Oddam perfumy; szukam kosmetyków, perfum - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-17, 16:15   #121
gwaihally
Zadomowienie

Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
Dot.: perfumy; szukam kosmetyków, perfum

Cytat:
Napisane przez słonik Pokaż wiadomość
Witaj
Coś u mnie za mini poeme i próbki?

Słoniku, odpisałam u Ciebie

Cytat:
Napisane przez sharlottek Pokaż wiadomość
=== Demeter Bonfire dowolna ilość
=== Demeter Russian Leather dowolna ilość
=== Demeter Dirt dowolna ilość
=== Demeter Wet Garden 6ml

mam u siebie brokatowy eyeliner oraz złoty
może jeszcze coś Cię u mnie zainteresuje
Mogę przygarnąć eyelinery, szczególnie złoty. I jeszcze kilka aplikatorów do cieni, jeśli jeszcze masz. A ile i czego byś chciała za te rzeczy?

Cytat:
Napisane przez Kika78 Pokaż wiadomość
mam Jil Sunder Sun - 75ml (tylko spróbowane) + 75ml żelu od mycia - dopiero co się wymieniłam w ciemno na targowisku, ale nie jest to mój zapach niestety, masz coś ciekawego w zamian?
A z tych rzeczy co wątku? A może chciałabyś odlać? Bo mi za dużo nie potrzeba
gwaihally jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-17, 17:24   #122
słonik
Zakorzenienie

Przekupka: 288 pkt / 100% pozyt.

Prosiłabym o rezerwacje poeme No i byłabym zainteresowana paroma próbkami, skoro w nich 'toniesz' Nie wiem,czy byłoby to możliwe?
Ze swojej strony, na pewno lekką ręką pozbyłabym się:

++ Oriflame – Dezodorant antyperspiracyjny do stóp w wersji mini – w sam raz do torebki – 25 ml, nowy
++ AA – masło do ciała kakaowe, ubytek koło 45% z 300 ml
++ Effaclar Active Matt Moisturizer, z 40 ml zostało 30 %, może ciut mniej,czyli na porządne wypróbowanie Kod i data: VC030, 01/09
++ Inglot - soczysty, zielony cień do powiek - nie wiem jaka data ważności
++ Avon - Kredka do powiek color trend – white&turquoise – część biała nienaostrzona

Ale co do reszty też możemy negocjować
słonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-17, 18:02   #123
gwaihally
Zadomowienie

Cytat:
Prosiłabym o rezerwacje poeme No i byłabym zainteresowana paroma próbkami, skoro w nich 'toniesz' Nie wiem,czy byłoby to możliwe?
Ze swojej strony, na pewno lekką ręką pozbyłabym się:

++ Oriflame – Dezodorant antyperspiracyjny do stóp w wersji mini – w sam raz do torebki – 25 ml, nowy
++ Effaclar Active Matt Moisturizer, z 40 ml zostało 30 %, może ciut mniej,czyli na porządne wypróbowanie Kod i data: VC030, 01/09
++ Avon - Kredka do powiek color trend – white&turquoise – część biała nienaostrzona

Ale co do reszty też możemy negocjować
Jeżeli jeszcze coś znajdziesz, to mnie by krem po oczy interesował. Ale tak też może być. A jak ustalmy wartość wymiany? Co i ile byś chciała za to wszystko. No Poeme na pewno, i co dalej?
Stary 2008-06-17, 18:05   #124
emila730
Zadomowienie

Przekupka: 132 pkt / 100% pozyt.

cos u mnie...moze twoja siostra cos znajdzie bo mam kremy i balsam na naczynka tylko ze ja nie chce deep reda ale cos ew poszukam

