![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
![]() Przyszły kolejne karteczki
![]() przyszły kartki z Połańca od Zarzyczki i od Ani i Bertaua ze Sztokholmu ![]()
![]() |
#122 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wizażanki pomagają
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Bety32 wielkie dzięki,przekaż kolegom i koleżankom z pracy te buziaczki odemnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Nawiazując do tematu pomocy a właściwie waszej deklaracji w sprawie wyprawki szkolnej dla Hubusia i jego rodzeństwa wpisuję listę którą dzisiaj otrzymałam.
Uwaga Zostało nam z tej listy -20 w kratkę (60 kartkowych) -10 w jedną linię ( 60 kartkowych) -5 w trzy linie (32 kartkowych) -5 zeszytów w podwójne linie(16 kartkowych) -2 zestawy geometryczne Nieaktualne jest--Uwaga ![]() ![]() ![]() Piórniki 3x dla chłopaków, piórnik jakiś mały dla Magdy, i Ani 2x plecaki 1x plecak Barbi dla Madzi--------wysyła Pupil ![]() oraz papier kolorowy,kredki ,plastelina ,klej szkolny .takie akcesoria dla zerówkowicza -zadeklarowały--------Justi ![]() oraz po dogadaniu się wyprawka dla zerówkowicza ale Emilki J.----- wysyła Terenia ![]() oraz gumki, temperówki, jakieś długopisy ,5 zestawów kredek po 10 sztuk --- wysyła Bety32 ![]() oraz 5 bloków rysunkowych A4, 5 bloków technicznych A4, 5 zeszytów 16-kartkowych w kratkę - wysyła Bety32 z datków moich kolegów i koleżanek ![]() oraz 10 zeszytów w kratkę-(32 kartkowych)-----wysyła Jambolaja ![]() oraz 2 zestawy geometryczne ------------ wysyła Bewix ![]() Edytowane przez misia2 Czas edycji: 2008-08-27 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Dostarczam też listę dotyczącą odzieży butów dla Huby i jego rodzeństwa o która pytano.
Dostałam ją zauktualizowaną dzisiaj i zaraz wklejam ![]() -Hubercik - buty to jakieś 38 wzrost ok 152 może 146, bardzo chudzieńki - Daduś - buty 39, wzrost 152 normalna budowa -Michał - buty rozmiar 43, wzrost 168, raczej taki szczupły niż grubasek -Madzia: buty rozmiar 30, wzrost na ok 128 -Ania: buty 40, rozmiar M;L Tak naprawdę to najważniejsze są buty ale wszystko co może macie można wysyłać.Myślę że tak jak z wyprawką do szkoły dobrze byłoby npisać co kto moze wysłac żeby nie pwielać choć ciuszków dla takiej gromadki nigdy za wiele.Buziaczki dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Oto co się znalazło w mojej paczuszce dla Emilki.
Dokupiłam teczkę wiązaną, karteczki kolorowe, ołówki z gumką, naklejki z królewną Śnieżką, książeczki do kolorowania, mazaki "blowing pens" i żelowe pisaki z brokatem. Są tu także zeszyty, bloki rysunkowe i techniczne, farby, plastelina i długopisy. Mam nadzieję, że się Emilcia ucieszy i wszystko zdąży dojść przed rozpoczęciem szkoły. A żeby po zajęciach mogła się pobawić to dostanie 2 lalki, ubranka dla nich i misia............... Jutro postaram się to wysłać. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Tereska ale śliczności
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Moderatozaur
|
Terseko, prezpraszam, że nie dałam znac dziś, ale zaraz po zakupach poszłam do pracy i dopiero jestem z powrotem. Myślę, że dla Madzi trzebaby jeszcze kupić farby. Resztę juz chyba kupiłam (dorzuciałam też 2 zeszyty 16-kartkowe, ale w kratkę niestety, czyli zdublowałam kogoś
![]() Misiu, moja paczka juz poszła dziś wieczorem priorytetem ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Justi super ,dzięki wielkie.
![]() I nie martw się tymi zeszytami ,to 16 kartkowe są,Madzia będzie ćwiczyć pisanie więc napewno zużyje więcej nić 5 sztuk.Wszystko super .Narawdę wielkie dzięki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
jak rozumiem przesyłki leca na adres Hubusia czy inny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczyny prosze włóżcie do paczki choc malenki liścik z swoimi danymi czy nickiem i miastem proszę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
W podpisie u Tereski jest o małej Helence.Chciałabym też coś wysłać na aukcję na allegro dla niej ale nie mogę znaleźć adresu..Rodzice nie odpisują...Liczę oczywiście na waszą pomoc
A teraz zaległości dawno wysłane oczywiście:kartka dla Huby moja i córci.Szczególnie środek jest dla mnie ciekawy,to co wysłałam na aukcję do Piotrusia i Karta dla Wiktorii z okazji dnia nieurodzinowego. pozdrawiam wszystkie czułe serduszka i przestań dziękować Misiu!!!To nic wielkiego dla mnie.Największą radość sprawia to mnie.
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Ale ładniusie ,wierszyk super ,
Dzień Nieurodzinowy FAJNE ŻYCZYĆ TYLKO SOBIE I INNYM JAK NAJWIĘCEJ WŁAŚNIE TAKICH DNI spontanicznych kolorowych miłych słów od otoczenia. Jolka nie dziękuję ![]() ![]() Co do adresu Helenki ,może sa na wakacjach ,albo nie mają nettu czyli dostępu do nettu cały czas ale tylko podczas pobytu np.w szpitalu ,to często się zdarza. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Moderatozaur
|
Bardzo ładne karteczki
![]() ![]()
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
Witam serdecznie.
Ja niestety dzisiaj nie mialam jak wyslać paczuszki ale pójdzie jutro rano. Madzi kupie i wyślę farby w przyszlym tygodniu. Misiu- może jej jeszcze coś potrzeba to pisz. Jeśli chodzi o Helenkę to też nie wiem co się dzieje. Wyslalam paczkę i nie mam nic od jej mamy / co się nie zdażylo dotychczas/ Ostatnio malutka miala poważne klopoty ze zdrowiem. Być może Ania jest z malą na turnusie rehabilitacyjnym . Jeżdżą kilka razy w roku i wtedy ona ma bardzo ograniczony dostep do netu. Jak tylko czegoś się dowiem to Wam napiszę. Adres Helenki mam i mam pozwolenie aby go przekazać dalej- także piszcie na priv. jeśli ktoś jest zainteresowany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Tereniu temat farby dla Madzi opanowany już jest ,więc dziękuję ślicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
mam 2 zestawy geometryczne dorzuce jeszcze kilka drobnostek papierniczych i wysyłam w przyszłym tygodniu do Huberta - wiem,z ę późno ale w tym nie dam rady...
wiem,że napewno to się przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Bewix moze być w przyszłym tygodniu ,spokojnie ,najważniejsze że będzie wysłane.
![]() Co masz na myśli drobnostki papiernicze,napiszesz ?czy masz na mysłi coś z zeszytów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Nawiazując do tematu pomocy wyprawki szkolnej dla Hubusia i jego rodzeństwa podaję akktualną listę
Uwaga Zostało nam z tej listy -5 w trzy linie (32 kartkowych) Nieaktualne jest--Uwaga ![]() ![]() ![]() Piórniki 3x dla chłopaków, piórnik jakiś mały dla Magdy, i Ani 2x plecaki 1x plecak Barbi dla Madzi--------wysyła Pupil ![]() oraz papier kolorowy,kredki ,plastelina ,klej szkolny .takie akcesoria dla zerówkowicza -zadeklarowały--------Justi ![]() oraz po dogadaniu się wyprawka dla zerówkowicza ale Emilki J.----- wysyła Terenia ![]() oraz gumki, temperówki, jakieś długopisy ,5 zestawów kredek po 10 sztuk --- wysyła Bety32 ![]() oraz 5 bloków rysunkowych A4, 5 bloków technicznych A4, 5 zeszytów 16-kartkowych w kratkę - wysyła Bety32 z datków moich kolegów i koleżanek ![]() oraz 10 zeszytów w kratkę-(32 kartkowych)-----wysyła Jambolaja ![]() oraz 2 zestawy geometryczne ------------ wysyła Bewix Edytowane przez misia2 Czas edycji: 2008-08-28 o 19:04 Powód: zmiana na liście |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mam pytanie - czy rzeczy - ubranka mogą być używane - mam po córce mogłabym wysłac...? hmm bym nie popełniła gafy...wrrr |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Bewix ależ naturalnie że tak,możesz wysłać śmiało po swojej córeczce.
![]() Co do mojego pytania sorki że pytam ale wiedząc mogę z listy zdjąć to co zostało,a nie wiedziałam co masz na myśli. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego wstrzymałam sie z wysyłką zeszytów(ale na pewno dotrą!!)aby ewentualnie dorzucić jak mi jutro coś po nich przyniesie...
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super Jola , fajnie ze dorzucisz ciuszki dla chłopców i dziewczyn.Buziaczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
To jesli to możliwe Teresko to poproszę adres do Rodziców Helenki na prv.Chociaż z drugiej strony jak jej nie ma w domu to nie odbierze przesyłki i wróci.jak będziesz coś wiedzieć daj znać.
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
Moja paczka też poszla dzisiaj priorytetem. Mam nadzieję, że sie Emilka ucieszy.
Postaram się wyjaśnić co u Helenki i dam Wam znać . Pozdrawiam wszystkich najserdeczniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Osiołek z zakątka :)
|
Moja paczka też dzisiaj wieczorem wyszła. To znaczy dwie paczki bo do jednej plecaki nie chciały wejść
![]() Ten różowy plecak to dla najmłodszej, jak go zobaczyłam to nie mogłam się oprzeć,żeby nie kupić. Szkoda, żeby dziecko chodziło z reklamówką do zerówki ![]() Ale pewnie dostaną je dopiero w poniedziałek. Niestety z przyczyn ode mnie niezależnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Pupilku
![]() ![]() ![]() ![]() Teresko ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny doszły pierwsze paczki do Hubusia i jego rodzeństwa.
W imieniu dzieci i ich rodzin składam wielkie podziękowania jak i przekazuję podziękowania od nich serdecznie dziękując Beata Maria Wiecławska z Gdyni-Bety32, ![]() Asia Landowska z Gdyni, ![]() Wojtek Bugajski z Wejherowa, ![]() Justyna Waszkiewicz z Wejherowa, ![]() Agnieszka Cysarz z Gdyni, ![]() Marek- przedstawiciel z Kludi ![]() Joli Bargiel z Krakowa ![]() Ewie Adamczak Legnicy ![]() Teresce ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
Bardzo się cieszę, że wszystko się podobalo Emilce.
Tak niewiele trzeba zrobić żeby świat byl odrobinkę lepszy. Misiu, dzięki za ten wątek i polecam się na przyszlość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Osiołek z zakątka :)
|
Cieszę się, że paczka na początek roku dotarła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.