Formoline L112? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-12, 09:53   #121
Gisia_00
BAN stały

Dot.: Formoline L112?

Ja też się dziwię, bo akurat z formoline nie miałam problemów. Wiadomo, że sporo też własnego wysiłku włożyłam w to odchudzanie, a tabletki mi po prostu pomogły.
Gisia_00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-20, 10:14   #122
pinezka997
Raczkowanie

witam
No od czasu do czasu jeszcze zdarza mi się sięgnąć po formoline, ale to raczej tylko wtedy jak wiem, że zapowiada się naprawdę porządne jedzenie. Staram się uważać żeby się nie objadać. Wolę zjeść kilka razy dziennie, ale mniejsze porcje. Trochę się ruszam i póki co jo jo nie widać
pinezka997 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-26, 09:39   #123
Gisia_00
BAN stały

jo jo nie jest takie straszne, zwłaszcza kiedy się nie pojawia :P odkąd ja skończyłam się odchudzać minęło już trochę czasu. Ważę nadal tyle samo ile ważyłam zaraz po zakończeniu walki z nadwagą. W sobotę byłam na komunii, przyznam się, że łyknęłam sobie formoline, ale to tak dla pewności, żeby nie przytyć. A tyle było smakołyków, że musiałam spróbować!!
Stary 2009-05-29, 13:12   #124
wasulka
Przyczajenie

Witam was kobitki.
Zaczęłam brać formoline L112 od paru dni i biorę po 2 tab. 2x dziennie. Powiedzci mi czy jeśli nie jestem na żadnej diecie to jest mozliwe ze schudne? Staram sie cwiczyc w domu 3 razy w tygodniu. Puki co nie widze zadnych efektow moze dlatego ze biore to od 4 dni.
wasulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-16, 09:09   #125
Gisia_00
BAN stały

nie no kochana, 4 dni to stanowczo za krótko. ja chudłam ok 1 kg w ciągu tygodnia. odchudzanie trochę trwało, no ale efekt zaskoczył nawet mnie samą!
Stary 2009-06-30, 10:18   #126
Gisia_00
BAN stały

Formoline już dawno odstawiłam. Jak dla mnie super tabletki bo dużo schudłam więc z czystym sumieniem mogę polecić.
Stary 2009-08-31, 16:33   #127
mikua
Przyczajenie

Dot.: Formoline??

Część wszytkim szczęściarom które już schudły i mają zbędne kilogramy za sobą.
Mam do was prośbę. Wielką prośbę!!!
pomóżcie proszę. POMOCY.

jeżeli wszedzie piszą ludzie ze z internetu te tabletki Formoline są tanie.
to może mi któraś z was wysłaś strone z jakiej to kupujecie i same je stosujecie i pomagają...
BARDZO PROSZĘ POMÓŻCIE MI..
mikua jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-17, 14:56   #128
melkas
Raczkowanie

GG do melkas
Wink Dot.: Formoline L112?

Witam, biorę - więc przyłączam się...
Formo biorę od 13.12, jem jak zwykle, nie ćwiczę, do "zrzutu" 10kg. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Trzymam za Was i za siebie kciuki

Edytowane przez melkas
Czas edycji: 2009-12-21 o 13:57
melkas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-22, 14:09   #129
melkas
Raczkowanie

GG do melkas
Talking Dot.: Formoline L112?

Czyżby wątek padł?
Szkoda, ale i tak się pochwalę... Nigdy się nie odchudzałam, a już na pewno nie tabletkami, bo tak naprawdę w to nie wierzyłam... Jak się cieszę, bo NIE MIAŁAM RACJI!!! Formo DZIAŁA

i pierwszy raz od długiego czasu na mojej wadze pojawia się magiczna liczba - 71kg. Do celu jeszcze 10

Edytowane przez melkas
Czas edycji: 2009-12-22 o 14:10
melkas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-26, 22:27   #130
Hania1233
Przyczajenie

