|
|||||||
| Notka |
|
| Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fotografowie szukający osób do współpracy (modelek, wizażystek itp.)
TRÓJMIASTO
Szukam dziewczyn do projektów TFP (zdjęcia za pozowanie) Wymagania: -dziewczyny ok 176cm wzrostu (ew robię wyjątki) -szczupła/bardzo szczupła sylwetka - ciekawa uroda Moje prace można obejrzeć na: www.skruszynska.maxmodels .pl Zainteresowane osoby proszę o wysłanie zdjęć sylwetki oraz twarzy z przodu i profilem (bez makijażu) pod adres: sylwiakruszynska@gmail.co m Odpisuje na wybrane zgłoszenia Pozdrawiam serdecznie Sylwia Kruszyńska
|
|
|
|
|
#122 |
|
Przyczajenie
|
Młody zdolny fotoamator wykona sesje sdjęciowe. Ruda Śląska i okolice, po uprzednim umówieniu możliwe inne miasta i województwa. Dysponuję półprofesjonalną lustrzanką z obiektywami i akcesoriami. Nie posiadam typowego studio. Doświadczenie:
zdjęcia ślubne zdjęcia zwierząt zdjęcia do plakatów reklamowych akty bielizna nagość zakryta portrety przyroda makro Wykonam zdjęcia zgodnie z zamówieniem na zasadzie sesja za foto + ewentualny zwrot kosztów dojazdu i partycypacja w kosztach kosmetyków. Osobą zainteresowanym wyślę próbki na maila. |
|
|
|
|
#123 |
|
Przyczajenie
|
Szukam dziewczyn do sesji zdjęciowych, posiadam własne studio w centrum Katowic, zapewniam także wizaż (skończyłam kurs w Szkole policealnej TEB Edukacja).
Moje portfolio: http://agnieszkawrobel.carbonmade.com/ Zgłoszenia wraz z kilkoma ujęciami sylwetki i twarzy proszę kierować na: agnieszka_wrobel@wp.pl |
|
|
|
|
#124 |
|
Przyczajenie
|
Doświadczony fotograf amator poszukuje modelki do sesji. Możliwość umówienia wizażystki. Głównie plener. Pozowanie za zdjęcia (również wizaż). Zdjęcia do portfolio. Kraków i okolice. krzychfoto@gmail.com
|
|
|
|
|
#125 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Łódź
szukam dziewczyn z Łodzi nie chodzi mi o profesjonalne modelki, amatorki jak najbardziej mile widziane. Pozowanie za zdjęcia (głównie same twarze ale czasem również sesje w plenerze całej sylwetki). Buduję swoje portfolio zapewniam zdjęcia ( na płycie) i makijaż, o stylizacji decydujemy razem ![]() zapraszam serdecznie kontakt agabil1@o2.pl Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2010-05-30 o 21:56 |
|
|
|
|
#126 |
|
Przyczajenie
|
Zdolny fotoamator poszukuje chętnych do pozowania. Cały Śląsk. Wykonuje różnego rodzaju zdjęcia, za pozowanie do zdjęć nagość zakryta i akt możliwe drobne wynagrodzenie. Wszystkich zainteresowanych zapraszam.
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Poszukuję początkującej modelki z Łodzi. Zdjęcia na potrzeby początkującego sklepu internetowego, fajna odzież młodzieżowa i damska. Sesja w zamian za zdjęcia lub niewielkie wynagrodzenie. Termin spotkania 6.06, czas ok.2-3 godzin. Możemy podjechac po modelkę ![]() Kontakt: aleksandra_27@onet.eu |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Sfotografuję Twoje prace
a ja poszukuje DOBREJ wizazystki oraz modelek/ modeli z okolic Rybnika-śląskie- kontakt : gg 6917001 prosze sie przedstawic ze jestescie z wizazu!
---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
na jakiej to zasadzie? najlepiej napisz podalam swoje gg -> |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
chętnie zapozuję w okolicach rybnika -jestem rowniez fotografem http://yfrog.com/5ubeznazwy1pij
tel: 516 359 620 kontakt 516359620. Edytowane przez lylax Czas edycji: 2010-06-07 o 15:56 |
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Szukasz fotografa modelki - napisz ktoś się znajdzie..!
Ok. więc tak zakładam ten wątek z powodów prostych inne są jakoś już mało czytelne hiee
![]() Więc tak tu modelka szuka fotografa, a fotograf szuka modelki ![]() musimy się jakoś dopełniać nawzajem i tworzyć wspólne owe portfoli0 ![]() będzie zacnie ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Dobra więc owo ja zaczynam poszukuje z Lublina i okolic modelki amatorki (chodź jak się i trafi dziewczyna znająca na rzeczy nie zrezygnuję) hiih ![]() powiem tak nigdy jeszcze nie pracowałam w taki sposób robiłam fotki ale za modelkę robiła mi koleżanka ![]() mam kilka własnych pomysłów chodź jak macie jakieś własne mówcie śmiało nie zjem za nie ogólnie mówiąc jestem sobie amatorką, która lubi popykać zdjęcia i jest chętna do współpracy gdyż chcę założyć własne portfolio ![]() to by było na koniec mojej amatorskiej wypowiedzi xD |
|
|
|
|
#131 |
|
Przyczajenie
|
Sesja zdjęciowa z brzuszkiem (również z mężem).
Zdjęcia za pozowanie. 8 m-c ciąży. Rybnik. domi.nika@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
#132 |
|
Przyczajenie
|
Zdolny fotoamator poszukuje chętnych do pozowania. Cały Śląsk. Wykonuje różnego rodzaju zdjęcia, za pozowanie do zdjęć nagość zakryta i akt możliwe drobne wynagrodzenie. Wszystkich zainteresowanych zapraszam.
|
|
|
|
|
#133 |
|
Przyczajenie
|
Młody zdolny fotoamator wykona sesje sdjęciowe. Ruda Śląska i okolice, po uprzednim umówieniu możliwe inne miasta i województwa. Dysponuję półprofesjonalną lustrzanką z obiektywami i akcesoriami. Nie posiadam typowego studio. Doświadczenie:
zdjęcia ślubne zdjęcia zwierząt zdjęcia do plakatów reklamowych akty bielizna nagość zakryta portrety przyroda makro Wykonam zdjęcia zgodnie z zamówieniem na zasadzie sesja za foto + ewentualny zwrot kosztów dojazdu i partycypacja w kosztach kosmetyków. Osobom zainteresowanym wyślę próbki na maila. |
|
|
|
|
#134 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Baza osób chętnych do pozowania
Witam jestem Fotografem podejme wspolprace z kobietami w wojewodztwie Lubelskim badz jesli ktos chce poza prosze o kontakt 6566453 gg konradowr@gmail.com pozdrawiam
|
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
witajcie,
w najblizszym czasie bede w Bydgoszczy. Poszukuje dziewczyn chetnych do pozowania, wizazystki wlasnie z tego miasta Bydgoszcz. Sesja za foto TFP ![]() zapraszam, odpisze na kazda wiadomosc |
|
|
|
|
#136 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja jestem co prawdaż z Poznania, ale zawsze można dojechać. Masz już jakieś swoje foty? Pozdrawiam---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- hey, Robię zdjęcia na codzień i myślę, że można by spróbować zrobić jakąś sesyjkę...Z założenia chce uzupełnić swoje portfolio, myślę, że dla Ciebie też to będzie pomocne. Ja jestem z Poznania, ale zawsze można jakoś się zgrać i pojeździć troche po Polsce ![]() Ps: Masz może jakąś fotke do pokazania? Pozdrawiam. Zapraszam na donfilippe.com / troubleone@wp.pl ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
Robię zdjęcia na codzień i myślę, że można by spróbować zrobić jakąś sesyjkę...Z założenia chce uzupełnić swoje portfolio, myślę, że dla Ciebie też to będzie pomocne. Ja jestem z Poznania, ale zawsze można jakoś się zgrać i pojeździć troche po Polsce ![]() Ps: Masz może jakąś fotke do pokazania? Pozdrawiam. Zapraszam na donfilippe.com / troubleone@wp.pl |
||
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
SESJE ŚLUBNE LUBLIN I OKOLICE
Początkujący fotograf poszukuje osób chętnych do sesji ślubnej. Posiadam już doświadczenie i małą bibliotekę zdjęć. W zamian za możliwość robienia zdjęć - zdjęcia: ![]() Proszę o kontakt, zależy mi na czasie w zgromadzeniu większej ilości zdjęć.
Edytowane przez mufine Czas edycji: 2010-07-16 o 12:32 |
|
|
|
|
#138 |
|
Przyczajenie
|
witam jestem Fotografem zapraszam wrzystkie chetne osoby do pozowania Lublin okolice oraz Warszawa terminy dowolne , plener , kontakt prosze na priv pozdrawiam Konrad
|
|
|
|
|
#139 |
|
Przyczajenie
|
Rozbudowuję portofolio - Trójmiasto
Witam, od ponad roku interesuję się fotografią. Chciałabym rozbudować własne portofolio. W tym celu poszukuję osób z trójmiasta (najlepiej Gdańsk) do pozowania, w zamian za zdjęcia.
|
|
|
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
Poszukiwane oryginalne modelki z zach-pom - do wizażu i fotografii! Sesje na zasadzie TFP! Wiek nie gra roli - oryginalnosc,ciekawe pomysly i stroje tak!
![]() Zapraszam! Karola ![]() karolryba@yahoo.com |
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję modelek do sesji w plenerze; Śląsk
Początkujący fotograf, kompletujący swoje portfolio poszukuje chętnych modelek do sesji zdjęciowych.
Sesja na zasadzie pozowanie za zdjęcia. Zakres sesji do ustalenia. Najlepiej dziewczyna z woj. Śląskiego lub chcąca dojechać. Chętnie pochwale się swoimi poprzednimi zdjęciami. Szczegóły na PW lub mailowo odi@interia.eu P.S. wiek i wymiary nie grają roli, można zrobić ciekawe zdjęcia z każdą modelką. Zapraszam do kontaktu. Edytowane przez odi87 Czas edycji: 2010-07-06 o 20:42 |
|
|
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam dziewczyn które chciałyby pozowac do zdjęć w Poznaniu.
Sesja na zasadzie "pozowanie za zdjecia". Interesuja mnie portrety, trochę fashion, coraz bardziej akty. Wiek nie gra roli.
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
BIAŁYSTOK!
Szukam wizażystów, fryzjerów i przede wszystkim projektantów do stałej współpracy Modelki jak najbardziej równiez zapraszam, ale tu będę bardzo wybredna- innymi slowy: szukam ciekawych twarzy ![]() MOJA STRONA z danymi do kontaktu
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukasz fotografa modelki - napisz ktoś się znajdzie..!
Cytat:
podam poczte invisiblesoul@interia.pl jak chcesz tam wyślij linka do stronki albo zdjęcia
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
A ja poszukuje modelki/makijarzystki chetnych do wspolpracy z Londynu.
Prosze o kontakt na prv. |
|
|
|
|
#147 |
|
Przyczajenie
|
Witam
wreszcie ktoś z Warszawy moją pasją jest wizaż i stylizacja fryzur. Zależy mi na tworzeniu mojego portfolio zapraszam do współpracy!
|
|
|
|
|
#148 |
|
Rozeznanie
|
[Krakow] Fotograf
Witajcie
jestem fotografem - amatorem - hobbysta robie zdjecia wtedy gdy chce i tym osobom ktore chce dla mnie to zabawa i przyjemnosc jesli ktos chcialby swoich sil - zapraszam zdjecia albo w studio, albo plener ... p.s. link do swojego portolio wysle zainteresowanym |
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: [Krakow] Fotograf
Witam
Jestem Fotografem-amatorem, poszukuje osób z Szczecin albo jego okolic do fotografowania ![]() Zasady TLP Chętnie sfotografuje pary, osoby samotne stare młode chcę zbudować portfoliokontakt gg 4899403 email sanderus911@gmail.com |
|
|
|
|
#150 |
|
Przyczajenie
|
Szukam fotografa Poznań
Szukam fotografa do sesji TFP w Poznaniu lub okolicach
Nie mam doświadczenia. Chciałabym zbudować portfolio. Mam szaroniebieskie oczy, brązowe proste włosy, jestem szczupłej budowy. Proszę o kontakt na PW |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.

Kobieta