|  2008-08-07, 22:48 | #121 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Wymienię kosmetyki na perfumy :)

niestety szukam za happy coś co bede już znać i co zużyje (demeterka chciałam na próbe) np. niebieskiego ralpha albo coś w ten deseń.  Nic innego nie wpadło ci w oko? Pozdrawiam   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-08-07, 23:01 | #123 | 
| Zakorzenienie | 

z tego co masz wypisane to mam kulki brązujące avonu i mogę zrobić odlewkę cat deluxe (ale z tego co pamietam odlewka nie wchodziła w gre).  Poza wątkiem mam jeszcze do oddania fioletowy cień rimmel. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-08-07, 23:36 | #128 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Z pięknego miasta 
				Przekupka: 523 pkt  / 99% pozyt. | 

- MP4, w dolnym rogu pęknieta szybka-jaka pojemnosc?jaka firma? jakies suptlementy diety na odchudzanie skuteczne masz??  Żółty lakier Inglot, z nowej serii AMC - kilka razy użyty - Nowy dezodorant w kulce Avon, on duty 24, antyperspiracyjny - Dove, Summer Glow, Balsam brązujący do ciemnej karnacji, 200 ml co cie u mnie interesuje?> wymienilam w jakiej kolejnosci m ie cos inyeresuje 
				__________________ WYMIANA | 
|     |   | 
|  2008-08-08, 00:53 | #130 | 
| Raczkowanie | 

a co bys za niego chciala, moze jakas fota i jest ze stalii chirurgicznej?? moze jakis kosmetyk najlepiej oriflame    
				__________________ Moje ciuszki na wymianke  ZAPRASZAM! Moja wish lista, zerknij, moze cos masz  ZAPRASZAM! ODPISZ U MNIE | 
|     |   | 
|  2008-08-08, 13:00 | #131 | 
| Wtajemniczenie | 

hej znajdziesz cos u mnie za: Kuleczki brązujace Vollare - Paleta pudrów prasowanych Joko - Pudrów jest 6, najjaśniejszy, trochę ciemniejszy, jeszcze ciemniejszy, potem jest brązer z drobinkami + dwie mozajki, jedna jaśniejsza druga ciemniejsza - Za coś naprawdę extra!! (najchętniej kilka rzeczy, bądź dobry puder sypki), zużycie znikome 
				__________________ . "Dziecko to dar od Pana, to cząstka Nieba na Ziemi". córeczka  Proszę odpisuj u mnie NOWY wątek z wymianą https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24625256 | 
|     |   | 
|  2008-08-08, 15:23 | #132 | 
| Zadomowienie | 

| 
|     |   | 
|  2008-08-08, 19:29 | #133 | 
| Zadomowienie | 

Jestem skłonna sie wymienic na eyeliner za puder sephory. Wlasnie wstępnie zarezerwowalam Glam Shine.

| 
|     |   | 
|  2008-08-08, 19:59 | #134 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: takie tam wsiomiasto 
				Przekupka: 130 pkt  / 100% pozyt. | 

- Terracotta brązująca, lekko połyskuje na złoto, tylko wypróbowana (jakiej firmy  ?) masełko TBS już wymienione? 
				__________________ ...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... | 
|     |   | 
|  2008-08-08, 20:08 | #135 | 

znajdziesz cos za teracotę?

__________________ ...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... | 
|     |   | 
|  2008-08-08, 20:23 | #137 | 

pamiętasz numerek tej terakoty?  dosłownie dzis chciałam kupic, więc bym chętnie wzięła od Ciebie rajstopy , daj mi chwileczkę bo zaklepałam sekundę temu innej wizażance krem brązujący i cień wolny co Ty na to? 
|     |   | 
|  2008-08-08, 20:35 | #138 | 

oj  a zamaist rajstop czegos nie dobierzesz?narazie uznaję, ze ich nie mam   
|     |   | 
|  2008-08-08, 21:22 | #140 | 

hej  to masełko podobno jest dosc drogie, ale ja go nie używam to mogę go oddac. A co bys powiedziała jakbym była jeszcze zainteresowana paletą ruby rose? jakie ma zuzycie i ile tak paleta kosztuje mniej więcej? Masz może zdjęcie? Kolorki ma perłowe czy jakie? 
|     |   | 
|  2008-08-08, 21:47 | #141 | 

no to ja jestem chętna na terracotę i paletę golden rose..napisz mi proszę co chcesz za to ode mnie dla pewności (bom się zubił)  i czekam na PW zrozumiałam, że: rozświetlacz masełko i dwie pary kolczyków - takie czerwone i takie z kwadracikami (czerwone to te drewniane, tak?) i krem brązujący tez chcesz?mogę dorzucic   
|     |   | 
|  2008-08-09, 10:58 | #145 | 
| Zakorzenienie | 

tak, to jest najjaśniejszy z całej gamy, niedostępny w polsce bo w polsce zaczyna się od W3. Mam go z wymianki - jednak nie dla mnie. Kupiony został w niemczech i jest ważny do końca roku.  Czy jestes zainteresowana?? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-08-09, 11:21 | #146 | 
| Zakorzenienie | 

nie ma w sobie nic zimnego. Podkłady true match są podzielone na odcienie ciepłe i zimne. Oznaczenie W oznacza właśnie ciepłe, ja po wymianie uzyłam go dwa razy i nie zauwazyłam w ogole różu. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1217863892 tu jest fotka z wątku arrachnee http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1216030610 a tu fotka na ręce, w środku jest Perfect Match (tak jak mówiłam jest kupiony w niemczech)= True match 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-08-09, 11:36 | #147 | 
| Zakorzenienie | 

niestety 3-5 ml tylko, bo nie mam dużego flakonu a bardzo lubie ten zapach. Jakbyś była zainteresowana daj znać   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-08-09, 12:58 | #149 | 
| Zakorzenienie | 

zostanmy moze przy pierwszej wersji ja: -podklad -odlewka ty: -demeter - Candy Cotton - 2,5 ml i mysle ze bedzie sprawiedliwie. Zgadzasz sie? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.