![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet niższy ode mnie...
Ja mowilam co o tym mysle jasno i otwarcie
![]()
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
ja też mówiłam i to bardzo dosadnie, niestety nic to nie dało.. moja rodzina na ogół jest niezbyt tolerancyjna, także takie "odstępstwa od normy" nie są u nas mile widziane;/ no ale mam to gdzieś.. mogą sobie gadać, z mamą jakoś też sobie poradze, w końcu całe życie z nią mieszkać nie będe! (OBY!!!!!)
rodzina mojego faceta też mnie w pełni zaakceptowała (ufff chociaż tyle..) szczerze to bedąc u niego czuję się lepiej niż u siebie, traktuja mnie już jak członka rodzina, a co najśmieszniejsze jestem tam na prawde wyjątkiem, bo wszyscy są wzrostu w przedziale 140-170, także ja z tym swoim 177 tam wymiatam jak modelka :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Madziszka, bez kitu, jakbym o sobie czytala
![]() ![]() ![]()
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Słowo w słowo jakbym słyszała moją mamę... Aż serce boli, że nie ma sie tej akceptacji z jej strony.. Ale wciąż żyję nadzieją, że kiedyś go zaakceptuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Ja powiem wam, ze nie mam takiej nadziei bo po prostu mam to gdzies
![]() ![]()
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
hehehehe o jak fajnie, że nie jestem odosobniona w tym problemie!
![]() ![]() ![]() hah bo u mnie jest jeszcze taka kwestia, że mój TŻ to słodki niebieskooki blondas (uwielbiam ten typ!) a mojej mamie z kolei podobają się bruneci, ciemnoocy najlepiej opaleni, taki włoski typ, który kompletnie nie jest w moim guście :P także tego też nie może przeżyć, ale cóż i tak wzrost to wada nr 1 xD serio pocieszyłyście mnie dziewczyny, bo pisząc to nie czuję nawet nuty żalu, po prostu śmiać mi się z tego chce jaka moja mama jest ograniczona i uprzedzona.. teraz już nawet nie mam siły się na nią gniewać za to, po prostu chyba też muszę ja ją zaakceptować i nie liczyć na to, że się zmieni! ehhh jakie to wszystko pokręcone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Moj tez jest niebieskooki blondyn
![]()
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny sama mam 174 cm i niestety bardzo, bardzo często trafiam na niższych od siebie facetów ale chyba się już nawet do tego przyzwyczaiłam teraz się spotykam z chłopakiem który ma 171cm wiadomo wolałabym żeby był chociaż mojego wzrostu ale prawda jest taka że schudnąć albo przytyć można a już na wzrost niestety nie mamy żadnego wpływu ,może przykre ale prawdziwe hehe . Sama uwielbiam szpilki mam na ich punkcie obsesję i wiele, wiele par w szafie ale to da się pogodzić
![]() ![]() ![]() ![]() ahh czytając to forum aż mi lżej na sercu że nie jestem jedyna w takiej sytuacji ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Cornela Czas edycji: 2012-04-02 o 03:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Z jednej strony macie racje.. to ja z nim będę żyła, a nie moja mama. Lecz prawda jest taka, że żyjąc z myślą, że jedna z najważniejszych osób w moim życiu nie akceptuje faceta, z którym jestem szczęśliwa z takiego błahego powodu to naprawdę przykro się robi
![]() ![]() Mnie samej kiedyś bardzo przeszkadzało, że mój TŻ jest niższy (ja 182, TŻ 173), bo znamy się od 6 lat a dopiero od niespełna roku jesteśmy razem ![]() A najlepsze w tym wszystkim jest to, że non stop chce mi utrudnić z nim kontakty.. Wiecznie wymyśla jakieś problemy i stwarza sytuacje, abyśmy się nie spotykali. Ja i tak robię na przekór i tłumacze sobie, że kiedyś jej przejdzie ta fanaberia.. ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Aaaa i zapomniałam Wam podziękować za słowa otuchy i fajnie, że jest nas więcej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
lenka, to calkiem spora roznica miedzy wami
![]() ![]() ![]()
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Spora, spora.. ale i tak go kocham hehe ;D Znajoma kiedyś powiedziała, że nawet nie zauważa tej różnicy
![]() Już nie przeszkadza mi to, że ludzie się patrzą dziwnie. Niektórzy się uśmiechają i widać że tak przyjemnie, a niektórzy wiadomo .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Nie no ja tez sie nie przejmuje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Też tak mam, bo fajnie jest spotkać, zobaczyć kogoś, kto jest w takiej samej sytuacji jak my
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
lenka, absolutnie się z Tobą zgadzam, właśnie w kwestii mamy! ehhh oby im to minęło i to jak najszybciej..
![]() a co do identycznych par jak my, też właśnie na widok takiej pary uśmiecham się z sentymentem, a potem tak jak pisała aluniaaaaa łapie sie na tym, że oni mogą zupełnie przeciwnie odebrać mój uśmiech :P a czy na nas ludzie się gapią? szczerze, to nie wiem. nigdy zbytnio nie przejmowałam sie otoczeniem i idąc z moim też nie przykuwam do tego jakiejś szczególnej uwagi.. no chyba, że mam taki dzień akurat, ale to rzadko ![]() I własnie uważam, ze po takich parach widać, że na prawde się kochają, bo żeby być razem musieli pokonać pewne konwenanse i seterotypy i przynajmniej to co ich łączy zazwyczaj jest bardzo silne i szczere ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie
![]() ![]() Ehhh, fajnie wiedziec, ze na swiecie jest ktos taki jak my ![]()
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
hej a mam do was głupie pytanie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
u nas to różnie bywa ;D też preferuję na "łyżeczki" i szczerze mówiąc nie przeszkadza mi ta różnica z długością nóg
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
hehehe no tak, też lubię się w mojego wtulać tak, że kłade głowe na jego klatce piersiowej, ale nie ma szans żebym tak zasnęła :P a z tą długością jest ten problem, że jak już mamy głowy na jednej wysokości to on nie wsunie ugiętych nóg w moje bo ma za krótkie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
my uwielbiamy spac na "łyżeczki" i nie mamy zadnego problemu z długoscia nóg ip
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
A co do myślenia o wyższych czy coś to byłam z wyższym do 11 cm średnio się to skończyło, tak wiec nigdy ale to nigdy bym nie zamieniła jego na jakiegoś wyższego, zauważyłam ze mój piekniś się garbi ale ja nie czuje jakoś tego że jest tyle niższy
![]() ![]() Edytowane przez Ona__88 Czas edycji: 2012-04-18 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
No tak.. te garbienie
![]() To tylko Wam pogratulować i szczęścia życzyć ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
kupiłam mojemu te wkładki silikonowe podnoszące wzrost, zdamy relację jak ponosi na weselichu (z tym, że jeszcze nie przyszły)
![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Jakbys miala zdjecie przed wkladkami i po to poka
![]() ![]()
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie kupujcie tej ściemy, nie dość, że można się w tym zabić, noga lata w skarpetkach, to jeszcze wcale a wcale nie dodała wzrostu mojemu
![]() No nic, Flip i Flap wkroczą do akcji ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Właśnie czekałam czy to coś daje czy nie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
No to ciekawa jestem czy te buty podwyzszajace cos daja
![]()
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Hejka Dziewczyny
![]() U mnie też podobna sytuacja. Mój narzeczony (w lipcu mąż) jest ode mnie miższy jakieś 10 cm. Bardzo go kocham za to jakim jest człowiekiem, dużo rozmawiamy i rozumie mnie jak nikt. I całe szczęście moja rodzina nigdy nie miała nic przeciwko (mama tylko czasem jakiś głupi żart strzeli choć sama jest wzrostu TŻ) Nie przeszkadza mi jego wzrost (na codzień nosze buty z obcasem ok 5cm) chociaż On uwielbia jak chodzę w wysokich obcasach. Nie po to żeby poczuć się jeszcze niższym oczywiście, tylko po prostu podobam mu się w bardzo wysokich butach. Niestety często ja oponuję bo różnica robi ię wtedy na prawde duża (cała głowa) i jakoś mi tak dziwnie... Jesteśmy na etapie sprzeczki dlaczego nie chcę bardzo wysokich butów na ślub. Bardzo nie lubię takich rozmow bo nie chcę mu robić przykrości.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Mój TŻ też mi ostatnio wspomniał o butach z obcasikiem, ale jak na niego spojrzałam to zaczął się śmiać i powiedział, że wtedy już by przy mnie wyglądał jak krasnoludek ha ha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
To ja powiem że mój nie lubi jak ubieram buty na obcasie takim większym, sam mi powiedział że na takim(pokazując na buta na wysokim obcasie) nie chciał by żebym ubrała chyba jakiś kompleks na tym punkcie(chodź sama też nie czuła bym się dobrze, wiec w tym punkcie zgadzamy się jednogłośnie) ale ja też nie chodzę w butach na obcasie nauczyłam się na płaskim i mi tak jest wygodnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.