- próbki Neutrogena balsam do ciała i krem do rąk (ile ich masz?)
- sypki cień Inglot AMC kolor 50 - przyćmiony trochę brudny róż opalizujący silnie na złoto, pół słoiczka - moze byc mniej
- sypki cień Inglot AMC kolor 71 - głęboko niebieski opalizujący mocno na zielono, pół słoiczka - moze byc mniej
-złoty lakier do paznokci Constance Carrol
- Demeter Sawdust dowolna ilość - 2,5ml w probce
- Demeter Wet Garden 6ml
Eau de Givenchy

tak na szybko napisalam co mi sie podoba

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=761907

emila730 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-17, 18:17   #125
słonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwaihally Pokaż wiadomość
Jeżeli jeszcze coś znajdziesz, to mnie by krem po oczy interesował. Ale tak też może być. A jak ustalmy wartość wymiany? Co i ile byś chciała za to wszystko. No Poeme na pewno, i co dalej?
Ojej, jeśli chodzi o wartość wymiany, to nie do mnie z tym Nie jestem w tym dobra. Najlepiej będzie, jak Ty określisz, co mogłabyś mi oddać za ten zestaw i ewentualnie krem pod oczy
Z wątku w sumie interesowałaby mnie tylko ta miniatura, a z próbek to tak (posiadasz również męskie?):

Joop! Femme
Guerlain - Insolence
Cat deluxe
Cat deluxe at night
Aquolina - Chocolovers
CK - obsession night
Carolina Herrera - Sexy
Carolina Herrera - Woman
Nina Ricci - Nina
Kenneth Cole - Black
Lacoste - Lacoste Inspiration
Cacharel - Amor amor, Elixir Passion
CK - euphoria blossom

a z męskich
Hugo Boss XY

i w zasadzie wszystkie lekkie, owocowo-kwiatowe zapachy

Oczywiście nie mówię, że chcę koniecznie wszystkie te próbki - wymieniłam te, którymi byłabym zainteresowana
Stary 2008-06-17, 20:01   #126
gwaihally
Zadomowienie

Cytat:
Ojej, jeśli chodzi o wartość wymiany, to nie do mnie z tym Nie jestem w tym dobra. Najlepiej będzie, jak Ty określisz, co mogłabyś mi oddać za ten zestaw i ewentualnie krem pod oczy
Z wątku w sumie interesowałaby mnie tylko ta miniatura, a z próbek to tak (posiadasz również męskie?):

Joop! Femme
Guerlain - Insolence
Cat deluxe

Cat deluxe at night
Aquolina - Chocolovers
CK - obsession night
Carolina Herrera - Sexy
Carolina Herrera - Woman
Nina Ricci - Nina
Kenneth Cole - Black

Lacoste - Lacoste Inspiration
Cacharel - Amor amor, Elixir Passion
CK - euphoria blossom

a z męskich
Hugo Boss XY

i w zasadzie wszystkie lekkie, owocowo-kwiatowe zapachy

Oczywiście nie mówię, że chcę koniecznie wszystkie te próbki - wymieniłam te, którymi byłabym zainteresowana
Mam te pogrubione. Męskich to nie za bardzo, bo mąż zżera wszystkie momentalnie. Ale mogę zrobić odlewkę Thierry Mugler Cologne, to mój mąż aktualnie używa i ma cały flakon. Ale moge jeszcze podebrać szwagrowi próbki paru męskich zapachów m.in. Aqua di Roma, Ferrari czarne, Euphoria męska i parę innych. Mogę Ci zrobić łącznie zestaw np. 20, a nawet 30 próbek, te co wymieniłam + inne. A może odlewkę Dalimanii chcesz? to jest słodki owocowy zapach i bardzo oryginalny. Sama mam dwa flakony
Stary 2008-06-17, 20:22   #127
gwaihally
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emila730 Pokaż wiadomość
cos u mnie...moze twoja siostra cos znajdzie bo mam kremy i balsam na naczynka tylko ze ja nie chce deep reda ale cos ew poszukam

- próbki Neutrogena balsam do ciała i krem do rąk (ile ich masz?)
- sypki cień Inglot AMC kolor 50 - przyćmiony trochę brudny róż opalizujący silnie na złoto, pół słoiczka - moze byc mniej
- sypki cień Inglot AMC kolor 71 - głęboko niebieski opalizujący mocno na zielono, pół słoiczka - moze byc mniej
-złoty lakier do paznokci Constance Carrol
- Demeter Sawdust dowolna ilość - 2,5ml w probce
- Demeter Wet Garden 6ml
Eau de Givenchy

tak na szybko napisalam co mi sie podoba
Emilo, bardzo mi się podoba że tak konkretnie wypisałaś co Ci się podoba i ile Lubię konkrety. Ale niestety nic za bardzo nie moge znalęźć u Ciebie. Tylko próbki kosmetyków. A nie bardzo mi się chce robić wymiankę dla samych próbek. Może następnym razem, jak coś się u Ciebie jeszcze pojawi...
Stary 2008-06-17, 22:08   #128
becca
Zakorzenienie

Przekupka: 110 pkt / 100% pozyt.