Zadne tabletki nie pomogą ci schudnac, polecam dietetyka zeby ustalil jakas diete, a nie truc sie jakimis odchudzaczami. Zresztą niewiele osob wie, że przyt tych suplementach trzeba lykac witaminki zeby nie wyjalowic organizmu. ja piję Floradix (zelazo+witaminy) z innego powodu, bo cierpie na krwotoki z nosa i przez to brak mi zelaza, dlatego cenię zdrowie, a przez odchudzanie tez można się nabawić niedoboru zelaza , a objawy nie są przyjemne, także ostroznie z odchudzaczami
Hania1233 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-13, 20:43   #131
krolowaa
Zadomowienie

GG do krolowaa

tez je biore ale nieregularnie.
jak zjem cos tlustego ,zazwyczaj porzadny obiad to lykam 2 tabletki.
hmm cena calkiem spora

http://otworz-oczy.org/?page=1
krolowaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-04, 00:10   #132
bagira
Raczkowanie

Przede wszystkim Gratulację dla wszystkich wytrwałych w dążeniu do lepsze samopoczucia. Też myślę o zakupię wyżej wspomnianych tabletek więc chętnie pociagne watek dalej
melkas, jak Ci idzie, jakie sukcesy ?
bagira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 18:16   #133
malgorzata234
Przyczajenie

Witam!
W ostatnim czasie dużo czytałam Waszych wypowiedzi. Sama szukałam pomocy od dawna. Od 18 lutego zaczęłam z foromoline. Kilka dni temu zważyłam się - 2- 3 kg było mniej. Do tego dużo białej herbaty. Walczę z kilogramami od kilku lat- na razie bezskutecznie. Nie dość, że bez większych sukcesów to jeszcze na dodatek z każdym jo-jo coraz więcej. Na razie wypróbowałam masę rożnych sposobów, ale wszystko na nic. Wasze wypowiedzi są dla mnie nadzieją , że może teraz się uda. Nie ukrywam,że jestem zdesperowana . Waga tragiczna.
malgorzata234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 23:35   #134
bagira
Raczkowanie

Mam możliwość dostać kilka opakowań z tada ważności do kwietnia, jak uważacie warto ? Zastanawia mnie co się dzieje z tymi tabletkami po terminie ważności przestają działać czy mogą nawet zaszkodzić ?
Stary 2010-03-14, 07:58   #135
malgorzata234
Przyczajenie

Bagira!

Na twoim miejscu kupiłabym tylko tyle na ile wystarczyłoby mi, aby zażywać zgodnie z datą ważności. Przy okazji - muszę się pochwalić. Dzisiaj rano zważyłam się i od 18 lutego do 14 marca łącznie 4 kg w dół. Już czuję, że rzeczy są trochę luźniejsze.
Stary 2010-03-15, 12:19   #136
bagira
Raczkowanie

No a ja kończę 1 opakowanie i co, 100gr w dół Masakra , szczególnie ze zazwyczaj bardzo łatwo chudnę. Nie jem słodyczy bo nie lubię, nie jem tez 4h przed snem, chodzę na basen , ogólnie sporo się ruszam i jak widać tabletki nie zadziałały ;( Dałam im szansę bo byłam w trakcie diety 1200kal i chudłam normalnie 1kg tygodniowo a jak zaczęłam je brać to waga raz mi podskoczyła o pół kilo ale ze spaliłam to na basenie to poszło w dół. Mam jeszcze dwa opakowania więc zobaczymy ale jak nic nie ruszy to odstawiam i wracam do diety.
Stary 2010-03-21, 22:56   #137
maggie1234
Przyczajenie

Bagira .. tylko prosze nie mow ze mowisz powaznie ze stosujesz diete 1200 kcal i do tego bierzesz jeszcze te tabetki? Wydaje mi sie ze to nie dosc dobre rozwiazanie, w tej diecie nie ma pewnie zbyt wielu tluszczow a zatem tabletki teoretycznie nie powinny ci pomoc, poza tym na na uotce pisze zeby stosowac jedynie do dwoch posilkow poniewaz musisz dopuszczac pewne tluszcze do organizmu poniewaz wraz z tluszczmi tabletki ''zabieraja'' wazne witaminy, brak witaminy A czy D w organizmie na pewno nie jest wskazane.

