![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co w sobie zmienić ??
ciuszki fajne, sama bym sobie tą bluzeczke kupiła... ale tak sie zastanawiam czy tak młoda osóbka nie powinna ubierać się bardziej młodzieżowo, kolorowo,subtelnie:
-> polecam watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=295468 |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie, proszę, wybacz mi dociekliwoć, nie chcę Cię urazić, bo jesteś śliczną dziewczyną.
Masz śliczne usta, tylko powiedz mi, czy masz jakąś wadę zgryzu? Mogłabyś pokazać zdjęcie ząbków? nie czytałam całego tematu, przepraszam, jeżeli się powtarzam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
co do tego stylu ubierania...bardzo mi się podoba ale ja nie mam na ten styl pieniędzy, a w miejscowych lumpeksach nic fajnego nie ma ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... .............. nie mam wady zgryzu....raczej miałam. Tak niestety wyglądają moje usta (są takie "odstające" ? wkleję może jakieś zdjęcie z profilu...) przez stały aparat stały który nosiłam przez 2,5 roku ;( Niestety na nowe ciuchy mnie nie stac...;( jest teraz w domu tragicznie więc nic nowego sobie nie kupię...Moje ubrania mogłabym bez problemu policzyc ;[ Ehh...niestety były dzisiaj zdjęcia klasowe...i ja jak zawsze wyszłam najgorzej ![]() Ja chyba nigdy nie dorównam moim koleżanką z klasy co do ubrań, wyglądu ogulnego i sylwetki...ehhh ![]() ![]() Nie wkleję zdjęc bo ich jeszcze nie zrobiłam przepraszam ![]() Mi to chyba pomoże tylko jakiś stylista który by przyjechał i mnie przerobił ![]() Cery nigdy nie będę miała ładnej bo mam cerę tłustą i się świecę ![]() Ehh coraz więcej tych problemów ;((((( A wiecie co mnie najbardziej dołuje? to że prawie wszystkie moje koleżanki miały już pierwszego chłopaka a ja nie ;( i pewnie nigdy nie będę miała. Wiem że nie powinno mi się do tego śpieszyc ale tak to już ze mną jest... Z mojej wypowiedzi można wywnioskowac że jestem w ponurym nastroju... Wiecie co? gdy oglądam te wszystkie metamorfozy to...czuję się jeszcze gorzej, bo czuję że mi chyba się nie uda (przecież mi na twarz pomoże tylko skalpel...) ehh...nie musicie mnie pocieszac...ja tylko muszę ten smutek z powodu mojego wyglądu z siebie wyrzucic....dlatego piszę tu takie smutne rzeczy... Z GÓRY ZA TO PRZEPRASZAM ![]() POZDRAWIAM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Kakulinka, jasne, sweterek podalam jako przyklad
![]() Tessiasta - nie zniechecaj sie ![]() ![]() ![]() a w lumpeksach cos ciekawego tez moze znajdziesz, szukaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Troche wiary w siebie
![]() ![]() ![]() dziewczyny a gdzie jest ta metamorfoza... hm czekoladki? nie moge znalezc.. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-01-15 o 12:59 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Konto usunięte
|
Dokładnie! Tez zawsze mialam poczucia ze jestem brzydka... A jescze gorsze było to ze musiałam nosic okulary bo mam duza wade i dobijalo mnie to ze rodzice nie chcieli sie zgodzic na soczewki....
Skonczylam LO poszla do pracy na wakacje zarobilam na okuliste, soczewki... i jak je pierwszy raz załozylam to poczułam sie piękniejsza.. uwierzyłam w siebie, poszłam na studia i tam juz nikt nie odbierał mnie jako szarą myszke w paskudnych grubych okularach! Wiec nie mysl o sobie ze jestes brzydka tylko wierz w siebie i w swoje piekno!! |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Według mnie wcale nie jesteś brzydka! A prawda niestety jest taka, że jeżeli się nie zaakceptujesz to nawet jeśli zrobisz sobie milion operacji plastycznych to nic nie da. A z kolei jeżeli się nie zaakceptujesz to nie znajdziesz sobie chłopaka (to jakiś głupi mit, że faceci chodzą tylko z długonogimi, pięknymi blondynkami. Musisz po prostu znać swoją wartość). A już tak odchodząc od tematu to po co chcesz mieć chłopaka? Po to żeby się nie odróżniać od koleżanek? Poczekaj na kogoś z kimś Cię coś połączy. I najważniejsze- nie przejmuj się. Jesteś ładna
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1220024325
Swietnie wygladasz z taka fryzura. Wcale nie musisz ciagle prostowac wlosow bo w kreconych wygladasz bardzo ladnie i nie bedziesz ich niszczyc prostujac. Wcale nie jestes brzydka! Wiecej wiary w siebie. Wyrosnie z ciebie sliczna dziewczyna, zobaczysz! A i najwazniejsze: usmiech! Owiele lepiej wygladasz z nim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Dziewczyno nie zadręczaj się swoim wyglądem bo wcale brzydka nie jesteś
![]() I nie myśl, że zawsze będziesz 'tą najbrzydszą', najgorzej ubraną, bo to się zmieni. Zarobisz na ubrania, przecież juz od 16 roku życie można chycić się za ulotki czy promocje w hipermarketach, zaczniesz uzywac kosmetyków kolorowych i zobaczysz że kiedyś niepotrzebnie się swoim wyglądem zadręczalaś. Teraz mozesz zadbać bardziej o cerę, szczególnie, gdy mówisz, że masz tłustą. Jakiś dobry krem nawilżający do cery tłustej + puder matujący i jest gitez. Jeśli masz wypryski warto wybrać sie do dermatologa. Życzę Ci powodzenia ![]() Ps. ja też kiedyś byłam tzw "szkolną brzydulą betty" :P A teraz? Hmm... niejestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Heh...dziękuje Wam bardzo, bardzo, bardzo..., i z całego serca
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
No! i tak ma byc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Konto usunięte
|
Kiedy wkleisz jakieś nowe foty? Doczekać się juz nie moge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
No dobra...wklejam zdjęcia
![]() ![]() POZDRAWIAM I ŻYCZĘ WESOŁYCH ŚWIĄT ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Bajeczne włosy
![]() ![]() Ale fakt...grzywka trochę nie bardzo wygląda. |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Od razu lepiej z nowymi okularami...
Pozwolilam sobie zestawic zdjecie z poczatku watku i najnowsze, wygladasz slicznie i chyba mlodziej, a o to tez chodzilo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Jak zobaczylam Cie na Twoich zdjęciach z pierwszego postu, to musialam oczy przecierac, bo przypomniałaś mi siebie sprzed ładnych kilku lat. te same kręcone włosy, okulary, spięte włosy...
Powiem Ci tak masz zadatki na bardzo ładną dzwieczynę !!!!!!! Powoli zmieniasz się z brzydkiego kaczątka w pięknego łabędzia. 1. Daj sobie czas. 2. Dbaj o siebie. 3. Pomyśl, że jesteś wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju! Jak przechodzisz obok lustra albo witryny sklepowej to spojrz na swoje odbicie, to powiedz sobie że śwetnie wygladasz i z dnia na dzień piękniejesz. Mów to sobie cały czas. Powtarzanie pozytywnego stwierdzenia na jakies temat, nazywa się afirmacją (to co myślisz o sobie i o świecie, staje się rzeczywistością!) Po pewnym czasie zauważszysz, że zaczynasz się lubić siebie. Jak zaczniesz lubić siebie, to wokół będziesz roztaczać niesamowitą atmosferę. Ludzie będą chcieli Cię poznać, porozmawiać i pobyt w Twoim towarzystwie... będziesz musiała się odganiać od facetów ![]() ![]() Koniecznie zapuszczaj włosy i grzywkę. Jak chcesz, to pomyśl o soczewkach... |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
bardzo ladnie
![]() i ja tez jestem za zapuszczaniem grywki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
bardzo ładnie i 100razy lepiej jak w prostych. Tylko uporządkuj tą grzyweczkę
![]()
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
o wiele lepiej teraz wyglądasz
![]() ![]() a te loczki ![]() poczytaj na forum fryzjerskim o pielęgnacji włosów, przyda się przy zapuszczaniu ![]() według mnie powinnaś prostować grzywkę tylko, ale tak delikatnie i dawać ją na bok, jeśli nie chcesz jej tym niszczyć albo nie masz prostownicy, to robię tak, że przed wyjściem rano nawilżam grzywkę i zaczesuję ją tak jakbym chciała, szybko wysycha, odrobinę żelu i fajnie się trzyma, bo po nocy to sterczy na wszystkie strony ![]() i widziałabym Cię w żywszych kolorach ![]() powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Masz piekne wlosy, nie wiem czego Ty od nich chcesz. Ladny kolor, skret, sliczne loki. Na ostatnich fotkach wygladasz bardzo dobrze, moim zdaniem lepiej niz w prostych.
Czytalam ze nie masz teraz kasy na nowe ubrania, ale jesli bedziesz kupowac cos nowego, to prosze nie w brazie, to smutny kolor, postarza Cie. Widzialabym Cie w zywszych kolorkach. Zycze wiecej usmiechu i wiary w siebie. ![]()
#141 |
Raczkowanie
|
o rany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Ładna zmiana
![]() ![]() A co do Twojej wargi, pisałaś że masz tak, bo nosiłaś stały aparat.. eh skąd to znam, sama tak mam, no może troche delikatniej, bo usta troche doszły już do siebie. Ale za to mamy proste ząbki ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
Ooo teraz jest bardzo ładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
wiecie jak uwosnąmi włosy chciałabym miec takie włosy :
pewnie one są robione lokówką ale co tam, bardzo bym chciała takie miec ![]() jak myślicie czy przy moich włosach jest to możliwe żeby uzyskac taki efekt na długo? (mam nadzieję że tak ;] ) |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Hmm myślę ze jest szansa bo masz tendencje do kręcenia się. ale mogę sie mylic
![]()
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Przeczytałąm cały wątek i chyba tak bardzo zakompleksionej osoby to jeszcze nie widziałam.
Aż mnie zazdrość wzięła, jak zobaczyłąm ostatnie zdjęcia, też chcę takie loczky i żeby mi tak szybko rosły włosy ![]() Nie ma nic piękniejszego jak długie, kręcone włosy, więc zapuść jeszcze trochę. Tylko idź do fryzjera i niech ci coś zrobi z grzywką, żeby gęstsza trochę była, bo trochę psuje efekt. Ogółem zmiana bardzo korzystna ![]() No i masz śliczne ząbki, więc nie bój się uśmiechać. Uśmiech da więcej niż makijaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Wiecie co? o tej godzinie nabieram dziwnych pomysłów...ale przyszło mi do głowy takie coś...wiecie że sądząc po zdjęciach nie mam poczucia gustu...więc może (tylko się nie śmiejcie) porobiłabym zdjęcia każdego ciuszka jaki mam i wy byście mi pomogły każdy do jakiegoś dopasowac? Wiem trochę to dziwny pomysł ale mi by bardzo pomógł...
Jesteście za czy przesiw mojemu pomysłowi? wiem że to trochę tu nie pasuje ale to wkońcu częśc metmorfozy, co nie ![]() Pewnie mogłabym te wszystkie komplety jakie wymyślę dac do "szafy" ale to takie strzelanie na ślepo i trwałoby dośc dużo czasu... POZDRAWIAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
A wstawiaj, na pewno ktoś Ci pomoże
![]() I się nie martw- ja też nie mam gustu, tzn może inaczej- nie zwracam takiej wielkiej uwagi na to jak wyglądam, bo u mnie zestaw jest najprostszy: - dzinsy/bojówki - bluzka - kolorowy top - glany/trampki - chusta I właściwie tyle ![]() ![]() Więc dawaj te zdjęcia!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
według mnie to dobry pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Przyznam się, że śledziłam Twoją metamorfozę i naprawdę świetnie Ci idzie
![]() ![]() I dużo uśmiechu i pewności siebie ![]() Jesteś młodziutka - poprawianie Twojego wyglądu zewnętrznego powinno być zabawą i eksperymentem, a nie celem życiowym i sposobem dostrzeżenia w sobie kogoś wartościowego. Jeżeli ma Ci to w tym pomóc, to rób to, ale nie zatrać w tym głównej idei, która powinna rodzić się w Tobie. Że jesteś wyjątkowa i niepowtarzalna ![]() ![]() Trzymam kciuki ![]() Jesteś w tym wieku, że z dziewczynki stajesz się kobietą, piękniejesz. Teraz rozpoczyna się czas poszukiwania stylu, satysfakcjonującego wyglądu. Mam nadzieję, że szybko poczujesz się dobrze w swoim ciele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.