![]() |
#121 | |
BAN stały
|
Dot.: Metamorfoza Werki na studia
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Ja również nie rozumiem idei tego tematu - jeśli autorka sama doskonale wie, w czym będzie wyglądać lepiej, a w czym gorzej - po cóż pytanie forumowiczek o poradę ?
#123 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się z marthuą - pierwszy raz słyszę, żeby obcięcie grzywki kosztowało aż 27 zł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyna ma postawę roszczeniową, nie słucha rad, nie zauważyłam, by choć raz napisała "dziękuję", wszystko wie lepiej, podziwiam cierpliwość niektórych z Was
![]() PS. Może jednak dajcie spokój z tą Rihanną, z tego i tak nic nie będzie ![]()
#126 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() od kiedy ktoś zwrócił uwage na to coś tu nie widać autorki wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra, jeszcze zrozumiem, że nie każda propozycja musi być w stu procentach trafiona, nie każdemu może się wszystko podobać, bo faktycznie - to przede wszystkim my musimy czuć się dobrze. ale bez przesady - jeśli zakłada się temat z prośbą o metamorfozę, czyli niejako sugeruje się, że wygląd nam nie odpowiada i nie mamy same pomysłu co do zmian - wypadałoby rozpatrzyć każdą propozycję i nie pod kątem "ja wiem lepiej".
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Ciekawe czy ktoś tu zaraz "wrzaśnie" na dziewczyny chcące pomoc Weronice
![]() Weroniko, po co założyłaś ten wątek? Uważasz, że masz bardzo proporcjonalna twarz, nie jesteś gotowa na zmiany, wiesz wszystko lepiej... A jak ktoś proponuje jakąś metamorfoze (nie zmusza a proponuje) to chcesz ściągnąć tu odsiecz, żeby sprowadzić porządek w 'swoim' wątku...? |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Gość
|
Nie, nie dlatego to robię, ale na siłę mi coś wciskacie co mi całkowicie do twarzy nie pasuje - to że fryz Rihanny jest modny nie znaczy że wszyscy muszą go nosić - Rihannizujcie inne panny ale nie mnie. Na serio, ja nie chcę być drugą Rihanną. Dziś sobie całkowicie przypatrzyłam i powiem wam to serio - chyba wy chcecie widzieć u mnie wysokie czoło - ja mam bardzo proporcjonalną twarz. Zaproponujcie mi coś innego, albo zmienię się tak jak deMitia mi proponuje, bo na pewno Rihanny nie zrobię.
|
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Ja tez wtrace swoje trzy grosze, bo watek przednim jest.
![]() Dziewczyny, czy Wy nie spostrzeglyscie juz po pierwszych postach Werki, ze to asertywna, silna osobowosc, ktora podoba sie sobie ?! Prosba o pomoc w metamorfozie - moim zdaniem - byla jedynie proba nawiazania dialogu i pogadania na Wizazu. Sporo tych postow {Waszych i Jej} bylo i byc moze nie zauwazylam, ale przytoczcie chociaz jedna, najmniejsza Wasza propozycje, ktora zaakceptowala. No, za wyjatkiem - moim zdaniem - bardzo nietrafionego pomyslu rudych lokow. Przepraszam autorke tego pomyslu - fryzura jest przesliczna {sama chcialabym taka miec}, ale nie dla Werki. Autorka watku czuje sie dobrze w swojej skorze i fajnie, tak trzymac ... |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama nie jestem "zrihhannizowana", mam długie proste włosy, gdyby faktycznie każda wizażanka chciała nakłaniać na panującą modę, to i sama przeszłabym kilkakrotnie metamorfozę, od boba zaczynając ...
![]() |
#132 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Przepraszam za drobną złośliwość ale postawa autorki bardzo mnie denerwuje. Przecież nikt już nie namawia Cię do tej fryzurki, ciągle używasz tego samego argumentu chociaż dziewczyny dają ciągle nowe pomysły.
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja wrzasnę z miłą chęcią. Uważam że niektóre (nie mówię wszystkie) dziewczyny nie rozumieją słowa doradzać i mylą go z narzucać. Nikogo nie zmienicie na siłę! W tym wątku chodzi oto aby przedstawić swój punkt widzenia i tyle! Poza tym to co modne nie każdemu pasuje co była bardzo dobrze widoczne gdy wszystkie dziewczyny nosiły rurki!
Jak widać niektóre to rozumieją a inne nie. Weronice nie chodziło o to abyście ją zmieniały tylko o to abyście doradziły a nie zmuszały do zmian tak jak wam się podoba. Każdy ma inny gust i należy to uszanować!. Ja również zamieściłam tutaj swoją propozycję i na tym koniec. I o to tutaj chodzi! Nie wyczytałam tutaj abyście wytykały wady i ubliżały! Dziewczyna was grzecznie poprosiła o radę i wcale nie ma obowiązku się do nich stosować bo to JEJ WYBÓR. Ja nie wiem o co wam chodzi, jest tyle propozycji metamorfoz i w żadnym wątku nie widziałam takiej zajadłości!Mam nadzieję że mnie zrozumiecie. Nie chciałam tutaj nikogo obrażać tylko trochę obniżyć temperaturę bo zrobiło się gorąco.
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czoło masz wysokie i nie masz proporcjonalnej twarzy. Jeżeli jednak uważasz inaczej i twierdzisz, że źle dziewczyny doradzają to nie pozostaje nic innego jak dać sobie spokój, zrobić sobie rude loki i wtedy będziesz zadowolona i szczęśliwa.
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
To mi przypomina dawna postawe i metamorfoze Ilony,tak sie dzialo,ze az watek trzeba bylo zamknac.A teraz kto by pomyslal Ilona z radoscia prezentuje swoje postepy w make upie
Kazdy widocznie dojrzewa do zmian w swoim czasie Wero musisz podejsc do tego inaczej,wlosy zawsze odrosną ,farba sie zmyje ,makijaz to nie tatuaz mozna zmyc.To wszystko nie jest na zawsze ale zeby znalezc ten swoj wizerunek trzeba jednak przejsc przez kilka -klikanascie Baw sie eksperymentuj i nie bój sie Ja np nie chcialabym,zeby ktos sie wtracał do mojego wygladu i mowił mi,ze teraz zle wygladam a lepiej mi bedzie na Rihanne ale nie mam zamiaru zakladac watku na metamorfozach ![]() Kazda zmiana z Twoja postawa teraz jest za duza |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym bardzo chciala zobaczyc fotke twoja w jakims delikatnym makijazu, chociazby tusz do rzes i błyszczyk. Pokaz nam, ze próbujesz coś ze sobą zrobic, ubierz jakies ciuchy, bo dotychczas widzialysmy Cie tylko w bieliznie :P Czekamy!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
"na Rihannie "sorry
![]() Ja np miałam pare wizerunkow w swoim zyciu np najbardziej hardkorowy hip hopowy meski Krokie rude wlosy kolczyk w nosie szerokie spodnie,albo czarne dlugie wlosy,brazowe srednie,z opaska i bez ,kucyka ,warkocze.Teraz mam jaki mam ,nie wiem czy to ten-mam nadzieje ze nie ![]() Przynajmniej mam sie z czego smiac na starosc Heh ale pomysl sobie ile Ty mialas metamorfoz w swoim zyciu??i czy nie szkoda czasu tkwic uparcie przy jednym i tracic szanse na lepszy wyglad |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Gość
|
Dobre, nie dobieracie w ten sposób.
![]() Heroldin Skarbie co ty proponujesz, bo jak widzę jesteś tu jedną z niewielu która wie o co chodzi (euphoriall dziękuję, eLWhy dziękuję, Lemirka dzięki za pomysł na ciuszki, deMitia dziękuję za fryzurę). Na prawde dziękuję za dobre chęci każdej z was, ale to co proponujecie nie pasuje do mojej żywej osoby. Nie przerabiajcie mnie na słodką panienkę, bo ja takową nie chcę być, chcę podkreślić swoją artystyczną osobowość. Na serio podobam się sobie - kocham samą siebie, jestem piękną kobietą i wystarczą mi drobne zmiany by było jeszcze lepiej. W nawiasie podałam kochane dusze, które mi pomogły. Dajcie mi jeszcze z 3 propozycje ale teraz na serio - to co pasuje do mojego ego. Zapomnijmy o dyskusji. Na serio zapomnijmy, może jestem uparta, ale nie dam się zrobić w maskę. Dajcie mi coś co pasuje do mnie do mojej duszy, do mojej buntowniczo -artystycznej duszy. |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
zazdroszczę pewności siebie, naprawdę.
i piszę całkowicie na serio ![]()
#140 |
Raczkowanie
|
Żywa i artystyczna powiadasz....
Artyści są twórczy, odważni, zmienni, kolorowi ale są też narcystyczni. Faktycznie, jesteś artystyczna. ![]()
#141 |
Zakorzenienie
|
![]()
Chciałam jeszcze dodać, że jeżeli już coś komuś doradzacie to radzę coś o tej osobie poczytać np. jakie kolory lubi, kroje ubrań i tym podobne bo w przeciwnym razie wasze starania idą na marne bo nie są w stylu danej osoby
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wystarczy włączyć sobie jakikolwiek program o metamorfozach chociażby na TVN Style - "jak dobrze wyglądać nago", Trinny i Susanah rozbierają itd itp... gdzie toczą prawdziwą batalię z osobami, które przyssane do swojego dotychczasowego wizerunku nie zauważają, że kompletnie im nie pasuje. Po zmianie okazuje się, że jednak stylistka rację miała.
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Weroniko, nie znamy Twojego ego, nie znamy Twojej duszy ![]() ![]() ![]() Nie zauważyłam, by ktokolwiek chciał zrobić z Ciebie słodką panienkę... ![]() Gratuluję pewności siebie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Gość
|
Jak znajdę kabel USB (bo gdzieś mi się zagubił) to zobaczycie mnie z makijażem. Kasiamnian - dziękuję kochana duszo
![]() Bess - mnie chodzi o to, by nie robić całkowitej rewolty - ten wątek służy temu by mnie łagodniej zmienić. Pousuwać to przez co nie wyglądam na chłopczurę. Wiem, że wam zależy by mnie zmienić całkowicie, ale ja właśnie chcę wyglądać jak odmieniec - tzn z niedużymi zmianami, ale dalej czuć się sobą - bo urodziłam się taka i taka pozostanę, ale lekko przemieniona nie można z hiphopowca zrobić łagodniej popówy tak samoj jak z miłośnika metalu miłośnika klasyki. Nie to co mi w duszy gra tam pozostanie. ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
No nic, dodam jeszcze, że wszystkie artystyczne dusze które udało mi się poznać do tej pory, były bardzo kreatywne, a i pomysłów na siebie im nie brakowało
![]() zresztą, mieszkając w Krakowie już niejako udaje mi się rozpoznawać "artystów", zwykle coś ich wyróżnia na tle innych.
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Im bardziej cos sie komus nie podoba to tym bardziej Trinny każe to zakladac ![]() No wiec wg mnie dobrze Ci w tej 1 krótkiej fryzurze i ciemnych wlosach .Koniecznie musisz podkreslic i wyregulowac brwi bo to nadaje twarzy charakteru,maznij tuszem rzesy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Gość
|
Dobrze opiszę siebie nieco bardziej. Kocham sztukę, słucham Rammsteina i Alicia Keys, nie znoszę Brittney Spears, Kryśki Aguliery. Czytam książki psychologiczne, jestem wrażliwa na prawdziwe piękno. Uwielbiam architekturę, różnorodną kuchnię ( w szczególności z Azji). Lubię niemiecki, oglądam piłkę nożną, lubię czytać o polityce. Lubię publicystykę nie znoszę infantylnego stylu. Kocham styl hippie, indyjski, gotycki. Moje ciuchy to połączenie wygody z lekką kobiecością. Noszę spodnie, dotego T-shrty, koszule i tuniki. Nie lubię różu.
Tak po krótce mogę się opisać. A i mam specyficznych przyjaciół. Lubię czytać o urodzie i modzie, ale na odpowiednim poziomie. Chcę podkreślić tą lekką zmianą swoją kobiecość nie lubię szaleństw i dyskotek. ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A brak kultury, owszem też zauważyłam, ale bynajmniej nie we wpieraniu, tylko w nieodpowiednich słowach odnośnie wyglądu ![]()
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą, nie zauważyłam nigdzie, by dziewczyny odnosiły się z wrogością. Zaproponowały Rihanne, nie spodobało się, z tego co zauważyłam pojawiały się kolejne propozycje. Weronika - nie martw się, nikt Cie nie chce przerabiać na słodką panienkę, nie bywają tu same miłośniczki różu, tipsów i dyskotek ... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.