![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Byki! 21.04 - 21.05
![]() ![]() ![]() Nie no, narazie nie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dodek nigdy nic nie wiadomo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
Nie no aż mi lepiej że jednak są takie osoby jak ja dla których ślub i wesele to praktycznie zwykły dzień. Bo tak słuchałam od znajomych to wszyscy w szoku że bez sukni białej wyskocze, bez welony itp. Ale jak przeczytałam o tym kebabie to sie usmiałam... tak jakbym siebie słyszała... hihhi... mame podbudowałam ze nie tylko ja mam takie podejscie do sprawy - dobrze ze ona taka wyrozumiała i rozumie moje "innosci" bo inna by tukła o welonie, sukni i wogóle a moja luz i spontan. Moj dzień - moja decyzja w czym pojde i jak to bedzie wygladac. Powiedziała tylko ze dobrze ze juz wersja ze w glanach pojde poszła w odstawke... hah
dodek89 - spokojnie, my jestesmy ze soba prawie 4 lata mieszkamy od 3 lat razem i dopiero teraz zdecydowalismy sie na ślub w sumie ja zdecydowałam. Mielismy poczekać aż mała się urodzi ale mnie naszło i we wrzesniu zdecydowałam, że jednak chce tego slubu. Poprostu całkowity luz wiec nie ma sie co spieszyc jak przyjdzie odpowiedni czas to sami postanowicie ze chcecie Wasz zwiazek zapieczetowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Wersta, no to ładny macie staż
![]() ![]() Edit: żeby nie było post pod postem ![]() Nika, ja bym bardzo chciała już mieszkać z nim na "swoim" i właśnie zobaczyc jak to by było. Bo jak narazie to moja sytuacja wygląda tak, że praktycznie codziennie śpie u TŻ. No i całkiem inaczej się mieszka "sam na sam" bez teściowych itp... a jak narazie nie mamy takiej opcji
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale wiadomo, że czasem ma się gorszy dzień ![]() edit: o tak mieszkanie razem to rzeczywiście dobra rozgrzewka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
BAN stały
|
dodek89 - no mysmy mieli to szczęscie, że mój TŻ miał wynajmowane mieszkanie wiec szybciutko żeśmy razem zamieszali, a teraz wynajmujemy juz gdzie indziej niestety za nie mała cene ( 900zł) i teraz niestety poki co bedziemy wracac na jakis czas do moich rodziców bo nie damy rady z wynajmem a niestety taniej nigdzie nie ma. A wiadomo ze teraz dziecko pochłonie duzo pieniedzy. A nasze realia nie pozwalaja na wynajem za 900zł i utrzymanie dziecka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
No niestety, teraz takie ceny
![]() ![]() Fajnie będzie jak już to wykończymy, ale z drugiej strony to całkowicie inaczej jak na dole teście są... Nie wiem czy rozumiecie o co chodzi...
![]() |
#128 |
BAN stały
|
Hej dziewczyny jesteście tam???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
ja jestem, ale z kim mam dyskutować jak wszystkie wywiało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
BAN stały
|
Ja też co wchodzę tutaj to echo i cisza.... Fakt, że też czasem jestem cicho ale nie mam kompa u siebie na mieszkaniu tylko u rodziców ale za niedługo bede już z nimi mieszkać wiec bede częściej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Nika kiedy rodzisz? przygotowania jakieś już zrobione?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
mnie wywiało, bo mam taki galimatias na studiach, że szok
![]() a podobno I rok jest najtrudniejszy, guzik prawda, II jest jak na razie masakryczny, a podobno lżej na farmacji to się zrobi dopiero przy pisaniu magisterki ![]()
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Witajcie moje Drogie, ja ostatnio też nieco Byczkowy wątek zaniedbałam... Ale już wróciłam
![]() Ania, w niedziele zaczynam I rok zaoczny ![]() ![]() ![]() Powiedzcie mi moje Kochane, co robicie po pracy/szkole ... ? (heh dziwne pytanie, ale już tłumaczę o co mi chodzi) Bo popadłam w monotonię, wracam z pracy, albo siadam na kompie albo siedze z TŻ w warsztacie, no i w sumie te moje zajęcia są nieproduktywne. Chciałabym sobie znaleźć jakieś zajęcie, zainteresować się czymś. Myślałam, żeby zapisać się na fitness, aerobik czy basen. Chciałabym ogólnie coś robić! Nie mam 50 lat żeby siedzieć przed TV i odliczać dni do następnych urodzin (chociaż przyznam, że niektóre 50-siątki są baaardzo żywe ![]() Powiedzcie co Wy robicie w ciągu dnia? ![]()
![]() |
#134 |
BAN stały
|
Wersta - termin mam na 9 stycznia więc jeszcze troszkę czasu mam. jednak juz teraz wiem, że to zleci strasznie. A przygotowania w sumie co ważne zakupy to juz mam prawie porobione (wózek, łożeczko, ubranek mase dostałam kilka nowych zakupiłam, reczniki2a kocyk itp tez juz mam a reszta to juz potem wanienke, kosmetyki kupie juz dopiero w grudniu) więc przygotowania jako takie są teraz czekam do ślubu a potem już na mała
![]() A co do zajęć po pracy to powiem szczerze, że jak wracałam o 17.00 z pracy to nie miałam weny już na nic. Jak była pogoda to szliśmy na rowery a dwa razy w tygodniu na basen chodziliśmy a tak to żadnych super zajęć nie miałam. Nie chciało sie ok18.00 jadło się obiad potem ewentualnie troszke posprzątać pomyślec co na nastepny dzien sie bedzie jesć i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Podnoszę wątek i dopisuję się do byczków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
BAN stały
|
No niestety wątek podupadł chyba na dobre!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
oj chyba tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
What's up?!
Ej no byczki... Co Wy? Co to za zastój? ; P Ja mam prawdziwy za*pieprz na studiach,brak czasu na wszystko i brakuje tylko przeziębienia.. ;/ ; *
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
ja chwilowo wiodę fascynujący żywot kury domowej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Izzie, dopisana
![]() Wersta, ale szybko! Jeszcze pamiętam jak pisałaś, że na motor już niet! bo dzidzia w drodze ![]() ![]()
![]() |
#143 |
BAN stały
|
Witam!! Dawno mnie nie było...ja juz po weselu, GPS na palcu od tygodnia teraz spokojnie czekamy juz do stycznia na narodzinki naszej małej perełki. A tak to siedze w domu i licze dni... jakoś nadal nie umiem przyzwyczaic sie do nie robienia niczego, do tej bezczynnosci. Ilez mozna prac, sprzatac, prasowac... buuu popadam w depresje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Podnoszę wątek i dopisuję się do byczków, jestem z 11.05
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
No to jesteśmy dwie
![]() ![]()
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
kurka dawno nie zaglądałam
![]() ![]() tak uż po chcrzcinach. uffff.... Wszystkiego naj najlepszego dla młodej mężatki ![]() czekamy na jakieś zdj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
BAN stały
|
Mnie też dawno nie było ale widzę że nadal cisza na wątku
![]() wersta - dziękuje za gratulacje a foto postaram sie wkleic ale nie wiem czy sie uda ![]() Edytowane przez Nika.83 Czas edycji: 2008-12-25 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
rewelacyjnie wyglądałaś
![]() ![]() powiedz jak się czujesz? już bliziutko, co? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
BAN stały
|
Dzień Doberek
![]() ![]() Ja czuję się nie najgorzej... zaczynam juz pozowac na dobrego wieloryba - strasznie poszłam do przodu ale co zrobic mała też musi sie gdzieś pomieścic. A do konca jeszcze m-c i troszke ale te troszke juz nie licze. Napisz co tam u Ciebie słychac musimy ten watek rozkrecic bo wieje nuda strasznie... Póki co miłego dnia dla wszystkich byczków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
BAN stały
|
Puk, puk jest tutaj jeszcze ktoś????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.