Linea?? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-30, 17:29   #121
wiatr86
Rozeznanie

Dot.: Linea??

Linea zawiera chrom, a ostatnio kumpela mi mówiła że chrom powoduje tycie,więc to by się gryło chyba:/
Stary 2008-06-01, 17:54   #122
sadgatii
Rozeznanie

GG do sadgatii

chrom łyka się aby zabić apetyt głównie na słodycze bo reguluje poziom gluozy w ogranizmie itp itd ja bralam linee i... nic łykałam łykałam ale nic nie pomogło teraz zaczynam z therm line
sadgatii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-01, 18:00   #123
kiiiciiia
Zakorzenienie

ja bralam therm line II i nic nie pomogl;p ale chyba dlatego ze prawie wogole nie cwiczylam xD(ale dieta byla)
kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 10:01   #124
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basketgirl Pokaż wiadomość
A mi własnie jak coś zjem małego to odrazu brzuch wywala do przodu ;/
Może to dlatego, że skurczyłam sobie tak żołądek, bo mało jem ... tylko w południe jakiegoś ogórka i 2 plastry sera ;/
Ale jeść się po Linei faktycznie nie chce
Skoro Ty tak się odżywiasz to nie schudniesz w ogóle , będziesz się głodzić a efektów nie będzie Musisz zacząć normalnie jeść, co 3-4 godziny wtedy organizm zacznie normalnie funkcjonować
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 17:05   #125
sadgatii
Rozeznanie

GG do sadgatii

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
ja bralam therm line II i nic nie pomogl;p ale chyba dlatego ze prawie wogole nie cwiczylam xD(ale dieta byla)

no ja ćwiczę i to sporo zobaczymy jak to będzie... mam nadzieje, że w koncu mi się uda bo zaczynam głupio myśleć na swój temat i powoli brakuje motywacji...
sadgatii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-03, 14:13   #126
Basketgirl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Skoro Ty tak się odżywiasz to nie schudniesz w ogóle , będziesz się głodzić a efektów nie będzie Musisz zacząć normalnie jeść, co 3-4 godziny wtedy organizm zacznie normalnie funkcjonować
Nie no jak już schudłam 7 kg dzięki temu... może teraz być trudniej schudnąć bo orgnizm się przyzwyczaił do nie jedzenia ;/
Ale dużo ruchu w szkole, na podwórku Musze dac rade jeszcze z 7 kg do mojej 18-nastki na koniec sierpnia

Dukan! (168cm)
I faza: 24.05 -30.05- 62,7kg - 60,3kg
II faza: 31.05 - .... 60,3kg -

POLEGŁAM

ale wracam

69...>64...>62.7....>61>60,3>58,7>58,1.....>55
Basketgirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-03, 16:02   #127
GiGa007
Wtajemniczenie

GG do GiGa007

Ja już biore linee jakiś czas i do końca zostały mi dokładnie od dziś dwa opakowania a jakie efekty hmmm..jak już wspomniałam wcześniej brzuch po jedzeniu jest płaski a nie wielki jak balon natomist co do wagi to jeszcze sie nie ważyłam ale obwód bioder zmniejszył się o dwa centymetry.Jedno się nie zmieniło a mianowicie to,żę zamiast hamować apetyt wręcz odwrotnie mam taaaaki apetyt ahhh.
A jak u Was dziewczyny,działa coś?Zauważyłscie jakieś zmiany?
Pozdrawiam
Nie było łatwo i ludzie byli źli
Bóg jeden wie jak dałam sobie radę...

MAZDA RX 8

.........OUT OF YOUR LEAGUE.........
GiGa007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-04, 09:35   #128
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GiGa007 Pokaż wiadomość
Ja już biore linee jakiś czas i do końca zostały mi dokładnie od dziś dwa opakowania a jakie efekty hmmm..jak już wspomniałam wcześniej brzuch po jedzeniu jest płaski a nie wielki jak balon natomist co do wagi to jeszcze sie nie ważyłam ale obwód bioder zmniejszył się o dwa centymetry.Jedno się nie zmieniło a mianowicie to,żę zamiast hamować apetyt wręcz odwrotnie mam taaaaki apetyt ahhh.
A jak u Was dziewczyny,działa coś?Zauważyłscie jakieś zmiany?
Pozdrawiam

