![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stephanie Meyer - Zmierzch
ja te zwiastuny dziennie oglądam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
ja tez codziennie ogladam te zwiastuny. Na pewno juz wiecie, ale na yt pojawilo sie 8 minut filmu
![]() http://www.youtube.com/watch?v=qp_-706MzGM i jeszcze stolowka :P http://www.youtube.com/watch?v=Pgtdwzh1aOQ Ja wlasnie koncze 'Zacmienie' i musze to powiedziec... to moja ulubiona ksiazka ze wszystkich 3. Mam tez oczywisty sentyment do pierwszej, ale 3... cudo ![]() Rozdzial z zareczynami jest fantastyczny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Ja też je oglądam cały czas, tylko mi się głośniki popsuły i jestem strasznie zła.
Najbardziej podoba mi się ten, który trwa coś koło 2 min.
"- A to dopiero - mruknął Edward. - Lew zakochał się w jagnięciu. - - Biedne, głupie jagnię - westchnęłam. - Chory na umysle lew masochista. -" "Zmierzch" Stephenie Meyer "Od cnoty Gryfonów , Kretynizmu Puchonów , Wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów , Chroń nas Slytherinie" |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Hmmm a ten 8-minutowy zwiastun to w kinie może był poprzedzając jakiś inny film? Bo nie mogę dojść... wygląda mi to na kino
![]() ![]() ![]() ![]()
" Jako jedyne spośród wszystkich stworzeń na świecie, trolle wierzą, że istoty żywe poruszają się w czasie do tyłu. Jeśli przeszłość jest widoczna, a przyszłość ukryta, tłumaczą, to znaczy, że musimy stać tyłem do przodu. Wszystko co żyje, porusza się tyłem " T. Pratchett "Kosiarz"
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Little Lady, dla mnie 4 część nie była taka trudna
![]() Chociaz muszę przyznać że niektórych fragmentów w ogólnie nie rozumiałam, ale nie było tak źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
ja wole poczekać jednak po polsku.. łatwiej zrozumieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Ja nie mogę się doczekać, kiedy autorka dokończy pisać 5 część sagi "Midnight Sun". Jest to "Zmierzch" z perspektywy Edwarda. Na oficjalnej stronie S. Meyer jest udostępnione 12 pierwszych rozdziałów. Poza tym warto odwiedzić forum fanów Twilight
![]() ![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
taa.. ja się niczego nie umiem doczekać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Jasminne, to Meyer zdecydowała się jednak kontynuować pisanie MS?
Nawet nie wiedziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że się zdecyduje
![]() ![]()
Edytowane przez Jasminne Czas edycji: 2008-11-08 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
![]()
To jak znajdziesz tą strone to koniecznie podaj link.
![]() A co do oczekiwania na film to mam zamiar okraść kino z plakatów EiB. xD Bo w empiku jeszcze nie mają. Ale ciągle sobie mówie, że cierpliwość to cnota i trzeba ją ćwiczyć. Pani Meyer jest doskonałym trenerem cierpliwości jeżeli chodzi o jej książki. Pocieszeniem jest, to że 14 listopada wychodzi inna jej powieść "Intruz". Również romans. Czytałam recenzję i ponoć świetna. Można ją już zamówić w przedsprzedaży na stronie empik.com. Ja czekam wytrwale. :P
"- A to dopiero - mruknął Edward. - Lew zakochał się w jagnięciu. - - Biedne, głupie jagnię - westchnęłam. - Chory na umysle lew masochista. -" "Zmierzch" Stephenie Meyer "Od cnoty Gryfonów , Kretynizmu Puchonów , Wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów , Chroń nas Slytherinie" Edytowane przez magda2em Czas edycji: 2008-11-08 o 13:41 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
![]()
Dołączam się do grona wielbicielek Edwarda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Ja tu wielbię nie tylko Edwarda (choć jego najmocniej
![]()
"- A to dopiero - mruknął Edward. - Lew zakochał się w jagnięciu. - - Biedne, głupie jagnię - westchnęłam. - Chory na umysle lew masochista. -" "Zmierzch" Stephenie Meyer "Od cnoty Gryfonów , Kretynizmu Puchonów , Wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów , Chroń nas Slytherinie" |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
http://www.thepetitionsite.com/1/sup...ght-sun-hiatus
Okazuje się, że takich petycji w internecie jest mnóstwo, świat chyba oszalał na punkcie "Sagi Zmierzchu" ![]() Co do filmu, to mam nadzieję, że to nie będzie totalna klapa ![]() ![]() ![]() ![]()
#135 |
Raczkowanie
|
Jasminne zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości Twojego postu!
![]() Tylko fryzura "filmowego" Edwarda nie zbyt przypadła mi do gustu, ale kolor włosów ma idealny! A te oczy! O matko, chyba muszę przestać oglądać cały czas te zwiastuny. Inaczej zwarjuje zanim film pokaże się w Polsce. ^^
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
Hmmm, a ja juz oszalalam. I w tym moj problem tkwi :P Rob jako Edward mi pasuje, po zwiastunach widze, ze swietnie wczul sie w role, ma poza tym piekny, aksamitny glos (pewnie musi sie troche postarac, zeby tak mowic ^^) i twarz pasujaca mniej wiecej do moich wyobrazen o Edwardzie. W pewnym wywiadzie Robert zwierzal sie, ze nie widzial szans na tę rolę, bo po przeczytaniu paru pierwszych rozdzialow stwierdzil, ze jest za brzydki XDD i go nie wybiorą. Ale sprobowal i udalo sie. Tutaj sa te wywiady z nim, jak chcecie obejrzyjcie.
http://www.ew.com/ew/package/0,,2023...tid=1902498685 Bardzo podoba mi sie Kristen jako Bella no i ofc Alice...! Rewelka. I Emmet tez spoko. Polecam tez strone int autorki ksiazek, sa tam ciekawostki jak powstawaly ksiazki, (wiecie skad pomysl na Twilight? Przysnila jej sie scena na łące i nie mogac sie od tego snu odpedziec, wlasnie od tego rozdzialu zaczela i potem napisala reszte ksiazki :P) http://stepheniemeyer.com/ Ja w kinie pytalam sie o plakaty...i pan mi powiedzial, ze dopiero jak film bedzie schodzil z kin mam sie zglosic. A niech sie wypcha. I tak wczesniej zdobede ten plakat! XDD |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o aktorów, to Emmet najbardziej nie przypadł mi do gustu. W książce jest napisane że ma loczki. <foch>
Wg to własnie w szczegułach diabeł siedzi, powinny być zgodne z tekstem. A plakaty, o to inna sprawa. Ja poprostu tam pujde i ich zażądam, bo inaczej mi nie dadzą. Uszczęśliwi mnie nawet ten najmniejszy, byle tylko był na nim Edward. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o Emmetta, to miał być umięśniony jak zawodowy ciężarowiec, a na zdjęciach tego nie widać
![]() ![]()
#139 |
Zakorzenienie
|
MNie Edward pasuje.. kurdę chciałoby się poznac kogoś takiego
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
marrellic pomażyć zawsze można...
![]() Co do aktorów to jeszcze Carlisle mi nie pasuje, taki troche za brzydki, ale co tam. Liczy się Edward! :P
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jesli chodzi o Emmeta...aktor grajacy ma krecone wlosy, ale nie zdarzyly mu odrosnac po wczesniejszej roli w innym fimie i dlatego ma takie krotkie w Twilight. A szkoda... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jak komuś może nie pasować Rob w roli Edwarda.
Przecież on jest boooskiii *__* Mi właściwie wszyscy aktorzy pasują ![]() (Szczególnie twilightowi mężczyźni, hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
Ja jestem jeszcze przed lektura BD, juz sie nie moge doczekac...
![]() Robert swietnie wczul sie w role Edwarda, wyglada nieziemsko po charakteryzacji (bez niej tez przystojny jest, ale ta blada skora i soczewki robia swooooje :P). Fragment w lesie, kiedy mowi:"Say it out loud, say it", przepieknie wyglada tam. "Are you afraid?..." mrrrr... ![]() Pokazy przedpremierowe....w Warszawie np. sa 5. grudnia. Ja sie wybieram od razu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Tosz to niesprawiedliwe!
(Nie jestem pewna, ale na 5 grudnia była zapowiadana wcześniejsza premiera, tylko coś się stało i teraz jest przesunięta na 9 stycznia :/ Powtażam, nie są to sprawdzone wiadomości ![]() Wie ktoś może czy takie przedpremierowe pokazy będą też we Wrocławiu? Jak tak to zaraz ide kazać wydrukować sobie bilety, i nie obchodzi mnie, to że cena może być kosmiczna ! A co! Raz się żyje! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ejj, a już 4 część wyszła w księgarniach?? Jak nie to kiedy wychodzi??
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Gdzieś czytałam, że BD ma się pojawić pod koniec tego, albo na początku przyszłego roku. Tylko nie wiem, na ile są to wiarygodne informacje.
#148 |
Raczkowanie
|
Ja też tak słyszałam, że ma się pokazać w styczniu.
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
napewno będzie w styczniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Trzeba w to wierzyć, powtarzać niczym mantrę i nie załamywać się!
Prawda marrellic? ^^
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.