Witam, zanim zacznę się wkręcać w próbki tzn. co i ile, prosiłabym potwierdzenie czy warunki wysyłki Ci odpowiadają tzn. paczkę będę mogła dopiero ok.20lipca, i już wyjaśniam dlaczego -spray Toni&Guy jest ciężki a ja obecnie przebywam w IRL i polecony priorytet kosztowałby więcej niż sam spray, tak więc średnio by mi się opłacało, 18lipca zjeżdzam na wakacje do Polski na 2tydz. i w tym czasie będę finalizować większość moich wymianek (te ciężkie przymajmniej), mogłabym ew.teraz wysłać Ci paczkę z cieniem, małymi kremikami i saszetką z pastą do modelowania włosów, ale spray dopiero w lipcu, Ty mogłabyś mi wysłać próbki już teraz na polski adres lub dopiero w lipcu jak odbierzesz moją przesyłkę, więc jak? proszę o odpowiedz
becca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-17, 22:48   #129
gwaihally
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez becca Pokaż wiadomość
Witam, zanim zacznę się wkręcać w próbki tzn. co i ile, prosiłabym potwierdzenie czy warunki wysyłki Ci odpowiadają tzn. paczkę będę mogła dopiero ok.20lipca, i już wyjaśniam dlaczego -spray Toni&Guy jest ciężki a ja obecnie przebywam w IRL i polecony priorytet kosztowałby więcej niż sam spray, tak więc średnio by mi się opłacało, 18lipca zjeżdzam na wakacje do Polski na 2tydz. i w tym czasie będę finalizować większość moich wymianek (te ciężkie przymajmniej), mogłabym ew.teraz wysłać Ci paczkę z cieniem, małymi kremikami i saszetką z pastą do modelowania włosów, ale spray dopiero w lipcu, Ty mogłabyś mi wysłać próbki już teraz na polski adres lub dopiero w lipcu jak odbierzesz moją przesyłkę, więc jak? proszę o odpowiedz
Nie ma problemu, mi się nie śpieszy. Wyślesz wszystko w lipcu.
Stary 2008-06-18, 01:32   #130
słonik
Zakorzenienie

Cytat:
Mam te pogrubione. Męskich to nie za bardzo, bo mąż zżera wszystkie momentalnie. Ale mogę zrobić odlewkę Thierry Mugler Cologne, to mój mąż aktualnie używa i ma cały flakon. Ale moge jeszcze podebrać szwagrowi próbki paru męskich zapachów m.in. Aqua di Roma, Ferrari czarne, Euphoria męska i parę innych. Mogę Ci zrobić łącznie zestaw np. 20, a nawet 30 próbek, te co wymieniłam + inne. A może odlewkę Dalimanii chcesz? to jest słodki owocowy zapach i bardzo oryginalny. Sama mam dwa flakony
Ojej, to na pewno byłabym zainteresowana tymi pogrubionymi przez Ciebie plus na pewno próbkami Aqua di Roma, Ferrari czarne, Euphoria męska plus inne - jeśli by się znalazły (ale raczej świeżaki, aniżeli ciężkie, drzewne). Odlewka Mugler również brzmi kusząco - ale raczej niewielka ilość - około 3,4 ml na dobre wypróbowanie Co do dalimanii - również byłabym chętna, ale również malutka ilość - bardziej w formie próbeczki

Za zestaw mini lancome plus 20, a nawet 30 próbeczek - spokojnie mogłabym dołożyć krem pod oczęta - rezerwować dla Ciebie te wszystkie rzeczy?