U mnie 3 kg w dół ale czy od tego nie wiem, na pewno trochę pomogła ta Linea oraz dieta, nie ćwiczę wcale, jedyne co robię to masuję się tym pasem masująco-wyszczuplającym z mango tv.
Stary 2008-06-04, 09:39   #129
agatka-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basketgirl Pokaż wiadomość
Nie no jak już schudłam 7 kg dzięki temu... może teraz być trudniej schudnąć bo orgnizm się przyzwyczaił do nie jedzenia ;/
Ale dużo ruchu w szkole, na podwórku Musze dac rade jeszcze z 7 kg do mojej 18-nastki na koniec sierpnia
i tak do konca zycia masz zamiar jeść? organizm w końcu przyzwyczai sie do tak małej ilości jedzenia i gdy zjesz odrobinę więcej będziesz szybko tyć...
po 18-tce w sierpniu efekt jojo murowany
agatka-a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-05, 06:02   #130
Taliaa
Raczkowanie

a po ilu opakowaniach widziałyscie jakies efekty? zeby zrzucic 2,3 kg wystarczy jedno? plus dieta 1000kcal i ruch?
Taliaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-05, 08:38   #131
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taliaa Pokaż wiadomość
a po ilu opakowaniach widziałyscie jakies efekty? zeby zrzucic 2,3 kg wystarczy jedno? plus dieta 1000kcal i ruch?
Myslę, że wystarczy jedno przy takim założeniu jak opisałaś
Ale pomyśl, że diecty 1000 kal. nie utrzymasz długo a co później......... proponuję Dietę Plaż połudnowych, zdrowiej i na dłużej utrzymujesz wagę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-05, 14:28   #132
Sabuska
Raczkowanie

Ja tam nie wiem w czym problem...
Wiadomo, że same tabletki nic nie dają.. do tego dieta, choć mała i bezcukrowa.....
Do tego trochę ruchu, wysiąść z autobusu/tramwaju przystanek wcześniej i się codziennie przejść... do tego nie jeść późnym wieczorem i problem rozwiązany!! Tabletek na naszym rynku jest mnóstwo, od koloru do wyboru... trzeba znaleźć dla siebie te idealne.
Dla mnie jednakl nie jest LINEA, ale dla mojej kumpeli jak najbardziej.
Mi bardziej służy CLARINOL, ale z kolei jej nie....
Stary 2008-06-05, 15:10   #133
GiGa007
Wtajemniczenie

GG do GiGa007

Cytat:
U mnie 3 kg w dół ale czy od tego nie wiem, na pewno trochę pomogła ta Linea oraz dieta, nie ćwiczę wcale, jedyne co robię to masuję się tym pasem masująco-wyszczuplającym z mango tv.
Zazdroszcze,ja jako tako nie zauważyłam ubytku na wadze może to przez ten pas tak działa bo same tabletki napewno nie, oj szkoda.

MAZDA RX 8

Stary 2008-06-05, 19:57   #134
Cassandra 23
Zakorzenienie

U mnie 3 kg w dół. Stosuje diete 1200 kcal, nie jem po 18, piję codziennie 4 kubki czerwonej hrebaty i smaruje sie balsamami wyszczuplającymi, głownie brzuch. Jako takich ćwiczeń nie wykonuje ale codziennie dojeżdzam do pracy rowerkiem 4 km

W moim podpisie widnieje,że schudłam 2 kg ale w rzeczywistości 3 kg bo coś nie mogę edytować podpisu nie wiem dlaczego

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-05, 21:16   #135
GiGa007
Wtajemniczenie

GG do GiGa007

no to super!!! mam nadzieje,że i Ja w końcu się będe mogła pochwalić ,póki co jestem na dobrej drodze, a Cassandra to w jakim czasie udało Ci sie zrzucić te 3 kg?? no i czy stosowałaś linee??

