|
|
#121 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tableciary plotkary IV
Cytat:
![]() Ja swojego pierwszego chłopaka poznałam w wieku... 7lat
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale pozniej juz bedzie tak jak zawsze czyli od wtorku do poniedziałku praca, potem tydzien wolnego itd
|
|
|
#124 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko juz goracy etap w szkole dobiegl konca??
Aaaa co wyszlo z ta kuzynka i jej matura?? Nie zaliczyla tego jednego egz??Orzeszku wow 5 kg w 1,5 tyg ladnie, ladnie U mnei po tej oczyszczającej to brzuszeks ei powiekszyl hihihihi nie wiem, jak to sie moglo stac ![]() Ray tak, jak napisalas czas pokaze... Obie str musza chciec, jedna nic nie zdziala, choc podejrzewam, ze to u Was przejsciowe Monia ![]() ![]() spryciulo zajrzalas czekamy na Ciebie w niedziele ![]() Ja zaraz pojde sprzatac to sie rozryszam, jak bede na kolanach ze sciera podloge myc pozniej jeszcze polerka i tez na kolankach ![]() Co do pierwszych chlopakow to za man w zerowce uganiali sie dwaj blizniacy Potem klasa 1 i 2 narzeczony Mateusz zartownis siedzielismy w jednej lawce i wychowawczyni powiedziala tacie, jak byl na zebraniu, ze mam narzeczonego powiedzial mi o tym, gdzies po 5 latach, co ta babka mu nagadala pozniej 4 klasa Arek pozniej 6 klasa Sebastian hihi Nie ma to ja szkolene "milosci" hihi ale jest co wspominac ![]() ![]() Zeby nie bylo to byly tylko zaloty, do niczego nie dochodzilo ![]() ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uganianie za płcią przeciwna hehe
|
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
wiesz nikitko ja mieszkam w condominium to taki jakby blok .mieszkanie jest dosc duze nie moge zarzekac.bo mamy kuchnie,jadalnie duzy salon,3 sypialnie ,2 lazienki duzy korytarz.wiec jedna sypialnia jest przeznaczona na te maszyny...mam nadzieje ze zaczne cwiczyc.z ta noga troche ciezko ale moze sobie powoli poradze
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze chwilke bede, ale czekam az ta moja zmienniczka przyjdzie i lece jesc do Przemka
![]() ![]() ![]() Strasznie głodna jestem hehe
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na nogę uważaj nie forsuj jej za bardzo
|
|
|
|
|
#130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja przywiązuję wagę do obrączek. Nie chciałabym, żeby P. nie nosił obrączki. To jest symbol nie tylko dla nas, ale też dla reszty świata, że siebie wybraliśmy i jesteśmy małżeństwem. Ale np. mój dziadek nie nosił obrączki (bo mu wpadła do snopka i nie chciał drugiej, bo tamta była poświęcona) i jakoś byłam do tego przyzwyczajona ![]() Marcelinko, kuzynka będzie chyba zdawać tę maturę później, teraz ciągle jest w szpitalu 9bo po ślubie rodzina pana młodego bez zaproszenia zwaliła jej się do domu na picie-do kobiety w ciąży, która w dzień ślubu rano dopiero ze szpitala wyszła no i dostała znowu skurczów i wylądowała w szpitalu). A Justysia po raz drugi nie dowiedziała się, czy ma chłopca czy dziewczynkę, bo się dupką odwróciło maleństwo
|
||
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#133 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja, jakbym miala nie nosic obraczki to na pewno nie wydawalabym fortuny, zeby taka zalozyc tylko w dniu slubu
Lubie nosic pierscionki, wiec obraczke bede nosila z wielka checia a przyszly mezus tez nie ma wyjscia... W koncu to znak, ze jest zajety hihiMonia bedziemy czekac ![]() chociaz ja w neidziele to pewnei pozno sie pojawie, wiec do poniedzialku ![]() Pomidorko, hmmmm nie sadze, ze rodzina mlodego jest "normalna" dziewczyna w ciazy, ledwo wyszla ze szpitala i goscie na chate sie wbili porazka... Przeciez wystarczylo tylko POMYSLEC ehhhh Oby wszystko dobrze sie skonczylo
|||||||||||||||||||||
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
wiesz pomidora ja tak mysle dlatego ze moi dziadkowie wlasnie mieli wlasnie 66 rocznice slubu wiec to juz powazny wiek .babcia do slubu nie miala pieknej bialej sukienki a obraczki byly tylko pozyczone(wtedy byla wojna)pozniej mieli owszem i poswiecone przez ksiedza ale moj dziadek mowil ze nie liczy sie to co sie nosi na sobie tylko to co sie nosi w sercu i mysle ze mial racje .teraz beda mieli niedlugo po 90 lat i nadal sa razem co w tym wieku jest bardzo zadkim zjawiskiem,dlatego ja tez tak do tego podchodze .ale nie powiem obraczka fajnie wyglada na paluszku
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelinko bo szkołe masz w ten weekend tak?
