![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: magratowy decoupage-początki początków ;)
Twoje decu jest cudowne!!!!!!!Bardzo mi się podobają filiżanki.Coraz częściej dochodzę do przekonania,że sama muszę spróbować tej sztuki.Niestety nie znam nikogo kto mógłby mi w tym pomóc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Ojej,dziękuję bardzo
![]() ![]()
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Zapuściłam mój wątek, wskoczył na połowę drugiej strony
![]() ![]() ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne prace.
![]() Tak oglądam te Wasze wątki z decu i coraz bardziej mi się to podoba. Postanowiłam zakupić książkę o tej tematyce i w wolnej chwili zacząć działać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Bardzo fajny komplecik
![]()
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Baardzo baardzo fajny komplecik. Uwielbiam te wiejskie sielskie motywy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
a ja jak zawsze uważam, że do mnie takie ładne serweteczki nigdy nie dotrą, ale będę czekała... bo komplecik jest przeuroczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Śliczne prace tworzysz
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Śliczne prace
![]() Szczególnie przypadły mi do gustu te użytkowe np. komplecik na jajka... Możesz podpowiedziec, jakich materiałów do tego używasz, żeby prace nie zniszczyły się np. w trakcie mycia ![]()
Wiosennie i calineczkowo zapraszamy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501801&page=4 Papierki: http://https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280191 Decoupage: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261362 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Ślicznie na Twoim Iwonko wątku, piękne są Twoje prace.
![]() ![]()
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Haniu, dziękuję pięknie
![]() Pastek, warto przekonać się do decu, ja nawet nie zauważam, że wymaga czasu itp. Poprostu jak siadam do malowania/klejenia/wycinania to się odcinam od reszty świata i czas jakoś inaczej płynie- polecam jako lekarstwo na zszargane nerwy! ![]() dajanko, przepraszam najmocniej że odpisuję dopiero teraz, nie wiem jak to się stało, że zupełnie nie zauważyłam u mnie nowych postów! Co do materiałów to nie używam nic specjalnego, jak wiem że przedmiot będę używała do jakichś celów spożywczych to nakładam więcej warstw lakieru poprostu i nic się z przedmiotem nie dzieje, ale też nie szoruję ani nic z tych rzeczy- przecieram lekko wilgotną szmatką ![]() Gapa ze mnie, dekupażuje ostatnimi czasy sporo ale o zdjęciach przypominam sobie zawsze jak już przedmioty są u nowych właścicieli... Teraz majstruje ramki, butelki na zamówienie. W planach mam prezenty gwiazdkowe- segregatory dla taty i kufer dla mamy, więc będę pokazywała na bieżąco.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
ahh moja rameczka i pudełeczko śliczne. W ramkę od razu TŻ-ta zdjęie wstawiłam a i pudełeczko ma swoje przeznaczenie (na karteczki oczywiście)
Jeszcze raz pięknie dziękuję ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
..........._,|,_......... ......................... .........
..............'|`........ ...............Gdy pierwsza..... ............../.\....................... ...gwiazdka....... ............./`,\...................... ...na niebie........ ............/__\ ......................... zabłyśnie....... .........../ . o \........................ .niech Cię....... ........../_ , *_\...................... ...Aniołek........ ........../ `, .* \........................ ode mnie....... ........./ ? `~ . \.......................u ściśnie......... ......../_ . * .,o_\.................... I przekaże....... ......../ ? o .. ~ \....................serd eczne........ ......./ . * .... . o.\ ..................życzeni a......... ....../_ ,,~~ '. * ' _\.................w Święta......... ....../`~,, .. o.......\................ .Bożego.......... ...../ .* ...`' * ? ,',..\ .............Narodzenia.. ...... ..../_.....o ..~~,, , _\.............oraz wiele......... .../ .. * ......... ,, ~ ' \...............radości i......... ../* .... o ..._~`'*...o \..............nadziei... ....... ..`-,,~'`' ...* ... _ ,-´...............w Nowym........ ..........":-------:"......................R oku!........... ............._||_........ ......................... .......... W ten wigilijny dzień zaśnieżony kiedy w kościele uderzają dzwony przyjmijcie wyrazy wszelkiej radości a w Nowym Roku życzenia zdrowia szczęścia i pomyślności. Nadchodząca Wigilia to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzy Ula
Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post35563595 Z powodu awarii Wizażu znikło wiele zdjęć na moim wątku!Nie wiem czy uda mi się je uzupełnić dlatego zapraszam na mój blog gdzie można wiele z nich pooglądać. http://ulla6-ullasooakclaybabysandmore.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Święta szybko się zbliżają,
w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczu łzy ukradkiem. Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe Święta Bożego Narodzenia oby takie były i oby wszystkie życzenia się spełniły. ________________$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ $ __________$$$$$$$$$$$$$$$ $$ _________$__________$$$$$ $$$ _________$$$$$_________$$ $$$$ __________$___$$$$$$_____ $$$$ _________*$$$_$_$$_$$____ _$$$ ________$_$_$**_$_$_$$$__ _$$$ _________$(O)___(O)_$_$$_ *$$$ _______$$__________$*$_$_ _$$$ ____$*__$____*___$$$__$__ *_$$ ___$*_____*$$$*________$_ __.** ___$*_______*_________.*$ __**** ____$*_________________*$ __*** ___$$$$*_____________*$$§ §§§ _$$$$$$$$$*_______*$$$$$$ §§§§§ $$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$ $$§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$ $$§§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$ $$$§§§§ _$$$$*$$$*******$$$*__$$$ $$$§§§§ __$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$ $$$§§§ _____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$ $$$§§ _____$*$$*******___*$$$$$ $$$§ _____$*__________________ __*$ _____$$*_*__*___*$$_*___* __*$ ______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_ $$$ _________$_______$_______ _$ _________$*______*_______ *$ __________$$$$$$$$$$$$$$$ $ ______$$$$$$$$$$**$$$$$$$ $$ ____$$$$$$$$$_______$$$$$ $$$ ___$$$$$$______________$$ $$$$
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
_____________________$$$$ $
___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$ $$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$ $$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$ $$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej,rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok 2010, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija życzy Asia |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Osiołek z zakątka :)
|
Gdy pierwsza gwiazdka błyśnie na niebie
Z opłatkiem w ręku pukam do Ciebie By życzyć szczęścia, zdrowia, radości Bo Bóg się rodzi dla nas z miłości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
Cóz Wam przesłać pod choinkę, może serca odrobinkę i pozdrowień szczerych moc w tą Najświętszą Cichą Noc....
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Do decu jakoś nie przekonałam się,
![]() Wolę swoją papierową wiklinę, z której był zrobiony wysłany do Ciebie wianuszek. Przykro mi tylko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Oj ale nie ma co Ci być przykro, nie mogłaś przewidzieć, a ja wianek odratowałam
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Życia zabawnego
W jaja bogatego I w ogóle kurczę- Wszystkiego najlepszego! ______§§____________§§ _____§__§__________§__§ ___§§____§_________§___§ __§___§___§_______§____§ _§____§____§_____§____§ _§___§_§____§___§____§ _§§§§___§___§§§§§___§ _________§_________§___§§ _§§ ________§___§§_§§___§_§§§ c§§§ _______§_____________§_§d §§§ _______§______§______§__§ §§ _______§____§___§____§___ § ________§____§§§____§___§ _______§§§§§_____§§§§§_§ _§§§__§_____§§§§§_____§__ §§§ §_§_§§____§_______§__§_§§ _§_§ §____§_____§_____§__§__§_ ___§ _§____§____§_____§_§__§__ __§ __§____§§§§_______§§§§___ _§ ___§____§___________§____ § ____§____§§§_____§§§____§ _____§§§§___§§§§§___§§§§ ............((_,»*—*« »*—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) *~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT*~*~*~*~*
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Osiołek z zakątka :)
|
Puk puk, co tutaj tak cichutko???
Poprosimy o nowe cudowne wytworki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Kochana a Ty tu jeszcze sie pojawiasz czy juz na dobre zniknęłaś??
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Dopisuję się do pytania.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny drogie, jest mi szalenie miło, że ktoś się o mnie upomina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Witaj. Bardzo ładne prace, gratuluję. Najbardziej podoba mi się słoiczek i niebieskie pudełeczko, jest piękne. Nawet jak nie ma cieniowań ma swój urok. Ja też boję się cieniować.. raczej ciapię..Ale wszystko Ci ładnie wychodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładne prace tu masz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
Bardzo ladne!Robisz rzeczy na zamówienie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.