![]() |
#121 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Studia...
Cytat:
![]() Nic z tego, nie zamieniam się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() W sumie to się ciesze, ze tak bardzo sie nie różni ![]() Wiem za to co będzie moją zmora i najgorszym przedmiotem - HISTORIA. Nie znoszę historii, dobrze, że to nie przez 5 lat bo bym chyba oszalała - nauka historii zawsze idzie mi jak po grudzie, 4 razy wolniej niz innych przedmiotów (poza matma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja też już w sumie nie wiem jak z tym rozpoczeciem roku.
![]()
![]() |
#124 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Albo ja jestem jakaś nieprzystosowana do strony UW albo strona strasznie nieczytelna... Nie mogę tam niczego znaleźć
![]() ![]() Jak z inauguracją - też jeszcze nie wiem... albo nie ma jeszcze tego albo ja jestem ślepa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
U mnie na stronie UAM jest coś takiego:
http://www.amu.edu.pl/index.php?linkid=1177
![]() |
#127 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Mogę za Ciebie angielski zaliczac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czyli co na takei spotkanie poszłaś normalnei ubrana???
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Mam dwa pytania
![]() 1. za co można uzystac nadwyżkę punktów - jakies dodatkowe zajecia?? 2. Czy u was też będą karty? Ode mnie wymagano zdjęcia w formie elektronicznej - mam mieć karte ze zdjęciez zdaje sie. Jaką rolę ma pełnić taka karta? Poza nią dostanę normalny indeks? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
wydaje mi sie ze chodzi Ci o elektroniczna karte biblioteczna
![]() ![]() pozdrawiam ewa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
No więc tak specjalnie dla mojry87:
0.dla niezainteresowanych studiami matematycznymi proponuję ominąć całą moją wypowiedż,bo nic innego w niej nie będzie.pozdrawiam ![]() 1. jestem na UŚ. jeśli ktoś ma wybór to nie polecalabym tego kierunku u nas.może to mój rocznik po prostu taki felerny?władza u nasna wydziale należy tylko do prodziekana kierunku.i wszystko chodziło dzięki niemu do : ![]() ![]() 2. co do matmy.większość ludzi jest w błędzie jak wyobraża sobie wyższą matematykę.wiem bo u nas w grupie to wszyscy!myślisz ,że będą zadania,zadania itd.oczywiście ale nie takie jak myślisz .zadań stricte licealnych tylko trudniejszych nie zobaczysz prawdopodobnie nigdy na oczy,poza przedmiotem Geometria (ale ta zwykła). wykłady a ćwiczenia to często dwa różne przedmioty(to zależy od prowadzącego ćwiczenia).więc to co robisz cały semestr może wcale się nie przydać do egzaminu.ale zaliczyć je trzeba. 3. co jeszcze ciekawego?na 1,ale 2 roku też jest _ciężko_. naprawdę ![]() ![]() ![]() najważniejsze są dobrze zapisane dowody.bardzo często pomija się jakieś przejścia,albo może tylko zaznaczy mówiąc,a ty tego się nie dowiesz.dopiero w ferworze nauki w sesji zauważysz że coś nie gra i klops. pamiętam jak wkurzało wszystkich 'to jest banalne / oczywiste /proste ',przy pomijaniu dowodziku jakiegoś.a pierwszak sam tego nigdy nie zrobi!teraz jak ktoś tak mówi to moja reakcja-oczywiście ,bo to ,to i to trzeba zrobić.wiele się nauczyłam,znaczy się ![]() 4.specjalnie odnalazłam indeks,zresztą nieoddany jeszcze-nie pod drodze mi do dziekanatu ![]() w I semestrze miałam- analiza matematyczna (kobyła a nie przedmiot -u nas dwuletni kurs analizy,na samym początku może dwa tygodnie,jak nie miesiąc powtórka szkoły średniej ale już inne spojrzenie na te zadania) wstęp do teorii mnogości /teraz to się nazywa wstęp do matematyki (okropne a taka niewinna nazwa) wstęp do algebry i teorii liczb a w II algebra liniowa 1 analiza mat.2(dwa razy w tyg.po dwie godz.i wykład i ćw.) wstęp do informatyki(to pod kątem mat.programów) poza tym to wiadomo w-f,filozofia,angielski. najlepsze z tego wszystkiego to algebra liniowa,często łaczona zgeometrią analityczną.fajny przedmiot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
Jak będziesz chciała ,mojra87,czegoś więcej się dowiedzieć.Podręczniki czy cokolwiek to daj znać.wyślę ci już na maila.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
łoo matko... to u mnie na algebrze liniowej odpadło jakieś 40 osób na roku, a z analiza matematyczną wiele będzie sie meczyc we wrześniu... (choć mielismy jej tylko 1 rok, ale za to jaka teoria...fiu fiu)
![]()
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
oj ten Kraków....
piękny, tajemniczy..... od października ruszam na jego podbój!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie sie borykam z moim majowym lenistwem= zawalone dwa egzaminy. Hehe, to wcale nie koniec swiata; wrocilam z wakacji, i nauka przede mna ;p Jaki byl mój blad? wydawalo mi sie ze poniewaz skonczylam jedno z najlepszych liceow wiedza sama sie zapamieta, wiec sie nie przykladalam. co do lokalizacji wydzialu to niestety mimo ze w tym samym miescie mieszkam jade autobusem co najmniej 45 minut i to bez korków w jedna strone. zawsze smiac mi sie chce jak ptrze w plan zajec, bo miedzy niektórymi zajeciami w macierzystym wydziale byly kilkugodzinne przerwy- a na Prokocimiu jedyna rozrywka jest Tesco
![]() ![]() A Kraków... Kraków jest piekny...
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A skoro jesteś na iberystyce to może będziemy się czasem na korytarzu mijać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Lexie, ja wlasnie tez probowalam zapisac sie na wf, ale na razie sie chyba nie da ( podbno bedzie mozna zapisywac sie po 15 sierpnia, kiedy wprowadza nasze dane do bazy danych czy cos takiego, ale nie recze za to), na razie ja sie moglam zapisac tylko na lektorat. A dodatkowe pkt (wykraczajace poza obowiazkowe 60 rocznych) zdobywa sie po prostu zapisujac sie na wiecej kursow.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Co do dni rektorskich - to sa takie dni, ktore rektor moze oglosic jako dni wolne od zajec - sa t glownie swieta panstwowe;jak w arszawie dwa lata temu byl szczyt gospodarczy i jezdzenie przez Warszawe mialo byc bardzo uciazliwe, zostaly ogloszone dni rektorskie.
i z takich nie dla kazdego oczywistych rzeczy - indeksy wypelniamy rubryczka pod rubryczka a nie stronami - przedmiot nie zajmuje calej strony jak w liceum ![]() i nie zapomnijcie podbic legityamcji co pol roku jesli korzystacie z komunikacji miejskiej. ale dzis sliczne zeszyciki widzialam w empiku,chyba sie skusze na kilka ![]()
![]() |
![]() |
#145 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Ja oczywiście wiem, ze gdybym się uparła, to mogłabym tam iść i wykłócić sie o swoje ![]() ![]() ![]() Mam juz nadzieje na to mijanie sie na korytarzu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
ANDRA bardzo dziękuję za tak rozbudowaną odpowiedź
![]() ![]() ![]() Ja też będę na USiu, więc zapewne jeszcze się do Ciebie odezwe ![]() ![]()
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
A może któraś jest na prawie na UW??Bo ja wpadam w powolna panikę po zdaniu 4 egzamnow w maju i czerwcu ( nie chwalac sie dosc dobrze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
![]()
Przeczytałam cały wątek, i niczego nowego chyba nie napiszę, dziewczyny już tu dały cenne rady, a ja się pod nimi podpisuję
![]() Też nosiłam jeden gruby zeszyt A4 do "wszystkiego" ![]() ![]() Studia to cudowny okres.. człowiek odpowiada za siebie od początku do końca. Wychodzi rano na zajęcia i sam decyduje czy faktycznie tam dotrze ![]() ![]() ![]() Aha dopiszę jeszcze.. żebyście uzbroiły sie w anielską cierpliwość w stosunku do pań z dziekanatu ![]() ![]() svenja ja też teraz kończę i jestem w trakcie robienia projektu dyplomowego i miałabym ochotę zacząć studia od nowa. Tak sobie teraz myślę, że teraz to wiedziałabym, czego i jak się uczyć ![]() rzyrafko powodzenia, będzie dobrze, w końcu.. co to za sesja bez "kampanii wrześniowej" ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.