![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 1994
Ja ciebię też
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() Ależ myśmy się nie urodziły na tym forum ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dziewczyny urodzone w 1994 r które są na tym forum przepraszam za nieporozumienie i ewentualnie źle cytowany tekst
It's true, we're all a little insane but its so clear now that I'm unchained fear is only in our minds but its taking over all the time You poor sweet innocent thing dry your eyes and testify you know you live to break me- don't deny sweet sacrifice ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież ja Kochana żartuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Olasia, no bardzo fajne te twoje postanowienia. I dużo ich jest! ozwolisz, że sobie pożyczę twój zestaw ćwiczeń? Nie obrazisz się?
![]() Keichi, cześć. ![]()
![]() Kuracja włosów: * prostowanie keratynowe 21.07.10, 15.01.11 * długość: 50 cm ![]() Voila! Forget Saturday morning cartoons! - I watch ShaneDawsonTV "Uśmiech to pół pocałunku. Uśmiechnij się do mnie dwa razy. " |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Kimie, wiesz cooo, lepiej odpuść sobie pomysł z poznaniem mojego eks, bo co jak co, ale zerwaliśmy nie tak dawno i jestem jeszcze trochę zazdrosna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lanessa dziękuję za komplement co do makijaży ![]() ![]() ![]() Dziewczynki trzymam kciuki za wasze postanowienia ![]() Keichi hejko kochana, cieszymy się że do nas dołączyłaś ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
No to życzę ci wytrwania w tej diecie, powiesz nam we wrześniu ile schudłąś przez te wakacje.
![]() No ok, nie będę się zapoznawać z twoim eks. ![]()
![]() Kuracja włosów: * prostowanie keratynowe 21.07.10, 15.01.11 * długość: 50 cm ![]() Voila! Forget Saturday morning cartoons! - I watch ShaneDawsonTV "Uśmiech to pół pocałunku. Uśmiechnij się do mnie dwa razy. " |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Taak, jak ja nawet nie wiem ile teraz ważę...
![]() ![]() ![]() On zerwał, bo ja cho****ie głupia byłam... nieważne ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
No pewnie, że mięśnie ważą więcej niż tłuszczyk.
![]() Współczuję ci, ale nie zamartwiaj się teraz tym chłopakiem, staraj się o nim już nie myśleć (jeżeli jest to możliwe). ![]() Dziewczyny, macie raczej czystą cerę, czy skłonną do niedoskonałości i trądziku? Bo mnie teraz dręczą pryszcze na czole, brrrr... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
A ja Ci powiem, że to żaden cudowny dar, raczej kula u nogi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie myśleć? Niemożliwe (jak narazie) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimie, ja mam z trądzikiem (tzn teraz już nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Hm . Ja nikogo nie chcę sobie szukać.
Oczywiście, że możesz skorzystać z mojego zestawu ćwiczeń ![]() ![]() Hm .. Mam cerę .. Możliwą. Głupie piegi . A poza tym to na czole mam pryszcze takie koloru skóry, bez głowek, a na nosie mam w rogu i na samym czubku już takie normalne prycze .. Nigdzie więcej na szczęście nie . Tak wygląda mój trądzik, he he . Ja używam do tego Nivea Visage Young Krem nawilżający + lekki podkład w jedym be beautiful! pure beauty oraz żel do mycia twarzy Wash off! pure beautiful - też z Nivea Young . Dziś nawet kupiłam żel, bo się skończył, a do tego szmponetkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aj . Baby . Wyjeżdżam jutro więc nie bd. mnie tu . Będziecie tęsknić ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#131 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
It's true, we're all a little insane but its so clear now that I'm unchained fear is only in our minds but its taking over all the time You poor sweet innocent thing dry your eyes and testify you know you live to break me- don't deny sweet sacrifice ![]() Edytowane przez Keichi Czas edycji: 2008-07-08 o 11:37 Powód: błąd ortograficzny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
Ja też myślałam o jakiejś szamponetce na wakacje, ale nie wiem czy mi się opłaca... Wszyscy mówią, że mam bardzo fajne włosy, miekkie, blyszczace i proste, a nie wiem co sie z nimi stanie po szmaponetce
![]() ![]() ![]() Olasia no jasne że będziemy tęsknić ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja chyba używałam już takiej ![]() ![]() Noa innej w rossmanie nie bylo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() PO 6MYCIACH? Bzdura. Wierz mi, uzywalam szamponetek, henny i innych dziwactw. Nigdy 6-8 myc nie wystarczylo, a nie uzywalam takich hardkorow jak Palette ktora jest bardzo odradzana. Ogolnie przejrzyj fryzjerke, jest tam caly temat o tym... Hej Keichi! ![]() sa tu jakies wegetarianki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Olasia, pewnie, że będziemy tęsknić!
![]() A ja już chyba pisałam, ale się powtórzę, jeżeli jesteśmy przy temacie włosów, że w piątek sobie pasemka robię (chyba fioletowe). Jak się nie zmyją do końca wakacji to też nic nie szkodzi, bo u nas w szkole to dużo osób ma pofarnowane włosy i pomalowane paznokcie w jakieś wściekłe kolory. Może któraś z was miała już jakieś "kolorowe" pasemka? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
Olasiu, opuszczasz nas już jutro ? I kto nam będzie podtrzymywał wątek jak nie ty ;D ?
btw, gdzie się wybierasz ? Jeśli mogę oczywiście spytać. Kimie, ja niestety nie miałam kolorowych pasemek ( na dzień dzisiejszy męczę się z rozjaśnionymi włosami ). Powiedz mi, jaki masz naturalny kolor włosów, że chcesz robić fioletowe pasemka ![]()
#138 |
Raczkowanie
|
Mam ciemniejszy blond. Słyszałam, że fioletowe to raczej dla brunetek (czy szatynek), więc co polecacie? A może zrobić "kolorowe" końcówki?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() teraz, jak wspomniałam, kupiłam szamponetkę i maluję pod spodem ale tak żeby było widać też z przodu że mam (maluję 2/3 włosów, tylko zostaiwm na góze moje, bo mam dość mocno postopniowane i będzie widać spod spodu mahoń ![]() ;d
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
Achh, a jak ja sobie chciałam szamponetką zrobić włosy, to siostra mnie wyśmiała. A jak już mowa o włosach, to co bym mogla z nimi zrobić? Dodam parę fotem, żebyście miały jakiś wzór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie obraź się, ale nie lubię, bardzo nie lubię, osób które czeszą się jednym pasemem wlosów za ucho, a drugim praktycznie przysłaniają oko. Wybacz, jeżeli byłam nietaktowna ![]() Chyba masz większe czoło, jak ja ![]() ![]() I jeżeli byłoby ci wygodnie to z minimum 5-7 centymetrów za hoduj włoski ![]() ![]() Jesteś nowa ?? To witam, witam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Co do fryzury. myslalam moze zeby je pocieniować. ale moja siostra ma pocieniowane i bedzie zla, bo i tak jestesmy do siebie wystarczajaco podobne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Witaj xXHappyGirl948Xx w naszym wątku dla czternastek.
![]() No więc napisz coś więcej nam o sobie, jak przeczytasz wątek, to na pewno będziesz wiedziała o czym rozmawiałyśmy. Jak mamy się do ciebie zwracać? Ciekawi mnie co rysujesz. Jakim stylem i co. Bardziej profesjonalnie czy amatorsko? Kupiłam sobie dzisiaj już drugi strój kąpielowy, sandałki i podręczniki do szkoły. ![]() Jutro przyjeżdża do mnie siostrunia, u której niedawno byłam, więc będzie niezła biba. ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Ja to kiedyś miałam szamponetkę kasztanową, potem jakiś ciemny brąz, potem blond pasemka ale to już nie szamponetką
![]() ![]() HappyGirl witam Cię serdecznie, tym bardziej że to ja Cię tu sprowadziłam (o ile się nie mylę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimie zrób zdjęcie tych nowych ciuszków i pokaż ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Już zrobiłam zdjęcia moim nowym zdobyczom z Białegostoku (głownie New Yorker + Pimkie).
Jeszcze tylko muszę zdjęcia zrzucić na kompa i wstawię. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Oki Kimie, to czekamy
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Oto i one. Dwie koszulki są mangowe.
![]() Biała.jpg Czarna.jpg Komplet.jpg Zielona.jpg Żólta.jpg
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
Wow, fajne te ciuszki, a zwłaszcza to
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Bardzo fajne, te twoje zakupki na allegro. Sama mam baardzo podobną koszulkę do tych różowej i niebieskiej, tyle, że moja jest żółta. W ogóle mam w szafie podobne ciuszki.
![]() A pisałyśmy już o naszych zwierzątkach? Bo mi się nie przypomina (ja chyba tylko wspomniałam coś o moich trochę). Monika, a ty masz jakieś w domu? Od paru dni tresuję świnki morskie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
Kimie, a te dwie pierwsze bluzki to z jakiego są sklepu? Bardzo mi się podobają (tak jak i reszta twoich nowych bluzek) ale te spodobały mi się najbardziej bo też lubię mangę
![]()
It's true, we're all a little insane but its so clear now that I'm unchained fear is only in our minds but its taking over all the time You poor sweet innocent thing dry your eyes and testify you know you live to break me- don't deny sweet sacrifice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.