Tż nie chce mnie puścić na wakacje... - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-25, 17:22   #121
Fresa
Zakorzenienie

Dot.: Tż nie chce mnie puścić na wakacje...

Cytat:
Napisane przez Blonde_Stranger Pokaż wiadomość
A on o niej myślał jak ją zdradzał? zdrowy egoizm jest zawsze potrzebny.
Ale pomimo tej zdrady Dziewczyna nadal z nim jest.
Nie wnikam w to, czy on o niej myślał i czy ona mu wybaczyła, bo teraz/nadal są razem, a jak to rozwiązali między sobą to ich sprawa, przecież.
Poza tym to nie zdrada jest tematem wątku, ale wyjazd...

...zresztą i tak autorka wątku zrobi, co zechce, nic tu po mnie, bo wszystko, co na ten temat do powiedzenia miałam -powiedziałam.

Pozdrawiam

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 17:37   #122
dzustam
Zakorzenienie

Moim zdaniem klin klinem - to tylko wtedy, kiedy jechałaby z zamiarem spędzania upojnych nocy z jakimś pierwszym lepszym facetem/wieloma facetami

Co innego wyjazd na planowane wakacje, z przyjaciółmi, ja w postach autorki wątku nie dopatrzyłam się chęci wzięcia odwetu i zdradzenia go...

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 17:41   #123
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
a może boi się, tak jak sama mówisz, że będziesz chciała się odpłacic.
a moze on sie boi, ze znow ja zdradzi. Moze4 to jego trzeba pilnować, nie jej.
Stary 2008-07-25, 17:44   #124
Blonde_Stranger
Zadomowienie

Miphuhiz,heh,tak samo pomyślałam

pozbędę się Noa Cacharel 95 ml!
Blonde_Stranger jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-25, 22:23   #125
mariettta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Blonde_Stranger Pokaż wiadomość
Miphuhiz,heh,tak samo pomyślałam

fajneeeeee

w ciszy
mariettta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 00:56   #126
eyo
Zakorzenienie

a ja wychodzę z głupiego załozenia, że jak sie komuś wybacza to nie stosuje się już kar - bo to nie jest wybaczanie. Pamieta sie zawsze to co bolało ale jak już się mówi, że sie wybacza to się wybacza - żadne tłumaczenie jak dla mnie.

Różni ludzie mają do tego różne podjeście. Ja podobnie jak Miska rozstałambym sie z TZ gdyby zdradził i on o tym wie doskonale. Mnie by nie było stać na to wybacza tylko po to żeby było sztuczne i stwarzalo preteksty do tego bym robiła sobie co chcę bo on przecież już spie***rzył.

To wyżej nie jest do autorki wątku bo akurat widzę że mimo żalu ona do tego inaczje podchodzi - raczej do reszty motywujące robienie co się chcę w związku bo się "wybaczyło"

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-26, 18:07   #127
vainilla
Zakorzenienie

tytuł wątku nie zaintrygował.
jak to'nie chce cię puścić na wakacje' jestes jego niewolnicą czy co?:c onfused::confus ed:

gdyby mi tak facet powiedzial to precz mi z oczu, to jest straszne, toksyczne, okropne...brrrr

Si no tienes nada que ofrecer, ofrece una sonrisa

vainilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-28, 09:50   #128
Miśka84
BAN stały

Ja po prostu nie wyobrażam sobie wakacji bez TŻ i np. wspólnego oglądania zachodu słońca nad morzem. Co nie znaczy, że uważam że powinno się być razem 24 na dobę. No, ale autorka już musi sama stwierdzić tak naprawdę czego chce, no i TŻ też nie powinien walić fochów w takiej sytuacji, no bo to przecież on ją tak skomplikował. Zresztą jeżeli jedziecie na wakacje w Polsce to zawsze może przecież wziąć namiot i przyjechać na weekend. Jedż bez niego, a on jak będzie chciał to już znajdzie sposób, aby być z Tobą Do mojej siostry jak byliśmy teraz nad morzem przyjechał jej były, który nie może o niej zapomnieć stopem na weekend. Jak się chce to można
A co do zdrady - najprawdopodobniej bym się po prostu rozstała, ale z 2 strony przeżyłam sporo rozpadów związków moich koleżanek i wiem, że to nie jest takie proste tak po paru latach powiedzieć "dowidzenia", więc możliwe, że on by mnie przepraszał, a ja bym go tyrała, bo wybaczyć raczej bym nie umiała.
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-28, 09:52   #129
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Ale czy naprawdę przez tyle czasu nie udało się znaleźć jakiegoś wolnego miejsca, choćby w okolicy?
Skoro facet zdradził rok temu, już po zaplanowaniu tegorocznych wakacji, to przez tyle czasu na pewno coś by się znalazło...
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-28, 09:53   #130
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
Moim zdaniem klin klinem - to tylko wtedy, kiedy jechałaby z zamiarem spędzania upojnych nocy z jakimś pierwszym lepszym facetem/wieloma facetami

Co innego wyjazd na planowane wakacje, z przyjaciółmi, ja w postach autorki wątku nie dopatrzyłam się chęci wzięcia odwetu i zdradzenia go...
Ja też nie widze tu chęci odwetu. No bo jak - on ją zdradził, teraz próbuje rządzic jej życiem i ja ustawiac, a ona nie może się sprzeciwić, bo to by oznaczało, że jest mściwa i chce mu odpłacic pięknym za nadobne?

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-28, 09:56   #131
Miśka84
BAN stały

A ja uważam - JEDŹ, a on jak bedzie chciał to niech dojedzie i sam niech sobie skombinuje miejsce Chyba już jest dużym chłopczykiem, więc niech sam się postara.
Stary 2008-07-28, 10:06   #132
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Do mojej siostry jak byliśmy teraz nad morzem przyjechał jej były, który nie może o niej zapomnieć stopem na weekend. Jak się chce to można
Jakie to romantyczne, naprawdę .

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
No bo jak - on ją zdradził, teraz próbuje rządzic jej życiem i ja ustawiac, a ona nie może się sprzeciwić
Hm, ale przecież nie są małżeństwem, nie ślubowała mu na dobre i na złe, a jeśli jest jej w tym zwiazku naprawdę źle, to przecież może się z nim rozstać.
Zresztą sama autorka wątku o jakichś wątpliwościach wspominała i nie przedstawiała swojego związku li i jedynie w różowych barwach.

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-28, 10:11   #133
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Jakie to romantyczne, naprawdę .

Hm, ale przecież nie są małżeństwem, nie ślubowała mu na dobre i na złe, a jeśli jest jej w tym zwiazku naprawdę źle, to przecież może się z nim rozstać.
Zresztą sama autorka wątku o jakichś wątpliwościach wspominała i nie przedstawiała swojego związku li i jedynie w różowych barwach.
A najlepsze było to, że spał biedny na plaży No, ale moja siostra siedziała z nim na tej plaży do 5 rano i obejrzeli sobie przynajmniej wschód słońca
Stary 2008-07-28, 12:12   #134
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Ja też nie widze tu chęci odwetu. No bo jak - on ją zdradził, teraz próbuje rządzic jej życiem i ja ustawiac, a ona nie może się sprzeciwić, bo to by oznaczało, że jest mściwa i chce mu odpłacic pięknym za nadobne?
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości