|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Ile piw pijecie na imprezie ??? | |||
1 piwo |
![]() ![]() ![]() ![]() |
90 | 17,24% |
2-3 piwa |
262 | 50,19% |
4-5 piw |
122 | 23,37% |
5-10 piw |
45 | 8,62% |
powyzej 10 piw |
3 | 0,57% |
Głosujący: 522. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ILE pijecie :PP ?
zależy od imprezy. czasem nic, a czasem i 4 piwa
![]() ![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
2-3 piwa. Wiecej nie zmieszcze,ani nie potrzebuje. Z wodka uwazam,bo ppotrafi sciac niepostrzezenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Jeśli impreza jest długa i huczna to zdarza się do 5 piw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Teraz to już praktycznie wcale. Ale za tych 'młodzieńczych czasów" 2-3. Zawsze najbardziej dziwiło mnie to,że pijąc wódkę lub inny alkohol wogóle nie czułam się, ani nie wyglądałam na pijaną - niezależnie od ilości
![]() ![]()
![]() |
#126 |
BAN stały
|
Widzę, ze większość dziewczyn w drinkach gustuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ILE pijecie PIWA:PP ?
1-2.Mam skandalicznie słabą głowę.Po 3 piwach już bym nie wstała z kanapy
![]()
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ILE pijecie PIWA:PP ?
ja z reguły po dwa piwa,chociaz i tez po 1 sie zdarza,to w zaleznosci od sytuacji.ale wole jakies drinki albo wino
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
zaznaczylam 2-3 ale to przy normalnych imprezach, wrecz dlugich. Bardzo wolno pije. Potrafie godzine saczyc piwo. Mam slaba glowe.
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
A mi sie smaki poprzestawiały przy zajściu w pierwsza ciąże i od tamtej pory nic z % nie pije
![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Nie piję,bo mi nie smakuje i czuję się potem jak z waty
![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Użytkowniczko evil minded moje wińska, proszę zostaw w spokoju i nie wyzłośliwiaj się, również proszę, dlatego, że piwa nie pijam, bo droga użytkowniczko evil minded proszę sobie wyobrazić, że niektórzy nie piją żadnego piwa z tej prostej przyczyny, że im nie smakuje, no nie lubią i co mają zrobić? Wstydzić się, że piwa nie lubią i milczeć, bo jak głośno powiedzą, że wolą wino, to ich za zadufanych w sobie burżujów, którzy nie maja na co kasy wydawac wezmą? No nieciekawie, nieciekawie.
![]() |
#133 |
BAN stały
|
No nie, jak prawdziwe polskie piwo może nie smakować!? Armagiedon...świat mi się zawalił.
![]() Chociaz podobno niezlego syfu i chemii sypia w tych browarach do piw wszelakich typu "Tyskie", "Zywiec", po prezy takiej masowej produkcji nie jest możliwa inna opcja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#138 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale może jemu smak się zmienił ![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ciekawe, czy tyskie jest uważane za najlepsze na świecie gdziekolwiek poza krajami, gdzie stosują ten slogan reklamowy
![]() Zresztą, ja nie rozumiem, jak można nie rozumieć, że komuś nie smakuje piwo. Może ja się zacznę zastanawiać jak komuś może nie smakować malibu, bo to takie niepojęte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
![]()
No cóż, ja nie pijam wódki prawie nigdy, ponieważ jej smak i zapach mnie obrzydza. Wina raczej unikam ponieważ nie mam "ogranicznika" na wino i zawsze ile razy je piję kończy się to zgonem i przykrym samopoczuciem na następny dzień
![]() Natomiast na imprezach praktycznie wcale nie piję. Gdy jest to jakaś prywatka w moim domu, to max. 1 piwo, lub 1 słabego drinka, gdy jest to impreza służbowa pozwalam sobie na jednego drinka ok. godz. 22 i tyle. Śluby, wesela znajomych obchodzę bezalkoholowo, najwyżej jednym toastem z kieliszkiem wódki, który "piję" cały wieczór a i tak na koniec okazuje się, że jest go ponad połowa ![]() Nie lubię pić alkoholu gdy jest większe grono osób, jakoś nie mam ochoty by ktoś oglądał mnie pijaną czy podpitą, albo żebym powiedziała/zrobiła coś, czego na trzeźwo nie zrobiłabym nigdy, dlatego unikam takich sytuacji. W samotności też nie pijam ![]()
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#143 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() To chyba oczywiste, że ludzie lubią rózne alkohole pić, nikt nie jest taki sam, ja akurat jako "smakoszka alkoholu" pijam niemalże wszystko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
O jeżu, starogardzka. Dawno zapomniałam o tym wynalazku. Raz miałam przyjemność. Bimber to delicje przy tym syfie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#146 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Z reguły 2-3 piwa starczą
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Od kiedy mam Skarba nie chodzę na dyskoteki, a przy innych okazjach nie zdarzałó mi się pić piw, bo nie znoszę ich smaku
![]()
![]() |
#149 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
wreszcie zdecydowałam się zabrać głos i mogę powiedzieć że popieram hihi w całej rozciągłości. irytuje mnie też ton jaśnie założycielki tematu o dziewczynach które 'męczą jednego drinka całą noc'. cóż, ja (i całe szczęście TŻ też) pijemy dla smaku. paskudztwa typu tyskie staram się omijać szerokim łukiem. miśka84, mówisz o komercyjnych browarach, chemicznym paskudztwie. 'dobre' piwa to moim zdaniem piwka pszeniczne, niefiltrowane. ostatnio wpadliśmy z TŻ na targi żywności w blue city i powiem tak - piwo miodowe które kupiłam na tym stoisku bije wszystko na głowę. no ale jak ktoś wlewa w siebie x browarów to jednak nie wyda 7-10zł na pół litra. do czego dążę (pomijam tendencyjność i płytkość sondy) - przydałoby się jeszcze pytanie o kulturę picia w polsce... która moim zdaniem raczej nie istnieje. mnie niestety chlanie jednego piwa za drugim kojarzy się w najlepszym przypadku z wielkimi rockowymi spędami, festynami... i tłumem podchmielonych, potencjalnie niebezpiecznych ludzi. plastikowy kubek w łapie jakoś do mnie nie przemawia. no ale jestem zadufanym w sobie burżujem który pije alkohol dla smaku (do potrawy, albo właśnie po szklaneczce) a nie po to żeby być pijaną... no i wszyscy w polsce piją. oj Miśka, jak Ty mało wiesz o świecie. ja znam osoby które np nie piły do 18 roku życia, później stwiedziły że piwo itp. to paskudztwo i mają podpisane takie deklaracje że w ogóle nie piją. i żyją wyobraź sobie! tak off-topicując. dodam jeszcze że TŻ był na praktykach z PW i... mało brakowało a jeden by się utopił, drugi rozwalił o drzewo (całe szczęście tylko samochód skasował) - a to wszystko po ogromnej ilości właśnie piwa. goście po 20 lat a jakby ich ktoś ze smyczy spuścił. i oczywiście profesor też był tak pijany że musieli go odprowadzać. to jest Polska, to jest kult żłopania
![]() |
![]() |
#150 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A jakoś wciaz znajduje koneserów ![]() Wie ktos moze jak wyglada teraz produkcja piwa wlasnie typu "Tyskie"? I gdzie mozna zakupic (ale w jakims powszechnym miejscu) PRAWDZIWE piwo? Przyznam szczerze, ze w tytuły dla najlepszego piwa na swiecie, jakim niejako jest Tyskie, specjalnie nie wierzę. No i niestety, jako narod mamy dosc niska kulture picia, a piwo to się przeważnie z Ferdkiem Kiepskim kojarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.