Co do próbeczek dla mnie - byłabym zainteresowana jeszcze AA Lilia Bella, Versace Red Jeans, Burberry Brit Red, chętnie przetestowałabym także lżejsze escady

Ogólnie jeśli chodzi o takie zapachy jak: amor amor, inspiration, nina, black - to jeśli miałabyś większą ilość - 2,3 sztuki - to chętnie przyjmę Całą resztę chcę tylko przetestować

Co do uzupełnienia ilości próbek przez Ciebie - zdaję się na Twój gust Z tym, że preferuję raczej lżejsze zapachy, bardzo lubię różane,jaśminowe, fiołkowe i konwaliowe nuty A także grejpfrut i zielone jabłuszko

Dobrej nocy
Stary 2008-06-18, 10:58   #131
gwaihally
Zadomowienie

Cytat:
Ojej, to na pewno byłabym zainteresowana tymi pogrubionymi przez Ciebie plus na pewno próbkami Aqua di Roma, Ferrari czarne, Euphoria męska plus inne - jeśli by się znalazły (ale raczej świeżaki, aniżeli ciężkie, drzewne). Odlewka Mugler również brzmi kusząco - ale raczej niewielka ilość - około 3,4 ml na dobre wypróbowanie Co do dalimanii - również byłabym chętna, ale również malutka ilość - bardziej w formie próbeczki

Za zestaw mini lancome plus 20, a nawet 30 próbeczek - spokojnie mogłabym dołożyć krem pod oczęta - rezerwować dla Ciebie te wszystkie rzeczy?

Co do próbeczek dla mnie - byłabym zainteresowana jeszcze AA Lilia Bella, Versace Red Jeans, Burberry Brit Red, chętnie przetestowałabym także lżejsze escady

Ogólnie jeśli chodzi o takie zapachy jak: amor amor, inspiration, nina, black - to jeśli miałabyś większą ilość - 2,3 sztuki - to chętnie przyjmę Całą resztę chcę tylko przetestować

Co do uzupełnienia ilości próbek przez Ciebie - zdaję się na Twój gust Z tym, że preferuję raczej lżejsze zapachy, bardzo lubię różane,jaśminowe, fiołkowe i konwaliowe nuty A także grejpfrut i zielone jabłuszko

Dobrej nocy
Większej ilości tych próbek nie mam. Tak trochę więcej to sie umawiamy na Cologne i Dalimanię. Reszta to będzie... sama nie wiem, bym musiała zajrzeć do próbek. Na pewno różnie, jednych mniej drugich więcej. Na przetestowanie na pewno wystarczy. Lilia Bella nie mam, ale może inne Aqua Allegoria się znajdą. Red Jeans mam. A Brit Red chyba też nie, wiem że miałam, ale chyba już wyszedł. Nie ma spray obsypię Cię próbeczkami lekkimi damskimi i różnymi męskimi.
To ja prosze te wszystkie rzeczy od Ciebie
Stary 2008-06-18, 11:07   #132
słonik
Zakorzenienie

Czyli jeszcze się upewnię - ode mnie:

++ Oriflame - Royal Velvet, krem pod oczy - nowy

tak?

Za mini lancome poeme, te dwie małe odlewki i próbeczki
Aha - innych AA nie chcę - tylko chciałam przetestować tą konwaliową

To ja w takim razie odhaczam te kosmetyki jako już nieaktualne, hmm?
Stary 2008-06-18, 15:55   #133
gwaihally
Zadomowienie

Tak, to tak się umawiamy. A tą Dalimanię i Muglera to ile dokładnie miało być ml? I czy kombinować atomizerki na to? Czy w fiolce?
Stary 2008-06-18, 17:15   #134
słonik
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, to tak się umawiamy. A tą Dalimanię i Muglera to ile dokładnie miało być ml? I czy kombinować atomizerki na to? Czy w fiolce?
Dalimanii - tak jak zwykłą próbkę - czyli 1, 1.5 ml, może być w fiolce
Co do męskiego - około 3,4 ml - miło byłoby, gdyby był atomizer, bo tż mi tego nie zużyje, jak będzie musiał maziać się palcem
Stary 2008-06-18, 17:27   #135
sharlottek
BAN stały

Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.

na wszystkich odleweczkach mi zależy

może intresowałyby Cię odleweczki
Cheap & chic http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1437
albo anais anais casharela

albo połowa samoopalacza Dax cosmetics w piance, jest przeznaczony do twarzy i ciała, jest delikatny

aplikatorów mam jeszcze dużo
linery są już wymienione
ii miałam dokładkę, może coś dla siebie znajdziesz
przybyło o Angela TM i owocowe wody YR

a kółko na którym stoi się i się kręci to Twister :P
sharlottek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-18, 19:26   #136
gwaihally
Zadomowienie

Cytat:
Dalimanii - tak jak zwykłą próbkę - czyli 1, 1.5 ml, może być w fiolce
Co do męskiego - około 3,4 ml - miło byłoby, gdyby był atomizer, bo tż mi tego nie zużyje, jak będzie musiał maziać się palcem

Dobrze, to ustalone. Prosze tylko adres na priv
Stary 2008-06-18, 21:41   #137
Zielona30
Zakorzenienie

Przekupka: 147 pkt / 100% pozyt.

Może coś z tego poniżej zainteresuje Cię za próbki niszowców?Leci do mnie też dezodorant chyba antyperspirant w kulce Rexona ale to jeszcze sprawdzę.Oraz mam trochę próbeczek pomadek i jeden próbkowy zestaw cieni z czymś czarnym do kresek,dwa pojedyncze cienie (też próbeczki,nie otwierane z folii) Shiseido.Zestaw cieni dziś raz delikatnie przetestowany(na najjaśnieszym prawie nie widać,testu,to czarne też dotknięte tylko odrobinkę),Mogę porobić fotki jak będzie Cię coś takiego interesować.
Po za tym:
balsam SVR Xerialine Fluide 15 ml-nowa miniaturka
maleńkie próbki-odleweczki w pojemniczkach na soczewki kompaktowe:serum wzmacniające i pogrubiające do włosów cienkich i delikatnych Thicker Fuller i serum nabłyszczające Fekkai z wymianki z Gothic daisy.Używa się ich zaledwie po większej kropli do krótkich włosów.
- miniaturkę szamponu SVR Xerial P dwa razy uzyta(została większa połowa z 15 ml).
I ta jedna próbka,która Cię interesowała,na 1 stronie Twojego postu wymieniałam.

Edit:
Fotki dodałam do mojego wątku w podpisie,w trzech postach.Dwie próbki pomadek Theoty, są raz przetestowane(jedna na całe usta,druga tylko nieznacznie,pędzelkiem,tr zecia najjaśniejsza nieotwierana).Na zdjęciu z odlewkami serum w pojemniczkach jest już nieaktualny krem.
Mam jeszcze trzy kadzidełka,bez kartonika,w folii tylko.Nie pamiętam nazwy,na opakowaniu pisze Chandan ale nie wiem czy to jest to.Zapach przed paleniem wg mnie taki jak się wejdzie do sklepu indyjskiego,w trakcie palenia inny.Tylko ,ze to strasznie kruche i delikatne.
A Rexona ma być taka jak :
http://mail.google.com/a/gazeta.pl/?...a72afc80466dd1

Edytowane przez Zielona30
Czas edycji: 2008-06-19 o 11:02
Zielona30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-18, 22:18   #138
gwaihally
Zadomowienie

Sharlottek, Zielona, odpowiem Wam jutro, bo musze pooglądać na spokojnie.
Stary 2008-06-19, 09:23   #139
protka
Zakorzenienie

Przekupka: 190 pkt / 100% pozyt.

Interesują mnie oryginalne-fabryczne próbki górnopółkowych zapachów, również niszowce.

Znajdziesz coś u mnie?

P.S. Niezła ta Twoja kolekcja!
Stary 2008-06-19, 09:35   #140
taiwa
Zadomowienie

Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.

Może znajdziesz cos u mnie za cienie Inglot?
Stary 2008-06-23, 18:01   #141
Zielona30
Zakorzenienie

Przekupka: 147 pkt / 100% pozyt.

Coś wobec tego z tych rzeczy Cię zainteresuje?Wklejam jeszcze raz to co wcześniej pisałam i aktualną listę moich próbek.Fotki w linku.Mogę też oddać ten -żel pod prysznic Magnolia co jest na zdjęciu obok Rexony.Dziś je dostałam z wymianki jednak zapach mi nie bardzo odpowiada.

-Dezodorant antyperspirant w kulce Rexona 24F Anti-Perspirant 0%Alcohol.Miał być nowy,czy jest nie potrafię powiedzieć ,poziom kremu jest mniej więcej równy z tym niższym,lewym końcem litery V.
Oraz mam trochę próbeczek pomadek i jeden próbkowy zestaw cieni z czymś czarnym do kresek,dwa pojedyncze cienie (też próbeczki,nie otwierane z folii) Shiseido.Zestaw cieni dziś raz delikatnie przetestowany(na najjaśniejszym prawie nie widać testu,to czarne też dotknięte tylko odrobinkę),
Po za tym:
-balsam SVR Xerialine Fluide 15 ml-nowa miniaturka
-maleńkie próbki-odleweczki w pojemniczkach na soczewki kompaktowe:serum wzmacniające i pogrubiające do włosów cienkich i delikatnych Thicker Fuller i serum nabłyszczające Fekkai z wymianki z Gothic daisy.Używa się ich zaledwie po większej kropli do krótkich włosów.
- miniaturkę szamponu SVR Xerial P dwa razy uzyta(została większa połowa z 15 ml).

Fotki dodałam do mojego wątku w podpisie,w trzech postach.Dwie próbki pomadek Theoty, są raz przetestowane(jedna na całe usta,druga tylko nieznacznie,pędzelkiem,tr zecia najjaśniejsza nieotwierana).Na zdjęciu z odlewkami serum w pojemniczkach jest już nieaktualny krem.
-Mam jeszcze trzy kadzidełka,bez kartonika,w folii tylko.Nie pamiętam nazwy,na opakowaniu pisze Chandan ale nie wiem czy to jest to.Zapach przed paleniem wg mnie taki jak się wejdzie do sklepu indyjskiego,w trakcie palenia inny.Tylko ,ze to strasznie kruche i delikatne.
A Rexona i żel pod prysznic Magnolia( niemiecki) taki jak na tych fotkach :

Dzongha L'Artisan niecała połowa z 2 ml
Parfum d'Empire Iskander ok 0,1 ml
Narciso Rodriguez for her edt ok 1ml
Tea For Two L'Artisan,połowa dużej fiolki z atomizerem
New Haarlem Bond,chyba malutko bo nie przezroczysta fiolka z atomizerem
Mure et Musc Extreme L'Artisan około połowa fiolki firmowej
Messe de Minuit Etro ponad 0,5 ml
Osmanthus Interdite ok 1ml
Cartier de Baiser Du Dragon,połowa sephorowej
Cherqui Lutens ok 0,75 ml
-Flowerbomb edp ok 2ml,
-Le Feu Light robiona ok 1cm perfum we fiolce 4ml
-Mauboussin ok 3ml odlewka-na inną odlewkę o podobnej pojemnosci;
-Malabah Penhaligon's,robiona ok 1,5 ml(3\4 fiolki 2ml),bez atomizerka;
-Safran Troublant L'Artisan,firmowa z kartonikiem,bez atomizerka,ok 1\3 fiolki 1ml

Jeżeli coś wybierzesz to prosiłabym o jakąś listę Twoich próbek (o ile masz zrobioną) lub co możesz oddać bo i tak mało znam.
Zielona30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-23, 18:25   #142
gwaihally
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sharlottek Pokaż wiadomość
na wszystkich odleweczkach mi zależy

może intresowałyby Cię odleweczki
Cheap & chic http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1437
albo anais anais casharela

albo połowa samoopalacza Dax cosmetics w piance, jest przeznaczony do twarzy i ciała, jest delikatny

aplikatorów mam jeszcze dużo
linery są już wymienione
ii miałam dokładkę, może coś dla siebie znajdziesz
przybyło o Angela TM i owocowe wody YR

a kółko na którym stoi się i się kręci to Twister :P
Już jestem.
Te zapachy mnie niezbyt interesują. A Daxa w piance mam. Używam go do ciała. Interesuje mnie raczej taki typowo do twarzy samoopalacz. Słuchaj, mogę Ci zrobić takie spore próbki tych zapachów jeśli Ci zależy żeby je poznać, za cokolwiek, chociażby Offa. Ale za jakieś pokażniejsze odlewki to na razie nic nie widze u Ciebie.
Stary 2008-06-23, 18:27   #143
gwaihally
Zadomowienie

Zielona, poprosze o adres email, bo mam listę w pliku.

Od Ciebie na pewno Iskandera zamawiam.

To jakby co, to mogę przygarnąć próbki szminek, żel pod prysznic i antyperspirant

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-23, 18:46   #144
gwaihally
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez protka Pokaż wiadomość
Interesują mnie oryginalne-fabryczne próbki górnopółkowych zapachów, również niszowce.

Znajdziesz coś u mnie?

P.S. Niezła ta Twoja kolekcja!
Niestety już chyba nić z tego co by mnie mogło interesować - nie jest aktualne
Stary 2008-06-23, 18:49   #145
gwaihally
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
Może znajdziesz cos u mnie za cienie Inglot?

Interesuje mnie odlewka szamponu i cień electric Dream
Stary 2008-06-23, 19:17   #146
protka
Zakorzenienie

Przekupka: 190 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Niestety już chyba nić z tego co by mnie mogło interesować - nie jest aktualne
Wg Twojej wish listy mam paletkę cieni (Dior lub Benefit) i kadzidełka.
Poza wątkiem pięć kolorów pigmentu MAC'a i jeden glitter...
Jeśli jesteś zainteresowana mogę wysłać nazwy MAC'ów.
Stary 2008-06-23, 21:21   #147
europeijin
Raczkowanie

Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.

zerknij proszę na moją listę poszukiwanych, może masz te próbki perfum, których szukam, chętnie oddam za nie więcej niż są faktycznie warte - chcę poznać te zapachy

europeijin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-23, 21:24   #148
europeijin
Raczkowanie

Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.

żeby ułatwić wklejam poszukiwane próbki:

P R Ó B K I:

1.CHANEL coco madmoiselle EDP
2.CHANEL chance EDP
3.AGENT PROVOCATEUR agent provocateur EDP
4.AGENT PROVOCATEUR eau emocionelle EDT
5.LA PRAIRE silver rain EDP
6.THIERRY MUGLER alien EDP
7.YSL young sexy lovely EDT

8.jakiś inny zapach, który podoba się fankom miss dior cherie, baby doll – czekam na propozycje, szukam czegoś nowego

europeijin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-23, 23:03   #149
gwaihally
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez europeijin Pokaż wiadomość
żeby ułatwić wklejam poszukiwane próbki:

P R Ó B K I:

1.CHANEL coco madmoiselle EDP
2.CHANEL chance EDP
3.AGENT PROVOCATEUR agent provocateur EDP
4.AGENT PROVOCATEUR eau emocionelle EDT
5.LA PRAIRE silver rain EDP
6.THIERRY MUGLER alien EDP
7.YSL young sexy lovely EDT

8.jakiś inny zapach, który podoba się fankom miss dior cherie, baby doll – czekam na propozycje, szukam czegoś nowego

Mam tylko te dwie na czerwono
Stary 2008-06-23, 23:05   #150
gwaihally
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez protka Pokaż wiadomość
Wg Twojej wish listy mam paletkę cieni (Dior lub Benefit) i kadzidełka.
Poza wątkiem pięć kolorów pigmentu MAC'a i jeden glitter...
Jeśli jesteś zainteresowana mogę wysłać nazwy MAC'ów.
Paletka mi niespecjalnie sie podoba. Ale MACi to bym przyjęła chętnie, jeśli nie mam tych kolorów
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości