|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany.
Cytat:
W takim razie czekam na Twoją decyzję co za co i czy chcesz zaczekać.
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Okej, skoro jesteście już umówione na wymiankę, to zostaję przy tym, co wpisałam. Tylko napisz jakiej pojemności te odlewki i jeśli możesz- skład tej odżywki Jaborandi.
![]() I najlepiej wypisać też wartości tych kosmetyków, żeby wymiana była opłacalna dla obu stron.
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Z tego co wymieniłaś dysponuję: skrzypem., tonikiem i odlewką Goldwella (+gratis palczatki). Nie wiem czy to Ty nie powinnaś czegoś dobrać do TTA In Love...
![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ aniolbezskrzydel89 - dam znać |
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
Odpisane
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
To mi się podoba:
~~~~ Zestaw nowych, zafoliowanych pędzli (3sztuki) (L’Oréal Paris) + piękne, czarne, zamszowe etui. ~~~~ Innéov Haarfülle, MASSE CAPILLAIRE - GĘSTOŚĆ WŁOSÓW - 8 tabl. tj. prawie cały listek z opakowania; kupione w czerwcu. ~~~~ STHER GARLIC 1000g – przeciwdziałanie wypadaniu włosów poprzez stymulację mieszków włosowych, naprawdę skuteczna (polecam jako maskę termiczą) – posiadam duży zapas, podzielę się odlewką ~~~~ STHER SHEA BUTTER 1000g – przepyszne masło shea wygładza włosy, ułatwia ułożenie i prostowanie włosów, odżywia skórę głowy, nie obciąża włosów tłustych- podzielę się odlewką próbki: ~~~~ DERMEDIC laboratorium HYDRAIAN2 krem intensywnie nawilżający o przedłużonym działaniu, potrójny mechanizm nawilżania, skóra wrażliwa, odwodniona, sucha lub skłonna do alergii; próbka ~~~~ DERMEDIC laboratorium HYDRAIAN2 krem- żel pod oczy intensywnie nawilżający o przedłużonym działaniu, inteligentny hydrokompres, wrażliwa skóra wokół oczu, sucha, odwodniona lub normalna; 3x próbka ~~~~ DERMEDIC laboratorium PROSENSIV łagodny krem ochronny nawilżający, zapobiega utracie wody; skóra szczególnie wrażliwa, skłonna do alergii, atopowa; próbka ~~~~ AA OCEANIC 25+ Nano Odżywianie - krem na dzień matująco - witalizujący do cery tłustej i mieszanej; wzmacnia siły witalne, indyjski żeń-szeń, wit. B3. Do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii 2ml X 2 ~~~~ AA THERAPY Dermatopica - balsam do ciała z olejkiem z ogórecznika i masłem Shea, do skóry suchej i atopowej 5ml ~~~~ NIVEA Pearl BEAUTY CREME OIL Shower Cream Oil fig Blossom Scent & Pearl Extract 8ml x 2 |
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, czy odpowiadala by Ci wymianka:
Mniej więcej cenowo sprawdzałam; wychodzi podobnie: olej kokosowy (porcja 200g), STHER NUTR ALOE (odlewka do uzgodnienia), STHER JABORANDI (tej odżywki pewna nie jestem musiałabym poznać skład ) za Gilette, żel do golenia brzoskwiniowy?
|
|
|
#132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przykro mi, ale muszę zrezygnować – koszt paczki+ koperta byłby niewspółmierny do wartości żelu. Pozdrawiam .
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Ten żel kosztuje ok. 18-20zł.
A jak ta wymianka wyglądałaby wg Ciebie?
day by day GET HAPPIER! ![]() Aparatka ![]() 20.12.2012 - góra 21.03.2013 - dół + wyciągi Edytowane przez aniolbezskrzydel89 Czas edycji: 2008-08-29 o 19:16 |
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
niestety, nic
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
znajdziesz cos u mnie za
~~~~ Niezrównany olej kokosowy zimno tłoczony, słynny na wizażu w rozmaitych wątkach o pielęgnacji włosów – super nawilżenie, powstrzymanie łysienia, itd. Rewelacyjny w pielęgnacji skóry suchej całego ciała, łuszczącej się oraz pękającej. Mogę podzielić się jeszcze jedną porcją - jest to wartość całego, nowego słoiczka (do ~200g) w opakowaniu zastępczym. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1219314201, poza wątkiem mam jeszcze cienie sypkie vollare brilant |
|
|
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
I co z naszą wymianką?
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MATRIX BIOLAGE hydra therapy, Conditioning Balm-odlewka GOLDWELL kerasilk TREATMENT ultra rich care- odlewka Zestaw nowych, zafoliowanych pędzli (3sztuki) (L’Oréal Paris) + piękne, czarne, zamszowe etui. |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
może coś u mnie za pędzle?
|
|
|
|
|
#141 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
Za co mam szukać? ![]() Zaznaczyłam, że będę odpisywać po weekendzie. Mimo wszystko chcę wypisać daty przydatności próbek żeby nie było nieścisłości. Zrobię to zaraz, jak tylko będę mieć je pod ręką Za pędzle niestety nie znalazłam nic dla siebie .
|
||
|
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
[quote]Witam po urlopie
. Nic się nie stało, z miłą chęcią zarezerwowałam Matrixa (mam słabość do kulek Ori ). Zarówno ta odżywka jak i Goldwell w postaci odlewki są chętne do wymiany. Za pędzle szukam czegoś ekstra. Nie wiem co zaproponować ponieważ nie jestem pewna stopnia zużycie kuleczek i daty ważności (jest na pudełeczku). Poproszę o dodatkowe info w tym temacie. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
szukam głównie czegos do włosów wiec może za kulki:
MATRIX BIOLAGE hydra therapy, Conditioning Balm plus odlewki tych produktów: GOLDWELL kerasilk TREATMENT ultra rich care Niezrównany olej kokosowy zimno tłoczony STHER NUTR ALOE 1000g – super nawilżenie (polecana również dla włosów kręconych) – podzielę się odlewką STHER JABORANDI 1000g – połysk, siła, miękkość, witalność, zapobiega matowieniu i łamliwości włosów, stymuluje odnowę komórkową i wzrost włosa; mogę podzielić się jeszcze jedną porcją. STHER GARLIC 1000g – przeciwdziałanie wypadaniu włosów poprzez stymulację mieszków włosowych, naprawdę skuteczna (polecam jako maskę termiczą) – posiadam duży zapas, podzielę się odlewką co ty na to? |
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Witam
![]() Coś u mnie za te rzeczy: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1219314201 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1219315564 ~~~~ Nowy i nieużywany Shinner Brush puder/ rozświetlacz w wysuwanym pędzlu 3w1, koralowy, 3,5g ZHC TM Dodaję link do mojego nowego wątku, którzy przygotowuję :https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=275637 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.