|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: NOWOśCI U MUCI !!!Lancome,DKNY,Clarins,D ior,loreal,Isa Dora i inne .. ZAPRASZ
- Sandomierz - rok 2006
- Legnica - rok 2006 - Paweł Edmund Srzelecki 1797-1873 - rok 1997 - Jan Paweł II 1920-2005 - rok 2005 - Stanisław Wyspiański 1869-1907 - rok 2004 - Jacek Malczewski 1854-1929 - rok 2003 - Władysław IV Waza 1632-1648 - rok 1999 - Gen. Broni Stanisław Maczek 1892-1994 - rok 2003 - 100-lecie Akademii Sztuk Pięknych w Warszawie - rok 2004 |
|
|
|
#122 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: NOWOśCI U MUCI !!!Lancome,DKNY,Clarins,D ior,loreal,Isa Dora i inne .. ZAPRASZ
Interesują mnie 2 pomadki clarinsa, oprocz tego napewno wiecej, ale najpierw pytam czy cos u mnie widzisz
|
|
|
|
#123 |
|
|
Wiec mnie by interesowało:
Pomadki clarinsa nr 2 i 6 19.Davidoff cool wather ok 20ml zelowa maska na oczy nowa avon IWOSTIN krem intensywnie nawilżający SPF 20 hypoalergiczny 75ml ESTEE LAUDER oryginalny błyszczyk Pure color crystal gloss 4,6ml |
|
|
|
#124 |
|
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
12.Złocisty deszcz do ciała i twarzy avon pozsoatło ok 65%
+ smackers mięta, pinacolada |
|
|
|
#125 |
|
BAN stały
|
ii kallosa zostało mi jakieś 100 ml
mogę dać całe jeśli dołożysz do 2 smackersów i deszczu tabletki onozis i chapsticka |
|
|
|
#126 |
|
|
Nie chce wszystkiego, te rzeczy mnie interesują, z nich najbardziej iwostin i clarins nr6. co za to bys chciala?
Co do rzeczy spoza watku pisalam w watku szukam, ze raczej takich nie ma. |
|
|
|
#127 |
|
BAN stały
|
więc tak za wymienione przez Ciebie rzeczy chciałabym, smackers mięta, pinacolada, chapstick wiśnia, spray do ciała oraz pumę jamaicę
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
odpisałam u siebie
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Mucia czy to ze ignorujesz posty oznacza ze nie jestes zainteresowana?
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Może coś u mnie?
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Witam,
interesowałyby mnie: DKNY FOR WOMAN EDP 30ML i DEMETER Sour Apple Sour Lollipop. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=254487 |
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Zatem:
- 9 monet 2-złotowych kolekcjonerskich - Garnier Czysta Skóra Peeling 2stopniowy, nowy, zagr. - Fructis odżywka do włosów suchych i zniszczonych, nowa - Ziaja Kokosowa maska do dłoni i paznokci, nowa, bez sreberka zabezpieczającego - Gliss Kur jedwabista odżywka głęboko regenerująca (włosy łamliwe i trudne do ułożenia), ok. 120/200ml - szampon Elseve pomarańczowy nowy - odżywke Elseve do włosów farbowanych nową - Cosmence_Cell Booster 3w1: żel+peeling+maseczka, ok.1/2 tubki - to coś za: - odsypke maca gold olive - próbka nuxe - 2 kredki do paznokci - różdżke perceive - onozis - płyn LISTERINE - cienie ori intense duo (brązy) |
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
![]() wpadło mi u Ciebie w oko: - Black Russian - kulki Gosha - obie bransoletki Avon |
|
|
|
#136 |
|
BAN stały
|
ostatecznie mogę wziąć za te rzeczy
33.smackers pinacolada 34.smackers mieta złocisty deszcz NIVEA VISAGE krem matujący nawilżający na dzień dla cery mieszanej 50ml- została połowa chapstick |
|
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 1 pkt / 67% pozyt.
|
coś u mnie za DEMETER - black russian i/lub hawaiian surf ?
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie puder brązujący Clarinsa + błyszczyk różowy Bobbi Brown'a (ma drobinki?)
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Odpisałam u siebie (przepraszam, że tak późno), ale nie wiem czy tam spojrzysz, więc na wszelki wypadek piszę także w Twoim wątku. Puderek jest dla mnie niestety za ciemny, ale na obydwa błyszczyki nadal jestem chętna
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam u siebie..
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
czyli mam rozumiec ze nie jestes zainteresowana wymiana?
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
jaka jest wartosc kulek i co bys ew za nie chciała?
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
same kuleczki to troszke za mało za paint pota oraz za pigment. Moge sie wymienic np za
-Sephora liner electro -metaliczna kredka w kolorze granatowym z drobinkami -Avon wielki cien w kremie, kolor Velvet Taupe (sliczny połyskujący fiolet) -tylko wyprobowany na oku -matowy czarny cien Inglot, seria amc -ubytek minimalny Loreal szampon odżywczy Nutri Blask 400 ml (użyty 2 razy) i ew cos jeszcze chętnie dołoze |
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
jasne ze chce
myslałam ze nie chcesz oddać bo nic nie pisałas![]() a co powiesz na taka wymiane: -MAC cien Paint Pot w kolorze jasnego bezu -idealny jako cien bazowy -tylko raz wypróbowany na oku -Pigment MAC, kolor TAN -NOWY, opakowanie pełnowymiarowe 7,5 g -Sephora liner electro -metaliczna kredka w kolorze granatowym z drobinkami -Avon wielki cien w kremie, kolor Velvet Taupe (sliczny połyskujący fiolet) -tylko wyprobowany na oku -matowy czarny cien Inglot, seria amc -ubytek minimalny Loreal szampon odżywczy Nutri Blask 400 ml (użyty 2 razy) za lacoste i kulki? czy lacosta jest na 100% orginalna? jesli wymianka by Ci ew odpowiadała to zarezerwuj mi prosze te dwie rzeczy, przejde sie jutro do perfumerii i przypomne sobie zapach.. |
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
hmm..niestety taka wymiana nie bedzie mi sie opłacać:/... moge wymienic się za te rzeczy co zaproponowałam-wychodzi wtedy wszystko równo cenowo
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.