|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Quillingowo i inne
W życiu bym nie powiedziała, że zalana i poprawiana, bo jest świetna !!!!
Urocza !!! Pięknie pięknie pięknie !!!
|
|
|
|
|
#123 |
|
CraftMod
|
A dla mnie kartka przypadła do gustu
Bardzo ładna! |
|
|
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
Piękna kartka! Motylek mi się strasznie podoba!
Magnesiki świetne!
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki piękny motyl Nie nooo... Jestem pod jego wrażeniem!!! A kartka super
|
|
|
|
|
#126 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Też mi się karteczka bardzo podoba, motyl cudny
A z wcześniejszych prac to powaliła mnie na kolana książeczka dla Ani, pięknie wydrukowane i pięknie wykonane takie małe cacucho No i cudna kartka quillingowa z drzewami Bardzo piekny wątek stworzyłaś |
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Karteczka piękna, motylek rewelacja i tak na niego nie narzekaj, że pomalowałaś itd., bo Ci może odfrunąć i zostanie Ci po nim tylko puste miejsce.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
Ja piernicze, jak to jest pechowy twór to ja jestem wózek na kartofle
![]() Kurde ja to bym normalnie chciała codziennie takie pechowe twory wyczyniać ![]() Kobieto kartka jest obłędna!!!!!!!!!! Motylek mnie powalił totalnie...
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam bardzo za miłe komentarze. Cieszę się, że motylek się Wam podoba.
klaudens, onaella, nirshya, Kaotka, Joasiunia, Pupil, Hania, Castilia -
![]() Klaudens - gdyby było widać zalanie, nie umieściłabym kartki tutaj tylko w innym miejscu ![]() Haniu motylek został przyklejony porządnie. Choćby chciał, to nie poleci ![]() A jak sobie odfrunie, to zostanie mi jeszcze ważka. Straszliwie kolorowa, ale taką sobie zażyczono I ledwo zrobiłam zdjęcia już bym chciała coś poprawić. Chyba lepiej byłoby, gdybym wyciągnęła niebieską wstążkę na zewnątrz i związała końce, tak żeby kokardka wystawała poza kartkę. Eh, jak zwykle, myślę dopiero po zrobieniu.
|
|
#130 |
|
CraftMod
|
Mmm... rarytaski tworzysz!
![]() Z kokardką czy bez i tak by mi sie podobało |
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
jeeeejjjjjjjj
![]() ![]() piękna jest.I proszę nic w niej nie poprawiać cudna CI wyszła, a kolorowe kolorki jak najbardziej pasują pozwolisz, że sobie ją skopiuje i kiedyś wykorzystam ten pomysł bo naprawdę mi się podoba |
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Ale motyl
a jaka ważka ![]() na początku myślałam, że ta ważka to z guzików zrobiona Super to wygląda
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
ten motylek jest boski
bardzo mi sie podoba
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Oż ja ciesz!!!
Pseplasam zęby powypadały jak scęka opadla... Suuuuuupel!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#135 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Zgadzam się z dziewczynami, nic nie poprawiaj
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Nir -
Baaardzo dziekuję!onaella - Dziękuję zgodnie z twoim życzeniem. Pozwalam kopiować katerina - pejtoon - Buziaki i uściski ![]() Asia - ja się bardzo cieszę, że Ci się podoba, ale nie chcę mieć Twojej szczęki na sumieniu Wstawaj i zbieraj te ząbki. ![]() Pupil - dzięki Ja już tak mam - zawsze na końcu coś - albo wszystko - bym jeszcze zmieniła. Z autopsji wiem, że muszę się powstrzymywać od takich zachcianek, bo wtedy wszystko psuję
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
Cudowna, po prostu nie do opisania! Jakby ktoś nie wiedział jak wygląda cud to proszę wskazać wątek rebell i jej kartki!
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
No telas to mozna... Jak jus powypadały... To co mi z nich
Na super glucie posklejam cy jak??? Ale cudne są Twoje kartunie! Obwieszczam tutaj,że jestem Twoją fanką |
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Śliczne kartki! A ta ostatnia z motylem... Przecudowna...
Gratulacje!
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna karteczka i również niczego bym nie poprawiała, jest super. Ważka rewelacyjna.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
