![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Dot.: Shiseido, kerastase, zapachy, l'oreal, avon
Podobają mi się u ciebie następujące rzeczy: Shiseido blotting papers- bibułki 100 bez 5 sztuk, Shiseido Perfect Whip- pianka do mycia. Nowa 120g, oraz Cleansing Sheets- japońskie chusteczki do demakijażu Wakahada Monogatari.10 sztuk z zamknięciem. Wymiary 185 na 125mm. Czy znalazłabyś coś na wymianę, za któreś z nich u mnie w wątku?
Różności kosmetyczne https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=278345 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie w zamian za 4 rzeczy shiseido i jedną welli chodzi mi o produkty do włosów)pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Oriflame face primer- baza pod makijaż Shiseido Perfect Whip- pianka do mycia twarzy?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Za Eternity moment to trochę za mało, chyba że bym sobie coś jeszcze dobrała, ale w sumie nie wiem co. Może Par Amour Toujours.
Treselle jest na razie zarezerwowany do jutra. Gdybym go nie wymieniła mogł by być i puder. Bo to chyba cenowo w miarę podobnie wychodzi.
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
zamiast szamponu wolałabym odżywkę (czyli razem dwie, z serii red i white) Jak duże są te odlewki?
kulek jest tyle ile na zdjęciu przypomniałam sobie że mam poza wątkiem 15 ml Jadore jeśli by Ci pasowało |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
Shiseido White Tsubaki- najnowsza linia do pielęgnacji włosów Shiseido. Bestseller w Japonii. Odbudowa zniszczonych włosów. Szampon do włosów zniszczonych, po farbowaniu i po trwalej. Zawiera wyciąg z białej kamelii i aminokwasy, które odbudowują i wygładzają strukturę włosa. 220ml
jedynie to dla siebie znalazłam, zaproponuj za co z wymienionych przez ciebie rzeczy byłabyś skłonna oddać?
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Toyu ja jestem nadal zainteresowana najbardziej szamponami i odżywkami shiseido, w zamian meteory, ga.ma i jador (to nie odlewka , to 15 ml w oryginalnym flakoniku)
ponawiam pytanie, jak duze oferujesz odlewki i czy nie ma szansy na oryginalne opakowania. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Cerruti trafią chyba w ręce kogoś innego, bronzerem z rimmela jesteś dalej zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.