Tableciary plotkary IV - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-15, 17:08   #121
akinom86
Raczkowanie

Dot.: Tableciary plotkary IV

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
a wiecie co młody mi powiedział podobno kolerzanka z jego klasy chciałaby z nim chodzić takie było moje zdziwienie ale musiałam zareagowac inaczej bo młody mi zaufał i powiedział
Nikitko to normalne
Ja swojego pierwszego chłopaka poznałam w wieku... 7lat I nasz "zwiazek" trwał, uwaga... 3dni! Bo potem juz mi sie nie podobał ten chłopak

TYMCZASOWO -> DO 2.06
NIESPRAWIEDLIWOŚĆ WCIĄŻ SIĘ SZERZY
akinom86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 17:09   #122
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akinom86 Pokaż wiadomość
Nikitko to normalne
Ja swojego pierwszego chłopaka poznałam w wieku... 7lat I nasz "zwiazek" trwał, uwaga... 3dni! Bo potem juz mi sie nie podobał ten chłopak
No ja już w przedszkolu miałam amanta wiec co sie dziwić ale byłam zdziwiona jak młody mi o tym powiedział
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 17:10   #123
akinom86
Raczkowanie

Cytat:
Aha czyli taki masz harmonogram pracy
no widac nasz wątek cieszy sie popularnością
Harmonogram mam tak wyjatkowo, ze wzgledu na to ze zastepuje ta moja zmienniczke.
Ale pozniej juz bedzie tak jak zawsze czyli od wtorku do poniedziałku praca, potem tydzien wolnego itd

TYMCZASOWO -> DO 2.06
Stary 2008-05-15, 17:11   #124
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko juz goracy etap w szkole dobiegl konca?? Aaaa co wyszlo z ta kuzynka i jej matura?? Nie zaliczyla tego jednego egz??

Orzeszku wow 5 kg w 1,5 tyg ladnie, ladnie U mnei po tej oczyszczającej to brzuszeks ei powiekszyl hihihihi nie wiem, jak to sie moglo stac

Ray tak, jak napisalas czas pokaze... Obie str musza chciec, jedna nic nie zdziala, choc podejrzewam, ze to u Was przejsciowe i mam nadzieje, ze sie nie myle...

Monia spryciulo zajrzalas czekamy na Ciebie w niedziele

Ja zaraz pojde sprzatac to sie rozryszam, jak bede na kolanach ze sciera podloge myc pozniej jeszcze polerka i tez na kolankach

Co do pierwszych chlopakow to za man w zerowce uganiali sie dwaj blizniacy Potem klasa 1 i 2 narzeczony Mateusz zartownis siedzielismy w jednej lawce i wychowawczyni powiedziala tacie, jak byl na zebraniu, ze mam narzeczonego powiedzial mi o tym, gdzies po 5 latach, co ta babka mu nagadala pozniej 4 klasa Arek ale musial sie wyprowadzic pozniej 6 klasa Sebastian hihi Nie ma to ja szkolene "milosci" hihi ale jest co wspominac Zeby nie bylo to byly tylko zaloty, do niczego nie dochodzilo

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 17:11   #125
akinom86
Raczkowanie

Cytat:
No ja już w przedszkolu miałam amanta wiec co sie dziwić ale byłam zdziwiona jak młody mi o tym powiedział
Poczekaj Nikitko jeszcze kilka lat i sie zacznie
Uganianie za płcią przeciwna hehe

TYMCZASOWO -> DO 2.06
Stary 2008-05-15, 17:11   #126
anieze
Rozeznanie

wiesz nikitko ja mieszkam w condominium to taki jakby blok .mieszkanie jest dosc duze nie moge zarzekac.bo mamy kuchnie,jadalnie duzy salon,3 sypialnie ,2 lazienki duzy korytarz.wiec jedna sypialnia jest przeznaczona na te maszyny...mam nadzieje ze zaczne cwiczyc.z ta noga troche ciezko ale moze sobie powoli poradze
anieze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 17:12   #127
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akinom86 Pokaż wiadomość
Harmonogram mam tak wyjatkowo, ze wzgledu na to ze zastepuje ta moja zmienniczke.
Ale pozniej juz bedzie tak jak zawsze czyli od wtorku do poniedziałku praca, potem tydzien wolnego itd
Aha to fajnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-15, 17:13   #128
akinom86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Monia spryciulo zajrzalas czekamy na Ciebie w niedziele
Jeszcze chwilke bede, ale czekam az ta moja zmienniczka przyjdzie i lece jesc do Przemka
Strasznie głodna jestem hehe

