You Can Dance-TRZECIA edycja - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-04, 12:27   #121
madzior22
Wtajemniczenie

GG do madzior22
Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja

Kilka dziewczyn które tańczyły taniec współczesny tańczyło do fajnych piosenek, znacie jakies tytuły ?

Prawo jazdy !
madzior22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 12:29   #122
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

Lateks był najlepszy
a tych dwóch faktycznie szkoda bo świetni byli
a na Władzię faktycznie mogli mniej poświęcić...

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 13:13   #123
martiniątko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marwari Pokaż wiadomość
Lateks był najlepszy
a tych dwóch faktycznie szkoda bo świetni byli
a na Władzię faktycznie mogli mniej poświęcić...
lateks wymiata

Ja myślę, że oni mają określoną liczbę mężczyzn i kobiet jakie mogą przyjąć na danym castingu. Musi być przecież po równo, więc pewnie tych dwóch facetów by im zawyżyło średnią. Zwłaszcza że na tym castingu przyjęli dwie dziewczyny które nie tańczyły aż tak rewelacyjnie moim zdaniem: chodzi mi o tą przyjętą po "dogrywce" w szarych obwisłych spodenkach i jedną co tańczyła hip hop, w blond warkoczykach - jakoś tej piróg zaufał że potrafi tańczyć inne techniki... (do chłopaków powiedział że im nie "ufa" że potrafią tańczyć inaczej)

Mam serio nadzieję że się nie poddali i pojechali gdzieś jeszcze i sie dostali
martiniątko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 13:29   #124
jvlka900
Zakorzenienie

GG do jvlka900

Szkoda ze tych 2 chłopakow co tanczyli "hip hop"? chyba xd nie dostali biletu. Podobał mi się chłopak co tanczył hip hop, oczywiscie dostal bilet oby bylo jak najwiecej takich podobnych do Gały omg zalxd

Aparatka
góra: 23.03.12
dół : 28.06.12

jvlka900 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 13:30   #125
201804200947
Konto usunięte

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8877282]lemonka, seriously?

wladzia nogami bardziej rusza xD wow ale i tak uwazam ze dziwnie ze kariere zrobila;p wg mnie jest prosta bardzo[/quote]

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8877327]uwazam ze tu nie ma nic do wzruszania sie. wladzia to zwykla prosta dziewczyna, a w polsce lubia wszystko co proste :P

widziicie,mialam dobre info ze dostanie stypendium [/quote]

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8877370]ze ludzie nie interesuja sie bardzo osobami inteligentniejszymi :P[/quote]

A od kiedy proste znaczy gorsze?
Może tak-co dla Ciebie znaczy "być prostym człowiekiem"?
Ja też nie mam w sobie błekitnej krwi,nie mam wybitnych zdolności matematycznych,pewnie nie dokonam jakiegoś spektakularnego odkrycia-tak,jestem zwykłym,szarym,prostym człowiekiem..
Jestem gorsza?
Nie uważam.

Czy naprawdę po 10 minutach poswięconych Władzi potrafisz ocenić,ze nie jest inteligentna???
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 13:39   #126
anulek88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
Ja też nie mam w sobie błekitnej krwi,nie mam wybitnych zdolności matematycznych,pewnie nie dokonam jakiegoś spektakularnego odkrycia-tak,jestem zwykłym,szarym,prostym człowiekiem..
Jestem gorsza?
Nie uważam.

Czy naprawdę po 10 minutach poswięconych Władzi potrafisz ocenić,ze nie jest inteligentna???

popieram wypowiedz..