weszłam, przejrzałam cały od początku i powiem jedno: subskrybuje wątek
![]() Piękne kartki tworzysz, quiling powala, kartki 3d, ksiązeczka (chetnie bym ja zobaczyła rozebraną na czesci pierwsze, żeby zobaczyc co i jak;>).. świetne.. jestem pod wielkim wrażeniem. bez watpienia masz talent... ja dopiero przygodę z papierem zaczynam, na razie "popełniam" tylko kartki w kształcie księgi, ale miałam zamiar zabrać się za quiling... Twoja galeria bez wątpienia bedzie dla mnie inspiracja ![]() czekam na nastepne wytworki
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
Kurde kobieto no co mam powiedzieć jak widzę coś takiego?????
![]() No SZACUN po prostu przez duże "S" Po prostu CZAD... SIWY DYM.. i nie wiem co jeszcze
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
tak piekn ci to wychodzi ze postanowilam sie wziasc porzadnie za karteczki
ale jednego nie moge zrobic tej rozyczki co zrobilas na poczatku, ogladalam filmik podgladam ciagle jak to wyszlo uciebie i ni jak mi nie wychodzi mi sie robi taki spiralowy stozek i nie wyglada to tak pieknie, twoja roza jest bardziej plaska, jak dlugi paseczek uzywasz do niej?? |
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
magnesiki - cudowne
![]() ![]() karteczki motylkowe- świetne (uwielbiam motylki) ![]()
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Kaotko -
To za ten cudny komentarz, choć cudów to ja tu nigdzie na tym wątku nie widziałam U innych owszem Joasiu - I szkoda jednak tych ząbków ![]() eleonore - bardzo dziękuję ![]() Haniu - Buziaczki Isis - Witaj w Quillingowym. Miło słyszeć, że moje "wytwory" mogą być inspiracją. Zapraszam częściej i powodzenia z papierem. Damurku - dziękuję Buziakicastilia - Dzięki. A jak tam przeprowadzka? ![]() Noami - ) potrzebuję pasek długości kartki A4 (wzdłuż) i szerokości 1cm. Składam go na pół (wzdłuż) i trochę przeciągam między palcami i paznokciami (żeby był nieco grubszy i taki trochę pofałdowany, nieregularny). A przy zwijaniu trzeba sobie pomagać wszystkimi palcami, żeby ten czubek nie wysuwał się do przodu i mocno wszystko trzymać (trzeba to poćwiczyć) Zwijam tyle ile potrzeba, resztę paska odcinam. Po ściągnięciu zaklejam i wsuwam czubek trochę w głąb różyczki (czasem go nawet przycinam od spodu) Nie martw się, za którymś razem na pewno wyjdzie A gdzie można obejrzeć Twoje zawijaski? Asiu - Zainspirowana Twórczością Mistrzyni Mamutki stworzyłam takie cóś, co mi się jednak nie do końca podoba. Trochę za duży napis mi wyszedł, w dodatku papier w tle miał takie nieregularne plamy i pech chciał, że zamiast na bokach, to wyszło ciemniejsze w środku. No cóż... Kwiatki oczywiście (zgodnie z ostatnimi trendami mody na Wizażu ) z wytłoczek po jajkach. I co Wy na to? Wyrzucić czy nie?
|
|
#147 |
|
CraftMod
|
A masz za marudzenie!Wg mnie bardzo udana i ładna kartka! |
|
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
kochana no to jest mistrzostwo przepiekna kartka, z czego te kwiatki, bo cos chyba do tylu jestem z trendami siedze wiecej tu u ciebie hehe dziekuje za dokladny opis ups musze sie spieszyc hehea co do moich prac , no coz jeszcze nie zalozylam swojego watku, tyle tego tu jest kto by tam chcial ogladac w kolko to samo bo za duzo nowego nie robie, tylko kopiuje i sie ucze od was ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak Moja Droga, możesz nie wyrzucuć ale wrzucić prosto do skrzynki pocztowej, ja bym takie cudo z chęcią przyganęła
![]() Piękna jest i nie marudz bo cudnie Ci wyszła |
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wyrzucaj!!!
No co Ty!!!!!!!!!! Jak coś ślij do mnie Ino ja nie mam żadnych urodzin ani imienin ani nic w obecnym czasie hihi![]() Śliczna kartka! Napis super! No dla mnie bomba |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

Urocza !!! Pięknie pięknie pięknie !!!

Jaki piękny motyl

bo naprawdę mi się podoba 

Baaardzo dziekuję!

mi sie robi taki spiralowy stozek i nie wyglada to tak pieknie, twoja roza jest bardziej plaska, jak dlugi paseczek uzywasz do niej??
A masz za marudzenie!
ups musze sie spieszyc hehe