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

A tak w ogole to czesc dziewczyny... jestem tu od dzis oficjalnie, a tak to troszke podgladalam sobie to forum... widze ze ogolnie caly czas cos sie dzieje
maggie1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-22, 10:14   #138
malgorzata234
Przyczajenie

Witam!
Dalej formoline , waga 1 kg mniej . Łącznie 5 kg . Nie ćwiczę . Ogólnie ruchu mam bardzo mało. Boję się, że teraz będzie gorzej. Pije dużo herbaty białej. Myślę że to też coś robi. Dodatkowo jem tabletki z drożdży piwowarskich (dużo wit. B) oraz kwasy omega 3. Zobaczymy co będzie dalej. Pozdrawiam.
Stary 2010-03-22, 11:24   #139
bagira
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maggie1234 Pokaż wiadomość
Bagira .. tylko prosze nie mow ze mowisz powaznie ze stosujesz diete 1200 kcal i do tego bierzesz jeszcze te tabetki? Wydaje mi sie ze to nie dosc dobre rozwiazanie, w tej diecie nie ma pewnie zbyt wielu tluszczow a zatem tabletki teoretycznie nie powinny ci pomoc, poza tym na na uotce pisze zeby stosowac jedynie do dwoch posilkow poniewaz musisz dopuszczac pewne tluszcze do organizmu poniewaz wraz z tluszczmi tabletki ''zabieraja'' wazne witaminy, brak witaminy A czy D w organizmie na pewno nie jest wskazane.

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

A tak w ogole to czesc dziewczyny... jestem tu od dzis oficjalnie, a tak to troszke podgladalam sobie to forum... widze ze ogolnie caly czas cos sie dzieje
Pisałam że zanim zaczęłam brać to stosowałam. Tak czy siak , jestem byłym sportowcem na spoczynku od kilku lat w związku z tym u takich osób jak ja organizm szybciej będzie zawiązywał tłuszcz jeśli nie wprowadzi się pewne ograniczenia żywieniowe ale za długo musiałabym tłumaczyć o co chodzi. Żywienie racjonalne, diety i tym podobne mam w głowie od 15 lat więc nie skocze nagle na główkę stosując głodówki czy tym podobne, spokojnie jestem za stara na takie rzeczy, poza tym muszę mieć siły dla nadmiernie energicznego syna
Dziewczyny, jak chcecie chudnąć i nie ćwiczyć to musicie się liczyć z tym że stan skóry nie będzie w najlepszej kondycji. Chociażby basen 2 -3 razy w tygodniu i jakieś brzuszki.
Podsumowując, tabletki na mnie nie działają więc kończę kolejne opakowanie i koniec.
Życzę Wam lepszych efektów, zajrzę jak cos drgnie.
Pozdrawiam

Edytowane przez bagira
Czas edycji: 2010-03-22 o 11:34

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-23, 19:19   #140
maggie1234
Przyczajenie

bagira widze ze cie zle zrozumialam... ciekawe czy u mnie beda jakies efekty... bo choc ani sie nie obzeram ani nie jem jakos wiele to i tak w ciagu prawie 3 lat waga podskoczyla 10kg, chyba tu jedzenie jakies inne, bo jak jestem w kraju to nie mam takich problemow... no coz trzeba probowac
Stary 2010-03-30, 08:17   #141
nati207
Przyczajenie

Cześc! Ja stosuję od 8 marca, biorę 2 x2 dziennie. Do tej pory ubyło 3 kg. zamierzam stosowac dalej, gdzieś czytałam,że trzeba je brac przez 3 miesiące i tyle zamierzam brac.
nati207 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-02, 22:06   #142
maggie1234
Przyczajenie

U mnie nie wiele zmian, tym bardziej ze moja waga w ciągu dnia waha się nawet do 2 kg, jak na razie biore codziennie i czekam na wyniki
Stary 2010-04-03, 09:30   #143
krolowaa
Zadomowienie

GG do krolowaa

dziwne,ze na niektóre z nas działa ale nie na wszystkie...
czasami powątpiewam w cudownosc tych srodkow,a te osoby ,ktore schudły zawdzieczają to diecie .

http://otworz-oczy.org/?page=1
krolowaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 12:53   #144
sssilvia
Przyczajenie

Hej skarbeczek002! Jak po takim okresie czasu może zaopiniować formoline??? Czytam te opinie, ale jakoś mnie nie przekonuje ich działanie! Bardziej mnie ciekawi czy to działa długoterminowo?? Z góry dziękuje za odpowiedź
sssilvia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 14:41   #145
Ash
Wtajemniczenie

Czytałam zachwyty nad formoline na tym wątku i postanowiłam zainwestować. Nie schudłam z nim nawet grama.
Próbowałam za to diety weekendowej dr Bardadyna i wreszcie coś drgnęło. Polecam
Stary 2010-06-13, 16:08   #146
Marsza
Przyczajenie

czesc dziewczyny,
ostatnio poszukujac ciekawostek o odchudzaniu wpadlam na informacje na tym forum. poczytalam o tabletkach alli i formoline, a poniewaz potrzebowalam czegos, co mnie dodatkowo zmotywuje do schudniecia, to po rozwazeniu za i przeciw postanowilam sie wesprzec formoline. glownie dlatego, ze mniej w nich chemii i nawet jak nie pomoga, to na pewno nie zaszkodza (mam nadzieje ;-))

czytajac opinie na roznych forach (tez zagranicznych) faktycznie mialam tez wrazenie, ze te wszystkie super optymistyczne, z wieloma wykrzyknikami, opinie wydaja sie ciut podejrzane i moga pochodzic od dystrybutorow, ale postanowilam zaryzykowac i sprawdzic na wlasnej skorze, bo kazdy z nas jest inny i inaczej reaguje na odchudzanie, wiec zarowno opinie optymistyczne, jak i negatywne nie musza sie sprawdzic w naszym, konkretnym przypadku.

a pisze, bo czasami zagladam na to forum i korzystam z opinii innych, wiec tym razem moja kolej zeby sie podzielic wrazeniami ;-) byc moze komus wydadza sie one pomocne.

wiec po pierwsze, nie jestem typowa osoba z nadwaga, ktora je tlusto, ma malo ruchu i musi schudnac kilkanascie kg. jestem bardzo wysportowana i zawsze bylam, ale mam swoje grzeszki na sumieniu ;-)
przy wzroscie 164 waze obecnie 61kg. waga idealna dla mnie to 57-58. wtedy wygladam jak modelka ;-) teraz tez nie mam walkow na brzuchu, nosze rozmiar S/max. M, ale same rozumiecie, czasami te 2-3kg troche psuja nam samopoczucie. przytylam ostatnio wlasnie te 3kg, bo mialam duzo stresow, malo cwiczylam i jadlam slodycze kilogramami.
normalnie chodze kilka razy w tyg. na silownie, biegam itp. nie jem duzo miesa, za to warzywka, owoce, nabial. unikam chleba, ryzu i makaronow. jesli zadajecie sobie teraz pytanie, jak taka laska ma problem, zeby byc chuda, to odpowiedz jest ponizej ;-)
po pierwsze stres, ktory czasami powoduje, ze pochlaniam mega ilosci slodyczy. do tego nieregularne posilki jesli mam duzo roboty lub malo ochoty na glowkowanie, co zjesc.
co mnie gubi, to od lat nieposkromnione uzaleznienie od slodyczy! nie potrafie z nich zrezygnowac na dluzej niz kilka dni, wiec musze jesc rozsadnie i miec duzo ruchu, zeby nie tyc. za to, jesli trafia sie slabsze tygodnie i sie zapomne, to waga niestety idzie do gory.
na razie nikt nie wymyslil leku na uzaleznienie od slodyczy (przynajmniej ja nic o tym nie wiem!), a ja, mimo silnej woli we wszystkich innych dziedzinach zycia, kapituluje zawsze jesli chodzi o ograniczenie slodyczy.