Wiesz pewnej kobiecie nie przeszkadzał fakt iż mój mąż ma obrączkę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko, wiem, że starsi ludzie ze względu na wojnę i trudny dostęp do obrączek często ich nie nosili. Ale my dziś nie mamy z tym problemu. Ja swoją klasyczną obrączkę uwielbiam, uwielbiam palce P. z obrączką i nie wyobrażam sobie, że moglibyśmy jej nie nosić. Ale zgadzam się z tobą, że najważniejsze jest to, co w środku
Nikitko, to jakaś okropna baba musiała być Jak ja nie znoszę kobiet, które nie zwracają uwagi na to, że facet może być zajęty Marcelinko, nawet nie pomyśleć tylko posłuchać mojej cioci (matki panny młodej), które mówiła im, że mają pozwolić jej odpocząć i poleżeć. Był obiad w restauracji i koniec. A wyobraź sobie, że jak wieczorem mąż wiózł ją do szpitala, to rodzinka jeszcze siedziała I młodzi do szpitala jechali, a rodzinka ciągle siedziała i piła sobie Tylko tu się pojawia pytanie-co to za mąż, który nie potrafi zapewnić spokoju żonie i dzieciom? No, tylko że chłopaczek młody, pewnie przerażony dorosłością
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano trafiła sie w trasie taka baba ale mój kochany stanowczo mówi że ma żonę i syna i że jest szczęśliwy i że nas kocha
|
|
|
|
|
#138 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko, nie wiem czy sie smiac czy plakac... Na miejscu ten dziewczyny normalnie bym sie poryczala ze zlosci... Matura, ciaza, ba blizniaki, szybki slub to jest naprawde expressss i jeszcze tak nie myslacy ludzie... Uuuu mnie bezsilnosc wziela by gore ehhhhhhhh aaaa mlody to ile ma lat??
Nikitko Monia smacznego
|||||||||||||||||||||
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
niektorym niestety nie przeszkadza ze facet jest zajety.ja tez mialam taka sytuacj a w zasadzie moj maz .dziewczyna zaczela cos tam do niego mowic az on powidzial ze on ma zone a ona na to to super wtedy wieksza adrenalina jest.takze niektorym kobietom to nie pszeszkadza a raczej zaczeca.wiadomo wtedy wszystko zalezy od tego co zrobi facet ...
ok dziewczynki ja uciekam cos ugotowac bo moj Mbedzie dzisiaj w domciu ,zycze wam milego wieczoru...
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie tylko kobiety takie są ja przecież nie tak dawno miałam podobną sytuacje z tamtym gosciem uparł sie na mnie i juz
|
|
|
|
|
#141 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do seryjnych podrywaczy/podrywaczek to brak slow ehhh...
||||||||||||||||||||||
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#143 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co za odpowiedź, babka musiała być porządnie nienormalna!Agnieszko, tobie miłego popołudnia życzę Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardziej sie obawiałam tego młodego
|
|
|
|
|
#145 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nikitko egzaminy i zaliczenia dopiero przede mna
dopiero czwartek a ja chodze zestresowana ![]() Pomidorko dobrze, ze chociaz 20lat i szkole maja zaliczona, procz tej matury... Ehhhhh coz, zycie... Zrobilam ciasto, biszkop z galaretka i ananasikiem ![]() ![]() polane czekolada Sa chetni?? ![]() Mialam sprzatac ehhhhh odezwe sie juz z innego kompa, bo juz sie ciemno zaczyna robic a ja jestem w "rosole"
|||||||||||||||||||||
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie pisze na ciasto
|
|
|
|
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikitko oby 8 nie bolala w Egipcie
Pomidoro dla mnie rowniez obraczki beda najwazniejsze i tez sobie nie wyobrazam zeby tz w przyszlosci jej nie nosil ![]() Mezatko super ze pecherzyk pekl,teraz czekamy na dobre wiesci kochana Marcelinko faktycznie trafilas na paskudne osoby kasiasiar bardzo ladne fotki )Aga a co dobrego gotujesz mezowi? ![]() Monia super ze sie do nas odezwalas kachula daj znac jak tam po otwarciu Orzeszku zazdroszcze(tak pozytywnie)tego spa Ale sie dzisiaj rozpisalyscie a jak zwykle po pracy jestem padnieta ![]() n aszczescie jutro mam tylko szkole |
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=Pomidora;7567651]To dobrze, że sobie trochę odpoczniesz, po takiej pracy to zasługujesz
Wlasciwie to chyba pojde sie zdrzemnac tz pojechal do pracy wiec widzialm sie z nim jakies 15 min najpierw cos zjem,i jescze musze zrobic zadanie domowe na jutro ,ale najpier pol godzinki drzemki
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=misia_25_26;7567847]
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

podobno kolerzanka z jego klasy chciałaby z nim chodzić
takie było moje zdziwienie ale musiałam zareagowac inaczej bo młody mi zaufał i powiedział

pozniej jeszcze polerka i tez na kolankach
pozniej 6 klasa Sebastian hihi Nie ma to ja szkolene "milosci" hihi ale jest co wspominac 

n aszczescie jutro mam tylko szkole