![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Najnowszy uaktualniony wątek: zapachy, kolorówka, apteczne, pielęgnacja...
Przepraszam, kompletnie zapomniałam
![]() ![]()
![]() |
#122 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Najnowszy uaktualniony wątek: zapachy, kolorówka, apteczne, pielęgnacja...
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
A tą Lolitkę można gdzieś powąchać ? bo nie pamiętam, czy już ją niuchałam
![]()
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
No i tu sie pojawia problem, bo Lolita wypuszczała sobie te limitowanki co roku - 2004 L'eau de minuit (oriental vanilla), 2005 stardust midnight (floral fruity) 2006 Midnight sun, 2007 midnight flower (znow oriental vanilla) i w sklepie (zakładając, że w ogóle było) to co najwyżej można jeszcze może dorwać midnight flower, a i z tym sie od dawna nie spotkałam. Jak na złość niewiele o zapachu wygrzebałam żeby go chociaż opisać, poza tym, ze jest zapachem zmysłowym, egzotycznym, kwiatowym, kobiecym, na każdą okazję (bardzo pomocne, co?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co tam czuć tak dokładniej ? kwiatki jakieś ? ![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
A to nie, w takim razie ta Lolitka nie jest dla Ciebie, bo anyżek ma i ogólnie można powiedzieć że jest bardziej w takim właśnie anyżkowo słodkim klimacie, nie w kwiatkowym. A do L de LL trudno porównywać bo to zupełnie inne zapachy, Lolita jest zdecydowanie cięższa. No nic, w ciemno zdecydowanie nie polecam. Jeśli już to koniecznie w perfumerii musiałabyś sprawdzić zwykłą Lolitę edp, i zapewne utwierdzić się że to zdecydowanie nie to
![]()
![]() |
#127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
- Estee Lauder, Nature Finish Makeup Individualist, podkład dla wszystkich rodzajów skóry, znakomicie harmonizujący z naturalnym kolorytem twojej cery, w celu uzyskania nieskazitelnego wyglądu. Ekskluzywna technologia ideal Match bazująca na unikalnej mieszance pigmentów, gwarantuje idealne dopasowanie się do twojego koloru skóry, zapewniając naturalne wykończenie. Skóra jest idealna, niedoskonałości są niewidoczne. Czuje się lekko i komfortowo. Beztłuszczowa formuła. odcień 01 fresco, nowy 30 ml z kartonikiem, najchętniej na inny podkład. lub - Isadora, Make-up highlighter, podkład rozświetlający dla każdego typu cery. Może być stosowany na ramionach, dekolcie, nogach. Nowy, odcień 20 champagne, zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Malpeczko, przepraszam że dopiero teraz się odzywam. U Ciebie podoba mi się podkład L'oreal True Match oraz ewentualnie Soraya, Beauty Creator Body. Pasowałaby Ci taka wymianka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
hej małpeczko czy za escade zainteresowałby cie paco rabanne black xl pour elle?? Pojemnosc 80ml z jednym psiknieciem i pudełkiem oczywiscie oryginal. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edit: przepraszam cię za zamieszanie, ale po zastanowieniu rezygnuję z wymiany. Mam nadmiar żeli i pilingów ![]()
Edytowane przez biala_malpeczka Czas edycji: 2008-06-05 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Dzięki, ale ostatnio tak powoli zużywam perfumy że nie robię zapasów
![]()
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
spora dokładka
![]() ![]()
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za:
- Farmona Nivelazione, krem aktywnie wyszczuplający antycellulit, zawiera l-karnitynę, 200 ml, - Farmona Nivelazione, wyszczuplający peeling do mycia ciała, zawiera l-karnitynę, 200 ml, - INTENSIVE ENERGY FORZA - kuracja przeciw wypadaniu włosów?
![]() |
#138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Freeman, Facial Enzyme Mask Pineapple, enzymatyczna maseczka do twarzy z ananasem,
Enzymatyczna maseczka do twarzy z ekstraktem z ananasa i kwasów owocowych. Dzięki specjalnie dobranym naturalnym składnikom maseczka jest bardzo dobrze tolerowana przez skórę. Ma doskonałe właściwości oczyszczające i odświeżające. Łagodzi podrażnienia skóry oraz eliminuje uczucie wysuszenia wywołane chlorowaną wodą. Pozostawia skórę jedwabiście gładką o ładnym i zdrowym kolorycie. 150 ml - Taberna Saponaria, Sosna - olejek do masażu, 50 ml, nowy - Physiogel, Krem hipoalergiczny do piel. twarzy i ciała, zalecany do skóry wrażliwej, suchej, alergicznej, wrażliwej skóry dzieci i niemowląt, 75 ml, - LRP Effaclar, płyn micelarny do oczyszczania i demakijażu twarzy, 200 ml, nowy, do 06/09 - LRP Hydraphase, tonik nawilżający z wodą termalną pozostawia skó®ę wygładzoną i rozświetloną, 200 ml, do 07/08 - Plante System, Prosensil Corps, balsam do ciała odżywiający skórę, pielęgnacja skóry bardzo wrażliwej, 150 ml, -- L'Biotica DHEA reduktor przebarwień, 30 ml, ważny do 09/2008, Krem wybielający przebarwienia zawiera wyjątkowo skuteczną substancję aktywną Sabiwhite, która wybiela wszystkie rodzaje przebarwień naskórkowych. - Lavera Body Spa, Werbena i limonka, olejek do kąpieli, 100 ml, był ważny do 03/2008, nie otwierany, Lavera Body SPA to produkty do pielęgnacji ciała poprawiające samopoczucie. Wspaniałe zapachy, które wpływają harmonijnie na ciało i duszę działają niczym w prawdziwym SPA (sanus per aquam – zdrowie dzięki wodzie). Aromaty są starannie wybrane spośród wielu istniejących na rynku aby zapewnić użytkownikom prawdziwie zmysłową przyjemność pod prysznicem, podczas kąpieli i pielęgnacji ciała. Receptury są dobierane zgodnie z wytycznymi kontroli produkcji kosmetyków naturalnych stosowanymi przez Stowarzyszenie Producentów Kosmetyków BDIH (Niemieckiej Izby Przemysłowo-Handlowej). - Farmona Nivelazione, krem aktywnie wyszczuplający antycellulit, zawiera l-karnitynę, 200 ml, - Farmona Nivelazione, wyszczuplający peeling do mycia ciała, zawiera l-karnitynę, 200 ml, -- Avon Solutions, Cellu-Sculpt, wyszczuplający krem antycellulitowy, 200 ml, - Yves Rocher, z serii 3 minutes, maseczka energizująca z miętą, 50 ml, - nowe okulary żelowe na zmęczone oczy, do chłodzenia w lodówce - do włosów: - INTENSIVE ENERGY FORZA - kuracja przeciw wypadaniu włosów, to doskonała kuracja zapobiegająca wypadaniu włosów firmy VITALITYS, cieszącej się szerokim gronem zadowolonych z jakości produktów klientów. Zdobyła ona w 2006 ZŁOTY MEDAL za najlepszy debiut na polskim rynku. INTENSIVE to wyjątkowa seria pielęgnacyjno-lecznicza. Produkt profesjonalny. Komplet stanowi 8 sztuk ampułek po 7 ml. link: http://www.fryzjersklep.pl/sklep,216...,346217,0.htm l - - Kadus Strate-it, Hot Iron Protection Balm, spray ochronny stosowany do prostowania włosów metodą Kadus Strate z użyciem prostownicy. 150 ml, nowy mam ubrania l i m mam też xs i s xs/s nie dla "przerosniętej babuni" jak napisałaś i bizuterię mój post http://www.wizaz.pl/forum/showthread...11777&posted=1# |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Guerlain, L’instant magic, edp, 30 ml, nowa w folii,
? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
małpeczko moze tym razem cos za escade.Moj watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=258592
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
kwiatuszek8888 - nic dla siebie nie znalazłam,
m-habibi - niestety, to nie moje zapachy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
małpeczko nie zechciałabyś gucci rush?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() mam ochotę na któryś z zapachów ale musiałabym poniuchać w perfumerii. Dam Ci znać za parę dni, dobrze?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zadomowienie
|
Dzięki, ale to nie moje klimaty
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Może za mandarynkowe cienie Guerlaina chciałabyś piątki Diora Mauve Chic?
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.hongkongnet.co.kr/product...3365280102.jpg jeśli tak, to jeszcze je obejrzę w perfumerii jeśli się uda, ale na pierwszy rzut oka są za zimne jak dla mnie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.