|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Uśmiech - to moja życiowa zasada nawet wtedy, gdy się wszystko rozpada ![]() to gasi we mnie cynizm, bo sprawia .. Mój Każdy Dzień --- > Wypełnia Twój
|
|
#122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
śliczne opisy. mmm cudo. ale niech słowo 'kocham' jeszcze raz usłysze. boje się, że moge Cie stracić. chore urojenia. dokument duszy i serca. jak żyć mam by jednać ten na powiekach sen dar
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
znów coś
![]() * Milczenie - minimum grzeczności którego oczekujemy od innych... * Szukam kogoś... kogoś na stałe... kogoś na śmiech i żal... kogoś, kto w tym odświętnym tłumie jest tak samo... sam... * We mnie znajdziesz nutkę nonszalancji.. i odrobinę słodko-kwaśnego szaleństwa... * Zdrowy dystans znów do siebie mam * Może wszytsko jest bez sensu... ale nic bez znaczenia!
|
|
#124 |
|
Konto usunięte
|
To okropne, ale wszyscy w pewnym sensie jesteśmy samotni.
Mój obecny )
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
------------------------------ On jest kimś więcej niż mężczyzną. I to coś więcej, niż miłość. : )
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny błagam... potrzebuje jak naszybciej a najlepiej teraz... opisy o przyjaźni !! pff ? przyjaźni ?!! że strasznie sie zawiodłam na kims i ze takie osoby nie nazywają sie przyjaciółmi ;/ a ja za nimi bymw ogien skoczyła ;(( eh jaka ja naiwna jestem... ale mniejsza o to
pomozecie ?? błagaaam
|
#127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymaj sie, znajdziesz wartościowe osoby w twoim towarzystwie, napewno
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mówisz o przyjaźni? nie ma jej tutaj. w ogień bym dla was skoczyła. a wy byście jeszcze mnie tak wpychali. przyjaźń? a co to takiego? bo nauczyliście mnie, że nie ma przyjaźni, że to tylko taki kit. tak jeszcze zapakujcie mnie w paczke i podpiszcie "głupia. naiwna." zaufać ale po co? uwierzyć ale w co? w przyjaźń? chyba kpisz.
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
tęsknisz za kimś? powiedz mu o tym! masz odwage?
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
troszkę po innemu ;]
1. ComE tO mE;*My babY;*Don`T EvEr lEt mE gO;* . . . HuG mE 2. I've tried so hard to tell myself that you're gone ( tak trudno jest powiedzieć sobie że ciebie już nie ma) 3. I'll Be Dreaming Of You ToniGht Till Tomorrow and For All of My Life! ((Bede Snić o Tobie Tej Nocy az do Jutra i przez cale Moje Zycie)) 4. "Hoy sé que tú ya no me quieres,y eso es lo que más me hiere" - "Dziś już wiem że mnie nie kochasz i to najbardziej mnie boli," 5. "..But the only thing I feel is pain.." ( jedyną rzeczą jaka czuje jest ból) 6. Do you really want to hurt me? (Czy naprawdę chcesz mnie zranić?), 7. So give me novocaine (daj mi narkotyk, ukojenie) 8. And I still hold your hand in mine... // wciąż trzymam Twoją rękę w mojej... 9. Nothing compares to you. // Nic nie równa się z Tobą. 10. Why am I sad... When I have more Than I ever have? (dlaczego jestem smutna skoro mam więcej niż kiedykolwiek miałam..? ) 11. Loving is not just looking at each other, it's looking in the same direction / Kochać to nie znaczy patrzeć nawzajem na siebie, ale patrzeć w tym samym kierunku. 12. Sad sadness beguile in eyes 13. Please take me away... take me away... so fair away" 14. Friendship often ends in love; but love in friendship - never.(przyjazn czesto konczy sie miloscia, lecz milosc przyjaznia -nigdy) 15. You had me at "hello."(bylam twoja jak tylko pow. “czesc”/ miales mnie odkad pow. "czesc" ) 16. So I'll hold you tonight like I would if you were mine to hold you forever more Więc będę cię przytulać tej nocy jakbyś tu był w moim umyśle na zawsze 17. I don't have to be perfect - because I am good enough! (nie muszę być idealna, bo jestem wystarczająco dobra) 18. It seems so much is left unsaid - Wydaje sie,że tak dużo zostało niepowiedziane 19. You're all I want but not like this - Jesteś wszystkim, czego chcę, ale nie w ten sposób
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
` Nie myśleć. Nic nie czuć. Nie ulegać podnietom. Leżeć.
|
|
|
|
#132 |
|
BAN stały
|
`If I promise not to kill you, can I have a hug?/ Jeśli obiecam, że Cię nie zabiję, będę mogła się przytulić?
Edytowane przez NiEzNaJoMkA Czas edycji: 2008-06-02 o 10:27 |
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
..upalny dzień = leniwy sen..
No nie krępuj się i zaproś gdzieś mnie ![]()
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Na GG:
Nie wiesz, nie wiesz, nie rozumiesz nic... KC ![]() -58- ![]() Na AQQ: Cudownie tak, rozmawiać bez niemiłych wspomnień ![]() Szaleję za Tobą, M.
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
znowu, kolejny raz , przychodzi nieproszona w zły czas . ;(
|
|
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
*Left your desperate spell on me / Zostawiłeś swoje potworne zaklęcie na mnie
*Już nigdy nie pozwole sobie na żadnego 'Jego" w mojej głowie. *It`s outrageous the way I let you keep me hangin` on/To oburzające w jaki sposób pozwoliłam Ci mnie trzymać. *Smutne, gdy przyszłość jest taka niewyraźna. *Zasunęłam rozporek niespełnionych obietnic. *Obwinięta bandażem obojętności. Tak mniej boli. *A na szybie,między palcami rysuje ktoś uciekające,niewykorzystan e przez Ciebie chwile. *Jedyne czego mi trzeba to lekki podmuch oczyszczenia. *I nigdy nie powiem Ci, jak bardzo mnie intrygujesz.
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
O kurczaki, jak szybko lecą te wątki, a ja jeszcze nie skończyłam czytac cz. IV
![]() Bursztynowe oczy miej w oczach Twych zakwitnąć chcę Rzadko słodkie często gorzkie to życie pędzi na falochron Bo świat widzę w kolorowych barwach. Świat jest dobry, tylko czasem trochę boli. nieznaczący nic szary sen i kolorowe wspomnienia zwyczajne tak A ludzie pędzą jakby świat za chwilę zniknąć miał. zielone myśli Twe sa jak poszum wiatru Wiesz, kiedyś zabłądziłam w snach no bo szukałam tam Ciebie Bez nadziei i bez szans spojrzeć w karty mówiąc pas |
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet gdy ktoś zniknie z naszego życia, pozostanie na zawsze w sercu...
Cause' I, I Wanna Tell You That I'm Sorry... Kochać to nie potrafić bez Kogoś żyć, kochać znaczy żyć dla Kogoś… |
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Czasami początki nie są tak proste
Czasami pożegnania są jedyną drogą 'Spaleni innym słońcem.. Oddech szaleństwem pleciony. Skóra wolnością, Bzem dzikim pachnąca ![]() Dlaczego takie same oczy widzą dwie różne rzeczy ? Macie cos o tym, ze przejmuje sie tym, ze moj chlopak moze nie zdac, a on to olewa? I ogole, ze zawsze bardziej sie przejmuje sprawami kogos niz swoimi.. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pasuja do mojej obecnej sytuacji zwlaszcza ten na czerwono macie cos wiecej ze dla kogos co innego jest wazne o odmiennosci i nie moznosci wznajemnego rozumienia?
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
|
#141 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
boskie, zabieram oba i dziękuję bardzo ![]() Cytat:
![]() dziękować ![]() nie mamy jeszcze nic, a chcemy szczęściem tego świata wreszcie żyć. nic o nas bez nas. i tak jak teraz nie ma to znaczenia, że zasypiamy byle gdzie, oddychamy tym co jest na "pe". i biorę bez pytania to co mam do zabrania. nikt nie zniszczy mnie bardziej niż ja sama. strzelamy do siebie z serc, uśmiechamy się. musimy kochać, bo ktoś zapisał to w DNA. i właśnie dziś nic nie stanie się. i właśnie dziś będzie tak jak wczoraj. centymetry dzielą nas od wybuchu gwiazd. pomiędzy głową a dłońmi ma być serce, między Tobą a mną ja.
'tak od kilku dni mi siedzi w głowie-czy ja kiedykolwiek przepraszałam kogoś za to, że jestem? jeśli tak to przepraszam, że przepraszałam. to chyba jeden z tych najżałośniejszych błędów do których nie powinno się nawet przyznawać. dziękuję, że jestem.' |
||
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
W sobotę byłam na "Metrze" i jestem zachwycona
Przez to kilka cytatów ; "W podziemiach metra, potrafimy dotknąć gwiazd..." "To był naprawdę piękny bal, i ja w sukience jak we mgle..." "Tyle dziewcząc innych znał, a wybrał właśnie mnie, i potem tylko na mnie patrzył..." "Dziś wygram wszystko, albo nic..."
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
_Czemu wspomnienia muszą tak dotykać mnie
_Czasem co piękne może się okazać snem
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Po strunach idę do nieba
Świadkiem mi stary blues Do słońca bliżej już Kumplem moim biały obłok Więc nie jestem sam Czasem dajemy koncert Ja i ten stary blues |
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Stoje sam na sam z zyciem i musze cos zniszczyc...
na pochybel wszystkim bo jutro z tego nie bedzie juz nic... Przegrajmy zycie i przestanmy istniec Nie chciałabym być niegrzeczna, przecież to tylko flirt ale flirt to nie zdrada.
|
#146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też uwielbiam METRO, a najbardziej w pierwszej, najstarszej wersji A oto porcja ode mnie: - Codzienne gazety, wieczorne dzienniki, te same zajęcia w tych samych godzinach… - Codziennie bez zmiany i wczoraj i jutro… - Niech się dzieje, niech dzieje się co chce… - A ja nie. Po prostu nie! - Teraz śnię po prostu śnię w zmęczonej wyobraźni… - Ja szukam w moim śnie ogrodów pełnych kwiatów po deszczu… - Nadziejo moja, która rozpalasz mnie co dnia… - Zwierciadło świata, odwieczne lustro moich żądz… - Bez skaz oblicze twe, pożądania jedyny cel… - Daj mi świat, daj wszystko, żyć mi daj do utraty tchu! - W podziemiach miasta, tam gdzie krzyżują się tunele… - Czas szybko mija, a życie jedno jest… - Co dzień ta sama zabawa się zaczyna… - Kropla wina na bezsenność... - Tak, zamknęłam cię, pod powieką, w kropli łzy, za szkłem… - Życie to głupi żart… - Tak chciałam lśnić, tak chciałam być… - Chciałam ze światem ładnie grać lecz świat znaczone karty kładł… - Zaszyć się gdzieś w jakąś noc, zagasić w sobie świat…
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Chodzić brzegiem morza i oglądać zachód słońca...
Wiem, że już nigdy nie wrócisz,już nigdy nie będziesz przy mnie, odszedłeś na zawsze... najważniejsze w życiu pytania pozostaną na zawsze bez odpowiedzi.. Na końcu myśli się o początku... Nie popędzaj czasu, poczekajmy co nam przyniesie.. Jedno rozcięcie trudniej znieść niż sto..
|
|
#148 |
|
BAN stały
|
1. Czyżby to nasz ostatni świt? Nie mogę zasnąć...
2. Widać po oczach, że kochasz czasem tracić kontrole.. 3. ..on jest inny. Ma zielone oczy. Kocham tylko jego.. 4. pękło poszloo... ![]() |
|
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
Każde cierpienie przyjmuję ze spokojem, wierząc, że będe jeszcze szczęśliwa.
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -----------------------------------------
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

)
trzymaj sie, znajdziesz wartościowe osoby w twoim towarzystwie, napewno

...uffff