TYMCZASOWO -> DO 2.06
Stary 2008-05-15, 17:14   #129
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anieze Pokaż wiadomość
wiesz nikitko ja mieszkam w condominium to taki jakby blok .mieszkanie jest dosc duze nie moge zarzekac.bo mamy kuchnie,jadalnie duzy salon,3 sypialnie ,2 lazienki duzy korytarz.wiec jedna sypialnia jest przeznaczona na te maszyny...mam nadzieje ze zaczne cwiczyc.z ta noga troche ciezko ale moze sobie powoli poradze
No to możesz poszaleć jak masz tyle powierzchni ale na nogę uważaj nie forsuj jej za bardzo
Stary 2008-05-15, 17:14   #130
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Pomidorko ja tez sie ciesze ze tamten numer już nie dzowni
a wiecie co młody mi powiedział podobno kolerzanka z jego klasy chciałaby z nim chodzić takie było moje zdziwienie ale musiałam zareagowac inaczej bo młody mi zaufał i powiedział
Nikitko, to wspaniale, że młody ma do ciebie takie zaufanie! Oby jak najdłużej mu się utrzymało. A jak zareagowałaś?

Cytat:
pomidora wiesz to nie bedzie taka dragonska dieta jeden lisc salaty i wodapoprostu musze troche zaczac jesc inne posilki o stalych porach sam fakt ze moje zycie przez ostatnie miesiace to tylko siedzenie albo lezenie wiec musze cos zrobic bo sie normalnie rozsypie.dlamnie celulit to bylo do tej pory slowo opce i myslalam ze nigdy nie bede wiedziala co to jest ale teraz juz wiem a to tylko dlatego ze bylam aktywna osoba a teraz siedze za pprzeproszeniem na d.... i tak to wlasnie jest.
co do obraczek to ja nawet nie czuje ze ja mam tylko musze ja chyba zaniesc na czyszczenie bo troche mi sie porysowala ja mam z bialego blyszczacego zlota wiec zaraz widac...ja uwazam ze nie wazne czy nosi sie obraczke czy nie bo to tylko symbol,janwazniejsze jak ludzie zyja ze soba i czy sie kochaja i szanuja
Rzeczywiście, jak większość czasu siedzisz to nawyki żywieniowe można zmienić.
A ja przywiązuję wagę do obrączek. Nie chciałabym, żeby P. nie nosił obrączki. To jest symbol nie tylko dla nas, ale też dla reszty świata, że siebie wybraliśmy i jesteśmy małżeństwem. Ale np. mój dziadek nie nosił obrączki (bo mu wpadła do snopka i nie chciał drugiej, bo tamta była poświęcona) i jakoś byłam do tego przyzwyczajona

Marcelinko, kuzynka będzie chyba zdawać tę maturę później, teraz ciągle jest w szpitalu 9bo po ślubie rodzina pana młodego bez zaproszenia zwaliła jej się do domu na picie-do kobiety w ciąży, która w dzień ślubu rano dopiero ze szpitala wyszła no i dostała znowu skurczów i wylądowała w szpitalu).

A Justysia po raz drugi nie dowiedziała się, czy ma chłopca czy dziewczynkę, bo się dupką odwróciło maleństwo

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 17:17   #131
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Nikitko, to wspaniale, że młody ma do ciebie takie zaufanie! Oby jak najdłużej mu się utrzymało. A jak zareagowałaś?

A ja przywiązuję wagę do obrączek. Nie chciałabym, żeby P. nie nosił obrączki. To jest symbol nie tylko dla nas, ale też dla reszty świata, że siebie wybraliśmy i jesteśmy małżeństwem. Ale np. mój dziadek nie nosił obrączki (bo mu wpadła do snopka i nie chciał drugiej, bo tamta była poświęcona) i jakoś byłam do tego przyzwyczajona
Pomidorko w sumie to bez większego przejęcia spytałam sie jego tylko czy on by chciał z nią chodzić on powiedział ze nie bo koledzy będą sie śmiali a ja mu powiedziałam ze nie moze tak powiedziec bo dziewczynce będzie przykro i lepiej jakby powiedział że nie jest gotowy na chodzenie i tyle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-15, 17:18   #132
akinom86
Raczkowanie

Cytat:
Myśle, tak samo jak Ty Pomidorko

TYMCZASOWO -> DO 2.06
Stary 2008-05-15, 17:26   #133
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Ja, jakbym miala nie nosic obraczki to na pewno nie wydawalabym fortuny, zeby taka zalozyc tylko w dniu slubu Lubie nosic pierscionki, wiec obraczke bede nosila z wielka checia a przyszly mezus tez nie ma wyjscia... W koncu to znak, ze jest zajety hihi

Monia bedziemy czekac chociaz ja w neidziele to pewnei pozno sie pojawie, wiec do poniedzialku
Pomidorko, hmmmm nie sadze, ze rodzina mlodego jest "normalna" dziewczyna w ciazy, ledwo wyszla ze szpitala i goscie na chate sie wbili porazka... Przeciez wystarczylo tylko POMYSLEC ehhhh Oby wszystko dobrze sie skonczylo

Stary 2008-05-15, 17:28   #134
anieze
Rozeznanie

wiesz pomidora ja tak mysle dlatego ze moi dziadkowie wlasnie mieli wlasnie 66 rocznice slubu wiec to juz powazny wiek .babcia do slubu nie miala pieknej bialej sukienki a obraczki byly tylko pozyczone(wtedy byla wojna)pozniej mieli owszem i poswiecone przez ksiedza ale moj dziadek mowil ze nie liczy sie to co sie nosi na sobie tylko to co sie nosi w sercu i mysle ze mial racje .teraz beda mieli niedlugo po 90 lat i nadal sa razem co w tym wieku jest bardzo zadkim zjawiskiem,dlatego ja tez tak do tego podchodze .ale nie powiem obraczka fajnie wyglada na paluszku
Stary 2008-05-15, 17:29   #135
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Marcelinko bo szkołe masz w ten weekend tak?
Wiesz pewnej kobiecie nie przeszkadzał fakt iż mój mąż ma obrączkę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-15, 17:43   #136
Pomidora
Zakorzenienie

Agnieszko, wiem, że starsi ludzie ze względu na wojnę i trudny dostęp do obrączek często ich nie nosili. Ale my dziś nie mamy z tym problemu. Ja swoją klasyczną obrączkę uwielbiam, uwielbiam palce P. z obrączką i nie wyobrażam sobie, że moglibyśmy jej nie nosić. Ale zgadzam się z tobą, że najważniejsze jest to, co w środku

Nikitko, to jakaś okropna baba musiała być Jak ja nie znoszę kobiet, które nie zwracają uwagi na to, że facet może być zajęty

Marcelinko, nawet nie pomyśleć tylko posłuchać mojej cioci (matki panny młodej), które mówiła im, że mają pozwolić jej odpocząć i poleżeć. Był obiad w restauracji i koniec. A wyobraź sobie, że jak wieczorem mąż wiózł ją do szpitala, to rodzinka jeszcze siedziała I młodzi do szpitala jechali, a rodzinka ciągle siedziała i piła sobie Tylko tu się pojawia pytanie-co to za mąż, który nie potrafi zapewnić spokoju żonie i dzieciom? No, tylko że chłopaczek młody, pewnie przerażony dorosłością

28.09.2014

Stary 2008-05-15, 17:46   #137
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Agnieszko, wiem, że starsi ludzie ze względu na wojnę i trudny dostęp do obrączek często ich nie nosili. Ale my dziś nie mamy z tym problemu. Ja swoją klasyczną obrączkę uwielbiam, uwielbiam palce P. z obrączką i nie wyobrażam sobie, że moglibyśmy jej nie nosić. Ale zgadzam się z tobą, że najważniejsze jest to, co w środku

Nikitko, to jakaś okropna baba musiała być Jak ja nie znoszę kobiet, które nie zwracają uwagi na to, że facet może być zajęty

Marcelinko, nawet nie pomyśleć tylko posłuchać mojej cioci (matki panny młodej), które mówiła im, że mają pozwolić jej odpocząć i poleżeć. Był obiad w restauracji i koniec. A wyobraź sobie, że jak wieczorem mąż wiózł ją do szpitala, to rodzinka jeszcze siedziała I młodzi do szpitala jechali, a rodzinka ciągle siedziała i piła sobie Tylko tu się pojawia pytanie-co to za mąż, który nie potrafi zapewnić spokoju żonie i dzieciom? No, tylko że chłopaczek młody, pewnie przerażony dorosłością

Ano trafiła sie w trasie taka baba ale mój kochany stanowczo mówi że ma żonę i syna i że jest szczęśliwy i że nas kocha
Stary 2008-05-15, 17:49   #138
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko, nie wiem czy sie smiac czy plakac... Na miejscu ten dziewczyny normalnie bym sie poryczala ze zlosci... Matura, ciaza, ba blizniaki, szybki slub to jest naprawde expressss i jeszcze tak nie myslacy ludzie... Uuuu mnie bezsilnosc wziela by gore ehhhhhhhh aaaa mlody to ile ma lat??

Nikitko na taka!!

Monia smacznego

Stary 2008-05-15, 17:50   #139
anieze
Rozeznanie

niektorym niestety nie przeszkadza ze facet jest zajety.ja tez mialam taka sytuacj a w zasadzie moj maz .dziewczyna zaczela cos tam do niego mowic az on powidzial ze on ma zone a ona na to to super wtedy wieksza adrenalina jest.takze niektorym kobietom to nie pszeszkadza a raczej zaczeca.wiadomo wtedy wszystko zalezy od tego co zrobi facet ...
ok dziewczynki ja uciekam cos ugotowac bo moj Mbedzie dzisiaj w domciu ,zycze wam milego wieczoru...
Stary 2008-05-15, 17:51   #140
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Pomidorko, nie wiem czy sie smiac czy plakac... Na miejscu ten dziewczyny normalnie bym sie poryczala ze zlosci... Matura, ciaza, ba blizniaki, szybki slub to jest naprawde expressss i jeszcze tak nie myslacy ludzie... Uuuu mnie bezsilnosc wziela by gore ehhhhhhhh aaaa mlody to ile ma lat??

Nikitko na taka!!

Monia smacznego
Co poradzisz nie tylko kobiety takie są ja przecież nie tak dawno miałam podobną sytuacje z tamtym gosciem uparł sie na mnie i juz
Stary 2008-05-15, 18:02   #141
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Co poradzisz nie tylko kobiety takie są ja przecież nie tak dawno miałam podobną sytuacje z tamtym gosciem uparł sie na mnie i juz
Nikitko tak, w ten weekend mam szkole Co do seryjnych podrywaczy/podrywaczek to brak slow ehhh...

Stary 2008-05-15, 18:06   #142
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko tak, w ten weekend mam szkole Co do seryjnych podrywaczy/podrywaczek to brak slow ehhh...
A masz jeszcze jakies egzaminy do zaliczenia?
Stary 2008-05-15, 18:07   #143
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
No, małoda przeszła bardzo szybki kurs dorastania na własne życzenie. A oni mają oboje nieskończone 20 lat.

Cytat:
niektorym niestety nie przeszkadza ze facet jest zajety.ja tez mialam taka sytuacj a w zasadzie moj maz .dziewczyna zaczela cos tam do niego mowic az on powidzial ze on ma zone a ona na to to super wtedy wieksza adrenalina jest.takze niektorym kobietom to nie pszeszkadza a raczej zaczeca.wiadomo wtedy wszystko zalezy od tego co zrobi facet ...
ok dziewczynki ja uciekam cos ugotowac bo moj Mbedzie dzisiaj w domciu ,zycze wam milego wieczoru...
co za odpowiedź, babka musiała być porządnie nienormalna!
Agnieszko, tobie miłego popołudnia życzę

Cytat:
Nikitko, ależ ty masz "branie"

28.09.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-15, 18:09   #144
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
No, małoda przeszła bardzo szybki kurs dorastania na własne życzenie. A oni mają oboje nieskończone 20 lat.

co za odpowiedź, babka musiała być porządnie nienormalna!
Agnieszko, tobie miłego popołudnia życzę

Nikitko, ależ ty masz "branie"
Wiesz mam paru adoratorów ale nie groźnych jeden z Lubonia drugi z Jeleniej góry a trzeci z Gdańska no i w wawie mam kilku ale to strasi faceci i mysle że mało groźni bardziej sie obawiałam tego młodego
Stary 2008-05-15, 18:14   #145
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Nikitko egzaminy i zaliczenia dopiero przede mna dopiero czwartek a ja chodze zestresowana

Pomidorko dobrze, ze chociaz 20lat i szkole maja zaliczona, procz tej matury... Ehhhhh coz, zycie...

Zrobilam ciasto, biszkop z galaretka i ananasikiem polane czekolada Sa chetni??

Mialam sprzatac ehhhhh odezwe sie juz z innego kompa, bo juz sie ciemno zaczyna robic a ja jestem w "rosole"

Stary 2008-05-15, 18:16   #146
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko egzaminy i zaliczenia dopiero przede mna dopiero czwartek a ja chodze zestresowana

Pomidorko dobrze, ze chociaz 20lat i szkole maja zaliczona, procz tej matury... Ehhhhh coz, zycie...

Zrobilam ciasto, biszkop z galaretka i ananasikiem polane czekolada Sa chetni??

Mialam sprzatac ehhhhh odezwe sie juz z innego kompa, bo juz sie ciemno zaczyna robic a ja jestem w "rosole"
Nie stresuj sie tam bo nie warto na pewno zaliczysz i bedzie do przodu

ja sie pisze na ciasto
Stary 2008-05-15, 19:23   #147
misia_25_26
Wtajemniczenie

Nikitko oby 8 nie bolala w Egipcie
Pomidoro dla mnie rowniez obraczki beda najwazniejsze i tez sobie nie wyobrazam zeby tz w przyszlosci jej nie nosil
Mezatko super ze pecherzyk pekl,teraz czekamy na dobre wiesci kochana
Marcelinko faktycznie trafilas na paskudne osoby ja poprosze o kawalek ciacha
kasiasiar bardzo ladne fotkisuper ze juz nie dlugo bedziesz miala dostep do swiata(czyt.Wizazu)
Aga a co dobrego gotujesz mezowi?
Monia super ze sie do nas odezwalas
kachula daj znac jak tam po otwarciu
Orzeszku zazdroszcze(tak pozytywnie)tego spa

Ale sie dzisiaj rozpisalyscie
a jak zwykle po pracy jestem padnietan aszczescie jutro mam tylko szkolewiec sobie troche poodpoczywam
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 19:25   #148
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Ale sie dzisiaj rozpisalyscie
a jak zwykle po pracy jestem padnietan aszczescie jutro mam tylko szkolewiec sobie troche poodpoczywam
To dobrze, że sobie trochę odpoczniesz, po takiej pracy to zasługujesz A jak dziś spędzasz wieczór?

28.09.2014

Stary 2008-05-15, 19:39   #149
misia_25_26
Wtajemniczenie

[quote=Pomidora;7567651]To dobrze, że sobie trochę odpoczniesz, po takiej pracy to zasługujesz A jak dziś spędzasz wieczórr

Wlasciwie to chyba pojde sie zdrzemnactz pojechal do pracy wiec widzialm sie z nim jakies 15 minnajpierw cos zjem,i jescze musze zrobic zadanie domowe na jutro,ale najpier pol godzinki drzemki
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 19:45   #150
Pomidora
Zakorzenienie

[quote=misia_25_26;7567847]
Cytat:
To dobrze, że sobie trochę odpoczniesz, po takiej pracy to zasługujesz A jak dziś spędzasz wieczórr

Wlasciwie to chyba pojde sie zdrzemnactz pojechal do pracy wiec widzialm sie z nim jakies 15 minnajpierw cos zjem,i jescze musze zrobic zadanie domowe na jutro,ale najpier pol godzinki drzemki
To miłej drzemki Misiu Odpoczywaj sobie, żebyś miała siły jutro na zajęciach.

28.09.2014

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości