![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomorskie Panny Młode!!!
Hej dziewczyny, jestem tu nowa i w przyszłym roku wychodzę za mąż, jestem ze Sztumu. i w związku z tym mam doWas pytanie: czy znacie może jakąś kucharke, która gotuje na wesela z okolic Sztumu, bądź Malborka lub Kwidzyna? Z góry dziękuje za jakiekolwiek informacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Witajcie słoneczka,
Widzę, że cisza tu nastała. Mam nadzieję, że da się zreanimować ten wątek! Ja co prawda mam jeszcze ze 2 latka, ale wole mniej więcej już mieć coś na oku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Heej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
nacia w mojej okolicy jest świetny dworek, byłam tam na weselu i podobało mi się, sama chyba będę tam swoje welese urządzać, ale do pewnie odpada bo za delko...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie Pomorskie Panny Młode
![]() Ja jestem z Gdyni, wychodzę za mąż dnia 11.08.2012r. na daną chwilę mamy załatwione miejsce wesela a mianowicie w Bojanie ,,Magnat" w sali na 110 osób, dzisiaj załatwiliśmy dj (włodzireja) Djhans. A jak u was sprawy weselne się mają? ![]()
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
BAN stały
|
Polecacie jakąś restaurację/hotel/salę/dworek blisko Gdańska? Chodzi mi o to, by była to sala na ok.120 osób i by blisko były jakieś miejsca noclegowe, gdyż duża część rodziny TŻ-ta pochodzi z Mazur:/
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Paulinko, i jak ci się podobało w Magnacie?
![]()
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;28885143]nacia w mojej okolicy jest świetny dworek, byłam tam na weselu i podobało mi się, sama chyba będę tam swoje welese urządzać, ale do pewnie odpada bo za delko...[/QUOTE]
Nie no w zasadzie nie bardzo patrzę na odległość, ze względu na to, że w mojej okolicy po prostu nic nie ma :/ a wiem, że dworek to idealna oprawa ;D a może to ja po prostu uparta jestem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
A wiec tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Są 2 sale, mała i duża, bawiłam się tylko na małej ale bardzo mi się podobała, sama tam chyba swoje wesele urządzę ![]() ![]() ![]() tutaj podaję link : http://www.gdziewesele.pl/Lokale/Dom...otach-819.html (na zdjęciach jedynie duża sala oraz dworek z zewnątrz, mała sala pewnie na jakiejś innej stronie, zawsze możesz wygooglować) mam nadzieję, że informacje się przydadzą ![]() pozdrawiam ![]() Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2011-09-09 o 20:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;29312478]Dworek na błotach.
Są 2 sale, mała i duża, bawiłam się tylko na małej ale bardzo mi się podobała, sama tam chyba swoje wesele urządzę ![]() ![]() ![]() tutaj podaję link : http://www.gdziewesele.pl/Lokale/Dom...otach-819.html (na zdjęciach jedynie duża sala oraz dworek z zewnątrz, mała sala pewnie na jakiejś innej stronie, zawsze możesz wygooglować) mam nadzieję, że informacje się przydadzą ![]() pozdrawiam ![]() Dziękuję! Jest przepiękny! właśnie o coś takiego mi chodziło. Jest taki... ciepły i nieprzesadzony. Po prostu cudeńko! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
BAN stały
|
A korzystała któraś z was z vigeogroszka?? http://www.videogroszek.pl/portfolio.html
Słyszałam, że jest świetny, ale na film trzeba czekać pół roku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
nacia2666 bardzo mi miło że się podoba
![]() będziesz mieć trochę daleko... ale jakby coś mamy bardzo sympatycznego księdza i 2 kościoły w 1 parafii, więc i ślub mógłby być tutaj na miejscu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
![]() ja również poszukuję jakiejś sali/dworku/hotelu w pobliżu Gdańska ![]()
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
W przyszłym roku wybieram się w raz z rodziną na wakacje nad morze. Jeśli któraś z Was szuka fotografa to zapraszam - będzie promocyjna cena, dodatkowo bez kosztów dojazdu.
http://fotoarkadiusz.blogspot.com/
<ciach_reklama> Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2011-09-16 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Moje kochane, jeżeli któraś z Was zna jakiś dworek bliżej Malborka, będę zobowiązana. W zasadzie jeżeli nie znajdzie się nic bliżej, to nie ma problemu, natomiast nie ukrywam, że chciałabym aby mój ślub odbył się w pewnym pięknym kościele koło zamku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
BAN stały
|
Aaa no chyba, że tak
![]() ![]() ![]() Mój kuzyn miał wesele nad jeziorem, ale to było koło kościerzyny i w sumie sala nie była za piękna... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
BAN stały
|
To napisz jak tam jest jak będziesz po oględzinach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
na pewno napiszę
![]() ![]()
![]() |
#144 |
BAN stały
|
Ja jeszcze jako tako nie szukam, ale przeglądałam różne oferty i jak już coś mi się podoba to albo jest bez miejsc noclegowych, albo jest tylko do 80 osób, a ja potrzebuję do 120 osób albo jest strasznie drogie albo jest w normalnej cenie ale noclegi ma tak strasznie drogie, że jednak wolałabym te pieniądze na droższe wesele przeznaczyć...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Ja to bym chciała w jakimś ślicznym dworku, pałacyku
![]() ![]() ![]()
![]() |
#146 |
BAN stały
|
Dokładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Też to zauważyłam... no cóż... Pomorzanki nie mają czasu na takie rzeczy
![]()
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
![]() Szukam sali weselnej w okolicach Kościerzyny do 120 osób z ok. 40 miejscami noclegowymi, tak do 40 km od Kościerzyny. Niby taka turystyczna okolica, a jak na razie nic nie wpadło mi i narzeczonemu w oko. Może któraś mogłaby coś polecić? Przekopałam już chyba cały internet, a wciąż widzę tylko te same sale... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
BAN stały
|
Hejhej! Ja również szukałam czegoś na Kaszubach i z miejscami noclegowymi, z tym, że do 100 gości i przeglądając oferty znalazłam Szarlotę, nie wybrałam jej natomiast ze względu na brak klimatyzacji. Jedzenie tam jako w restauracji jest bardzo dobre.
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- A może hotel Bazuny? Ale nie znam oferty, chyba sama do nich napiszę, fakt, że pokoje od 200 zł, ale tam gdzie wybrałam do tej pory pokoje są od 230 a powiedziano mi, że obniżą mi do 140 zł ![]() EDIT: Dostałam ich ofertę wraz z menu, nie jest źle - od 195-240 zł za os bez alkoholu, ale niestety tak jak pisałam wcześniej tak czy siak 200 zł za pokój Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2012-03-29 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Bazun nie brałam pod uwagę. Z tego co się orientuję to ich menu zaczyna się od 175 zł na osobę - kiedyś mieli billboardy z taką ceną. Poza tym mój narzeczony twierdzi, że nie zamkną dyskoteki na okoliczność wesela. No i uważam, że to drogo.
Do tej pory podobał mi się Żabi Dwór w Ostrzycach, oni chcą z poprawinami 180 zł, sala jest ładna, duża, a w kwietniu skończy się też jej remont i powiększanie. Ale zastanawiam się, czy jedzenia nie będzie jednak za mało, a 180 zł od osoby to nie jest wcale tanio... Poza tym biorę pod uwagę Worzałówkę w Łubianie, miejsce super, sala wygląda ładnie, ale menu jest jeszcze uboższe niż w Żabim Dworze, a cenowo z poprawinami wychodzi na to samo. Generalnie zastanawiamy się z TŻ jeszcze nad opcją zmniejszenia ilości gości do 80, ale to już chyba ostateczność i wtedy na pewno zainteresujemy się bliżej Dworem Bajbuza w Garczynie. Na razie jestem przerażona, bo po podsumowaniu kosztów na te 80 osób wyszło 30 tys., a kilku rzeczy jeszcze nie policzyłam, np. sukni, czy stroju pana młodego. Nie jestem skąpa, ale na tyle, na ile się rozglądałam po okolicy, to straszna drożyzna z weselami, jak miejsce już w miarę ładnie wygląda. Edytowane przez fantastka Czas edycji: 2012-03-29 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.