Pani Magister !
Szczęśliwa żona i mama

anulek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 13:56   #127
Kreskaaa
Zakorzenienie

Agustin zafundował Władzi nie tylko zajęcia w szkole ale i obóz taneczny EDSu...chyba że pojechała z własnej inicjatywy :O

Co do wczorajszego odcinka- bardzo podobał mi się taniec chłopaka z Białegostoku i dziewczyny, która od 3 roku życia tańczy balet... Jej solówka była niesamowita!!!!! mistrzostwo...
Kreskaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-04, 14:17   #128
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulek88 Pokaż wiadomość
To może czas na mnie

Ja odrazu wiedziałam po tańcach kto dostanie bilet... najbardziej mnie rozbawiło jak ta w zółtym "latynoamerykańskim" stroju miała w hip hopie zatańczyc
Szkoda że nie pojechałam, ale cóż się sprubuje w nast. eliminacjach jak będą.
Chyba chodzi dziewczynę ubraną w strój do belly dance

A co tańczysz?

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
Jestem gorsza?
Nie uważam.

W stu procentach się zgadzam.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 14:49   #129
caroline2324
Zakorzenienie

Paula-zla tak, chodziło mi o top-toys Ci ludzie są za***iści! widać, że kochają to co robią. Szkoda, że nikt nie zgłosił się do castingu (czego do końca nie wiem). Aha i Sasza chyba już z nimi nie tańczy, bo widziałam ją na wakacjach w mieście jak chodziła, ale z nimi nie tańczyła Kurcze, szkoda, że Ci 2 się nie dostali.. liczyłam na to, że ich przyjmą. Zatańczyli bardzo równo, co czasami w programie w studiu sprawia trudność uczestnikom... Bardzo spodobało mi się dziewczyna w czerwonej bluzce w paski (bodajże) i ta co ją pierwszą przyjęli - Izę. Augustin trochę przesadził z tą dzi***ą.. nie wiem dlaczego to powiedział.. no ale cóż. Mam nadzieję, że ta edycja będzie o stokroć lepsza od poprzedniej

Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata...
... jesteś jego całością.

caroline2324 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 14:55   #130
chemiczna_
Raczkowanie

ten Gabriel to był klon Roofiego, ruchy ma identyczne po prostu.
na warsztatach właśnie Roofi uczy podobnych układów. ale i tak fajnie mu wyszło

zna ktoś z Was może piosenkę, do której tańczyła Iza z Siedlec ?? taka najpierw zaczynała się bez muzyki, sam mówiony tekst, potem dopiero muzyka "wpłynęła", zna ktoś ?

Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night.
chemiczna_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 14:59   #131
madmuazelle
BAN stały

Napewno będe oglądać You Can Dance odsłona trzecia,lecz w tą środe zapomniałam oglądnąć. Będe musiała obejrzeć powtórke.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-04, 15:00   #132
anulek88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość

A co tańczysz?

Tańczyłam wszytsko.. tańce latynoamerykańskie, po towarzyskie i hip hop.. Przeszłam w swojej karierze tanecznej, że tak to nazwę 3 szkoły tańca do dwóch należałam dłuzej niż 8 lat.. Salsa - trafiłam tu najpózniej.., Szczepan i Fala ..

No ale jak mówie, od 2 lat przerwałam i teraz tylko z koleżankami sie spotykamy na sali i trenujemy, są z Nami dalej nasi trenerzy którzy od małego Nas uczyli. Mało czasu mamy już na tego typu "zabawy, hobby".. W każdej chwili mogłabym zrobic sobie papierek na instruktora tańca.. z braku kompletnie czasu i przede wszytkim rozwój edukacyjny mi na to do końca nie pozwala..

A szkoda.

Matura bardzo pokrzyżowała mi plany.. ale może jeszcze da się to wsyztsko naprawic

Oby, czekam na nast. edycje YCD - eliminacje rzecz jasna

Pani Magister !
Szczęśliwa żona i mama

Stary 2008-09-04, 15:00   #133
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8877493]a co chcesz powtorzyc ta przyjemnosc?[/quote]
Raczej obejrzeć od początku, bo oglądałam dopiero od połowy. A castingów przegapiać nie można.

Cytat:
Sobota 13.20.
Dzięki .
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 15:07   #134
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caroline2324 Pokaż wiadomość
Paula-zla tak, chodziło mi o top-toys Ci ludzie są za***iści! widać, że kochają to co robią. Szkoda, że nikt nie zgłosił się do castingu (czego do końca nie wiem). Aha i Sasza chyba już z nimi nie tańczy, bo widziałam ją na wakacjach w mieście jak chodziła, ale z nimi nie tańczyła Kurcze, szkoda, że Ci 2 się nie dostali.. liczyłam na to, że ich przyjmą. Zatańczyli bardzo równo, co czasami w programie w studiu sprawia trudność uczestnikom... Bardzo spodobało mi się dziewczyna w czerwonej bluzce w paski (bodajże) i ta co ją pierwszą przyjęli - Izę. Augustin trochę przesadził z tą dzi***ą.. nie wiem dlaczego to powiedział.. no ale cóż. Mam nadzieję, że ta edycja będzie o stokroć lepsza od poprzedniej
Być może i kochają, ale od momentu występy Saszy w ycd, Top Toys stało się dobrze prosperującą firmą.
Znam dziewczyny, które podobnie do Ciebie (tak wywnioskowałam z Twojej wypowiedzi, nie chcę Cię urazić) są niesamowicie nimi hmmm... zafascynowane.
TT zbijają niezłe kokosy na organizowaniu warsztatów tanecznych albo obozów.
Fakt faktem, udało im się zaistnieć poza światkiem tanecznym i poznała ich masa ludzi.

Znam tancerzy, którzy za nic w świecie nie poszliby do YCD.
Może nie przyznają się w stu procentach, ale nie daliby się wciągnąć w komercyjną machinę, zabawę w popularność, wyreżyserowane rozmowy, wyciąganie historyjek rodzinnych ku pokrzepieniu serc ludzkich.

Wiadomo, każdy może patrzeć na to inaczej - niektórzy chcą po prostu czegoś się w tym programie nauczyć, zdobyć doświadczenie, inni chcą mieć otwartą drogę do popularności, zaistnieć, pokazać się światu, inni wolą tańczyć na prestiżowych zawodach, brać udział w batellkach i zyskać renomę we własnym kręgu.

wymienię
Stary 2008-09-04, 15:14   #135
anulek88
Zakorzenienie

Ja bym chciała się dostac do YCD tylko po to by przeżyc coś nowego.. zdobyc wieksze doświadczenie.. itd

Co do sławy, popularności, absolutnie nie na niej mi zależy. Należę do bardzo skromnych osób

Pani Magister !
Szczęśliwa żona i mama

Stary 2008-09-04, 15:15   #136
caroline2324
Zakorzenienie

Tak, ale moja fascynacja nie wzięła się z niczego oni naprawdę udowodnili, że świetnie tańczą, a nie udają

Stary 2008-09-04, 15:16   #137
anulek88
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, ale moja fascynacja nie wzięła się z niczego oni naprawdę udowodnili, że świetnie tańczą, a nie udają

otóż to !

Pani Magister !
Szczęśliwa żona i mama

Stary 2008-09-04, 15:19   #138
caroline2324
Zakorzenienie

Też widziałaś ich na żywo?
Jeśli już tyle tańczysz, to na pewno jesteś świetna! oby zrobili 4 edycję, bo chcę Cię ujrzeć

Stary 2008-09-04, 15:27   #139
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Owszem, są nieźli i przede wszystkim dobrze przygotowani.
Na jednym forum tanecznym ktoś otwarcie przyznał, że są najlepsi jeśli chodzi o new style w Polsce. Bo i faktycznie chyba nie ma ekipy, która im dorównuje.

Jednak mnie chodziło o coś innego, ale cóż... Nabieram wody w usta i już cisza o TT.

wymienię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-04, 18:07   #140
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AryaxD Pokaż wiadomość
Władzia super, te 2 chlopaki tez.
.

Cytat:
Napisane przez Ms.Torres Pokaż wiadomość
a dla mnie ta cała historia z Władzią jest żenująca. wszystko po to, żeby się pośmiać cudzym kosztem
smieszylo Cie to wczoraj wszystko, co zwiazane z wladzia ?

Cytat:
1. podobno byl "strajk" i duzo dobrych tancerzy sie zbuntowalo, bo wiele talentow i doswiadczonych ludzi zostalo przez nich zgnojonych (tak to ujme ) i uznali pewnie, ze nie ma sensu sie pchac..

2. no wlasnie, czemu tak powiedzial? sam na poczatku programu stwierdzil, ze musza uwazac na slowa, bo ludzie sie nimi przejmuja i moga zostac zranieni.. eh.

Cytat:

Znam tancerzy, którzy za nic w świecie nie poszliby do YCD.
Może nie przyznają się w stu procentach, ale nie daliby się wciągnąć w komercyjną machinę, zabawę w popularność, wyreżyserowane rozmowy, wyciąganie historyjek rodzinnych ku pokrzepieniu serc ludzkich.

Wiadomo, każdy może patrzeć na to inaczej - niektórzy chcą po prostu czegoś się w tym programie nauczyć, zdobyć doświadczenie, inni chcą mieć otwartą drogę do popularności, zaistnieć, pokazać się światu, inni wolą tańczyć na prestiżowych zawodach, brać udział w batellkach i zyskać renomę we własnym kręgu.
.
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 18:12   #141
anulek88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
.

1. podobno byl "strajk" i duzo dobrych tancerzy sie zbuntowalo, bo wiele talentow i doswiadczonych ludzi zostalo przez nich zgnojonych (tak to ujme ) i uznali pewnie, ze nie ma sensu sie pchac..

.
też miałam na początku takie myśli, ale powoli je zmieniam

Pani Magister !
Szczęśliwa żona i mama

Stary 2008-09-04, 19:23   #142
herbaciana_zołza
Raczkowanie

witam was dziewczyny! ;D

szaaaleństwo z 3 edycją 'you can dance' rozpoczęte!
herbaciana_zołza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 19:38   #143
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
No cóż, w tym programie naprawdę ciężko dać sobie radę będąc dobrym w jednej, konkretnej technice. Tańczącym klasykę ciężko jest złapać new style i na odwrót.
Chyba, że ktoś liznął kilku technik i potrafi się w każdej odnaleźć co jest nie lada sztuką.

W YCD potrzebni są tancerze wszechstronni, ale często decyzje jurorów nie potwierdzały tej zasady, bo Egurroli spodobał się dancehall Anety i została przyjęta. Albo Roxi, która kompletnie nie radziła sobie z tangiem argentyńskim, wręcz robiła sobie jaja.

Myślę, że trzeba pamiętać, że jurorzy nie są wyrocznią, poza tańcem patrzą na twarz, sylwetkę, charakter. To szoł, a nie prestiżowy konkurs tańca.

wymienię

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-04, 19:58   #144
caroline2324
Zakorzenienie

Masz racje. Roxi nie mogłam już po którymś tam odcinku oglądać. Anety zresztą też. Jej dancehall mi się podobał, ale to wszystko szkoda mi było Justyny i Ani.. że odpadły.

Stary 2008-09-04, 20:04   #145
Ms.Torres
Rozeznanie

Cytat:

smieszylo Cie to wczoraj wszystko, co zwiazane z wladzia ?

w ogóle mnie to zażenowało może i Władzia jest prostą, sympatyczną osóbką, ale roztkliwianie się nad nią przez pół odcinka i robienie z jej historii show nie jest dla mnie rozczulające-to jest żerowanie na cudzej (nie)doli w imię zysku(większa oglądalność, bo dużo osób kojarzy Władzię z poprzednich castingów-po to ją pokazali w spocie reklamowym 3. edycji, żeby ludzie oglądali; a ci, którzy nie oglądali, żeby obejrzeli-w końcu nie z każdym Augustin się ściska) oraz poklasku(jakiż ten Augustin wspaniałomyślny).

nie mam nic do Władzi-przyszła na casting bo lubi tańczyć i tyle. ale ten cały szum wokół niej to tak samo, jak z Kononowiczem-zrobić show kosztem człowieka. i same piszecie, że Władzia jest prostą osobą-jak się pouczy tego tańca, to może pójdzie na inny castnig(nie do YCD) przekonana o tym, jak dobrze tańczy i znajdzie się taki drugi Piróg, co jej powie, że nie umie. i co? i zrobi jej przykrość. to jest tylko przewidywanie. ale Kononowicz też myślał, że się nadaje na prezydenta

i nie kwestionuję tu jej zdolności tanecznych. nie jestem ekspertem w tej dziedzinie kto wie, może uda jej się w 4. lub 5. edycji

to już 18 lat na Wizażu
Ms.Torres jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 20:08   #146
veronicas15
Zakorzenienie

Bardzo podobał mi się występ tych dwóch chłopaków

A co do Władzi to jakoś jej historia mnie nie urzekła..
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 20:11   #147
chemiczna_
Raczkowanie

nie wiem czy chcę tutaj mącić wasze wyobrażenia o tym programie, ale jako że znam osoby ze środowiska tanecznego, dużo osób próbowało swych sił na castingach.. byłam też na obozie z FPC i dowiedziałam się dużo rzeczy, których nie wiem czy bym chciała. you can dance pokazuje najlepszych tancerzy w polsce, co najwyżej najlepiej PREZENTUJĄCYCH się, co do tego bym się zgodziła. to wszystko wygląda o wiele inaczej niż w telewizji.. tak naprawdę ktoś tańczący dobrze mógł źle wyglądać w kamerze i być odrzucony jeszcze zanim wystąpi przed panem egurrolą.. teraz podchodzę do tego programu z pewnym dystansem i oceniam finałową szesnastkę jako szczęściarzy po prostu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-04, 20:12   #148
anulek88
Zakorzenienie

ja wierze mocno że tych 2 chłopaczków sie nie poddało

Pani Magister !
Szczęśliwa żona i mama

Stary 2008-09-04, 20:14   #149
anulek88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chemiczna_ Pokaż wiadomość
nie wiem czy chcę tutaj mącić wasze wyobrażenia o tym programie, ale jako że znam osoby ze środowiska tanecznego, dużo osób próbowało swych sił na castingach.. byłam też na obozie z FPC i dowiedziałam się dużo rzeczy, których nie wiem czy bym chciała. you can dance pokazuje najlepszych tancerzy w polsce, co najwyżej najlepiej PREZENTUJĄCYCH się, co do tego bym się zgodziła. to wszystko wygląda o wiele inaczej niż w telewizji.. tak naprawdę ktoś tańczący dobrze mógł źle wyglądać w kamerze i być odrzucony jeszcze zanim wystąpi przed panem egurrolą.. teraz podchodzę do tego programu z pewnym dystansem i oceniam finałową szesnastkę jako szczęściarzy po prostu.
niestety wybierają osoby w szególnosci mam na mysli 2 edycje.. które może zapał do tańca miały, ale talent szczerze powiedziawszy.. nie powalał na nogi.. SĄ DUŻO LEPSI..

Pani Magister !
Szczęśliwa żona i mama

Stary 2008-09-04, 20:21   #150
chemiczna_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anulek88 Pokaż wiadomość
niestety wybierają osoby w szególnosci mam na mysli 2 edycje.. które może zapał do tańca miały, ale talent szczerze powiedziawszy.. nie powalał na nogi.. SĄ DUŻO LEPSI..
no tak oczywiście było, ale wiesz trudno żeby ocenić kogoś umiejętności taneczne, kogo oceniają w 1 etapie stylistki za ładną BUZIĘ, a nie za to, co potrafi..
innymi słowy bez wyglądu nie zrobisz kariery w you can dance..
smutne też jest to, że przepuszczają do tego etapu z egurolą ludzi , którzy kompletnie nie umieją tańczyć tylko po to, żeby potem można się było z nich pośmiać, dając im szansę. w trakcie programów na żywo też nie wszystko jest fair. szkoda, że to wszystko jest takie ustawione.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości