![]() |
#91 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: _________________________ _____
Interesuje mnie Into the Blue Givenchy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
owszem levante, ale stanowczo za dużo
![]() podobieraj u mnie i powiedz co za co mogłabys oddac ![]() 25 ~~~~ Niezrównany olej kokosowy zimnotłoczony, słynny na wizażu w rozmaitych wątkach o pielęgnacji włosów – super nawilżenie, powstrzymanie łysienia, itd. Rewelacyjny w pielęgnacji skóry suchej całego ciała, łuszczącej się oraz pękającej. 37 ~~~~ Planet Spa paraffin hand and foot treatment ARIZONA HOT SANDS Avon (zmiękcza, koi i nawilża skórę) 75ml raz użyta 38 ~~~~ Avon Solutions, Pure Pore-Fection, Oil-Free Skin Cleansing Lotion (Tonik regulująco-matujący) nowy i nie otwierany 200ml
![]() |
#94 |
Czekam na Ragnarok
|
Myślałam o wymianie 5ml, ale chyba nie opłaca się wtedy wysyłać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
hmm...no nie wiem sama...zastanów się jak by to miało wyglądac i ile czego za co
![]() ![]()
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jaką długość maja te kolczyki i na ile je wyceniasz? Czy balsam Yves Rocher z serii plaisirs nature noix the coco - kokos. 400 ml. Nowy, ma jakieś zabezpieczenie w formie, nie wiem, zalakowania/ ma folię ochronną? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
kolczyki są dosc długie , tak około 10 cm pewnie mają. Nie muszę ich wyceniac bo kosztowały grosze. Do tego jeden kolczyk jest lekko obluzowany jakby, ale to w niczym nie stanowi. Nie wiem jak to wytłumaczyc, w miejscu gdzie jest ten kolec do ucha, w jednym kolczyku się nie rusza a w drugim ta częsc jest ruchoma. Od nowości. Generalnie same kolczyki są warte bardzo niewiele w sensie finansowym no tylko, ze mają fajny kształt.
Balsam nie jest zafoliowany od nowosci i szczerze mówiąc coraz dalej mu do wymiany ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za obszerne objaśnienia
![]() To jest problem. Raczej nic więcej nie dobiorę u Ciebie... Może posiadasz na wymianę cos z mojej listy poszukiwanych? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
no niestety
![]() ![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Posiadam Telescopic, którego szukasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
esterie
![]() ![]()
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
- tusz do rzęs- extremicils Yves Rochera nowiutki, odfoliowałam wczoraj bo nie wytrzymałam z ciekawości i jednak mogę go oddac. Bardziej mi pasuje aktualnie posiadany inny. Ostrzegam,że na codzień mogę się nim maznąc, więc uaktualnię zużycie podczas ewentualnej wymianki. Na dzień dzisiejszy jak nowy, pomalowałam jedno oko i nawet mi się podoba. - Kompakt Astor Anti stress lift (doskonały! naprawdę gdyby nie odcień KWC). Odcień moim zdaniem dla lekko opalonej blondynki (leciutko chyba wpada w róż). kolor 002, zużycie na zdjęciu - Treselle Oriflame z 50 ml tyle co na zdjęciu - ok 30 ml z 50 into the blue givenchy, - Yves Rocher Evidence EDP, ok 45 ml z 50 - etiaxil , znany na wizażu antyperspirant, doskonały!, wersia czerwona, użyty dwa razy , oddaję bo mam dwa. Opakowanie 12,5 ml, świeży. - Oliwka przyspieszająca opalanie Yves Rocher. NOWOŚĆ. Faktor 4. Polecam, bo jest zabójcza, ale chyba już mam z pięć innych. Użyta dwa razy może. - balsam Yves Rocher z serii plaisirs nature noix the coco - kokos. 400 ml. Nowy. biżuteria rostownica ceramiczna używana, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym przygarnąć tusz YR zamiast Lash Define, ale chyba nie będzie to dla Ciebie opłacalne, bo Telescopic był używany kilkanaście razy. Także może dobierzesz sobie jeszcze jakiś gratis z rzeczy zaznaczonych u mnie na różowo, abyś nie była poszkodowana. Co proponujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
a może mogłabys mi zrobic niewielką odewkę Kallos Secchi, profesjonalny szampon do włosów suchych z proteinami roślinnymi - mogę zrobić odlewkę
?
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu - odlewkę mogę zrobić. Także ostatecznie Telescopic + odlewka Kallosa (ok. 150 ml) za Etiaxil + tusz YR? Jeśli ok to możemy przejść na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
oki
![]()
![]() |
#109 |
Gość
|
u Ciebie podoba mi sie Yves Rocher Evidence EDP, ok 45 ml z 50.... moze bys sobie cos dobrala? pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Rezygnuję z wymiany, bo nam się nie opłaca za tak mało rzeczy (pojemności)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Gość
|
no u Ciebie tylko evidence by mi sie przypadalo..., a czego szukasz? moze jakies szampony/odzywki do wlosow?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Gość
|
wiec tak ta http://img55.imageshack.us/my.php?image=1001456rk3.j pgjest kurcze zarezerwowana :/ a ta wizanka poszla juz chyba spac wiec nawet nie moge zapytac czy wybralaby sobie cos innego..
ale moge Ci oddac ten zestaw happyderm i dwie pozostale bluzeczki ktore Ci sie spodobaly ta River Island jest praktycznie nowa, tylko przymierzana, jej kolor jest taki bezowo-zloty przeszywany zlota nitka, dlugosc od pachy to jakies 35 cm, ale jest wiazana na szyi wiec mozna ta dlugosc i wielkosc dekoldu regulowac o jakies 5-10 cm. a ta evidence to o ta chodzi tak, wole sie upewnic ![]() http://www.opinie.senior.pl/Higiena-...na,6375,1.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Gość
|
okej super w takim razie rezerwuje dla Ciebie to co chcialas i najpozniej w poniedzialek dam Ci znac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
hej, odpowiadam też u Ciebie: hej
![]() jedynie co, to: - Kompakt Astor Anti stress lift (doskonały! naprawdę gdyby nie odcień KWC). Odcień moim zdaniem dla lekko opalonej blondynki (leciutko chyba wpada w róż). kolor 002, zużycie na zdjęciu ale to za mało, resztę rzeczy masz nieaktualną niestety
![]() |
#117 |
Konto usunięte
|
cos u mnie za biebieska bransoletke?
i - Lakier do paznokci, AVON z wymianki, ale jak nowy , ja umalowałam nim pół paznokcia. Całkiem nie mój kolor. odcień dusty mauve, taki różo - beżo- łosoś bez drobinek.W pudełeczku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
zastanawiam się jedynie nad białym kaszkietem
![]() ![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.