|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bokserki
Jakie śliczne
![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Slicznosci
![]() Az mam ochote na szczeniaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Prześliczne małe robaczki, gąsieniczki
![]() Aura a gdzie mieszkasz jeśli można wiedzieć???
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
![]()
Cuuuudne psiaki!
![]()
![]() |
#125 |
BAN stały
|
Szczypta Ch: miszkam we Wrocławiu, ale pieski urodziły się w Kłodzku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
BAN stały
|
Wyjaśniam, że ten wątek nie ma charakteru reklamy (sprzedaży), ponieważ w/w pieski już dawno mają swoje nowe domy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Matko jakie kochane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
Piekne są, nie mogę przestać się w nie wpatrywać...cudo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Cudowne są te Twoje szczeniaczki. Pewnie trudno Ci się bedzie z nimi rozstawac . Wogóle uwielbiam bokserki, są to takie mądre i kochane pieseczki
![]()
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Mały szczególny ktoś...
Postanowiłam założyć wątek...nie taki zwyczajny wątek...tylko szczególny wątek, bo wątek o moim psie...
Borys, tak się wabi ów On...jest prawie jamnikiem z toruńskiego schroniska...ma 3 i pół roku...a zachowuje się czasem jakby miał 3 i pół miesiąca...Borys jest chyba szczęśliwy..mówię chyba, bo Borys nie chce mi powiedzieć jak jest naprawdę...ale czasem świecą mu się oczy...i myślę wtedy, że jednak jest.... Powklejam zdjęcia, abyście mogli sobie wyobrazić kim jest Borys...tak naprawdę... Pan Borys w swoim maleńkim, króciutkim życiu przeżył już sporo....jego poprzedni prawie Pan bił go, tak bardzo, że Borys boi się teraz hałasu...tak bardzo, że kiedy podnosi się rękę zbyt gwałtownie..Borys piszczy...tak bardzo, że kiedy ktoś podniesie głos...nawet w zwyczajnej rozmowie.. Borys chowa się w kącie i ciuchutko szczeka...tak bardzo... Borys nie śpi u siebie na posłanku...Borys śpi z Pańcią..i ogrzewa jej zimą wiecznie zmarźnięte stopy...taki jest Borys.... ..kiedy Borys dostaje ciastko..przychodzi podzielić się z Pańcią..chociaż Pańcia nie jest głodna...kiedy ktoś przychodzi Borys jest pierwszy aby się przywitać... Borys ma skrzywioną przegródkę w nosku...bo jego poprzedni Pan kopnął go troszeczkę za mocno...a on był wtedy jeszcze szczeniaczkiem... ...taki właśnie jest Borys...który leży teraz na kolanach Pańci i sprawdza czy Pańcia nie pisze nic złego...bo przecież Borys to dobry pies... dlaczego ktoś Go tak skrzywdził??
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mały szczególny ktoś...
![]() ![]()
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Sliczny jest. Jak to dobrze, że teraz może być szczęśliwy - bo jest napewno - to widać, nie trzeba mówić. Duże buziaczki dla Pana Borysa (tak, tak, do jamnika trzeba mówić z szacunkiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Veris
![]() Pozdrawiam Ciebie i Psineczkę bardzo, bardzo ciepło ![]() Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, choć już Macie coś bezcennego
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
Jak to dobrze że psina uciekła od tamtego pana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Dziękujemy serdecznie, tzn. dziękujemy Borys i Ja. Pan Borys powiedział mi przed chwilką na ucho, że mogę pokazać Wam jeszcze pare zdjęć, aby udowodnić Wam, że z nim już wszystko w najlepszym porządku.
Oto zdjęcia - na pierwszym planie zazwyczaj Borys, czasem również język Borysa, bo i takie cuda się zdażają...
![]() |
#138 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
![]()
Masz ślicznego psiaka!
![]() ![]() Pozdrawiam Boryska i Ciebie! ![]()
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Veris
![]() i głaski dla Borysa a dlaczego ktos go skrzywdził? bo dla wielu "ludzi" zwierzę jest pospolita, tanią i łatwo dostępną rzeczą, o która nie trzeba dbać, bo i tak się znajdzie następna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Veris jak napisala Aferka Pan Borys jest przekochanym, ślicznym psem, ta piękna postawa, super figura naprawde nic dodać nic ująć a to słodkie spojrzenie tych wiernych oczu - dosłownie nie potrafie zrozumieć jak można było go tak krzywdzić. To prawda, że ludzie co nie kochają zwierząt to zli ludzie ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
hej,bardzo mi przykro,że Borysek tak cierpiał
![]() ![]() Ucałuj ode mnie Boryska ![]() Pozdrawiam wraz z moim psinką Lunką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Veris wzruszyl mnie Twoj watek ,pieknie napisalas
![]() Borys jest pieknym radosnym pieskiem . Mowisz ,ze jest chyba szczesliwy , nawet poz zdjeciach widac ,ze jest bardzo bardzo szczesliwy ![]() Napewno jest bardzo zadowolony z tego , ze dostal tyle opieki i milosci od Ciebie , tym bardziej sie mu ona nalezy po tym co przeszedl ![]()
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
Piękne i ważne słowa- i ważny temat.
![]() Gratuluję Borysowi- Tobie również- piękna przyjaźń.To co złe odeszło w niepamięć. Niestety, nie policzymy tych wszystkich złych ludzi i "prawie panów"...Źli ludzie istnieją tylko po to, abyśmy umieli postrzegać to prawdziwe dobro.Zabrzmiało jak banał, ale tak jest. Pozdrawiamy- Karo i Pusz ![]()
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Łzy mi poleciały... jak to dobrze, że się odnaleźliście - Ty i Borys
![]() ![]() P.S. Moja kotka ma już 12 lat... przez pierwszy rok zdarzało jej się siusiać na podłogę ze strachu, kiedy ktoś podnosił głos - powód chyba łatwo odgadnąć...
Signature deleted. Edytowane przez Rayne Czas edycji: 2006-06-29 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
beksa jestem i uronilam lezke nad tym co napisalas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
śliczny psiak
![]() ma szceście, że trafił do Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Pan Borys kazał mi przekazać, że on też Was całuje...chociaż on się czasem wstydzi, wtedy chowa się za mnie i raz po raz wychyla głowę, aby zobaczyć swoim wewnętrznym okiem czy osoba, która przyszła pasuje do jego wyobrażenia czy nie. On się do tego nie przyzna, ale ja i tak wiem swoje.
Borys teraz śpi...śpi zwinięty, potem wypada spod kołdry i wygląda znowu inaczej, a potem próbuje wejść spowrotem i wygląda śmiesznie, jak struś, tylko że z głową pod kołdrą, tak śpi Borys kiedy śpi sam....jak śpi z Pańcią to już zupełnie inna kwestia, bo wtedy Borys stara się nawet nie mrugnąć okiem, żeby Pańci nie obudzić, bo taki jest właśnie Borys. Borys wczoraj w biegu na spacerze znalazł robaka, a muszę Wam powiedzieć, że to wcale nie łatwe w takim pędzie, bo Borys na spacerze nie chodzi tylko biega...tak jakby chciał wykorzystać każdą sekundkę spaceru....wróćmy więc do robaka, nie wiem co on mu nagadał, ten robak, bo Borys tylko na niego spojrzał, polizał Go i poszedł...więc musiał mieć dobre argumenty, muszę się spytać Borysa. Na ostatnim zdjęciu Borys robi poważną minę, abyśnie nie myślały, że z niego taki tchórz jak pisze Pańcia, bo Pańcia czasem jednak przesadza...ale ćsiiii, żeby nie obudzić Borysa. Dziękujemy Wam (znowu wspólnie z Borysem, chociaż on spi) za wszystkie ciepłe słowa, ale żeby nie było, wolę podziękować każdej z Was z osobna... Martek88 - dziękuję serdecznie, chociaż wg mnie to ja mam szczęście, że trafiłam na niego... ka_ma - ![]() Rayne - ojoj, Beksy parami się tu zbierają ![]() ![]() karo-la - eeeetam, odrazu ważny temat, no co ty ![]() ![]() Izunia86 - dzięki serdeczne za taką ilość ciepłych słów, muszę pokazać to wszystko Borysowi, żeby wiedział, że wcale nie jestem wyjątkiem...Piszę chyba, bo Borys się nie chce przyznać...on już tak ma... OlaNaomi - zadanie wykonane, pocałunek był w prawą łapkę i nos, mam nadzieję, że wystarczy? ![]() Bafi@Home - Borys dziękuje za taki szacunek, chociaż nie jest do końca pewny czy zasługuje, bo on jest taki prawie jamnik, a z charakteru to nawet osioł czasem, a głównie to zielona żabka i labrador ![]() sky - DZIĘ-KU-JE-MY ![]() Anett_ - ale on jest psineczką, jest też puszkiem - okruszkiem....jest nawet Piotrusiem Panem i Dzwoneczkiem...kim tylko chce... nika135 - tak szczerze, to to Pan się znudził...co Borysa niezmiernie uradowało, bo w schronisku lepiej niż u prawie Pana, chociaż najfajniej było jak wolontariusze na spacery zabierali..prawda, Borys? ![]() aferka - a ja całe życie powtarzać będę, że to on mnie wybrał... dziękuję Ci Kochana ![]() ![]() becia_leszno - czasem mówi głośno, bo myśli, że mnie nie ma w domu, jak się schowam za kanapę na przykład, wtedy cichutko płacze, bo tęskni, więc chyba jak jestem to jednak jest szczęśliwy... ![]()
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
To cudownie, że Borys ma teraz taką wspaniałą rodzinę, widać po pyszczku, że jest szczęśliwy. Zuzia z Poznania serdecznie go pozdrawia i całuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.