MAZDA RX 8

Stary 2008-06-05, 21:28   #136
Cassandra 23
Zakorzenienie

Tak jak jest napisane w moim podpisie, 25 maja.
Tak, stosuję Lineę, dwie tabletki w trakcie posiłku, rano i wieczorem. Nie wiem czy to akurat one pomogły mi schudnąć te 3 kg a może już nawet 4kg (nie ważyłam się 3 dni), pewnie głównie dieta zrobiła swoje jak skończe Lineę zaczynam brać Therm Line II, jakiś czas temu kupiłam, całkiem o tym zapomniałam

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Stary 2008-06-05, 21:48   #137
GiGa007
Wtajemniczenie

GG do GiGa007

No właśnie tak patrze w Twoim podpisie,że od 25 maja i nie mogłam uwierzyć,że w tak krótkim czasie prawie 4 kg!!wow!! a Ja się męcze już pare tygodni i nie widze za specjalnie różnicy,ah Ty szczęściaro

MAZDA RX 8

Stary 2008-06-05, 21:51   #138
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GiGa007 Pokaż wiadomość
No właśnie tak patrze w Twoim podpisie,że od 25 maja i nie mogłam uwierzyć,że w tak krótkim czasie prawie 4 kg!!wow!! a Ja się męcze już pare tygodni i nie widze za specjalnie różnicy,ah Ty szczęściaro
Ja raczej szybko chudne ale jak tylko przetrwe diete to jeszcze szybciej tyje ekeft jo-jo murowany. Teraz postanowiłam utrzymać wagę na dłużej ale jeszcze mi parę kilo do zrzucenia zostało...mam nadzieję,że wytrzymam. W lipcu jesteśmy zaproszeni na ślub siostry TŻ i musze wyglądać jako tako i jakąś seksowną sukienkę włożyć na siebie, także mam motywację

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Stary 2008-06-05, 22:04   #139
GiGa007
Wtajemniczenie

GG do GiGa007

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Ja raczej szybko chudne ale jak tylko przetrwe diete to jeszcze szybciej tyje ekeft jo-jo murowany. Teraz postanowiłam utrzymać wagę na dłużej ale jeszcze mi parę kilo do zrzucenia zostało...mam nadzieję,że wytrzymam. W lipcu jesteśmy zaproszeni na ślub siostry TŻ i musze wyglądać jako tako i jakąś seksowną sukienkę włożyć na siebie, także mam motywację
Patrz no Ja też się wybieram na ślub siostry Tż-eta ale we wrześniu więc mam nieco więcej czasu na dietke a z tym efektem jo-jo to Cię doskonale rozumie bo przeżyłam to na własnej skórze ,mam nadzieje,że tym razem tego unikne,musze sie wziąć w garść bo też bym chętnie wskoczyła w jakąś wystrzałową kiecke

MAZDA RX 8

Stary 2008-06-07, 15:19   #140
nama88
Przyczajenie

Linea a antykoncepcja

hej! ja pisze z takim pytaniem, czy jeżeli biorę tabletki hormonalne antykoncepcyjne, mogę mie przez to problemy z schudnięciem?od czasu kiedy je zaczęlam brac przytyła 6 kg i chce sie tegopozby, jednak ani lekka dieta, ani sport i żadne z tabletek odchudzających mi nie pomogły. czy może jakaś z was wie coś na ten temat.
pozdrawiam
nama88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-09, 10:11   #141
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Linea a antykoncepcja

Cytat:
Napisane przez nama88 Pokaż wiadomość
hej! ja pisze z takim pytaniem, czy jeżeli biorę tabletki hormonalne antykoncepcyjne, mogę mie przez to problemy z schudnięciem?od czasu kiedy je zaczęlam brac przytyła 6 kg i chce sie tegopozby, jednak ani lekka dieta, ani sport i żadne z tabletek odchudzających mi nie pomogły. czy może jakaś z was wie coś na ten temat.
pozdrawiam

Niestety tabletki antykoncepcyjne mają wpływ na wagę, często następuje zatrzymanie wody w organiźmie, efekt takiego puchnięcia co może powodować na wadzę różnicę nawet 4-5 kg. Ja miałam tak, że rano byłam 3 kg szczuplejsza a wieczorem +3 kg
Powinnaś zmienić tabletki, bo te Ci najwyraźniej nie służą, polecam Jasmin (mi służą i schudłam po nim) i ten lżejszy Jasminelle chyba a najlepiej to chyba plastry ale nie mam doświadczenia z nimi to nie wiem do końca
Stary 2008-06-09, 20:07   #142
kiiiciiia
Zakorzenienie

jestem po calym opakowaniu linei..
wiec tak ograniczylam jedzenie,troche w domku cwiczylam no i zazywalam cudowna linee a na wadze ubył caly 1kg;/ szkoda ze po mnie chociarz tego nie widac;p
Stary 2008-06-09, 21:15   #143
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
jestem po calym opakowaniu linei..
wiec tak ograniczylam jedzenie,troche w domku cwiczylam no i zazywalam cudowna linee a na wadze ubył caly 1kg;/ szkoda ze po mnie chociarz tego nie widac;p
Ubytego kilograma chyba cięzko jest zauważyć przynajmniej ja po sobie nie widzę. Dopiero tak po 4-5kg czuję po spodniach,że są troszkę jakby luźniejsze.
Ja tez juz Lineę skończyłam. Dzisiaj rano ostatnią tabletkę łyknełam. Teraz przerzucam się na Therm Line II. Póki co spadło 4 kg, tylko coś nie mogę w opisie tego edytować.

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Stary 2008-06-09, 23:03   #144
Olimpcath
Przyczajenie

Dot.: linea / lineal ?

Linea działa dzieki niej schudłam 6 kg. BIO Cla z zielona herbata nic mi nie dało- zero efektow.
Olimpcath jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-10, 06:46   #145
kiiiciiia
Zakorzenienie

wiem tak sobie zazartowalam w kazdym razie mi nic nie pomogla ...
Stary 2008-06-10, 14:21   #146
nama88
Przyczajenie

Dot.: Linea a antykoncepcja

Cytat:
Niestety tabletki antykoncepcyjne mają wpływ na wagę, często następuje zatrzymanie wody w organiźmie, efekt takiego puchnięcia co może powodować na wadzę różnicę nawet 4-5 kg. Ja miałam tak, że rano byłam 3 kg szczuplejsza a wieczorem +3 kg
Powinnaś zmienić tabletki, bo te Ci najwyraźniej nie służą, polecam Jasmin (mi służą i schudłam po nim) i ten lżejszy Jasminelle chyba a najlepiej to chyba plastry ale nie mam doświadczenia z nimi to nie wiem do końca

A czy są tabletki antykoncepcyjne po których bym wróciła chociażpo części do dawnej wagi, czy poprostu musze jej zmieni i potem cwiczy by wrócic do dawnej figury?pozdrawiam
nama88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-11, 08:17   #147
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olimpcath Pokaż wiadomość
Linea działa dzieki niej schudłam 6 kg. BIO Cla z zielona herbata nic mi nie dało- zero efektow.
Ja wczoraj kupiłam drugie opakowanie Linei, a wcześniej zaczęłam gadać z farmaceutką na temat- co lepsze- Bio CLA czy Linea- spytała mnie czy ćiwczę- ja że nie ...Powiedziała, że skoro nie to BIO CLA bez sensu lepiej Lineę

Cytat:
Napisane przez nama88 Pokaż wiadomość
A czy są tabletki antykoncepcyjne po których bym wróciła chociażpo części do dawnej wagi, czy poprostu musze jej zmieni i potem cwiczy by wrócic do dawnej figury?pozdrawiam
Moim zdaniem Yasmin albo Yasminele , po nich się nie puchnie Warto spróbować, albo przerzuć się na plastry....ale niewiele mogę powiedzieć o plastrach, bo sama nie używałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-11, 09:30   #148
Olimpcath
Przyczajenie

[quote=dorinka30;7843356]Ja wczoraj kupiłam drugie opakowanie Linei, a wcześniej zaczęłam gadać z farmaceutką na temat- co lepsze- Bio CLA czy Linea- spytała mnie czy ćiwczę- ja że nie ...Powiedziała, że skoro nie to BIO CLA bez sensu lepiej Lineę
Stary 2008-06-11, 09:33   #149
Olimpcath
Przyczajenie

[quote=Olimpcath;7843921]
Cytat:
Ja wczoraj kupiłam drugie opakowanie Linei, a wcześniej zaczęłam gadać z farmaceutką na temat- co lepsze- Bio CLA czy Linea- spytała mnie czy ćiwczę- ja że nie ...Powiedziała, że skoro nie to BIO CLA bez sensu lepiej Lineę

To juz wiem dlaczego bio CLA nic mi nie dało, za mało cwiczyłam niestety.
Stary 2008-06-11, 09:40   #150
Olimpcath
Przyczajenie

[quote=Olimpcath;7843921]
Cytat:

To juz wiem dlaczego bio cla mi nie pomogło bo nie ćwiczyłam za dużo, niestety.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości