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Odżywki jest na pewno 1/2, jak będę w domu to jeszcze dokładnie sprawdze.
Ja bym jeszcze chciała od Ciebie Probka kremu do twarzy Chanel. Daj znać jak będziesz miała fotkę książki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Ok, ksiązki mogą być.
A dorzucisz mi jeszcze Pierre Rene-Volume Rich mascara. Czarna, wydluzajaca . Uzywana, stan dobry. i próbke kremu Chanel? Bo wydaje mi się, ze tak będzie sprawiedliwiej. Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
Sweet Rose, chyba jednak wolalabym nie oddawać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.