![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
jakoś sobie poradziłam
![]() aha, właśnie czy wy foremke smarowałyście oliwą, albo wykładałyście papierem do pieczenia? ![]()
#122 |
Raczkowanie
|
dziewczynyy prosze poradzcie mi co mam robic ... od jakis 6 dni jestem na i fazie (narazie jest dobrze.. bez grzeszkow :P) ale od ok 4 dni zaczelam lykac tabletki therma line II no i wlasnie niewiem czy dobrze robie bo tam pisze ze te tabletki zawieraja duzo kofeiny no i niewiem czy jedno nie przekresla drugiego... mog je lykac czy jednak powinna przestac skoro niemozna przyjmowac kofeiny w tej diecie ... kurcze jestem zalamana
![]() a wlasnie a co do herbaty .. mozna ?
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mysle, ze jesli ograniczysz picie kawy i herbaty to powinno byc ok ![]() EDIT: Tutaj jest post o tej kawie z poprzedniego watku: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3394 Herbatke mozna, ale nie slodzona i nie owocowa. Najlepsza czerwona i zielona. Edytowane przez nask Czas edycji: 2008-06-27 o 11:54 Powód: ach te literowki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Myślę tak jak Nask możesz brać te tabletki, tylko zwyklej kawy nie pij, albo bynajmniej staraj się ograniczyć
![]() Co do mojego wypieku, to przeprowadziłam monolog ![]() Ale jakoś sobie poradziłam i teraz już się piecze i pachnie na całe mieszkanko ![]()
#125 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Konto usunięte
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8020185]Kofeina nie zaszkodzi, ale z tego co czytalam to TLII nie wszystkim sluzy, zalezy od organizmu...[/QUOTE]
Ja własnie tez zastanawiałam się nad wprowadzeniem go do diety, ze wzgledu na zastoj w spadku wagi. Ale po przeczytaniu dotyczacego go watku nie wiem czy kupie ostatecznie. Zanim zaczełam I faze i potem jeszcze troche w jej trakcie łykałam Bio CLA z zieloną herbatą, ale jakoś tak nie zauwazyłam żeby pomagał. Moze jedynie na to ze nie spadało mi z biustu (gdzie zawsze leci najbardziej). Łykam za to cały czas Vita Femin, preparat z witaminami i minerałami dla kobiet i oil femin - mix kwasow OMEGA Po wczesniejszych doswiadczeniach z SB i odchudzaniem wiem że dostarczanie dodatkowych witamin i minerałów jest w moim przypadku niezbedne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za odp .. co do normalnej kawy to i tak niepijam bo nielubie:P natomiast herbatke czerwona kocham wiem ciesze sie niezmiernie ze niemusze z niej zrezygnowac
![]() ![]()
#128 |
Wtajemniczenie
|
Chcialabym do was przylaczyc od jutra, ale juz kiedys probowalam i nie wyszlo. Wytrzymalam gora dwa dni. Przestalam, bo wydawalo mi sie, ze jem ogromne ilosci. Pomimo ze trzymalam sie dozwolonych skladnikow, bylam ciagle glodna i jadlam. Przeciez takim sposobem napewno nie schudne, a wrecz chyba przytyje. Nie wiem jakie porcje sobie robic i co robic, zeby nie byc glodnym. Mam tez niskie cisnienie, wiec to tez moze gralo role, albo brak witamin. Nie wiem. Wody i zielonej herbaty pije dziennie litrami, wiec z tym nie bedzie problemu. Kawe bede musiala pic jak cisnienie da mi popalic. Macie moze jakies cenne wskazowki dla mnie zebym tym razem wytrzymala?
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Fruity nie wiem co ci polecic, ja miałam tak, że jak zaczęłam i odstawiłam węgle, to wręcz nie chciało mi się jesc, wciąż byłam syta...
A ciacho wyszło takie sobie, gorzkie, ale rozdrobniłam slodziki i zrobilam coś a'la puder teraz jest ok ![]() ![]() ![]()
#130 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miło Cie widziec ![]() Cytat:
naprawde warto być na SB także wskakuj do nas na plażę ![]()
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
agusiencja moglabys podac mi linka do przepisu tego ciasta?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Fruity zaczynaj zaczynaj, bedziemy Cie wspierac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
wystarczy wpisać w wyszukiwarkę ciasto z fasoli
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...li#post7287476
#134 | |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8021599]A foremke smarowalas czy wylozylas papierem?
![]() Fruity zaczynaj zaczynaj, bedziemy Cie wspierac ![]() Dziekuje! Chyba bedziecie musialy, bo nie dam rady. ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam i powodzenia ![]() Co do jedzenia, to na SB sie chyba je ile sie chce - tego dozwolonego oczywiscie ![]() Mysle ze z czasem Ci przejdzie, ja przez pierwsze pare dni potrafilam jesc 2 posilki dziennie i chodzilam taaaaaaka pelna wiec zycze wytrzymalosci ![]() Aha, dopisz sie do naszej Slim Listy ![]() ![]() Znalazlam wszystkie skladniki do sushi i jutro bedzie ![]() A co tam, ze nie dietowo, w koncu moze kiedys trzeba zaczac ta II faze ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
Dopisze sie. Wazycie/mierzycie sie rano czy wieczorem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
Ja wieczorem ale rano zawsze jestem lzejsza
![]() A do Slim Listy narazie sie nie zapisuje : ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |||
Zakorzenienie
|
cześć Grzybki!
![]() dzisiaj się urwałam wcześniej z pracy, bo o 13, ale później bieeegiem na ślub cywilny, do Konstantynowa Łódzkiego, więc kawałek drogi był. Dopiero co wróciłam, bo jeszcze do tesco podjechaliśmy, bo serków nie mam ![]() ii uwaga, pojechałam na ten ślub, a panna młoda, do mnie mówi, że wyglądam przepięknie, że dawno nie widziała mnie w tak dobrej formie ![]() ![]() ![]() a dzisiaj wieczorkiem marsze, skakanka, brzuuuszki ![]() ![]() ![]() i od poniedziałku znowu do pracy, aaaa co do mojego dzisiejszego jadłospisu, to ja się wypowiadać nie będę. Ś 7.20 grahamka + homo II Ś 11.15 grahamka + plasterek żółtego + homo nat O 13.20 gotowana fasolka P 16.40 trochę lodów waniliowych, homo mi też już jakiś czas stoi, ale mam nadzieję, że nareszcie się ruszy! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale witam ponownie ![]() ![]() Cytat:
![]() fruity; dołączaj do nas, dołączaj ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
a ja glodna nie jestem prawie w ogole. zjadam teraz 2 jajka sadzone jako obiad.
najgorsze ze brzuch mi nie spada, nie chudne ![]() ale co jest nie tak/ malo grzesze, malo jem
#141 |
Rozeznanie
|
Wiecie co wam powiem?
![]() Dorobiłam do ciacha krem ajerkoniakowy, zaniosłam do ciotek, i one i wujek baaaardzo zachwalały, czyli nie wyszło złe, dla taty już mało co zostało, może jutro upiekę je znów ![]() Elffee sama nie wiem co Ci poradzić, też się martwię po I faza, a waga nie spada.... ![]()
#142 |
Zadomowienie
|
moze wlasnie chodzi o to ze malo jesz
![]() w SB chodzi o to zeby jesc czesto i przez to trzymac caly czas metabolizm na wysokich obrotach. Wtedy cokolwiek nie zjesz, szybciej sie trawi i nie odklada w tluszczyk. Mi sie wydaje ze to u mnie jest problem - zjadlam dzisiaj jedna nektarynke, dwa serki po 300g wiejskie i tyle ![]() Gdzie Wy wszystkie jestescie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
no własnie cicho pusto i w dodatku deszcz pada
a ja jem za duzo
#144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
zjadłam właśnie schabowego z ziemniakami i mizerią
![]()
#146 |
Zakorzenienie
|
dzióbek, jak jesz mniej to spowalniasz przemianę materii. jeżeli odstawiłaś węgle, to powinnaś wrzucić inne produkty w większej ilości! koniecznie zacznij więcej jeść, aby organizm miał co spalać!
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Konto usunięte
|
Dziwczynki wróciłam wczoraj późno wieczorem, ale zadowolona bardzo bo przy okazji odwiedzialam galerie we Wrocku i zrobiłam duzo fajnych zakupów ...
![]() ![]() Na wyjeździe grzecznie nie było wcale - mnóstwo karkówki, szaszłyków i duuuuuużo piwa na rejsie, a nastepnego dnia w galerii oczywiście lody Grycana (nie umiem przejść obojętnie ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz dziś: owsianka z suszonymi wiśniami kilka czereśni dłuuuuuugo nic i przed chwilą pstrąg wędzony (na ryby mnie wzieło) i sałatka a zaraz upiekę ciastooo o tak! Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2008-06-27 o 20:42 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja juz sama nie wiem, chociaz nastepny tydzien jakos bardziej na jedzeniu skoncentruje.
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.