![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DIOR-cienie"5", DiorSkin ULTRA-MAT, E.LAUDER-puder LUCIDITY, perfumy GUCCI i in
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
BAN stały
|
Dot.: DIOR-cienie"5", DiorSkin ULTRA-MAT, E.LAUDER-puder LUCIDITY, perfumy GUCCI i in
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2008-09-05 o 11:03 Powód: dodalam "lanie" dla niegrzecznej vilandry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak Ty bedziesz miec to ja Ci zabiore! o! ![]() a ja mialam przyjemnosc poznac sie z Pythonem ![]() ![]() PS o cpanku to za kulisami pogadamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
odp w moim watku, ale na wszelki wypadek jeszcze napisze tutaj, wyslalam Ci dwa PM-y przedwczoraj wieczorem i nie dostalam odpowiedni, myslalam, ze Ty o mnie zapomnialas
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Miałam Ci dziś dać odpowiedź i już naprawdę byłam zdecydowana na wymianę, ale dostałam wstępną propozycję wymiany Cinemy na J'adore. Przez to znów jestem w kropce i nie wiem, co robić. Postaram się już na pewno do jutra wieczorem zdecydować. Chyba, że nie możesz już czekać, to zrozumiem. Przepraszam za niezdecydowanie.
![]()
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
puk puk, pobudka
![]() widze ze lucidity sie jeszcze ostal... bo tak mi on spokoju nie daje. i mysle sobie, czy by go sobie na zapas nie zachachmecic ![]() (wlasnie robie makijaz i widze, ze jakos malo tego mojego juz...) cos tam by Ci sie u mnie za niego widzialo? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
vilandro interesowałby Cie praktyczni nowy (jakies trzy razy maźnięty) cień Art Deco nr 244 to taki złocisto-srebrzysty odcień, świetny jako cień podkładowy, pięknie rozświetla, mnie interesują u Ciebie cienie loreala, oczywiście dorzuciłabym coś jeszcze by zniwelowac różnicę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
czyli ze to na "S"?
![]() to co, robimy deal? wystarczy Ci roz? a podalabys mi kod lucidity? bo on u mnie troszku polezakuje sobie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
to sie bym skusila pewnie... orientujesz sie jaki one maja termin przydatnosci? probowalam na moim sie dopatrzyc, ale nie widze albo slepa jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://kobieta.wp.pl/kat,26371,wid,8...?P%5Bpage%5D=2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS chyba byl Ci pisany ten roz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Tak jest pszepani
![]() Zaraz przyjde tylko wyjme cukinie z pieca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się sporo rzeczy, znajdziesz coś u mnie ?
Proszę ładnie odpowiedź w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.