![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany.
Cytat:
W takim razie czekam na Twoją decyzję co za co i czy chcesz zaczekać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Okej, skoro jesteście już umówione na wymiankę, to zostaję przy tym, co wpisałam. Tylko napisz jakiej pojemności te odlewki i jeśli możesz- skład tej odżywki Jaborandi.
![]() I najlepiej wypisać też wartości tych kosmetyków, żeby wymiana była opłacalna dla obu stron. ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Z tego co wymieniłaś dysponuję: skrzypem., tonikiem i odlewką Goldwella (+gratis palczatki). Nie wiem czy to Ty nie powinnaś czegoś dobrać do TTA In Love...
![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ aniolbezskrzydel89 - dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
To mi się podoba:
~~~~ Zestaw nowych, zafoliowanych pędzli (3sztuki) (L’Oréal Paris) + piękne, czarne, zamszowe etui. ~~~~ Innéov Haarfülle, MASSE CAPILLAIRE - GĘSTOŚĆ WŁOSÓW - 8 tabl. tj. prawie cały listek z opakowania; kupione w czerwcu. ~~~~ STHER GARLIC 1000g – przeciwdziałanie wypadaniu włosów poprzez stymulację mieszków włosowych, naprawdę skuteczna (polecam jako maskę termiczą) – posiadam duży zapas, podzielę się odlewką ~~~~ STHER SHEA BUTTER 1000g – przepyszne masło shea wygładza włosy, ułatwia ułożenie i prostowanie włosów, odżywia skórę głowy, nie obciąża włosów tłustych- podzielę się odlewką próbki: ~~~~ DERMEDIC laboratorium HYDRAIAN2 krem intensywnie nawilżający o przedłużonym działaniu, potrójny mechanizm nawilżania, skóra wrażliwa, odwodniona, sucha lub skłonna do alergii; próbka ~~~~ DERMEDIC laboratorium HYDRAIAN2 krem- żel pod oczy intensywnie nawilżający o przedłużonym działaniu, inteligentny hydrokompres, wrażliwa skóra wokół oczu, sucha, odwodniona lub normalna; 3x próbka ~~~~ DERMEDIC laboratorium PROSENSIV łagodny krem ochronny nawilżający, zapobiega utracie wody; skóra szczególnie wrażliwa, skłonna do alergii, atopowa; próbka ~~~~ AA OCEANIC 25+ Nano Odżywianie - krem na dzień matująco - witalizujący do cery tłustej i mieszanej; wzmacnia siły witalne, indyjski żeń-szeń, wit. B3. Do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii 2ml X 2 ~~~~ AA THERAPY Dermatopica - balsam do ciała z olejkiem z ogórecznika i masłem Shea, do skóry suchej i atopowej 5ml ~~~~ NIVEA Pearl BEAUTY CREME OIL Shower Cream Oil fig Blossom Scent & Pearl Extract 8ml x 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Nie wiem, czy odpowiadala by Ci wymianka:
Mniej więcej cenowo sprawdzałam; wychodzi podobnie: olej kokosowy (porcja 200g), STHER NUTR ALOE (odlewka do uzgodnienia), STHER JABORANDI (tej odżywki pewna nie jestem ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przykro mi, ale muszę zrezygnować – koszt paczki+ koperta byłby niewspółmierny do wartości żelu. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Ten żel kosztuje ok. 18-20zł.
A jak ta wymianka wyglądałaby wg Ciebie? ![]()
day by day GET HAPPIER! ![]() Aparatka ![]() 20.12.2012 - góra 21.03.2013 - dół + wyciągi Edytowane przez aniolbezskrzydel89 Czas edycji: 2008-08-29 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
niestety, nic
![]()
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos u mnie za
~~~~ Niezrównany olej kokosowy zimno tłoczony, słynny na wizażu w rozmaitych wątkach o pielęgnacji włosów – super nawilżenie, powstrzymanie łysienia, itd. Rewelacyjny w pielęgnacji skóry suchej całego ciała, łuszczącej się oraz pękającej. Mogę podzielić się jeszcze jedną porcją - jest to wartość całego, nowego słoiczka (do ~200g) w opakowaniu zastępczym. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1219314201, poza wątkiem mam jeszcze cienie sypkie vollare brilant |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
I co z naszą wymianką?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MATRIX BIOLAGE hydra therapy, Conditioning Balm-odlewka GOLDWELL kerasilk TREATMENT ultra rich care- odlewka Zestaw nowych, zafoliowanych pędzli (3sztuki) (L’Oréal Paris) + piękne, czarne, zamszowe etui. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Za co mam szukać? ![]() Zaznaczyłam, że będę odpisywać po weekendzie. Mimo wszystko chcę wypisać daty przydatności próbek żeby nie było nieścisłości. Zrobię to zaraz, jak tylko będę mieć je pod ręką ![]() Za pędzle niestety nie znalazłam nic dla siebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
[quote]Witam po urlopie
![]() ![]() Nie wiem co zaproponować ponieważ nie jestem pewna stopnia zużycie kuleczek i daty ważności (jest na pudełeczku). Poproszę o dodatkowe info w tym temacie. Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
szukam głównie czegos do włosów wiec może za kulki:
MATRIX BIOLAGE hydra therapy, Conditioning Balm plus odlewki tych produktów: GOLDWELL kerasilk TREATMENT ultra rich care Niezrównany olej kokosowy zimno tłoczony STHER NUTR ALOE 1000g – super nawilżenie (polecana również dla włosów kręconych) – podzielę się odlewką STHER JABORANDI 1000g – połysk, siła, miękkość, witalność, zapobiega matowieniu i łamliwości włosów, stymuluje odnowę komórkową i wzrost włosa; mogę podzielić się jeszcze jedną porcją. STHER GARLIC 1000g – przeciwdziałanie wypadaniu włosów poprzez stymulację mieszków włosowych, naprawdę skuteczna (polecam jako maskę termiczą) – posiadam duży zapas, podzielę się odlewką co ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Witam
![]() Coś u mnie za te rzeczy: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1219314201 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1219315564 ~~~~ Nowy i nieużywany Shinner Brush puder/ rozświetlacz w wysuwanym pędzlu 3w1, koralowy, 3,5g ZHC TM Dodaję link do mojego nowego wątku, którzy przygotowuję :https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=275637 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.