moze nie wiecie, a moze wiecie, ale zeby zgubic 1kg tluszczu trzeba spalic ok. 7000 kcal. w moim przypadku to okolo 1,5h do 2h cwiczen dziennie.
wiec od razu widac, ze latwiej tyc, niz chudnac ;-)

moj plan na najblizsze 2 tygodnie, to cwiczyc tyle, zeby w tygodniu spalic 7tys. kcal, do tego formoline. i do tego jesc rozsadnie, zadnych glodowek, tylko normalne zdrowe posilki z mala iloscia pieczywa, ryzu, makaronu i ziemniakow (czyli eliminacja weglowodanow). no i duuuuuzo wody.

a! i eliminacja stresu! )

formoline biore drugi dzien - zadnych objawow ubocznych nie ma jak na razie. pije duzo wody, herbate, kawe itp.

mam tabletek na 2tyg. brania systemem 2tabl/2xdzien, wiec sie odezwe pod koniec opakowania i zdam relacje, co sie dzialo. i wtedy sie tez zastanowie, czy kontynuowac branie tabletek.
szczerze, to nie wierze w ich moc, ale lubie testowac, wiec co mi szkodzi
do uslyszenia!
Marsza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-17, 16:14   #147
Marsza
Przyczajenie

pierwsze wrazenia po 5 dniach:
chyba bedzie mi trudno ocenic spadek wagi, bo zaczelam brac tabletki przed okresem, moja waga zaczela szalec i pokazywac o 1kg wiecej po kilku dniach brania formoline, ale tez bylo to w czasie okresu. do tego, jak nigdy czulam sie "nadeta", jednak bez problemow z metabolizmem, czy tez wzdec, czy tez jakichkolwiek innych. waga na razie nie spada, ale za to nie mam ochoty na slodycze. a to juz spory sukces ;-)) pilam duzo plynow - na pewno ponad 2l dziennie i jadlam jablka, tak na wszelki wypadek ;-)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-20, 16:11   #148
Marsza
Przyczajenie

po 8 dniach brania formoline stwierdzam, ze zadnej magii powodujacej spadek wagi nie odkrylam :_) waze mniej o troche ponad kg, ale w tym czasie bardzo duzo cwiczylam, do tego jestem drugi dzien na diecie proteinowej Dukana, wiec to wszystko mialo o wiele wiekszy wplyw na wage niz tabletki zapewne. koncze opakowanie tabletek i chyba zrobie sobie od nich przerwe. jedynym ich bardzo pozytywnym wplywem na mnie bylo to, ze nie chcialo mi sie jesc slodyczy. zobaczymy, czy gdy je odstawie tez tak bedzie
w moim przypadku zadnych negatywnych efektow nie bylo (typu zaparcia). pilam bardzo duzo roznych plynow.
wiec w efekcie: nie pomogly, ale tez nie zaszkodzily
Stary 2011-01-04, 13:36   #149
criminal21
Przyczajenie

dzis do mnie zostało wysłane formoline, zacznę brać jeszcze w tym miesiącu(po okresie). dokładnie będę info o mojej diecie i postępach w chudnięciu. 2 lata temu brała zelixe i schudłam ok. 20 kg. , ale trochę przybrałam od tego momentu. Jak coś to piszcie do mnie wiadomości
pozdrawiam
criminal21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-13, 15:50   #150
AnGelSsss
Przyczajenie

Formoline L112-tabletki wspomagające odchudzanie

Cześć Dziewczyny!!!
Chciałabym dowiedzieć się coś na temat tych tabletek, a dokładnie jakie są efekty ich brania?
AnGelSsss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości