![]() |
#121 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: WAKACYJNY KRAMIK:) Lancome, Rimmel, YR, Sephora i inne...
Krem do twarzy TBS mnie interesuje, ale czy masz coś innego? Np inny kolor cienia Inglotu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Jeżeli jesteś jeszcze chętna to oddam:
korygujący żel do ciała (antycellulitowy) Faberlic - 100ml nowy krem do rąk z minerałami z Morza Martwego Avon - 75ml nowy Za: cień Inglot fiolet i krem TBS |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Kici kici miau miau
|
podoba mi sie cien Inglota
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Witaj może znajdziesz coś u mnie dla siebie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1215038232 i sephora mój wątek z kosmetykami https://wizaz.pl/forum/showthread.php?threadid=244619 wątek z ciuszkami http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post78526 45 moja WISH LISTA https://wizaz.pl/forum/showthread.php...78#post7 988178 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
coś u mnie? poza wątkiem mam dezodorant adidas woman action 3 (spray, pomarańczowy)
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271072 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za Olay Complete Care, Multi-Radiance Cream SPF15 - krem nawilzajaco-rozswietlajacy na dzien dla skory suchej i normalnej; uzyty tylko kilka razy?
Poza wątkiem mam tez plastry do depilacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Witam, a może coś u mnie za : Avon, Perfect Wear - dlugotrwaly tusz do rzes, 2 razy uzyty i szczelnie zamkniety, kolor czarny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - Eveline , Q10+R, Żel do ciała antycellulit (użyty może 3 razy) co Ty na to?
![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() 8. Nivea Visage. Maseczka gleboko oczyszczajaca z mineralami, wit E i wyciagiem z rumianku. Zostala jedna 7,5 ml. 10.Mleko w proszku do kąpieli. Proteiny mleka koziego. Skóra sucha i normalna. Ważny do 10.2009 Piękny zapach. Została połowa. Tylko za coś super. Zdjęcia w poście #69. 14. Fa Dezodorant Oriental moments Optymalna formula Double-active. Zostalo min 50 % 06.2009 15. Mini korektor precyzyjnie tuszuje niedoskonałości skóry. miss sporty mini- me concealer. 002 medium. Używany kilka razy. jaka wymianke proponujesz?
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
No to sporo. ale kosmetyki nie sa zarezerwowane takze moge spokojnie oddac. Mozesz mi jeszcze napisac ile jest ml tego kremu wyjsciowo? Jutro jeszcze przeszukam Twoj watek lepiej bo dzisija jzu nie mam sily to cos dobiore. Ja moge dorzucic jeszcze plastry jak pisalam jezeli jestes zainteresowana.
Prosze o wstepna rezerwacje kremu jezeli sie zgadzasz ![]() Dzisiaj juz ide spac bo padam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Witam.
![]() Podobają mi się u Ciebie: Rimmel SunShimmer - puder brazujacy, kolorek 022 Sun Bronze. Sliczny, idealny na lato! posiada polyskujace zlote drobinki, malo widoczne na buzi. Zuzycie dosyc duze, widoczne na zdjeciu. pokrywka jest troszke zniszczona od tasmy klejacej (mam puderek z wymianki, Wizazanka skleila go tasma zeby zabezpieczyc wysylke i po odpakowaniu zostal klej na opakowaniu, sam puderek nie jest wcale zniszczony i wszystko z nim OK!!) Olay Complete Care, Multi-Radiance Cream SPF15 - krem nawilzajaco-rozswietlajacy na dzien dla skory suchej i normalnej; uzyty tylko kilka razy Yves Rocher, Bio Specific Anti-Imperfections - nawilzajacy zel do twarzy na dzien poprawiajacy wyglad porow oraz zwalczajacy niedoskonalosci skory, zuzycie ok. 1/3. Sunsilk - wosk do wlosow, transparentny i ultra-miekki, przeslicznie pachnie owocowo, zuzycie najwyzej 1/5 Widzę, że jedna rzecz już zarezerwowana przez Wizażankę. ![]() ![]() Czekam na jakąś propozycję, co mogłabyś oddać za moje antycellulity. ![]() Link do mojego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272246 dziękuję i pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
Mogę oddac:
10.Mleko w proszku do kąpieli. Proteiny mleka koziego. Skóra sucha i normalna. Ważny do 10.2009 Piękny zapach. Została połowa. Tylko za coś super. Zdjęcia w poście #69. 14. Fa Dezodorant Oriental moments Optymalna formula Double-active. Zostalo min 50 % 06.2009 15. Mini korektor precyzyjnie tuszuje niedoskonałości skóry. miss sporty mini- me concealer. 002 medium. Używany kilka razy. Za Kremik i Clinique, Total Turnaround Concentrate - probeczka z Sephory, w ogole nie uzywana, robiona w zeszlym miesiacu Jezeli się zgadzasz zapraszam na pv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() acha, prosilas o podanie wyjsciowej pojemnosci Olaya, jest to 50ml i byl uzyty tylko kilka razy ![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
No dobrze to ja dorzuce maseczke, a Ty dorzucisz jeszcze Clinique Superbalanced - probeczka 1,5ml; odcien 003 Ivory ?
Co Ty na to? A i data waznosci kremu jeszcze jakbys mogla ;* Edytowane przez marta0055 Czas edycji: 2008-08-15 o 13:16 Powód: data waznosci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
cos za :
Sephora - lakier do paznokci w kolorze pomaranczowym, z najnowszej letniej kolekcji, swiezutki - zakupiony koniec lipca; uzyty raz. pojemnosc 5ml. Lancome Star Bronzer - przesliczny puder brazujacy, dwukolorowa limitowanka. Posiada malenkie zlote drobinki. W jasniejszej czesci jest juz lekkie zaglebienie od uzywania, ciemniejsza czesc bardzo malo uzywana. Sliczna puderniczka z lusterkiem. Rimmel SunShimmer - puder brazujacy, kolorek 022 Sun Bronze. Sliczny, idealny na lato! posiada polyskujace zlote drobinki, malo widoczne na buzi. Zuzycie dosyc duze, widoczne na zdjeciu. pokrywka jest troszke zniszczona od tasmy klejacej (mam puderek z wymianki, Wizazanka skleila go tasma zeby zabezpieczyc wysylke i po odpakowaniu zostal klej na opakowaniu, sam puderek nie jest wcale zniszczony i wszystko z nim OK!!) Sephora, Radiance Flash Spray - spraj nadajacy cerze natychmiastowy blask, do wykanczania makijazu oraz nadawania cerze swiezosci w ciagu dnia, pachnie cytrusami; pozostalo tyle co widac na zdjeciu, zaznaczone zielona kreseczka
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to czekam na PW z adresikiem ![]()
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
nulko to co mnie zainteresowało to:
Lancome Star Bronzer - przesliczny puder brazujacy, dwukolorowa limitowanka. Posiada malenkie zlote drobinki. W jasniejszej czesci jest juz lekkie zaglebienie od uzywania, ciemniejsza czesc bardzo malo uzywana. Sliczna puderniczka z lusterkiem. Sephora, Radiance Flash Spray - spraj nadajacy cerze natychmiastowy blask, do wykanczania makijazu oraz nadawania cerze swiezosci w ciagu dnia, pachnie cytrusami; pozostalo tyle co widac na zdjeciu, zaznaczone zielona kreseczka (ten kosmetyk niekoniecznie bo nie wiem czy jest niezbędny ? ![]() Lacoste - Touch od Pink, ilosc widoczna na fotce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie?mam malo kosmetykow w watku ale moze cos poza bym wygrzebala :p rozumiem ze ciuszki cie nieinteresuja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() przykro mi ale nic nie przyda mi sie od Ciebie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.